bende çok isterim seninle yüzyüze görüşmek uşağa yolunuz düşerse mutlaka ama mutlaka uğrayın olurmu anneciğinlede annem tanışır fotoda gördüğüm kadarıyla anneme çok benzettim sevecen can ayakın birine benziyor .tamam canım ozamn bende deniyeyim anneciğinin tarhanasını. bende sana yollıyayım acılı tarhana. ayrıca ne demek canım selinim güle güle kullansın.
TAMAM CANIM. o taraflardan geçersek ilk işim sana gelmek olur.annemide getiiririmm.tanışırlar annemde dediğin gbiidir.akşam fırsat bulursam ararım seni konuşuruz.çok öptüm canım bende çıkıcam az sonra.opuyorumnanaktan
tatlım çok sağol. sanırım bi tek sen görmüssün mesajımı, sen cevaplamışsın. kuzum da haklı, benden başka herkes daha çok ilgileniyor. fırsatım olmuoyki eskisi gibi oynayım bebeğimleAyy kıyamam.Nazları anneye gecıyor canım ondandır.Calışmana ufak bı tepkı bence.Çunku baba zaten hep gıdıyordu.Sen bolca kucakla onu.
.
çok geçmiş olsun tatlım. inşallah yoktur dediğin gibi bişe.slm kızlarr okuyamadım gecmısiii ofıse yenı geldım sabah duruyu doktora goturdum burnu hala tıkalı 1ay olcak nerdeyse gecmedı serum fızyolojı ve okyonus suyu anlık rahatlatıyodu sonra yıne tıkanıyo dun gece eşim kucagında duruyla tartıya bı cıktıkı bızım kız 1kılo zayıflamışş şaşırdım sabah erkenden doktoraa tabıı
ıyıkı gıtmısım meger üşütmekle falan ılgısı yokmus tıkanıklıgın genız etı olabılır dedı bıde genız akıntısı burundan akmıyomusta nezlesı gerı akıyomuss
kılo vermesıde reflü dedıı bıde astımdan şüphelenıyorr aıleden ırsi olabılırmış ama yokkı bızde kayınpederımde var oda 80 küsür yasında yenı basladı onunda astımı delırecem sabahtan berııı saglam gzöüken cocugaa bakk
vee kocam sabah doktora gıttıgımızı bılıyor hala aramadı o basıt bı soguk algınlıgı dıye düşünüyo aslında cok ılgılıdır duru konusunda ama nıye böle yaptı bılmem
sınırlerım cok bozuk ya hüngür hüngür aglamak ıstıyorum ama onada musade yok yarına iş yetıstırmem lazım
annemı arasam dertlesmeye bıner otobuse gelmeye kalkar bı sıze içimi dökebılıyorummmmafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...08-kayseri-maras-bulusmasindan-fotolar-3.htmlyaw bizim buluşma resimlerimizi gören oldumu acaba buluşma haberlerinin içinde de yok kaybettim de allah allah nereye taşıdılarki acaba? CADIARZU
bilen yada gören varmı kızlar???
canım çok sevindim, çok şükür!!Kızlarrrr mutlu bir haber vermek için girdimm.
babamın raporları temizz çıktııı.
Sesi bir güzel geliyo,Sanki yeniden doğmuş gibi.Gözlerim dolu onun sesinden.
Canım babam.Allah herkesin sevdiklerini sakınsın.
aaa inşallah canım ameliyat olmadan atlatır anneciğin!! senle de görüşemiyoz ne zamandır. yağız kuzum nasıl? sen de yoğunsun,ben de. böyle oldu artıkGünaydınlar Güzel Mayıs Anneleriopuyorumnanaktan
Ben yine yoğun bir güne sabah sabah ayılmadan eğitimle başladım.Uykuma uyku kattı diyebilirim.Bakalım günün sonunu nasıl görücez.kaydirigubbakcemile3
Annemi dün babam bir prof.beyin cerrahına götürmüş sonuçlarla.Doktorda hemen ameliyat olmasını önermediğini 25 günlük bir fizik tedavi sürecine girmesini sonrasındaki tetkikler ve halen şikayetleri devam ederse ozaman tekrar değerlendireceklerini söylemiş.Umarım işe yararda ameliyat olmaz annecim.:Saruboceq:Birde aklım onda kalacak ozaman bakım ister o halde.
