tülaycım sınavdan çıkınca haberleşiriz bir aksilik olmazsa:)
offf yaa yazdım yazdım gitti ne oldu annem bağrınıyoo
alişle ömerin yeni halini koyuyorum kızlar
selam kızlar iyi aksamlar bu aralar halim yok gelemiyorum topige
hanzade hala hasta c.tesi doktora gittik antibiyotik verdi gene yavrum hala öksürüyor vee acayip huy degiştirdi durup durup aglıyor bagırıyor sinieli oyun oynamıyor falan inşallah iyileşince eski kızıma döner
bu rada bende eşim grip olduk bogazımıza indi evde bi enfeksiyon kokusu var hasta etti hepimizi bide ben kasıntı oldum bu ewlendim ewleneli 5. kaşıntım sabah doktora gittim gene ürtiker olmusum igne ilac bi dünya bişi verdi kasın kasın ölüyorum ama kabarık kabarık kırmızılıklar vicudumda nasıl fena anlatamam ama gecer iğnelerin üstüne inşallah
eşimede hastneden gelirken beni sen hasta ettin oğlan evi böle kızları cürütüyor işte dedimde gülüyor gıcıksempatiksalakcinni
işte böle kızlar yarın gelebilirmiyim topiğe bilemiyorum
gecmişide okumadım uykum geldi kız uyudu bende uyuyum bari,
hadii hepinizi öptm
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ancak firsat bulabildim internetin basina oturmaya. Yogun birgün gecirdim. Ayagimda kocaman bir kitle olusmus ve su toplamisti, dünden beridir topalliyordum resmen. Sabah cilt doktorundan randevu aldim ve ögleden sonra esim gelince gittik. Egzamaymis ve korkulacak bir durum yokmus. Igneyle su toplayan kitleyi deldi ve suyu bosaltti, dezenfekte etti ve bir krem verdi. Sanki daha iyiyim. Alerji testi yapilacak önümüzdeki ay. Muhtemelen birseye alerjim varmis, strestende olabiliyormus.
Bunun disinda 6-7 gün civarinda tatili vardi esimin buradaki bir bayramdan ötürü, teyzeme gidecektik Fransa'ya. Ne de güzel ümitlenmistim, planlar yapmistim. Uyduruk bir sebepten tatili askiya almislar, haftasonu tatiline sadece birgün ekleyerek 3 güne indirilmis. 2 günü izin olarak almak istemis esim ama ondan önce davranmis is arkadasi ve taa gecen haftadan haber bile verme geregi duymadan planlarini kendilerine göre yapmislar. Nasil sinir olduk ya. Izin alan arkadasida, inanilmaz bencil, isi savsaklayan ve firsatci birisi. Hic haketmiyor yani. Canimiz sIkIldi epeyce...
Gecmisten aklimdan kaldigi kadariyla:
Ceren, arabaniz hayirli olsun canim, güle güle gezin.
Banu, kizin ne kadar ince ruhlu, öp benim yerime cimcimeyi.
Tülay, ailenize bir minik katilacak demek. Allah uzun ömür versin ve anali-babali büyütsün.
Tuba, bizimde fevrimiz döndü resmen. Benim basucumda bir saat var, gecen sabah baktim saat 05:00'lerde birsey, 10 dk gecmedi yine baktim, 1 saat degismis. "Tamam, ben bunadim iyice" dedim ve kendime biraz gelince dank etti kafama yaz saati uygulamasina gecmis olabilecegi...Doruga kar etmedi ama, gece 04:00'de uyandi, oyun istiyor. Biraktim yatagina, "istersen catla aglamaktan, bu saatte seninle oynamam, uykum var" diye. Sonra dayanamadim, emzirdim, salladim biraz ve sizdi 07:30'a kadar...
Pinar kayiplardaydin canim, neyseki gelmissin yine. Kaynanan adina da sevindim, felekten bir gün gecirmis olmali...Bende Avusturya'dayken spor salonuna kayitliydim, Anneannem turist olarak yanimiza gelmisti ve tam bir sicak delisi kendisi. Onu saunaya, buhar banyosuna falan götürmüstüm, hayatinin en unutulmaz gününü yasamisti, hala anlatir durur canim benim.
