2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aman yaaa bu mahallenin hatunları gelecek....

kadın tiremusu için hazır kek almış süt almış geldi...yap
annemde çiğ böğrek aç diyo

ben diyetteyimm pöfffff yapacam

Fılızcım ya geÇmıŞ olsun .dÜŞe kalka bÜyÜcek bunlar.ama yınede dkkat etmek laızm

Ceren arabanız hayırlı olsun güle güle kulanın canım bizde banyomuzu yaptık meyvamızı yiyip sütümüzü içtik şimdi oynuyoruz kızımla dünden yemeklerim var bu gün pek bi işim yok sadece kızımın çamaşırlarını attım makinaya asıcam kız uyuyunca bu günü kendime ayırdım kişisel bakım zamanı hihoyyyt

Ceren canım hayırlı olsun tekrar.

ceren cnm hayırlı olsun ...güle güle kullanın cnm

flizciğim yakındır oda inerr

ÇOK SAĞOLUN KIZLAR DAHA İYİLERİ SİZLERE OLMAYANLARA OLSUN :Saruboceq: opuyorumnanaktan

aman yaaa bu mahallenin hatunları gelecek....

kadın tiremusu için hazır kek almış süt almış geldi...yap
annemde çiğ böğrek aç diyo

ben diyetteyimm pöfffff yapacam

BENDE DİYETTEYİM BİRSEN YAAAAA :bbo:
AMA YEME KIZ SAKIN İRADELİ OLALIM BAKKK. VERMEYİNCE GİDİYOR KİLOLARRRRRR zemuszemus

SAĞOL CANIMMM..OHH AFİYET OLSUN KOLAY GELSİN SANADA..kaydirigubbakcemile5

BEN BELKı YıNE ÇIKABıLıRM BANKAYA GıTCEM GıRMEZSEM HABERıNıZ OLSUN ARKADAŞLAR kaydirigubbakcemile2

hepinize kolay gelsin
bende rejimde oldugum için karnıbaharlı salata yedim kızımada muz yedircem şimdi birlikte oynucaz sonra görüşürüz

kızlar merhabalar. geçmişe bakmadan selam vereyim dedim. nabersiniz?

Ceren canım araba mı aldınız sanki öyle anladım? Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin!

bugün benim oğlum da tereyağında yımırta yidi kızlar:)) demekki değişik tatlar arıyormuş benim iştahsız bıdığımkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende günlerdir giremiyorum oğlumun huyu çok değişti galiba diş çıkaracak hala onun huysuzluğu var ama 10 aylık olduk bir tane bile dişimiz çıkmadı ne çıkmaz dişlermiş bunlar yahu anlamadım gitti bilmiyorumkismile

ceren arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah...

birsencim canım onları yapıpta nasıl yemeden duracaksın ben gelip yiyebilirim senin yerine cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
bu arada bende çizelge yapamıyorum zahmet olmazsa banada yapabilirmisin alperen kayra 26 mayıs a.s.

istanbuldaki bayanlar hafta sonu görüşeceklermiş galiba ayy bende çok istiyorum katılmayı inşallah bende gelirim tabi davet edilirsek zemuszemus

benimde canım börek ve kısır istiyor böreği yaptım pişti şimdi kalkıp kısırı yapacam ama tek başımada yiyemem olmazsa bide çay demlerim komşuyu çağırırımcokacimcoook

ayşecim iyiyiz biz ya valla ben yılsonu işlemleriyle boğuşuyorum.kuzucumda iyi teyzesi.sen nasılsın kağancık nasıl?

ayşecim nasılsın :)

ceren yoğunsun sanırım sende

kızlar eşim akşam beni yemeğe oradanda alışverişe götürecekmiş aradı plan yapma dedi şaşırdım :))))

ayşecim nasılsın :)

ceren yoğunsun sanırım sende

kızlar eşim akşam beni yemeğe oradanda alışverişe götürecekmiş aradı plan yapma dedi şaşırdım :))))

ayyy nasıl iyi olmuss benimde eşim öle dese keske:sinifsinif:
cok iyi olmus canım stres atarsın azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…