Kuzumda babanesiyle iyi anlaşıyor o konuda da biraz nefes aldım ya.:lepi:
Aynurcum kuzucuğun burnu tıkalıymış serum fizyolojik tüm eczanelerde var ben sanomarin kullanıyorum çok faydasını gördüm.Birde nazal aspiratör almıştım Birsomun tavsiyesiyle.Oda çok işe yaradı eczanede sor istersen.Meyve suyunuda ben biberonla veriyorum ama içine elma ve ayvada koyuyorum daha yumuşak bir tadı oluyor.Portakal asitli bir meyva biliyosun miğdesini rahatsız etmesin kuzucuğun.Çok geçmiş olsun.
Esracım akşam yazmışsın iyiyim canım bende ya bir koşuşturmadır gidiyor.Görüşemiyoruz kaçta işten çıkıyorsun acaba arasam seni?
geçmiş olsun canım. benim çok takip edemediğim zamanlarda katıldın sanırım aramıza. adını bilmiyorum o yüzden. benim adım Ayşe. Kuzum melih kaan. Hanzade bebişin adı mı?günaydın kızlarrr
bugun pek keyifsizim yavrum hanzadem pazar günü antibiyotiğini bitidi öksürük ve boğaz için verileni dün gece gene öksürmeye basladı afedersiniz balgamlı hemde ,gece napcamı sasırdım saat 2 pekmez verdim ılık su verdim kesilmedi tabi ökrürürken öksürürken kustu yatak yorgan kendi üstü bası sacı kafası heryer battı.batması umrumda degil yavrum uykusunun arasında bi korktu anlatamam baglıyor bir yandanda uyandım diye sımarrak gülmeye calısıyor yavrum yaa
artık kalktık temizledik oturduk saat 3.30 kadar sonra uyuttum sabahta 6.30 da kalktı
şimdi uyutabildim anca doktoru aradım gecmişti tekrar basladı diye gribal enfeksiyon tekrarlamıs olabilir grip ilacını içir öksürük cogalırsa getir dedi ayy o ilacıda hiç sevmiyor 1 damla içiremedim gene diş geliyor sanırım hep ondan oluyor yavrum 1 hafta gene sarsılacak cok keyifsizim onun hasta olması beni mahfediyor
şimdide temizliğe abla geldi heryeri temizliyor bende toparladım ortalıgı camasır koydum haliyle işte böyle
valla gecmişi okuyamadım hep iyisinizdir umarım hadi canlarım öpüyorum sizi
merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fırsat bulursam bakıcam birazdan,kızla artık 2 haftadır uykusuzluktan neyaptığımı bilmiyorum çok huysuz uykusu geliyor gözler kapalı uyuyamıyor off deli olucam ya 1 saattir ağlıyor şimdi uyudu kaldı yarım saat sonra kalkar gündüzde uyumuyor gecede neyapıcağımı şaşırdım alamasa dursa onda razıyım dişlerden diyorlar ama ne dişmiş mahfetti ya nezamana kadar böyle olucak bilmiyorum sinirlerim bozuldu artık bryere falan gidemiyoruz geçen gün yoldan döndük yine önceden arabaya binice duruyordu şimdi onuda istemiyor dr.götürdük birşeyi yok diş veya huy değiştiriyor diyor bide burnu akıp duruyor şu rahatlatan çaylardan falanmı alsam dokunurmu bilmiyorum off benden böyle kızlr çok yorgunum çokkk((
günaydın kızlarrr
bugun pek keyifsizim yavrum hanzadem pazar günü antibiyotiğini bitidi öksürük ve boğaz için verileni dün gece gene öksürmeye basladı afedersiniz balgamlı hemde ,gece napcamı sasırdım saat 2 pekmez verdim ılık su verdim kesilmedi tabi ökrürürken öksürürken kustu yatak yorgan kendi üstü bası sacı kafası heryer battı.batması umrumda degil yavrum uykusunun arasında bi korktu anlatamam baglıyor bir yandanda uyandım diye sımarrak gülmeye calısıyor yavrum yaa
artık kalktık temizledik oturduk saat 3.30 kadar sonra uyuttum sabahta 6.30 da kalktı
şimdi uyutabildim anca doktoru aradım gecmişti tekrar basladı diye gribal enfeksiyon tekrarlamıs olabilir grip ilacını içir öksürük cogalırsa getir dedi ayy o ilacıda hiç sevmiyor 1 damla içiremedim gene diş geliyor sanırım hep ondan oluyor yavrum 1 hafta gene sarsılacak cok keyifsizim onun hasta olması beni mahfediyor
şimdide temizliğe abla geldi heryeri temizliyor bende toparladım ortalıgı camasır koydum haliyle işte böyle
valla gecmişi okuyamadım hep iyisinizdir umarım hadi canlarım öpüyorum sizi
incihancım nasılsın tatlım ohh gez benim yerimede:))))
gülhancım sormaya ben çamaşır sererken bile güneş kremi sürüyorum sen gerisini düşün artık.canım ne aldın .bende rocun var ama faydalıd eğil.sebamedde iyi gelmedi.nivea zaten market ürünü ya hiç iyi değil( eğer tam korumaysa bende alayım bir eksiğim o kaldı çğnkü.
