slm kızlar ne var ne yok bayadır giremiyorum geçen hafta annemler bendeydi.onları yolcu ettik salı günü.nette problem vardı ara ara kopuyor.yağmurla oyun oynayıp film izliyoruz.haftaya bursaya gidicez yağmurun 3. emarı için.geçen hafta 2 defa ayakları boşaldı düştü.pazartesi burdaki beyin cerrahına götürdük.omurilikteki kist büyüme yapmış olabilir sinirlere baskı yaptıysa o yüzden dengesini kaybetmiştir dedi.çapayı aradık 6 ay sonraya gün veriyorlar ananemler sağolsunlar uludağ üniversitesinden gün aldılar haftaya.kafasındaki kemiğede bakılıcak 1.5 saat anestezili halde uyuycak yine kuzum.inşallah byüme yapmamaıştır kisti.geceleri uykularım kaçıyor.kötü düşünmek istemiyorum rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin.
umarım sizdede herşey yolundadır bi ara geçmişe bakıcam müsayit olduğum zaman şimdilik hoşçakalın
slm kızlar ne var ne yok bayadır giremiyorum geçen hafta annemler bendeydi.onları yolcu ettik salı günü.nette problem vardı ara ara kopuyor.yağmurla oyun oynayıp film izliyoruz.haftaya bursaya gidicez yağmurun 3. emarı için.geçen hafta 2 defa ayakları boşaldı düştü.pazartesi burdaki beyin cerrahına götürdük.omurilikteki kist büyüme yapmış olabilir sinirlere baskı yaptıysa o yüzden dengesini kaybetmiştir dedi.çapayı aradık 6 ay sonraya gün veriyorlar ananemler sağolsunlar uludağ üniversitesinden gün aldılar haftaya.kafasındaki kemiğede bakılıcak 1.5 saat anestezili halde uyuycak yine kuzum.inşallah byüme yapmamaıştır kisti.geceleri uykularım kaçıyor.kötü düşünmek istemiyorum rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin.
umarım sizdede herşey yolundadır bi ara geçmişe bakıcam müsayit olduğum zaman şimdilik hoşçakalın
SEMRA , İNCİHAN, NURRAN, TUĞBA
KIZLAR HOŞGELDİNİZ...a.s.
NURRAN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HANZEDEYE YAZIK KUZUYA GÖRÜYORMUSUN.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH CANIM..:Saruboceq:
inş cnm iyi çıkar dün yazmaya fırsatım olmadı sonuçlar güzel çıkmış yazmışssın sonra gördüm çok sevindim cnm
cnm bırakıp giitiğin içindir bence
babsına o kadar kzımaz
sana daha çok düşkün olur o yüzdendir gelince iş miş bişey yapma oğluşla ilgilen
cnm ya geçmiş olsun üzme kendini bu kadar Allah dert versin ama derman da versin çarasiz bırakmasın
hepsinin çaresi var çok şükür
inş geniz eti dışında bişeyi yoktur miniğimin
eşinmde işleeri yoğundur belki o yüzden arayamamıştır cnm
bi de onu dert etme boşver
kız niye korkutuyon serrayı
bizimki aksine bayılıyo sıpa
yenid oğduğunda da duyunca ağlamayı keserdi şimdi de ben evi süpürürken peşimden dolaşır çığlık atar hepkaydirigubbakcemile3
canım ya çok sevindik senin adına,ne güzel
kimse hastalanmasın valla iyi baksın herkes kendine en azından sevdikleri içinn
cnm ya işin zor Allah kolaylık versin hülya
inş hayırlısıyla taşnırsınız cnm yeni evea.s.
inş düzelir cnm annen ameliyat olmadan uamrım gerek kalmaz ameliyataŞeniz
selam kzılar naca fırsat oldu valla yazmaya sabahtan beri açık güya topik
nasılsınız?
