2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

offf yaa yazdım yazdım gitti ne oldu annem bağrınıyoo

alişle ömerin yeni halini koyuyorum kızlar

Maşallah oğluşlarıma çok şeker olmuşlar bende keltoş oğlumun çok az olan saçlarını kestireyim diyorum biraz gürleşsin.

Geçmiş olsun Hanzadeye ve sana

Sağolasın Filizcim bugün daha iyi Yağız.Sanada geçmiş olsun önemli bişey yokmuş egzama dönemsel geçici olan bir durum yazdığın gibi muhtemelen birşeye vücudun reaksiyon gösteriyor.

Canım neler koydun ve nasıl koydun biraz anlatsana bende atayım diyorum.

Olur canım burasıda ben uyarım sadece daha rahat oluruz diye ev demiştim benim velet arabasında hiç durmuyor bol bol yürürüz artık :)

Aşkolsun esencim gel tabi bekleriz süper olur

filizcim zor bi gece gecirimişsin valla sende bugun doruk uyuyunca sende vur kafayı yat uykusuzluk hakkaten zor
ya gülüm tabi nazarımız degiyor bebişlerimize cok seviyoruz zaten büyükler hep en cok ana babanın nazarı deger der ee napalım cok tatlılar masallah hepsine
dorukcugum minik böcek yataktan düşmüş aman neyseki bi sıkıntısı yokmus aman yaa en haraketli dönemleri cok dikkatli olmamaız lazım
neyse canlar ben kıza mama hazırlayayım artık uyku diye resmen sürünüyor uyusun gene gelirim

Filizcim çok geçmiş olsun aynı durumla bende birkaç kez karşılaştım Yağız öyle iki kez yataktan düştü bişey olmadı çok şükür.Çok dönüyorlar uyurken.Bugün Doruk uyudukça bolca dinlenmeye çalış.

Tünaydınlar kızlar,

Sabah 09:00 da bakmaya başladım ancak yazabiliyorum.Günü yarıladık.Yağıza bir siteden doğumgünü için pasta ve kurabiyeler bakıyorum.Kıyafetleri geldi.Daha süslemeler var,menü hazırlanacak,resmini çektirip minik çervelerle hediye edicem onları halletmem lazım bişey kalmadı ay ne çok iş var yaaaa.akannehir

Sıbelcım sıze az kaldı valla.bende ÇerÇeve dÜŞÜnÜyorum.bakalım bırkaÇ model beyendım. Bu sefer Şeker ve kurabıye yaptırmıcam bakalım afrklı bıŞeyler bulursam): Hadı sız yapında Önce bız kopya Çekelım:))

selam kızlarr
hala ayılamadım öğle oldu yahuuumirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sıbelcım baslamıs hazırlıklarrr ohh ne guzell
nısan ayı ıcerısınde yapalım bulusmayı bence dogum gunlerı baslamadan onumuzdekı hafta yapalım dıcektım ama aslıdırek ızmıre gıdıyorum dıye yazmıs tugba sıbel ferda esen gelebılır ettık 5 pınardan ses cıkmadı hala tutkun bu taraftaydı ee hadı kızlarrrr

tubacım dısarı olsun dersenızde gelırım ben fakat evdekı gıbı rahat olamayıs derım yınede sız bılırsınızz bana her yer uyar maksat bıraarada olmak

fılız gecmıs olsun canım malesef bende ıkı kere düşürdüm sımdı çin seddi gıbı yapıyorum yatagın etrafını ama kafayı ılla saga sola carpıyo suclama kendını öle öle buyuyeceklerr kanlı düşme olmasın yeterkıııa.s.

Baktıklarımızı paylaşalım Tülaycım.Birde sen seline diş kurabiyesi yaptırmıştın.Ben sitesinden de bakmıştım çok beğenmiştim.Nerden yaptırmıştın hatırlayamadım birde ücreti ne kadardı bakayım diyorum.Belki kurabiyeyi yapan bayan pastada yapıyordur.

Gülşahcım hoşgeldin.Valla bana okey yeri ve tarihi belirleyelim.Hadi anadolu yakası huuuuuuuuuuuuuuuuu

eşimden arabayı alabilirsem gelirim canım
hele siz bi belirleyina.s.

tamam canim inşaallah gelirsin

tubişim benim merhaba tatlım nasılsın

clariescim günaydın şekerim:)))))

iyiyim canim sen nasilsinn :)

brokoliye bişi olmuyorda kereviz cigden koyunca pörsüyor :) demek haslayip koyucakmişiz :) tşkler tatlim a.s.

oh maşaAllah sabah sabah iyi iş cikarmişsin :)

of off :s doruk uyur uyumaz yat dinlen sende canim..

ay yok kizlar illa disarisi olsun demiyorum :) hangi ev diye karar veremeyiz felan alternatif üretmeye basladim şimdiden :)))) yoksa tabiki ev gibi rahat olmaz..serrayada bi süre sonra heyheyler geliyor :))) ee bide birbirlerini görünce hepten durmazlar gibi geliyor bana :) ozaman kimin evi müsait ona bakalim :))) uzak muzak demesseniz buyrun bana gelin kizlar :)

sanirim c.tesi olcak..ozaman 3-10-17-24 nisan var :) ben muhtemelen 17 yada 18 nisanda dogumgününü kutlicam..24 nisanda epey bi gece kalir :) 3 ve 10 nisan bana uyuyor :)

valla insan ayrintiya girince cok şey cikiyor ya :) yüzümüzün akiyla gecelim inşaAllah bugunleri :)

Son düzenleme:
tünaydınlar
bizde kalktık kahvaltı yaptık ....