Sibel oglun ne güzel top oynuyor öyle, bayildim videosuna. En erken ataga kalkan Mayis bebesi sanirim. Kutluyorum onu ve seni. Ayrica gecmis olsun kuzuma, insallah atlatir hastaliginida...
Ferda, Daghan'da sanirim 6.hastaligini geciriyor olmali, insallah hafif atlatir kuzum.
Birsen, Ömerime gecmis olsun, ciddi degildir umarim öksürügü. Sana da bravo, vermissin 1 kiloyu. Azmin elinden birsey kurtulmuyor.
Asli, kizinin incisi hayirli olsun, sira sira dizilsin digerleride insallah.
Gülsah, dilerim gönlüne göre bir ev bulursun canim.
Burcu, Pendik isi yatmis ama sanki daha hayirli bir is olacak senin acindan degil mi? Basarilar diliyorum canim sana. Yogun tempoya kapilip, bizleri unutma ama
Aklimda birileri daha vardi sanki ama kafami toparlayamiyorum. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarinizi...
iyi geceler kızlar,
Sonunda Dağhanı uyutabildik ve gelldim,o kadar çok ağladıki uyumamak için,ne oldu anlamadım,hiçbişey de yemiyo emdi uyudu,muhallebi filan hakgetire,ne güzel yiyodu yavrum iki üç gündür gitti yine iştahı...çok üzgünüm.
Akşam yemekten sonra onun sebzelerini attık buzluğa annemle...iyi oldu,bütün yaz yeter heralde..
çok yorgunum kızlar yarında kayınvalidem gitmeden biraz daha gezelim dedik,biyerlere gidicez ama dur bakalım,sabahtan çıkıcaz.o yüzden birz kitap okuyup yatıcam,
Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm,
Buluşma işiyle ilgili ses çıkmamışş
günaydin kizlar a.s.
gerci daha benim için gün ayamadi halayav noldu böyle anlamadim..ne saati duyuyorum ne eşimi ne serrayi..gerci aglasa duyardim elbet..ama ölü gibi uyuyorum ya..ki dün 12de yattim ya..10da mi yatmak lazim nedir ay bugunde sütcü gelecek ilk defa..bide pilates yapmiyorum uzun zamandir..onu yapmak içinde uyanik kalmam lazim..düzene sokmam lazim kendimiiiiiiiiii akannehir
buzluga sebze atmaktan bahsetmişsiniz..ben brokoli ve ispanak denedim..ikiside cigden kaliyor..ama kereviz durmuyor sanirim ya..ben hiç soymadan atmiştim evvelki hafta..buhafta bi cikardimki pörsümüş,kararmiş :S sanirim onun baska bi formulu var..patlicnda cigden atilmiyor,kizartip atmak gerekiyor..acaba bunu napmali? ben normalde ne kereviz ne enginar yemem,yapmamda..ama işte serros için ilkkez almiştim..bu hafta bende alayim brokoli,ispanak,kereviz felan..
ferdacim ve gülşahcim bulusalim demişsiniz..bulusalim valla ya..sibelcim ev daha uygun olur demiş..bencede öyle ama evin merkezi bi yerde olsa dahada süper olur..malum tee pendikten gelcem :) aslinda güzel yeşillik parki felan olan bi yerde olabilir..dragos sahilde ibb'nin yeri var..cocuklar içinde mis gibi olur :) bol iyotlu havabakmak isteyen olursa http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/kartal-dragos-sosyal-tesisleri.html yani özetle bana hepsi uyar :) he buarada haftaya 2 günlüğüne t.daga gidicez serrosla..ama sanirim bu bulusma h.sonu olcak..etkilemez inşaAllah :)
tülaycim hala oluyormussun :) hayirli olsun a.s. saglikla mutlulukla kucagina alsin inşaAllah anne adayimiz :)
günaydin banucum :) kolay gelsin işlerinde :)
birsencim canim 1 kg gitmiş he sevindim valla..keşke birazda sporla desteklesen cok daha fazla gider tahminimce..bu arada ogluslarima naptin öyle yaa :) ne güzel d.gününde jöle felan sürerdin saclarina ya :) ama cok yakişmiş totiklere :) güle güle uzasinlar :)
esencim hayatini düzene sokmussun :) hadi hayirli olsun :) istikrarinin devamini dilerim :)
pinarcim oh kayinvalide-gelin keyif yapmişsiniz :) diyet nasil gidiyor bu arada?