bende evi süpürdüm paspas çektim o kadar anaca zeyneple işte
başkada bişi yapmıycam yemekten başka
zeynebi yıkadım bu arada uzun zamandır ilk defa yalnız
ben kovalya toz alırken sokmuş ellerini oynayacakmış kıyamet koptu resmen tolzu ve soğuk su yaa
bi deneyeyim dedim bende doldurdum küveti oyuncak attım içine gel zeynep dedim oturttum yanına ıslattı üstünü başını oynadı biraz soydum sonra şıp şıp yap kızım diyorum ellerini ayaklarını vuruyo çok hoşuna gitti maşallah dedim valal hep içimden
oynadı biraz suyla yıkadım bende güzelce
bi de yüzüne su gelince istemedi kalkmak istedi hemen neyse bunu da atlatırıız inş
giydirdim uykusu var uyumuyo küvetle oynayacakmış daha kalktım onları topladım
trt4 de gece bahçesi başlamış onu izledik gene uyumuyo ya
offff
el çırpıyo hep oynayacakmış
bıraktım bende az daha oynasın
emeklemeye çalışıyo yerde şimdi
bi de bağırıyo ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyy gıdıgıdı ayyyyyy diye sıpa yakaydirigubbakcemile3
hava çok güzel kocişi karşılamaya gideriz belki bugün yemekelr pişerse tabi fasulye ısalttım sabah akşamdan ıslatmayınca zor pişer
bakalım artık
iyi olmana çok sevindim canım zaman en güzel ilaç hakkında hayırlısı olsun bitanem bende iyiyim teşekkürleropuyorumnanaktan
tubişim nasılsın tatlımopuyorumnanaktan
ferdacım sağol tatlım
Tünaydin Kizlar,
Iki gündür dogru dürüst okuyamiyorum, ya baglanamiyorum ya da Doruk'la ugrasmaktan firsatim olmuyor. Gecmise bakmadan önce, size bir selam vereyim dedim. Bu arada kafam resmen kazan gibi, ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Oglumun uykulari yine bozuldu, gece en fazla 2 saat uyuyor ve aglayarak uyaniyor. Uyutana kadar sersem tavuga dönüyorum. Ve sabah 05:30'dan sonra asla uyumuyor. Gündüzde sadece 1-2 saat uyuyor ve tüm gün aktif. Girmedigi delik kalmiyor ve ben pesinde felegin ati misali...Uykusuzluk ve yorgunluk had safhada anlayacaginiz. Esimde yogun calisiyor bu aralar, ufak tefek islerin ucundan tutuyor sagolsun ama ciddi bir yardimi dokunmuyor, o da yorgun geliyor eve cünkü...Tuba, senin yazin sabah gözüme ilisti. Durumlarimiz ne kadar cok benziyor.
Kızlarrrr
Ben cıktım geldım bıle yanıma arkadas bulamadım az oyalandım dısarda.Guneste benım cıldım cok hassas 100 faktör krem bırde tonık aldım.Sonra mıgrosa gıdıp Bora sıpasının eksıklerını sonrada kahvemı içip geldım.Şimdi Bora uykuda bende yuruyusumu yapıp duşumu alayım.
Ferda gecmış olsun canım.Diştır gıbı gelıyor.Umarım uzamadan bıter.
Tubıs cıktım yıne canım kuser bana sokaklar cıkmasam bı gun.
Filizcim aynı sorun bızdede hat safhada.Bu sabah yıne 5.30 da kalktık ve gece hep ağlıyor.Bende uykuya hasretım.Hep pesınde dolasıyorum.Şuanda yanağı mor mesela.2 dakıka yanlız bıraktım sehpaya çarpmış dün.Ve ilginç kafası patlıycak nerdesye yınede ağlamadan karıştırmaya devam edıyor.
