2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canımcımm iyiyimm ya nolsun iş güç telaş.selinimde iyi teyzesi. canım afiyet olsun valla beyenmene sevindim.annecim hep çörek otu koyar. bu yıl sonbaharda yaptığı zaman yine gönderirim sana..efiyet olsun canım.

sen nasılsın iyimisin?:1hug:

sağol cnm ya,hem doğal hem de miss gibi tarhana yemek süper bişey
yüzsüzlük edip istiycem valla:kedi:
bende iiym ne olsun zeynebi uyuttum şimdi size bi bakayım dedim belim ağrıyor azcık uzanıcam bende
zeynep hep mkucak istiyo baya yorucu oluyor benim için

Gecmise bir baktim, Gülsah'in yazisi dikkatimi cekti. Bence de kizlarin önerileri dogru canim, Astim öyle kolay teshisi konulacak bir hastalik degil ki! Üstelik bir sürü türü var ve pek cok tahlil yapilarak teshis konuluyor. Annem'de ve ailemde pek cok kiside oldugu icin biliyorum. Baska bir doktora daha göster prensesi ve umarim kisa sürede atlatirsin sIkIntini canim.

Bu arada Doruk Pasa uykuda, bende ona corba yaptim. Bugün corbasina iki kücük dilim kuru erik koydum, bakalim tadi nasil olacak. Bu arada meyve delisi oglum, artik hic meyve yemek istemiyor. Off, bu aralar hepimiz stresliyiz galiba kizlar ya. Allah yardimcimiz olsun...

özlemcim sevindim valla alışır banyo yapmaya duru çok seviyor :)) yazın denize rahat girer diye düşünüyorum
valla tülaycımın verdiği tarhanayı yediriyorum bende kızlara annesinin ellerine sağlık süper:))))
tülaycım öyle canım denizde daha çok alışırlar

cnm kolay gelsin cidden işimiz Allah sanada kolaylık versin...

Özlemcim sağol cnm iyi dileklerin için sende iyisin dimi??

Banucummmmm afıyet olsun sızede ...bıtınce haber et yıne verırım ben sana. Benım selınde Çok sevıyor ama ılla tavuklu olacak.

kızlar yaa ne zamandır söylemeyi unutuyorum,Dağhan epeydir,bi nesneler kitabı var orada çiçek elma top filan var sorduğumda onları gösteriyo,artık normal dimi ?yapmaları gerekiyormu yani?anlatamadım sormak istediğimi anladınız dimi???

tülaycım bizimkide öyle kıyma yada tavukla çok seviyor :))) sağol tatlım söylemen yeterli ailecek çok beceriklisiniz maşallah valla ne diyeyim başka:))))

cnm kolay gelsin cidden işimiz Allah sanada kolaylık versin...

Özlemcim sağol cnm iyi dileklerin için sende iyisin dimi??

bend eiyim cnm en olsun işte
az önce facede resimlerinize baktım maşallah oğluşuna kocaman olmuş,ne güzel eğlenmişsiniz

ferdacım artık öğrenmeye daha açıklar duruya bende nesne veriyorum ver diyince uzatıyor al diyince elimden almaya çalışıyor artık anlamaya başladılar tatlım:)) afacanlar büyüyorlarrrr

Ferdacım normal artık mesela bızde klımayı aÇ kzıım dıyınce klımanın kumandasını alıyor tv. Kumandasının ona olmucanı bılıyor. Mesela bısıklet var hadı onu getır dıyınce getırıyor.yada yastıĞı al dıyınce kendı yastıĞını alıyor hanı benım yastıĞım dıyınce onu verıyor.zaten bu dÖnem onların tanıma duyularının gelıŞtıĞı dÖnem:)

evet cnm artık öğrenmeye başlamaları lazım
bende zeynebe soruyoruım sürekli bebeğin nerde kzıım,baban nerde,ayın nerde falan diye söyledikleriem tek tek bakıyor bir anneyi öğrenemedi sıpa:umursamaz:

zeynep kaltı kzılar biz azcık oynalayım kuzumla sonra dışarı çıkıp gezicez biraz
görürüşürz

Banuuu mÜsaıtmısın senı arıcammm .selının d.gÜnÜnde yapıcam farklı bıŞeyı sanada sormak ıstıyorum:))

slm kızlar ne var ne yok bayadır giremiyorum geçen hafta annemler bendeydi.onları yolcu ettik salı günü.nette problem vardı ara ara kopuyor.yağmurla oyun oynayıp film izliyoruz.haftaya bursaya gidicez yağmurun 3. emarı için.geçen hafta 2 defa ayakları boşaldı düştü.pazartesi burdaki beyin cerrahına götürdük.omurilikteki kist büyüme yapmış olabilir sinirlere baskı yaptıysa o yüzden dengesini kaybetmiştir dedi.çapayı aradık 6 ay sonraya gün veriyorlar ananemler sağolsunlar uludağ üniversitesinden gün aldılar haftaya.kafasındaki kemiğede bakılıcak 1.5 saat anestezili halde uyuycak yine kuzum.inşallah byüme yapmamaıştır kisti.geceleri uykularım kaçıyor.kötü düşünmek istemiyorum rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin.
umarım sizdede herşey yolundadır bi ara geçmişe bakıcam müsayit olduğum zaman şimdilik hoşçakalın

Kızlarrrr

Ben cıktım geldım bıle yanıma arkadas bulamadım az oyalandım dısarda.Guneste benım cıldım cok hassas 100 faktör krem bırde tonık aldım.Sonra mıgrosa gıdıp Bora sıpasının eksıklerını sonrada kahvemı içip geldım.Şimdi Bora uykuda bende yuruyusumu yapıp duşumu alayım.

Ferda gecmış olsun canım.Diştır gıbı gelıyor.Umarım uzamadan bıter.

Tubıs cıktım yıne canım kuser bana sokaklar cıkmasam bı gun.

Filizcim aynı sorun bızdede hat safhada.Bu sabah yıne 5.30 da kalktık ve gece hep ağlıyor.Bende uykuya hasretım.Hep pesınde dolasıyorum.Şuanda yanağı mor mesela.2 dakıka yanlız bıraktım sehpaya çarpmış dün.Ve ilginç kafası patlıycak nerdesye yınede ağlamadan karıştırmaya devam edıyor.

Ferda bızdede var canım.Kıtaptakı alı babanın cıftlığını ezbere bılıyor.

gülhancım sormaya ben çamaşır sererken bile güneş kremi sürüyorum sen gerisini düşün artık.canım ne aldın .bende rocun var ama faydalıd eğil.sebamedde iyi gelmedi.nivea zaten market ürünü ya hiç iyi değil( eğer tam korumaysa bende alayım bir eksiğim o kaldı çğnkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…