hoşbuldk canim :) nasilsin? yakişikli oglum nasil?
ya serrada ilk dogdugu zamanlarda cok severdi süpürgeyi :) kac kere süpürgenin yaninda uyudu :))) ninni gibi gelirdi onaşimdi ödü kopuyor..gerci biraz daha iyi gibi..bi ara hepten krize giriyordu aglamaktan..şimdi sadece mum gibi oluyor bi uslaniyor :)))
oh sihhatler olsun kuzuma :) bende bugun yaptircam bicibici :) bizimkinin sagi solu hiç belli olmuyor..bazen agliyor bazen acaip hoşlaniyor :) bakalim bugun ne olcak :)
iyiyim bitanem sen nasilsin? fistiklar nasil?
ay canim yaa..valla sen anlattikca kendimi görüyorum bende :) bide bunlara ek kabizlik sorunumuz var ortak :)) öyle böyle büyütcez herhalde ya :) 1 sene bitmek üzere :) o uyuyunca sende hemen uyu canim..ben gece uyumayica öyle yapiyorum yoksa hepten salaklasiyorum..isleri bosver..2 saat uykulu yapacagin işi dincken yarimsaatte yaparsin zaten
ay cok gecmis olsun canim yaa..inşaAllah bursadan güzel haberlerle gelirsin
he ya aglarlargulhan basmadi bugun üzerimize diye p
oh hatuna bak filinta gibi oldu hala spor diyoraslinda bende serra uyurken yapsammi yaa..ay neyse ben yemek yedireyim sonra yaparim kolay gelsin tatlim sanada
biz kizcemle gözlüğümü almaya gittik..ay kizlar bi kazik yemişim sormayin gitsin :)))) doktor gözüme damla damlatmişti..bulanik görüyordum..o gözlerle gittim gözlük almaya :))) annem yanimdaydi neyseki :)) gözlüğü güzel sectim..benim eski gözlüğüm vardi cercevesiz..ama griydi..ben dore istedim bu sefer..neysem işte sectim bigüzel..ücretinide ödedim..aksam esim geldi..anlattim böyle böyle..anammm demezmi orasi kardesimin arkadasinin dükkani..enaz yari fiyata alirdik diye..parasini ödedinmi yoksa alirkenmi ödeyeceksin dedidedim yok ödedim :kedi: peşin ödediysen aliriz üstünü dedi..dedim yok kartla ödedim :kedi: bi arkadasin gözlük camlari 300 tutuyormus,bu arkadastan 80e almişlar anam anam dedim iyi kazik yedim buda sana ders olsun bi iş yaparken banada daniş dedi :kedi:
30 yasina giricem nerdeyse hala kazik yiyorum yaa..hatirlarsiniz bundan 7-8 sene önce dolar birden 1.750ye firlamişti..işte ogün ben salagi da 1000$ bozdurmustum..önce gittim dövizciye..o dediki abla piyasalar cok bozuk,yarin gel..benimde sanki cok acil bi işim varmiş gibi yok bozdurcam ya illa gittim kuyumcuya..adam havada kapti tabi..tam 1000$ zararim oldu böylece..ey gidi günler..demek ozamandan bu zamana pek bişi değişmemiş bende
neysem napalim cikacagi varmiş..akacak kan damarda durmaz,tuba kaziklara doymaz
gelirken markete ugradik kizcemle..orda jetonlu oyuncaklardan vardi..dedim bi değişiklik olsun bindireyim kuzumu :) gülerek bakiyordu :)) bende gittim 5 tane jeton aldim..bi tane al dene bi dimi :)) ay 1 dakika güzel bindi..sesi cikmadi,ne oldugunu anlamaya calişti..ay sonra avazi ciktigi kadar aglamaya basladi yaa..gelene kadar susmadi..gelincede uyudu hemen kuzum :)
bende hazir kiz uyurken diger basliga gidip yazayim :) hadi öptüm şimdilikkk mucksss
Tuba, Doruk'da sac kurutma makinesinden fena tirsiyor, saclarimizi kurutamaz olduk onun yüzünden. Bide ev isi demissin, vallahi üstünkörü yapiyorum artik. Ütü yapmam lazim, 1 haftadir dolapta bekliyor camasirlar.
