2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet tülaycım iyi gelir:))) ben çıkıyorum tatlım iyi akşamlar sana ailene saygılar selinede kocaman öpücüklerrrrrrrr sağol desteğin için:))) odayı birlikte dekore edeceğiz :))

herkese iyi akşamlar

tülaycım canım azönce gördüm yazdığını pc açık ama bende yazmaya hal yok tatlım bi atlatamadım şu gribi.nasılsınız arkadaşlar bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.tülaycım dün aradığın için çok teşekkür ederim.çok mutlu ettin beni.canım arkadaşımopuyorumnanaktan

Simal geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın gribi :teselli:

cnm brokoli zamanı geçti artık pek yok,karnıbaharda atmadım aslında bir poşet bile atsam yeter..hepsi atılır neden atılmasınki!!

kizlar bu sebzeleri nasil atiyorsunuz buzluga karnibahar brokoli ispanak kereviz nasil atilir hayrinabiri anlatsin bana

bende yatayim iyi gecelerrr
cnm ben hepsini çiğden atıyorum,kerevizide.Bişey olmuyor yaa,zaten hemen çıkarıp koyuyorsun çorbaya p yüzden farketmez bence,ben ıspanak,pırasa,kereviz ve havuç attım,birazda karnıbahar atcam.zaten artık geçiyor mevsimi.bir iki hafta sonra konmaz sanırım.
cnm bütün atma kerevizi soy,biraz limonlu suda beklettim,doğradım ve öyle attık gayet iyi oluyor öyle dene bende sevmiyorum ama çocuklar bari yesin.ıspanak ve pırasayıda doğrayıp attım hem yer tutmuyor..

buluşma içinyer gayet uygun nasıl derseniz ben uyarım,biliyorum dragosu orayıda bulurum heralde gördüğüm biyerdir kesin.ama bu haftasonu biz ankaraya gidiyoruz düğün var,haftiçide çalışan arkadaşlar var olmaz öbür hafta cumartesi olsun o zaman ne dersiniz???

Platese başlamışsın ohh ne güzel,ha gayret zayıflıcaksın cnm,,,
bu arda ben 49,5 olmuşum :kedi:
aa aşkolsun cnm çağırmak ne demek,hep beraber tabiiki..

cnm geççmiş olsun bişey olmamaış şükür,,ayy bu gece Dağhan daöyleydi ne oldu anlamadık bişzde...
cnm dediğim gibi,pırasa,ıspanak,havuç ve kereviz.havuçları 3 e 4 e böldüm,ıspanakları ve pırasaları ve karavizi doğradım attım gitti..
cnm şu sitenin adını versene bende bakıyım bi..ne kıyafeti yaptırdın..
banada uyar cnm nasıl derseniz..

selam kızlar,, a.s.

Ben geldim,oğluş yien babasıyla koyun koyun auyuyor,kayınvalidemle kayınpederide kaynım yemeğe götürdü yarın akşam gidiyorlarda artık evlerin,Didim'e yanii..Bizde bugün Ümraniye Carrefour a gittik onla,gezdik baya,biraz alışveriş yaptım kendime,oğluşa..sağolsun o da pek huysuzluk etmedide,vukuatsız geri geldik..

Yemek işimizi hallettik ama onlar yiyemeden gitiiler benimki bayadır uyuor dur bakalım bu gece neler olacak!!

Dün gece bişey oldu çocuğa bi huysuzlandıki zorla uyuttuk 2 de geri kalktı emzirdim yatırdım çeyrek geçe tekrar ağladı kalktım sen misin yatmam diyoda bişey demiyo ama ağlıyor,sanki biyeri ağrıyo gibi 4 e kadar oturduk babasının kucağında uyuyor sıçrayarak geri uyanıyor,gaiba karnı ağrıdı,sıcak su filan koydum ayaklarına,bi de calpol verdik,neyse yanımızda sabah 9,30 a kadar uyudu tabi arada bidaha emzirdim bir ara.Bugün iyiydi inşallah gecede iyi olur..Şu 5. 6. dişler de gelseydi bi rahatlıcaktık ama yok daha çıkmadı..

neyse ben bi bakıyım şunlara öptüm sizi kızlar..

slm kızlar baya okudum ama yazmadım sabahtan beri alıntı da yapıştım gitti hepsi
tekrar yapamıycam üzgünüm çok yoruldum valla
zeynebin dişi çıkacak ha patladı ha patlayacak zorluyo yavrumu çok mızmız
eşim nöbetçi bu gece yalnızım yine
geçmişten bişey kalmadı aklımda yaa
birsen paşalar çok tatlı olmuş ya maşallah
filizcim çok geçmiş olsun cnm
başkaaa aklıma gelmiyo
off kızlar zeynep te düştü bugün ilk kez bu kadar kötü düştü aklım çıktı çok korktum valla
yürüteciyle geziyordu evde gülüyodu falan bi hızla geldi içeri girecekti yanıma eşik gibi bişey var oraya takıldı galiba anlayamadım bende düştüğünü gördüm o ve o sesii güm diye nasıl sert vurdu başını parkeye
yürüteçde üstüne tabi
hem kendi korktu hem canı yandı bay ağladı yavrum
içim gitti yaa

Bugün pek tenha kalmis konumuz. Bebeklerimiz artik daha cok yorar oldu bizleri galiba. Doruk ve esim uyudu, bende ögleden sonra 1 saate yakin kestirmenin sefasini sürüyorum ama yatacagim oyalanmadan...