filizcim gecmiş olsun..neyseki önemli bişey degilmiş :)
püff alinti yapmadan da cok zor yaziliyor..ama alinti oluncada cok hata veriyor yaa..
neysem ben ufaktan kalkip serrosun kahvaltisini hazirliyim :) öptüm hepiniziii :)
günaydın kızlar ben kaktım duşumu aldım kızım uyansın kahvaltısını yaptırıcam
tubacım soktum düzene işlerimi canım yaa valla çok birikiyordu diğer türlü a.s.
bu arada şu buluşmaya bizi çağıran yok mu yaaa:))
Günaydin Kizlar,
Kabus gibi bir gece gecirdim resmen. 23:00 gibi yataga girdigimde "Oh ne güzel Doruk saatlerdir uyuyor, bu gece uyanmaz belki de" diye düsünürken, aman bir uyandi ayni anda uyut uyutabilirsen. Sürekli sallanmak istiyor, biraktigim anda uyaniyor. Cildirma noktasina geldim resmen. 02:30'du en son ölü gibi yataga girdigimi biliyorum. Sabah 06:00'da yine kalkti, nasil uykum var ama anlatamam. Aldim yanima emzirdim, emerken uyukluyordu, bende uyumusum ayni anda. Birkac dakika gecmedi ki bir feryat figan. Yataktan düsmüs. Nasil düstügünü görmedim ama vücudunu kontrol ettim, yara bere falan göremedim. Off, ne beter sey su uykusuzluk. Bugün, onunla birlikte uyumam lazim, yoksa zombiye dönecegim iyice...Ya benim nazarim degiyor bu cocuga galiba. Ne zaman yemek yedigine sevinsem, istahi kapaniyor. Uyuduguna sevinsem, ayni anda uyaniyor ve agliyor. Artik agzimi acip tek laf etmeyecegim.
Nurran, benimde istahim aciliyor dogum kontrol hapini aldigim ilk 10-15 dk icinde, birseyler yemek istiyorum mutlaka.
Ferda, tatil isine üzüldüm ama daha cok hic haketmeyen birinin bencilligine üzüldüm. Esim, is yerinde cok özverili calisiyor. Hak ediyordu bu tatili aslinda...
Bulusuyormussunuz yine kizlar. Bir an önce bulusunda, resimlere bakalim bizde...
Sİbelcİm sİze az kaldı valla.bende ÇerÇeve dÜŞÜnÜyorum.bakalım bİrkaÇ model beyendİm. Bu sefer Şeker ve kurabİye yaptırmıcam bakalım afrklı bİŞeyler bulursam): Hadİ sİz yapında Önce bİz kopya Çekelİm:))
selam kızlarr
hala ayılamadım öğle oldu yahuuumirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sıbelcım baslamıs hazırlıklarrr ohh ne guzell
nısan ayı ıcerısınde yapalım bulusmayı bence dogum gunlerı baslamadan onumuzdekı hafta yapalım dıcektım ama aslıdırek ızmıre gıdıyorum dıye yazmıs tugba sıbel ferda esen gelebılır ettık 5 pınardan ses cıkmadı hala tutkun bu taraftaydı ee hadı kızlarrrr
tubacım dısarı olsun dersenızde gelırım ben fakat evdekı gıbı rahat olamayıs derım yınede sız bılırsınızz bana her yer uyar maksat bıraarada olmak
fılız gecmıs olsun canım malesef bende ıkı kere düşürdüm sımdı çin seddi gıbı yapıyorum yatagın etrafını ama kafayı ılla saga sola carpıyo suclama kendını öle öle buyuyeceklerr kanlı düşme olmasın yeterkıııa.s.
eşimden arabayı alabilirsem gelirim canım
hele siz bi belirleyina.s.
tubişim benim merhaba tatlım nasılsın
clariescim günaydın şekerim:)))))
kızlar bu arada sebzeleri saklama olayında bişey söyliyeyim ilgilenen arkadaşlarıma tabikide.kereviz karnabahar gibi sebzeleri en 3 dakika haşlayın daha sonra soğuk suyun içine atın ve kağıtla kuruşadıktan sonra mğmkünse strech filme sararak sakalyın.daha iyi oluyor.en aızndna benim yaptıklarım ageçen yıl bişey olmadı.ama çiğden koymak sanırım olomuyor azda olsa haşlanmaları egrekiyor.
