2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsunnn.allahım acil şifalar evrsin.

canım Allah acil şifalar versin yağmura inşallah büyüme yapmamıştır tatlım

SEMRA , İNCİHAN, NURRAN, TUĞBA

KIZLAR HOŞGELDİNİZ...a.s.

NURRAN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HANZEDEYE YAZIK KUZUYA GÖRÜYORMUSUN.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH CANIM..:Saruboceq:

hoşbuldk canim :) nasilsin? yakişikli oglum nasil?

ya serrada ilk dogdugu zamanlarda cok severdi süpürgeyi :) kac kere süpürgenin yaninda uyudu :))) ninni gibi gelirdi ona şimdi ödü kopuyor..gerci biraz daha iyi gibi..bi ara hepten krize giriyordu aglamaktan..şimdi sadece mum gibi oluyor bi uslaniyor :)))

oh sihhatler olsun kuzuma :) bende bugun yaptircam bicibici :) bizimkinin sagi solu hiç belli olmuyor..bazen agliyor bazen acaip hoşlaniyor :) bakalim bugun ne olcak :)

iyiyim bitanem sen nasilsin? fistiklar nasil?

ay canim yaa..valla sen anlattikca kendimi görüyorum bende :) bide bunlara ek kabizlik sorunumuz var ortak :)) öyle böyle büyütcez herhalde ya :) 1 sene bitmek üzere :) o uyuyunca sende hemen uyu canim..ben gece uyumayica öyle yapiyorum yoksa hepten salaklasiyorum..isleri bosver..2 saat uykulu yapacagin işi dincken yarimsaatte yaparsin zaten

ay cok gecmis olsun canim yaa..inşaAllah bursadan güzel haberlerle gelirsin

he ya aglarlar gulhan basmadi bugun üzerimize diye p

oh hatuna bak filinta gibi oldu hala spor diyor aslinda bende serra uyurken yapsammi yaa..ay neyse ben yemek yedireyim sonra yaparim kolay gelsin tatlim sanada

iyiyiz tubişim benim ufaklıklarda iyi annem oyuncak vermiş eline oynuyormuş durucuk yeni görüştüm yağmurda kitaplarına bakıyormuş

oyyy yerim onlari bennn :)

ferdacim seni unutmusum..cok gecmiş olsun yaa inşaAllah sadece dişten olmustur,üşütme felan degildir..

biz kizcemle gözlüğümü almaya gittik..ay kizlar bi kazik yemişim sormayin gitsin :)))) doktor gözüme damla damlatmişti..bulanik görüyordum..o gözlerle gittim gözlük almaya :))) annem yanimdaydi neyseki :)) gözlüğü güzel sectim..benim eski gözlüğüm vardi cercevesiz..ama griydi..ben dore istedim bu sefer..neysem işte sectim bigüzel..ücretinide ödedim..aksam esim geldi..anlattim böyle böyle..anammm demezmi orasi kardesimin arkadasinin dükkani..enaz yari fiyata alirdik diye..parasini ödedinmi yoksa alirkenmi ödeyeceksin dedi dedim yok ödedim :kedi: peşin ödediysen aliriz üstünü dedi..dedim yok kartla ödedim :kedi: bi arkadasin gözlük camlari 300 tutuyormus,bu arkadastan 80e almişlar anam anam dedim iyi kazik yedim buda sana ders olsun bi iş yaparken banada daniş dedi :kedi:

30 yasina giricem nerdeyse hala kazik yiyorum yaa..hatirlarsiniz bundan 7-8 sene önce dolar birden 1.750ye firlamişti..işte ogün ben salagi da 1000$ bozdurmustum..önce gittim dövizciye..o dediki abla piyasalar cok bozuk,yarin gel..benimde sanki cok acil bi işim varmiş gibi yok bozdurcam ya illa gittim kuyumcuya..adam havada kapti tabi..tam 1000$ zararim oldu böylece..ey gidi günler..demek ozamandan bu zamana pek bişi değişmemiş bende

neysem napalim cikacagi varmiş..akacak kan damarda durmaz,tuba kaziklara doymaz

gelirken markete ugradik kizcemle..orda jetonlu oyuncaklardan vardi..dedim bi değişiklik olsun bindireyim kuzumu :) gülerek bakiyordu :)) bende gittim 5 tane jeton aldim..bi tane al dene bi dimi :)) ay 1 dakika güzel bindi..sesi cikmadi,ne oldugunu anlamaya calişti..ay sonra avazi ciktigi kadar aglamaya basladi yaa..gelene kadar susmadi..gelincede uyudu hemen kuzum :)

bende hazir kiz uyurken diger basliga gidip yazayim :) hadi öptüm şimdilikkk mucksss

Tuba, Doruk'da sac kurutma makinesinden fena tirsiyor, saclarimizi kurutamaz olduk onun yüzünden. Bide ev isi demissin, vallahi üstünkörü yapiyorum artik. Ütü yapmam lazim, 1 haftadir dolapta bekliyor camasirlar.

