tülay nasılsın cnm?selin nasıl? dün seni andık yine valla
tarhana çorbası yaptım,annenin ellerine sağlık çok da gzüel olmuş bi de ben çörek otlusunu hiç yeymiştim hoş olmuş tadı bayıldım valla
sağolasın tekrara.s.
canımcımm iyiyimm ya nolsun iş güç telaş.selinimde iyi teyzesi. canım afiyet olsun valla beyenmene sevindim.annecim hep çörek otu koyar. bu yıl sonbaharda yaptığı zaman yine gönderirim sana..efiyet olsun canım.
sen nasılsın iyimisin?:1hug:
Tünaydin Kizlar,
Iki gündür dogru dürüst okuyamiyorum, ya baglanamiyorum ya da Doruk'la ugrasmaktan firsatim olmuyor. Gecmise bakmadan önce, size bir selam vereyim dedim. Bu arada kafam resmen kazan gibi, ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Oglumun uykulari yine bozuldu, gece en fazla 2 saat uyuyor ve aglayarak uyaniyor. Uyutana kadar sersem tavuga dönüyorum. Ve sabah 05:30'dan sonra asla uyumuyor. Gündüzde sadece 1-2 saat uyuyor ve tüm gün aktif. Girmedigi delik kalmiyor ve ben pesinde felegin ati misali...Uykusuzluk ve yorgunluk had safhada anlayacaginiz. Esimde yogun calisiyor bu aralar, ufak tefek islerin ucundan tutuyor sagolsun ama ciddi bir yardimi dokunmuyor, o da yorgun geliyor eve cünkü...Tuba, senin yazin sabah gözüme ilisti. Durumlarimiz ne kadar cok benziyor.
cnm kolay gelsin cidden işimiz Allah sanada kolaylık versin...
Özlemcim sağol cnm iyi dileklerin için sende iyisin dimi??
kızlar yaa ne zamandır söylemeyi unutuyorum,Dağhan epeydir,bi nesneler kitabı var orada çiçek elma top filan var sorduğumda onları gösteriyo,artık normal dimi ?yapmaları gerekiyormu yani?anlatamadım sormak istediğimi anladınız dimi???
tülaycım bizimkide öyle kıyma yada tavukla çok seviyor :))) sağol tatlım söylemen yeterli ailecek çok beceriklisiniz maşallah valla ne diyeyim başka:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?