günaydın kızlar
bu yaz saati uygulaması hanzadenin düzenini kacırdı gece 4 te uyandı 5 kadar oyun oynadık uyudu 7:30 da kalktı
kahvaltısını yaptırdım mutfagı topladım evi süpürdüm odaları yerleştirdim (bitek yatak odam kaldı) aaa hayatımı düzenen sokmaya calısıyorum
birde bugunlerde bir iştahım arttı anlatamam dün yediklerimi yazsam yuhhh dersiniz bana acaba dogum kontrol hapı kullanmaya basladım ondanmı iştahım arttı?
bugun ewdeyim zaten havada buz gibi kızda bende hastayız biliyosunuz biraz iyi olduk ama dışarı cıkıpta tekrar soguk yemenin anlamı yok
kızı uyutucam saat 11:30 gibi napim yaa yaz saatine alısması lazım işte bölee
sizlerdende anladıgım kadarıyla:
tülaycım hala oluyormussun hayırlı ugurlu olsun
birsencim kilolar gidiyormus masallah darısı bana
filizcim gecmiş olsun benimde bi allerji testi yaptırmam lazım sanırım
hadi kızlar ben bi odamı toplayım penceresini acıyım gelirim
Günaydin Kizlar,
Kabus gibi bir gece gecirdim resmen. 23:00 gibi yataga girdigimde "Oh ne güzel Doruk saatlerdir uyuyor, bu gece uyanmaz belki de" diye düsünürken, aman bir uyandi ayni anda uyut uyutabilirsen. Sürekli sallanmak istiyor, biraktigim anda uyaniyor. Cildirma noktasina geldim resmen. 02:30'du en son ölü gibi yataga girdigimi biliyorum. Sabah 06:00'da yine kalkti, nasil uykum var ama anlatamam. Aldim yanima emzirdim, emerken uyukluyordu, bende uyumusum ayni anda. Birkac dakika gecmedi ki bir feryat figan. Yataktan düsmüs. Nasil düstügünü görmedim ama vücudunu kontrol ettim, yara bere falan göremedim. Off, ne beter sey su uykusuzluk. Bugün, onunla birlikte uyumam lazim, yoksa zombiye dönecegim iyice...Ya benim nazarim degiyor bu cocuga galiba. Ne zaman yemek yedigine sevinsem, istahi kapaniyor. Uyuduguna sevinsem, ayni anda uyaniyor ve agliyor. Artik agzimi acip tek laf etmeyecegim.
Nurran, benimde istahim aciliyor dogum kontrol hapini aldigim ilk 10-15 dk icinde, birseyler yemek istiyorum mutlaka.
Ferda, tatil isine üzüldüm ama daha cok hic haketmeyen birinin bencilligine üzüldüm. Esim, is yerinde cok özverili calisiyor. Hak ediyordu bu tatili aslinda...
Bulusuyormussunuz yine kizlar. Bir an önce bulusunda, resimlere bakalim bizde...
Maşallah oğluşlarıma çok şeker olmuşlar bende keltoş oğlumun çok az olan saçlarını kestireyim diyorum biraz gürleşsin.
Geçmiş olsun Hanzadeye ve sana
Sağolasın Filizcim bugün daha iyi Yağız.Sanada geçmiş olsun önemli bişey yokmuş egzama dönemsel geçici olan bir durum yazdığın gibi muhtemelen birşeye vücudun reaksiyon gösteriyor.
Canım neler koydun ve nasıl koydun biraz anlatsana bende atayım diyorum.
Olur canım burasıda ben uyarım sadece daha rahat oluruz diye ev demiştim benim velet arabasında hiç durmuyor bol bol yürürüz artık :)
Aşkolsun esencim gel tabi bekleriz süper olur
selam kızlarr
nısan ayı ıcerısınde yapalım bulusmayı bence dogum gunlerı baslamadan onumuzdekı hafta yapalım dıcektım ama aslıdırek ızmıre gıdıyorum dıye yazmıs tugba sıbel ferda esen gelebılır ettık 5 pınardan ses cıkmadı hala tutkun bu taraftaydı ee hadı kızlarrrr
tubacım dısarı olsun dersenızde gelırım ben fakat evdekı gıbı rahat olamayıs derım yınede sız bılırsınızz bana her yer uyar maksat bıraarada olmak
fılız gecmıs olsun canım malesef bende ıkı kere düşürdüm sımdı çin seddi gıbı yapıyorum yatagın etrafını ama kafayı ılla saga sola carpıyo suclama kendını öle öle buyuyeceklerr kanlı düşme olmasın yeterkıııa.s.