Gülhan, gecmis olsun canim ya. Off, bir anlik ihmale gelmiyorlar. Uykusuzluk insani asabi ve unutkan yapiyor. Kendime sasiriyorum bazen, öyle unutkan oldum ki...

Ferda, Doruk'da gösteriyor kitaplarda ögrendigi hayvanlari falan. Isimlerini söylemeye calisiyor ve evdeki pek cok seyi taniyor, eliyle gösteriyor sordugumuzda. Cok cabuk ögreniyorlar bu aylarda, algilari ve ilgileri sonuna kadar acik cünkü...

Kizlar, Doruk'la biraz oynayayim, sonra gelirim yine belki. Öptüm hepinizi.

tubiş sana bitiyorum yaaa çok esprili anlatıyorsun herşeyi okurken gülüyorum valla bundan sonra kazıklanmaman dileklerimle kocaman öpüyorum seni ve meleğini

tülaycım tatlım seninle yarın telde bol bol konuşuruz öğlen gider patron hem haftasonuna neyaparız onuda konuşuruz:)))

bend eiyim cnm en olsun işte
az önce facede resimlerinize baktım maşallah oğluşuna kocaman olmuş,ne güzel eğlenmişsiniz
sağol cnm evet büyüdü afacan...
ferdacım artık öğrenmeye daha açıklar duruya bende nesne veriyorum ver diyince uzatıyor al diyince elimden almaya çalışıyor artık anlamaya başladılar tatlım:)) afacanlar büyüyorlarrrr

evet büyüyorlar yaramazlar,herşeyi anlıyorlar..
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
İnşallah diştir cnm uykuda bile sıçrayıp duruyor,dalamıyor yavrum.GEzmişsin ne güzel iyi yapmışsın cnm.
oyyy yerim onlari bennn :)

ferdacim seni unutmusum..cok gecmiş olsun yaa inşaAllah sadece dişten olmustur,üşütme felan degildir..

sağol cnm ,inşallah üşütme değildir..

Sizde gezmişsiniz ohh,gözlüğün hayırlı olsun güle güle kullan bazen oluyo ne yapcan..

selam kızlarrr
temizlik bitti annem geldi hanzadenin eşyalarını düzenledik kalkıcaklar verilcekler falan kıslıkların bi kısmını yıkadım o işler bitmiş oldu
sonra boddişi yıkadık ıhlamur içirdim uyuttum öksürügü kesik kesik devam ediyor geceki duruma göre doktora götürürüm artık
biraz öncede annanemiz gitti bende sizlere geldim ee neva neyok bacılar

tıssslaaaar ben keldimmm ay bir türlü şefim başından gitmediki gireyim öff ya patladım falla

mrb arkadaşlar doktordan geldik azönce ilaç verdi dr bakalım kullanacağız artık. inş. biran önce iyileşir kuzum.hasta olan bütün bebişlere acil şifalar diliyorum.tülay canım benim annemde yaptı tarhana ama bizimkisi acı olmuş baya yani biz düşünemedik ne yalan söyliyeyim bebeğe veririz diye o yüzden ben tarhana vermiyorum acı diye.Antalyanın tarhanasımı meşhur galiba banuda özlemde çok memnun kalmışlar anneciğiin ellerine sağlık canım.kuzulara yarasın.

sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.

canım y ok meşhur değil.ama annem güzel yapıyor allah için.ben sanada gönderirim canım aşkolsun. keşke söylesydin önce

sen ne kadar güzel yürekli birisin canım yaa seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için okadar memnun kii

sen ne kadar güzel yürekli birisin canım yaa seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için okadar memnun kii

CANIM SENDE ÖYLESİN VALLA YANİ HALA YAPTIĞIN İNCELİK BENİ DUYGULANDIRIYOR VALLA.. CANIM MAHÇUP OLMA NE VAR BUNDA AŞKOLSUNN.BENDE SENİ TANIDĞIMA MENNUNUM İNŞALLAH ANTALYADA YÜZYÜZE TANIŞIR MİSAFİR EDERİM SİZİ.opuyorumnanaktan

bende çok isterim seninle yüzyüze görüşmek uşağa yolunuz düşerse mutlaka ama mutlaka uğrayın olurmu anneciğinlede annem tanışır fotoda gördüğüm kadarıyla anneme çok benzettim sevecen can ayakın birine benziyor .tamam canım ozamn bende deniyeyim anneciğinin tarhanasını. bende sana yollıyayım acılı tarhana. ayrıca ne demek canım selinim güle güle kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…