Ceren canım hayırlı olsun tekrar.
cerencim hayırlı ugurlu olsun arabanız kazasız belasız binin inşallah
Allahım borclarına edalar göndersin
berke için gecmiş olsun hanzadede öle ayda 1-2 kesin grip doktora sordum bebeklerin kısın 5-6 kere grip olması dogal dedi
sen masallah rejimi sıkı tutuyorsun bende tık yok hatta deli gibi iştahım acık neyse bugunden itibaren basladım tekrar bakalım ne kadar devam edicemboshayallersmile
Nikel alerjim var, onu biliyorum ama sanirim deterjanlara, temizlik malzemelerine de var heralde.
Aslinda cok dikkat ediyorum canim ama uykusuzluga dayanamiyorum pek, artik asla yanimda yatirmam.
Gündüz uyuyamiyorumda, gece artik erken yatarim canim.
Gecen sene bu zamanlar bebislerimizin bekliyorduk, simdide dogum günü heyecani sarmis bizi. Ne güzel ya. Ne cabuk gecti ama 1 yil. Ben hicbirsey anlamadim, bebekligini özledim simdiden oglumun...
Yok kanli degil canim. Nasil düstügünü görmedim ama siddetli degildi eminim. Cünkü yatagimin yerden mesafesi cok yok.
Ne mümkün Tuba'cigim, uyuyor simdi, bende yemek yaptim. Acil yapilmasi gerekli islerimi bitirdim. Ama zerre kadar uykum yok maalesef.
Ah keske Doruk'da inebilse. Cok kipir kipir, kurt girmis sanki dötüne. Bir sakin durmuyor ya...
Hayirli olsun canim arabaniz. Yazin bol bol gezer, keyfini cikartirsiniz artik...
ceren cnm hayırlı olsun ...güle güle kullanın cnm
flizciğim yakındır oda inerr
aman yaaa bu mahallenin hatunları gelecek....
kadın tiremusu için hazır kek almış süt almış geldi...yap
annemde çiğ böğrek aç diyo
ben diyetteyimm pöfffff yapacam
Ceren arabanız hayırlı olsun güle güle kulanın canım bizde banyomuzu yaptık meyvamızı yiyip sütümüzü içtik şimdi oynuyoruzkızımla dünden yemeklerim var bu gün pek bi işim yok sadece kızımın çamaşırlarını attım makinaya asıcam kız uyuyunca bu günü kendime ayırdım kişisel bakım zamanı hihoyyyt
ayyy cok sagol canım yaaa 30 mayıs dogumlu adıda hanzade
ayşe az önce aklımdans eni geçirmiştim gçrünmüyorsun diye
ayşecim nasılsın :)
ceren yoğunsun sanırım sende
kızlar eşim akşam beni yemeğe oradanda alışverişe götürecekmiş aradı plan yapma dedi şaşırdım :))))
ayşecim nasılsın :)
ceren yoğunsun sanırım sende
kızlar eşim akşam beni yemeğe oradanda alışverişe götürecekmiş aradı plan yapma dedi şaşırdım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?