Baktıklarımızı paylaşalım Tülaycım.Birde sen seline diş kurabiyesi yaptırmıştın.Ben sitesinden de bakmıştım çok beğenmiştim.Nerden yaptırmıştın hatırlayamadım birde ücreti ne kadardı bakayım diyorum.Belki kurabiyeyi yapan bayan pastada yapıyordur.
Gülşahcım hoşgeldin.Valla bana okey yeri ve tarihi belirleyelim.Hadi anadolu yakası huuuuuuuuuuuuuuuuu
Tünaydınlar kızlar,
Sabah 09:00 da bakmaya başladım ancak yazabiliyorum.Günü yarıladık.Yağıza bir siteden doğumgünü için pasta ve kurabiyeler bakıyorum.Kıyafetleri geldi.Daha süslemeler var,menü hazırlanacak,resmini çektirip minik çervelerle hediye edicem onları halletmem lazım bişey kalmadı ay ne çok iş var yaaaa.akannehir
Maşallah oğluşlarıma çok şeker olmuşlar bende keltoş oğlumun çok az olan saçlarını kestireyim diyorum biraz gürleşsin.
Geçmiş olsun Hanzadeye ve sana
Sağolasın Filizcim bugün daha iyi Yağız.Sanada geçmiş olsun önemli bişey yokmuş egzama dönemsel geçici olan bir durum yazdığın gibi muhtemelen birşeye vücudun reaksiyon gösteriyor.
Canım neler koydun ve nasıl koydun biraz anlatsana bende atayım diyorum.
Olur canım burasıda ben uyarım sadece daha rahat oluruz diye ev demiştim benim velet arabasında hiç durmuyor bol bol yürürüz artık :)
Aşkolsun esencim gel tabi bekleriz süper olur
filizcim zor bi gece gecirimişsin valla sende bugun doruk uyuyunca sende vur kafayı yat uykusuzluk hakkaten zor
ya gülüm tabi nazarımız degiyor bebişlerimize cok seviyoruz zaten büyükler hep en cok ana babanın nazarı deger der ee napalım cok tatlılar masallah hepsine
dorukcugum minik böcek yataktan düşmüş aman neyseki bi sıkıntısı yokmus aman yaa en haraketli dönemleri cok dikkatli olmamaız lazım
neyse canlar ben kıza mama hazırlayayım artık uyku diye resmen sürünüyor uyusun gene gelirim
Filizcim çok geçmiş olsun aynı durumla bende birkaç kez karşılaştım Yağız öyle iki kez yataktan düştü bişey olmadı çok şükür.Çok dönüyorlar uyurken.Bugün Doruk uyudukça bolca dinlenmeye çalış.
Tünaydınlar kızlar,
Sabah 09:00 da bakmaya başladım ancak yazabiliyorum.Günü yarıladık.Yağıza bir siteden doğumgünü için pasta ve kurabiyeler bakıyorum.Kıyafetleri geldi.Daha süslemeler var,menü hazırlanacak,resmini çektirip minik çervelerle hediye edicem onları halletmem lazım bişey kalmadı ay ne çok iş var yaaaa.akannehir
selam kızlarr
tamam canim inşaallah gelirsin
iyiyim canim sen nasilsinn :)
brokoliye bişi olmuyorda kereviz cigden koyunca pörsüyor :) demek haslayip koyucakmişiz :) tşkler tatlim a.s.
oh maşaAllah sabah sabah iyi iş cikarmişsin :)
of off :s doruk uyur uyumaz yat dinlen sende canim..