Ferda bızdede var canım.Kıtaptakı alı babanın cıftlığını ezbere bılıyor.
sağol cnm evet büyüdü afacan...bend eiyim cnm en olsun işte
az önce facede resimlerinize baktım maşallah oğluşuna kocaman olmuş,ne güzel eğlenmişsiniz
ferdacım artık öğrenmeye daha açıklar duruya bende nesne veriyorum ver diyince uzatıyor al diyince elimden almaya çalışıyor artık anlamaya başladılar tatlım:)) afacanlar büyüyorlarrrr
evet büyüyorlar yaramazlar,herşeyi anlıyorlar..Ferdacım normal artık mesela bİzde klİmayı aÇ kzıım dİyİnce klİmanın kumandasını alıyor tv. Kumandasının ona olmucanı bİlİyor. Mesela bİsİklet var hadİ onu getİr dİyİnce getİrİyor.yada yastıĞı al dİyİnce kendİ yastıĞını alıyor hanİ benİm yastıĞım dİyİnce onu verİyor.zaten bu dÖnem onların tanıma duyularının gelİŞtİĞİ dÖnem:)
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.slm kızlar ne var ne yok bayadır giremiyorum geçen hafta annemler bendeydi.onları yolcu ettik salı günü.nette problem vardı ara ara kopuyor.yağmurla oyun oynayıp film izliyoruz.haftaya bursaya gidicez yağmurun 3. emarı için.geçen hafta 2 defa ayakları boşaldı düştü.pazartesi burdaki beyin cerrahına götürdük.omurilikteki kist büyüme yapmış olabilir sinirlere baskı yaptıysa o yüzden dengesini kaybetmiştir dedi.çapayı aradık 6 ay sonraya gün veriyorlar ananemler sağolsunlar uludağ üniversitesinden gün aldılar haftaya.kafasındaki kemiğede bakılıcak 1.5 saat anestezili halde uyuycak yine kuzum.inşallah byüme yapmamaıştır kisti.geceleri uykularım kaçıyor.kötü düşünmek istemiyorum rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin.
İnşallah diştir cnm uykuda bile sıçrayıp duruyor,dalamıyor yavrum.GEzmişsin ne güzel iyi yapmışsın cnm.Kızlarrrr
Ben cıktım geldım bıle yanıma arkadas bulamadım az oyalandım dısarda.Guneste benım cıldım cok hassas 100 faktör krem bırde tonık aldım.Sonra mıgrosa gıdıp Bora sıpasının eksıklerını sonrada kahvemı içip geldım.Şimdi Bora uykuda bende yuruyusumu yapıp duşumu alayım.
Ferda gecmış olsun canım.Diştır gıbı gelıyor.Umarım uzamadan bıter.
Tubıs cıktım yıne canım kuser bana sokaklar cıkmasam bı gun.
Filizcim aynı sorun bızdede hat safhada.Bu sabah yıne 5.30 da kalktık ve gece hep ağlıyor.Bende uykuya hasretım.Hep pesınde dolasıyorum.Şuanda yanağı mor mesela.2 dakıka yanlız bıraktım sehpaya çarpmış dün.Ve ilginç kafası patlıycak nerdesye yınede ağlamadan karıştırmaya devam edıyor.
Ferda bızdede var canım.Kıtaptakı alı babanın cıftlığını ezbere bılıyor.
oyyy yerim onlari bennn :)
ferdacim seni unutmusum..cok gecmiş olsun yaainşaAllah sadece dişten olmustur,üşütme felan degildir..
tülaycım tatlım seninle yarın telde bol bol konuşuruz öğlen gider patron hem haftasonuna neyaparız onuda konuşuruz:)))
mrb arkadaşlar doktordan geldik azönce ilaç verdi dr bakalım kullanacağız artık. inş. biran önce iyileşir kuzum.hasta olan bütün bebişlere acil şifalar diliyorum.tülay canım benim annemde yaptı tarhana ama bizimkisi acı olmuş baya yani biz düşünemedik ne yalan söyliyeyim bebeğe veririz diye o yüzden ben tarhana vermiyorum acı diye.Antalyanın tarhanasımı meşhur galiba banuda özlemde çok memnun kalmışlar anneciğiin ellerine sağlık canım.kuzulara yarasın.
canım y ok meşhur değil.ama annem güzel yapıyor allah için.ben sanada gönderirim canım aşkolsun. keşke söylesydin önce
sen ne kadar güzel yürekli birisin canım yaa seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için okadar memnun kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?