Gülhan, gecmis olsun canim ya. Off, bir anlik ihmale gelmiyorlar. Uykusuzluk insani asabi ve unutkan yapiyor. Kendime sasiriyorum bazen, öyle unutkan oldum ki...
Ferda, Doruk'da gösteriyor kitaplarda ögrendigi hayvanlari falan. Isimlerini söylemeye calisiyor ve evdeki pek cok seyi taniyor, eliyle gösteriyor sordugumuzda. Cok cabuk ögreniyorlar bu aylarda, algilari ve ilgileri sonuna kadar acik cünkü...
Kizlar, Doruk'la biraz oynayayim, sonra gelirim yine belki. Öptüm hepinizi.
selam kızlarrr
temizlik bitti annem geldi hanzadenin eşyalarını düzenledik kalkıcaklar verilcekler falan kıslıkların bi kısmını yıkadım o işler bitmiş oldu
sonra boddişi yıkadık ıhlamur içirdim uyuttum öksürügü kesik kesik devam ediyor geceki duruma göre doktora götürürüm artık
biraz öncede annanemiz gitti bende sizlere geldim ee neva neyok bacılar
sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.
merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fırsat bulursam bakıcam birazdan,kızla artık 2 haftadır uykusuzluktan neyaptığımı bilmiyorum çok huysuz uykusu geliyor gözler kapalı uyuyamıyor off deli olucam ya 1 saattir ağlıyor şimdi uyudu kaldı yarım saat sonra kalkar gündüzde uyumuyor gecede neyapıcağımı şaşırdım alamasa dursa onda razıyım dişlerden diyorlar ama ne dişmiş mahfetti ya nezamana kadar böyle olucak bilmiyorum sinirlerim bozuldu artık bryere falan gidemiyoruz geçen gün yoldan döndük yine önceden arabaya binice duruyordu şimdi onuda istemiyor dr.götürdük birşeyi yok diş veya huy değiştiriyor diyor bide burnu akıp duruyor şu rahatlatan çaylardan falanmı alsam dokunurmu bilmiyorum off benden böyle kızlr çok yorgunum çokkk((
Gecmis olsun Ferda'cigim, allahtan ciddi degilmis.
Semra uykusuzluk bu aralar tüm Mayis kuzularinda var, dislerle ilgili pek cogu. Gevsemeye calis canim.
Doruk'da 2 saati gecti uyuyor kizlar, tahtaya vurayimda, uyanmasin. Esimi bekliyorum, o gelsin biraz laflayayim, hemen uyuyacagim bende...
...derken geldi, görüsürüz kizlar...
geçmiş olsun cnm bebişine inş atlatır çabucakmrb arkadaşlar doktordan geldik azönce ilaç verdi dr bakalım kullanacağız artık. inş. biran önce iyileşir kuzum.hasta olan bütün bebişlere acil şifalar diliyorum.tülay canım benim annemde yaptı tarhana ama bizimkisi acı olmuş baya yani biz düşünemedik ne yalan söyliyeyim bebeğe veririz diye o yüzden ben tarhana vermiyorum acı diye.Antalyanın tarhanasımı meşhur galiba banuda özlemde çok memnun kalmışlar anneciğiin ellerine sağlık canım.kuzulara yarasın.
oy çok geçmiş olsun cnm yaa.s.sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.
maşallah size süpersinizŞenizhttp://www.kadinlarkulubu.com/annel...08-kayseri-maras-bulusmasindan-fotolar-3.html
ceren,işte başlık burda canım.
kız bende cevap yazdım görmedin sanırımyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibentatlım çok sağol. sanırım bi tek sen görmüssün mesajımı, sen cevaplamışsın. kuzum da haklı, benden başka herkes daha çok ilgileniyor. fırsatım olmuoyki eskisi gibi oynayım bebeğimle( çok üzülüyorum.
