2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

TAMAM CANIM. o taraflardan geçersek ilk işim sana gelmek olur.annemide getiiririmm.tanışırlar annemde dediğin gbiidir.akşam fırsat bulursam ararım seni konuşuruz.çok öptüm canım bende çıkıcam az sonra.opuyorumnanaktan

tamam canım teşekkürler.bende çıkayım azcık dinleneyim.alperenede eşim bakacak hiç halim yok biraz uyuyayım.selinimi öp benimiçin.hayırlı akşamlar hepinize arkadaşlar

merhaba kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fırsat bulursam bakıcam birazdan,kızla artık 2 haftadır uykusuzluktan neyaptığımı bilmiyorum çok huysuz uykusu geliyor gözler kapalı uyuyamıyor off deli olucam ya 1 saattir ağlıyor şimdi uyudu kaldı yarım saat sonra kalkar gündüzde uyumuyor gecede neyapıcağımı şaşırdım alamasa dursa onda razıyım dişlerden diyorlar ama ne dişmiş mahfetti ya nezamana kadar böyle olucak bilmiyorum sinirlerim bozuldu artık bryere falan gidemiyoruz geçen gün yoldan döndük yine önceden arabaya binice duruyordu şimdi onuda istemiyor dr.götürdük birşeyi yok diş veya huy değiştiriyor diyor bide burnu akıp duruyor şu rahatlatan çaylardan falanmı alsam dokunurmu bilmiyorum off benden böyle kızlr çok yorgunum çokkk((

Ayy kıyamam.Nazları anneye gecıyor canım ondandır.Calışmana ufak bı tepkı bence.Çunku baba zaten hep gıdıyordu.Sen bolca kucakla onu.
.
tatlım çok sağol. sanırım bi tek sen görmüssün mesajımı, sen cevaplamışsın. kuzum da haklı, benden başka herkes daha çok ilgileniyor. fırsatım olmuoyki eskisi gibi oynayım bebeğimle( çok üzülüyorum.

çok geçmiş olsun tatlım. inşallah yoktur dediğin gibi bişe.

yaw bizim buluşma resimlerimizi gören oldumu acaba buluşma haberlerinin içinde de yok kaybettim de allah allah nereye taşıdılarki acaba? CADIARZU

bilen yada gören varmı kızlar???
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...08-kayseri-maras-bulusmasindan-fotolar-3.html
burda:)))

canım çok sevindim, çok şükür!!

aaa inşallah canım ameliyat olmadan atlatır anneciğin!! senle de görüşemiyoz ne zamandır. yağız kuzum nasıl? sen de yoğunsun,ben de. böyle oldu artık(

geçmiş olsun canım. benim çok takip edemediğim zamanlarda katıldın sanırım aramıza. adını bilmiyorum o yüzden. benim adım Ayşe. Kuzum melih kaan. Hanzade bebişin adı mı?

oyy aynısı bizde de var!! gündüz uyumuyor artık bu kuzu yaa( neyseki gece uyuyor. bide burnu da akmaya başladıki,yandık... inşallah düzelirler yakın zamanda canım.

Cok gecmıs olsun canım.Arkadaslar yazmıs ama bencede sen serumu bol kullan burnuna balgamı daha rahat akıtır.Bırde nane lımon kasıklada olsa ver ağzına.

incihancım nasılsın tatlım ohh gez benim yerimede:))))

Gec gördum bıtanem.İyiyiz valla havaları guzel görduk sokaklardayız hep.

Ahh canım aynı benım gıbı.Daylong tatlım sadece yuz zıcın olan cok etkılı mutlaka al.Ben nerdeyse tum markaları denedım.

Ağlamasınlar dıye 2 kere cıktım tubacım.Akşam ustude Borayla turladık.Kız ist da 1 kılo aldım ya onu vermeye uğrasıyorum.Senınde jetonlar elınde kalımışAyy bınıverseydın sen.

Sağol canım.Tehlıke canları pek calıyor evde.

Ihlamur keser tatlım.İçine bıazda dut pekmezı yok daha etkılı oluyor.

sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.

Cok gecmış olsun tatlım.Zaten o ıllet eve gırınce herkesı kapıverıyor.

Kolay gelsın tatlım.Ben cayları denedım.Hemde tum markaları ama malesef sonuç alamadım.Sende bı dene bakalım.

selam kızlar a.s.

Bizde 1 saat önce geldik doktordan Dağhanı götürdük,neyse korkulacak bişeyi yokmuş,kulağında bi kızarıklık var ve boğazında haifi bişey dedi,antibiyotiğe gerk yok dedi,soğuk algınlığı için ıburamin diye bişey verdi.ınşallah iyi gelir .Muhallebi yedirdim biraz ilacını içirdik,babasının omzunda uyumuş yatağına yatırdık ama çok huysuzlaştı..Umarım gecemiz iyi geçer..

ben biraz Aşkı memnun bakıyım.. görüşürüz kızlar..

Gecmis olsun Ferda'cigim, allahtan ciddi degilmis.

Semra uykusuzluk bu aralar tüm Mayis kuzularinda var, dislerle ilgili pek cogu. Gevsemeye calis canim.

Doruk'da 2 saati gecti uyuyor kizlar, tahtaya vurayimda, uyanmasin. Esimi bekliyorum, o gelsin biraz laflayayim, hemen uyuyacagim bende...