Ferda canim kesin karni agrimistir. Doruk'da da cok oluyor, kivraniyor uyumak istedikce. Yatmadan önce hafif beslemek ve enerjisini iyice yakmasini saglamak gerekiyor. Tabi birde üsütmemek. Ama dengeyi kuramiyoruz her zaman.

Gecmis olsun dileklerini ileten tüm arkadaslara da tesekkürler. Öpüldünüz hepiniz...

Ah kuzum ya. Cok yanmistir cani. Cok gecmis olsun Özlem'cigim. Doruk'da düstü sabah, aklim cikti benimde güm sesini duyunca.

Merhaba kızlar nasılsınız gene size bir selam verip çıkıcam kaç gündür giremedim benim cadıdan fırsat bulamıyorum malesef bilg. çtığımdada anında tepemde:)) Uyku sorunumuz dışında bir yaramazlık yok inşallah haerkes iyiir off çok yorgunum kızlar ben kaçayım kendinize ve kuzularıma iyi bakın

sağol filizcim,okumuştum yazdığını çok üzülmüştüm ddoruğa
bizimde başımıza geldi akşam üstü çok feci yaaa
bize olsun onlara bişey olmasın:sinifsinif:

selam hafta sonu eşimin ailesi bizde Açıköğretim sınavlarında görevliyim Türkize onlar bakacak aklım evde olucak yani öfffffffffff
Bu arada Filiz Doruk düşmüş çok üzüldüm Allahtan bişey olmamış kıyamam ben ona ya
Beyaz Özlem canım sizede çok geçmiş olsun Türkizde yürüteçten düşmüştü insanın aklı gidiyor Allah onuda korumuş.Allah hepimizin yavrusunuda bu kazalardan korusun dikkat etsende oluyor işte.Geçmişe daha bakmadım şöyle yazılan 2 sayfada filiz ve özlemin durumunu görünce hemen yazdım.Çok geçmiş olsun

fiilizcim doruk dusmus gecmis olsun bidaha olmasin

ozlemcim sizede gecmis olsun dikkat edin canim

selam kizlar tlfdan baglandim gecmise bakmak cok zor burdan okuyamadim
okuldan geldim bir hizla annem gitmeden evi supurdum yemek yedim cay ictim kizi yikadim uyuttum simdi keyif zamani aaaa daha camasir atilicak pofff bitmiyor yaaa

:sinifsinif: çok sağol cnm
eşim de sınava girecek bakalım inş veriir derslerini
ay bide seni bulmuşken sorayım cnm
kanaman çok mu oluyor du senin
dün nerdeyse bir çaybardağı kadar geldi hiç bu kadar olmamıştı korktum
randevu aldım yarın gidicem sabah dr .a
yalnız ultrasona kendi dr.um değil hastaneninki bakacak ya bişey varda göremezse diye korkuyorum,
bişey çıkmışmıydı senin ultrasonda
kayınvalidenler geldi demek Allah koalylık versinn
benimkilerde bi gelecek pir gelecek 2 ay burda umreye gidecek ya:sinifsinif::sinifsinif:
fiilizcim doruk dusmus gecmis olsun bidaha olmasin

ozlemcim sizede gecmis olsun dikkat edin canim
çok sağol cnm
selam kizlar tlfdan baglandim gecmise bakmak cok zor burdan okuyamadim
okuldan geldim bir hizla annem gitmeden evi supurdum yemek yedim cay ictim kizi yikadim uyuttum simdi keyif zamani aaaa daha camasir atilicak pofff bitmiyor yaaa

oo maşallah pire giibisin herleyi halletmişssin ne güzel
biter mi cnm hiç işler biz edeyken bitmiyo baksana
kolay gelsin tatlım

Son düzenleme:
sagol ozlemcim senin kanaman mi var ay cok onemli ama ihmaletmw hemen git iyi bir dr a benimde kanamam cok olmustu yattim hep

sagol ozlemcim senin kanaman mi var ay cok onemli ama ihmaletmw hemen git iyi bir dr a benimde kanamam cok olmustu yattim hep

cnm ya geçen haftadan beri lekelenmem var dr.a tel açtım ağrın yoksa önemli değil ağrın olursa kanaman artarsa ara mutlaka deedi adam ya gel bi göreyim demedi uyuz oldum
ama cam falan silmiştim evi temizlemiştim yoruldum diye ona bağladım ben
ama geöen biraz fazla geldi ağrım çok yok ama arada oluyor yarın burda devlette görevlitmiş dr.um bende bi gideyim dedim en azından bi ultrasonla baksın esen
aklım kalıyo bebişim de bişeyi varsa diye ultrasonda bişey çıkmışmıydı senin sadece kanaman mı vardı?
yama gibi bi şansım da yok zeynep hep oyun istiyo,1 saat uyursa uyur o kadar gündüz hep uynaık ne yapacağımı bilmiyorum inan

cok zor gulum ya benim yatma sansim vardi en azindan
ultrasonda bise yoktu sadece kanama vardi 120 tane igne yedim jellerde cabasi
sen iyi bi dr a git onemli
bisey olmaz insallah Allaha emanet

cok zor gulum ya benim yatma sansim vardi en azindan
ultrasonda bise yoktu sadece kanama vardi 120 tane igne yedim jellerde cabasi
sen iyi bi dr a git onemli
bisey olmaz insallah Allaha emanet

canım benim çok sağoalsın esencim
inş bebişim iyidir de artık gerisine bakıcaz zor durumda kalınca annem gelir zeynebe bakar biraz
yarın gideyim bi bakalım ne diyecek dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…