.
selam iki film arasında gezerken sizede bakayım dedim Türkizde müzükli bi oyuncağı var habire tuşlarına basıp kafamı şişiriyor bide oynuyor sizlerden naber
tebrikler nice yaşlarada inşallahGünaydın kızlar hepinizin günü aydınlık olur inşallah bu gün 11 aylık olduk :lepi: doğum günümüze 1 ay kaldı opuyorumnanaktan gideyim kızıma yumurta haşlayım öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
canım hadi güzel haberler almışsın.Canım perşembe hariç 3ten sonra evdeyim ara konuşuruzGünaydınlar Güzel Mayıs Anneleriopuyorumnanaktan
Ben yine yoğun bir güne sabah sabah ayılmadan eğitimle başladım.Uykuma uyku kattı diyebilirim.Bakalım günün sonunu nasıl görücez.kaydirigubbakcemile3
Annemi dün babam bir prof.beyin cerrahına götürmüş sonuçlarla.Doktorda hemen ameliyat olmasını önermediğini 25 günlük bir fizik tedavi sürecine girmesini sonrasındaki tetkikler ve halen şikayetleri devam ederse ozaman tekrar değerlendireceklerini söylemiş.Umarım işe yararda ameliyat olmaz annecim.:Saruboceq:Birde aklım onda kalacak ozaman bakım ister o halde.
Kuzumda babanesiyle iyi anlaşıyor o konuda da biraz nefes aldım ya.:lepi:
Aynurcum kuzucuğun burnu tıkalıymış serum fizyolojik tüm eczanelerde var ben sanomarin kullanıyorum çok faydasını gördüm.Birde nazal aspiratör almıştım Birsomun tavsiyesiyle.Oda çok işe yaradı eczanede sor istersen.Meyve suyunuda ben biberonla veriyorum ama içine elma ve ayvada koyuyorum daha yumuşak bir tadı oluyor.Portakal asitli bir meyva biliyosun miğdesini rahatsız etmesin kuzucuğun.Çok geçmiş olsun.
Esracım akşam yazmışsın iyiyim canım bende ya bir koşuşturmadır gidiyor.Görüşemiyoruz kaçta işten çıkıyorsun acaba arasam seni?
canım geçmiş olsun inşallah düşmüştür ateşi dişte etkendir benceselam canlar..
Bugün sabah 5 de Dağhanın ağlamasına uyandım eşim dediki Ferda bi bak 45 dk oldu yerine yatırıyorum geri uyanıyor dedi bi geldimki,Dağhan ateşler içerisinde yanıyor..kaptığım gibi eşimin yanına hemen ateşini ölçtük 37.8 çıktı ama ateş gibiydi çocuk neyse hemen calpol verdim,ayağıma koydum,kayınvalidemde kalkmıştı,uyudu Dağhan aldım yanıma yattım tabi saat 6 olmuştu,sonra bizimki 7 de babasıyla geri uyandı..sonra yine emzirdim 8.30 da babaannesi uyuttu,yattık,9.30 yine kalktı baktım ateş yine yükselmiş hemen karnınıdoyurup yine calpol verdim.bizde kahvaltımızı yaptık yarım saat önce yine uyuttum ayağımda şimdi,ayaklarım sızlıyor,hiç sevmiyorum ayakta sallamayı..neyse tek uyusunda,bi de ateşi çıkmasın..Diştenmi nedir anlamadımki..?Üşütmüş olabilirmiyim acaba?neyse dur bakalım anlarız bugün olmadı doktora gtcez,öptüm sizii...
valla aynı gün iki sevdiğim dizi yetişemiyorumgeçmiş olsun cnm bebişine inş atlatır çabucak
valla süper cnm tülayların tarhana bayıldım ben bayıldım:lepi::lepi::lepi:
oy çok geçmiş olsun cnm yaa.s.
maşallah size süpersinizŞeniz
kız bende cevap yazdım görmedin sanırımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
selam cnm,nasılsın* bizdede aynı durum var vadi ve memnukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar a.s.