...derken geldi, görüsürüz kizlar...

annemle konuşurken bi taraftan,Aşkı memnu'yu bile yanlış yazmışım..kaydirigubbakcemile3

sağol cnm çok teşekkür ederim,hadi sen de oğlun uyurken dinlen biraz..

kızlar yaa ben bi buluşma ayarlamak istiyorum anadolu yakasında,ne dersiniz??
Valla Ceren'le Ayşeden esinlendim,utandım desem daha iyidir..

selam iki film arasında gezerken sizede bakayım dedim Türkizde müzükli bi oyuncağı var habire tuşlarına basıp kafamı şişiriyor bide oynuyor sizlerden naber

geçmiş olsun cnm bebişine inş atlatır çabucak
valla süper cnm tülayların tarhana bayıldım ben bayıldım:lepi::lepi::lepi:
sonunda ailecik grip olduk arkadaşlar bu mart bizide vurdu öyle hafif atlatıyoruz derken han halsizlik falan bu sefer tam grip olduk oğlumla ikimiz eşim zaten gripti dün bide temizlik işine girişinde iyice arttı.
oy çok geçmiş olsun cnm yaa.s.
maşallah size süpersinizŞeniz
kız bende cevap yazdım görmedin sanırımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
selam iki film arasında gezerken sizede bakayım dedim Türkizde müzükli bi oyuncağı var habire tuşlarına basıp kafamı şişiriyor bide oynuyor sizlerden naber

selam cnm,nasılsın* bizdede aynı durum var vadi ve memnukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tebrikler nice yaşlarada inşallah

canım hadi güzel haberler almışsın.Canım perşembe hariç 3ten sonra evdeyim ara konuşuruz
canım geçmiş olsun inşallah düşmüştür ateşi dişte etkendir bence
valla aynı gün iki sevdiğim dizi yetişemiyorum
ya benim kız dişlerini sürtüyor gıcır gıcır sizdede varmı
bide Ferdacım haftaiçi olursa salı uygundur benim için ama söz vermeyim bide malum arabamız yok ondan ulaşımda önemli Pendik olsa süper olur hele daha ne diyim herkes bi okeylesin bakalım

ay takip edemiyorum ben yaaaa
ferdacım geçmiş olsun paşam hastalanmış havalar çok değişken dikkat edin gülüma.s.

Canımmmm cok gecmış olsun ıyı yapmışsın götürmekle.Önemlıde değilmiş cok sukur.

Yaa dünür dizi kacırmıyosun masallah.

Canım bı ara Bora da tavan yapmıştı dış gıcırdatması.Şimdi daha az yapıyor.Normal dedı bızım dr sıkıntı belırtısıde olabılırmıs.Buluşma hee way be gezın sız bakalım.

aslı babana çok sevindim Allah onların eksikliğini göstermesin

sibelcim seninde yağızın kayınvalidenle anlaşması çok sevindirici gözün arkada kalmaz böylece
anneninde insallah tedaviyle geçer zaten fıtıkta öncelik fizik tedavi bildiğim kadarıyla ameliyat son care

Size bakayım öle yatayım dedım.Nasıl bı sıteyse tuvalete vakıt bulamıyorum bazen ama burası olmadan olmuyor.Aşkı memnu izledım.Erkekler yıne uykuda.Onları yataklara tasıyıp bende cup yatağa.
Yarında öğlen anneme gıdıcem ordanda mımar esra bacısıyla bulusucaz.Yarın akşam gırerım artık.

Ya soz etmeden yatmıyayım.Şu tanıma topığı cok guzel oldu.Bende uygun bı zamanda herkezı kendı gözumle yazmak istıyorum.Sankı yenı yenı dostlar kazanıyorum gıbı hıssedıyorum.Kısaca Fılızcım tekrar ellerıne sağlık.Sevıyorum ben sızı yaa.

Bıde Pınar yok pıyasada nerelerde gezıyo bu hatun.

ben almıştım ama işe yaramamıştı.Şu rezene çayından almıştım.

Çok geçmişolsun canım.Umarım çabuk atlatırsınız.

kızlar yaa ben bi buluşma ayarlamak istiyorum anadolu yakasında,ne dersiniz??
Valla Ceren'le Ayşeden esinlendim,utandım desem daha iyidir..

inşallah ayarlayabiliriz.Sizlerle tanışmayı çok isterim.

Geçmişi bi türlü okuyamıyorum ya.Bugün erken kalktım sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırdım.Sonra bütün gün temizlik.Ama bayağı ii oldu.Cam falan sildim biraz.Bir tek mutfak dolapları var onları temizlicem hafta sonu artıkk.
sie daha fazla yazmak istiyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum
bu arada babam için olan geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler

herkese iyi geceler

ay takip edemiyorum ben yaaaa
ferdacım geçmiş olsun paşam hastalanmış havalar çok değişken dikkat edin gülüma.s.
valla çok hızlı ilerliyor

kız sadec kurtları Aşkı memnu ve ezeli seyrediyorum kız onlarda Türkizle yarım yamalak ama hep ezeldeyken mızırdanıyo ya neyse sen naptın erkekleri uyutmuşsun bizdekide uyudu biz kızlar ayaktayız türko reklam izliyo gece mamasını verip yatırcam uyursa tabi sabah 6da kalcak benim ama annesini düşünen yok tabi
kaydirigubbakcemile3
rezeneyi ben Türkize hastayken veriyorum sanki iyi geliyo gibi.tekrar geçmiş olsun canım.Evide temizlemişsin oh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…