ay yok kizlar illa disarisi olsun demiyorum :) hangi ev diye karar veremeyiz felan alternatif üretmeye basladim şimdiden :)))) yoksa tabiki ev gibi rahat olmaz..serrayada bi süre sonra heyheyler geliyor :))) ee bide birbirlerini görünce hepten durmazlar gibi geliyor bana :) ozaman kimin evi müsait ona bakalim :))) uzak muzak demesseniz buyrun bana gelin kizlar :)
sanirim c.tesi olcak..ozaman 3-10-17-24 nisan var :) ben muhtemelen 17 yada 18 nisanda dogumgününü kutlicam..24 nisanda epey bi gece kalir :) 3 ve 10 nisan bana uyuyor :)
valla insan ayrintiya girince cok şey cikiyor ya :) yüzümüzün akiyla gecelim inşaAllah bugunleri :)
tünaydınlar
bizde kalktık kahvaltı yaptık ....
kıvılcım bazen oluyor çocuklarda böyle şeyler bizimkilerde düşüyor
ama artık yataktan iniyolar ben uyusamda pıt pıt çıkıyolar odadan
ama yinede rahat edemiyorum yani...
bide benim erkeklerim benle yatınca hiç uyanmadan uyuyolar ama yatakta uyanıyolar oda ayrı bir dert
tubişş ben hiç çocuklara sebze koymadım
ama ben normal bizim içn koyuyorum
bezelye ,barbunya,taze fasulye vs.koyuyorum...patlıcan kızartılıyor evet
sibel ohhh hazırlıklara başlanmış...
biz doğumgününde maddi krizdeyiz o yüzden misafirlere hediye yok sanırım çokda kalabalık olacağız
30 kişiden fazla ....bizde sadece o gün ikram hazırlığı olacak
kıyafette daha önce giymedikleri kot takımları var onları giyecekler....
KIZLARRRRRR TÜNAYDINLAR HEPİNİZE....a.s.
DÜN HABER VERMEDEN ÇIKTIM ANİ OLDU :kedi: BANKAYA GİTTİK EŞİMLE BİRLİKTE EŞİM BANA KEFİL OLDU kaydirigubbakcemile3 TAM 1 SAAT 15 DAKİKA SIRA BEKLEDİK SIKINTI BASTI BANKADA. ZOR YETİŞTİK. BAKALIM BAŞVURUYU YAPTIK BİR SÜRÜ EVRAK FİLAN İMZALADIK. ONAYLANDIĞINDA BUGÜN ARAYACKALAR. GİDİP PARACIKLARI ALACAĞIM. BORÇ BAŞLIYOR. ARABAMIZIDA BANKADAN SONRA GİTTİK ALDIK EVE GETİRDİK DÜN. İYİ OLUYORMUŞ VALLA. AMA MASRAF TABİ. HEMEN 50 TL GİTTİ BENZİNE. SONRA AKŞAM EŞİMLE KARDEŞİMİN EŞİ KARDEŞİM BABAM KARDEŞİMİN K.BABASI HEP BİR KAYSERİ TRABZON MAÇINA GİTTİLER BİZİDE KARDEŞİMİN K.VALDESİGİLE BIRAKTILAR.ORDA OTURDUK 11 E KADAR.
REJİMDEYİMYA KEK FİLAN YAPMIŞ AĞZIMI BİLE SÜREDİM VALLA. SONRA KARDEŞİMLE ÇIKIP 1 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIK. İYİ OLDU. KENDİMİ ÇOK ZAYIF HİSSETTİM. BU ARADA SABAH AÇ KARNA TARTILDIM 61,5 GELDİM VALLA.
BERKEDE HASTA ZATEN PAZAR GÜNÜDEN BU TARAFA GRİPTİ. BU SABAHTA BİR KALKTIM ATEŞİ VAR EŞİM ATEŞİNİ ÖLÇTÜ HEMEN 38 DERECE. AMA BEN ÇIKMAK ZORUNDAYDIM BIRAKTIM GELDİM ANNEM ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ VERMİŞ ŞİMDİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR SADECE BURNU AKIYORMUŞ AYDA 1-2 SEFER GRİP OLUNURMU YA NE OLACAK BU ÇOCUK BİLMİYORUM VALLA ohaoldumsmile
GEÇMİŞİ OKUDUM AMA ALINTI YAPAMADIM BİRAZ İŞİM VAR BU ARALAR KIZLAR MALUM AY SONU..eyvahedigeldismile
ARABAMIZ İÇİN İYİ DİLEKTE BULUNAN HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?