kıvılcım bazen oluyor çocuklarda böyle şeyler bizimkilerde düşüyor
ama artık yataktan iniyolar ben uyusamda pıt pıt çıkıyolar odadan

ama yinede rahat edemiyorum yani...

bide benim erkeklerim benle yatınca hiç uyanmadan uyuyolar ama yatakta uyanıyolar oda ayrı bir dert

tubişş ben hiç çocuklara sebze koymadım
ama ben normal bizim içn koyuyorum
bezelye ,barbunya,taze fasulye vs.koyuyorum...patlıcan kızartılıyor evet

sibel ohhh hazırlıklara başlanmış...
biz doğumgününde maddi krizdeyiz o yüzden misafirlere hediye yok sanırım çokda kalabalık olacağız
30 kişiden fazla ....bizde sadece o gün ikram hazırlığı olacak
kıyafette daha önce giymedikleri kot takımları var onları giyecekler....

kızlarrr yaaa bende kızımın cizelgesini koymak istiyorum ama sürekli hatalı format diyor napcam bi yardımcı olun

KIZLARRRRRR TÜNAYDINLAR HEPıNıZE....a.s.
DÜN HABER VERMEDEN ÇIKTIM ANı OLDU :kedi: BANKAYA GıTTıK EŞıMLE BıRLıKTE EŞıM BANA KEFıL OLDU kaydirigubbakcemile3 TAM 1 SAAT 15 DAKıKA SIRA BEKLEDıK SIKINTI BASTI BANKADA. ZOR YETıŞTıK. BAKALIM BAŞVURUYU YAPTIK BıR SÜRÜ EVRAK FıLAN ıMZALADIK. ONAYLANDIĞINDA BUGÜN ARAYACKALAR. GıDıP PARACIKLARI ALACAĞIM. BORÇ BAŞLIYOR. ARABAMIZIDA BANKADAN SONRA GıTTıK ALDIK EVE GETıRDıK DÜN. ıYı OLUYORMUŞ VALLA. AMA MASRAF TABı. HEMEN 50 TL GıTTı BENZıNE. SONRA AKŞAM EŞıMLE KARDEŞıMıN EŞı KARDEŞıM BABAM KARDEŞıMıN K.BABASI HEP BıR KAYSERı TRABZON MAÇINA GıTTıLER BıZıDE KARDEŞıMıN K.VALDESıGıLE BIRAKTILAR.ORDA OTURDUK 11 E KADAR.
REJıMDEYıMYA KEK FıLAN YAPMIŞ AĞZIMI BıLE SÜREDıM VALLA. SONRA KARDEŞıMLE ÇIKIP 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIK. ıYı OLDU. KENDıMı ÇOK ZAYIF HıSSETTıM. BU ARADA SABAH AÇ KARNA TARTILDIM 61,5 GELDıM VALLA.
BERKEDE HASTA ZATEN PAZAR GÜNÜDEN BU TARAFA GRıPTı. BU SABAHTA BıR KALKTIM ATEŞı VAR EŞıM ATEŞıNı ÖLÇTÜ HEMEN 38 DERECE. AMA BEN ÇIKMAK ZORUNDAYDIM BIRAKTIM GELDıM ANNEM ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ VERMıŞ ŞıMDı ıYıYMıŞ ÇOK ŞÜKÜR SADECE BURNU AKIYORMUŞ AYDA 1-2 SEFER GRıP OLUNURMU YA NE OLACAK BU ÇOCUK BıLMıYORUM VALLA ohaoldumsmile
GEÇMıŞı OKUDUM AMA ALINTI YAPAMADIM BıRAZ ıŞıM VAR BU ARALAR KIZLAR MALUM AY SONU..eyvahedigeldismile
ARABAMIZ ıÇıN ıYı DıLEKTE BULUNAN HERKESE ÇOK TŞK EDıYORUM. opuyorumnanaktan

cerencim hayırlı ugurlu olsun arabanız kazasız belasız binin inşallah
Allahım borclarına edalar göndersin
berke için gecmiş olsun hanzadede öle ayda 1-2 kesin grip doktora sordum bebeklerin kısın 5-6 kere grip olması dogal dedi
sen masallah rejimi sıkı tutuyorsun bende tık yok hatta deli gibi iştahım acık neyse bugunden itibaren basladım tekrar bakalım ne kadar devam edicemboshayallersmile

Nikel alerjim var, onu biliyorum ama sanirim deterjanlara, temizlik malzemelerine de var heralde.

Aslinda cok dikkat ediyorum canim ama uykusuzluga dayanamiyorum pek, artik asla yanimda yatirmam.

Gündüz uyuyamiyorumda, gece artik erken yatarim canim.

Gecen sene bu zamanlar bebislerimizin bekliyorduk, simdide dogum günü heyecani sarmis bizi. Ne güzel ya. Ne cabuk gecti ama 1 yil. Ben hicbirsey anlamadim, bebekligini özledim simdiden oglumun...

Yok kanli degil canim. Nasil düstügünü görmedim ama siddetli degildi eminim. Cünkü yatagimin yerden mesafesi cok yok.

Ne mümkün Tuba'cigim, uyuyor simdi, bende yemek yaptim. Acil yapilmasi gerekli islerimi bitirdim. Ama zerre kadar uykum yok maalesef.

Ah keske Doruk'da inebilse. Cok kipir kipir, kurt girmis sanki dötüne. Bir sakin durmuyor ya...

Hayirli olsun canim arabaniz. Yazin bol bol gezer, keyfini cikartirsiniz artik...

ceren cnm hayırlı olsun ...güle güle kullanın cnm

flizciğim yakındır oda inerr

yaa nolur kızlar sabhtan beri ugrasıyorum su cizelge için uygun formatta degil diyip duruyor sinie oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…