Bizde 1 saat önce geldik doktordan Dağhanı götürdük,neyse korkulacak bişeyi yokmuş,kulağında bi kızarıklık var ve boğazında haifi bişey dedi,antibiyotiğe gerk yok dedi,soğuk algınlığı için İburamin diye bişey verdi.İnşallah iyi gelir .Muhallebi yedirdim biraz ilacını içirdik,babasının omzunda uyumuş yatağına yatırdık ama çok huysuzlaştı..Umarım gecemiz iyi geçer..
ben biraz Aşkı memnun bakıyım.. görüşürüz kızlar..
selam iki film arasında gezerken sizede bakayım dedim Türkizde müzükli bi oyuncağı var habire tuşlarına basıp kafamı şişiriyor bide oynuyor sizlerden naber
tebrikler nice yaşlarada inşallah
canım hadi güzel haberler almışsın.Canım perşembe hariç 3ten sonra evdeyim ara konuşuruz
canım geçmiş olsun inşallah düşmüştür ateşi dişte etkendir bence
valla aynı gün iki sevdiğim dizi yetişemiyorum
ya benim kız dişlerini sürtüyor gıcır gıcır sizdede varmı
bide Ferdacım haftaiçi olursa salı uygundur benim için ama söz vermeyim bide malum arabamız yok ondan ulaşımda önemli Pendik olsa süper olur hele daha ne diyim herkes bi okeylesin bakalım
sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.
kızlar yaa ben bi buluşma ayarlamak istiyorum anadolu yakasında,ne dersiniz??
Valla Ceren'le Ayşeden esinlendim,utandım desem daha iyidir..
valla çok hızlı ilerliyoray takip edemiyorum ben yaaaa
ferdacım geçmiş olsun paşam hastalanmış havalar çok değişken dikkat edin gülüma.s.
kız sadec kurtları Aşkı memnu ve ezeli seyrediyorum kız onlarda Türkizle yarım yamalak ama hep ezeldeyken mızırdanıyo ya neyse sen naptın erkekleri uyutmuşsun bizdekide uyudu biz kızlar ayaktayız türko reklam izliyo gece mamasını verip yatırcam uyursa tabi sabah 6da kalcak benim ama annesini düşünen yok tabiCanımmmm cok gecmış olsun ıyı yapmışsın götürmekle.Önemlıde değilmiş cok sukur.
Yaa dünür dizi kacırmıyosun masallah.
Canım bı ara Bora da tavan yapmıştı dış gıcırdatması.Şimdi daha az yapıyor.Normal dedı bızım dr sıkıntı belırtısıde olabılırmıs.Buluşma hee way be gezın sız bakalım.
kaydirigubbakcemile3Size bakayım öle yatayım dedım.Nasıl bı sıteyse tuvalete vakıt bulamıyorum bazen ama burası olmadan olmuyor.Aşkı memnu izledım.Erkekler yıne uykuda.Onları yataklara tasıyıp bende cup yatağa.
Yarında öğlen anneme gıdıcem ordanda mımar esra bacısıyla bulusucaz.Yarın akşam gırerım artık.
Ya soz etmeden yatmıyayım.Şu tanıma topığı cok guzel oldu.Bende uygun bı zamanda herkezı kendı gözumle yazmak istıyorum.Sankı yenı yenı dostlar kazanıyorum gıbı hıssedıyorum.Kısaca Fılızcım tekrar ellerıne sağlık.Sevıyorum ben sızı yaa.
Bıde Pınar yok pıyasada nerelerde gezıyo bu hatun.
rezeneyi ben Türkize hastayken veriyorum sanki iyi geliyo gibi.tekrar geçmiş olsun canım.Evide temizlemişsin oh maşallahben almıştım ama işe yaramamıştı.Şu rezene çayından almıştım.
Çok geçmişolsun canım.Umarım çabuk atlatırsınız.
inşallah ayarlayabiliriz.Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya.Bugün erken kalktım sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırdım.Sonra bütün gün temizlik.Ama bayağı ii oldu.Cam falan sildim biraz.Bir tek mutfak dolapları var onları temizlicem hafta sonu artıkk.
sie daha fazla yazmak istiyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum
bu arada babam için olan geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?