ayyy nasıl iyi olmuss benimde eşim öle dese keske:sinifsinif:
cok iyi olmus canım stres atarsın azıcık
Simal geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın gribi :teselli:
saolasın canım
çok geçmiş olsun.ailecek hasta olmuşsunuz.Umarım çabuk atlatırsınız
oh bütün yaz yer kuzucuk ellerinize sağlık.Ben de atçam inşallah.Annemede söyleyim de duruşko için o da atsın buzluğa sebze.1,5 at kadr kalıcaz çünkü.
bu aradabrokoli ve karnıbaharda atılır mı buzluğa?
ben de duruyu uyutmaya çalışıyorum.Mama verdim az içti şimdi sallıyom.
iyi geceler herkese
cnm ben hepsini çiğden atıyorum,kerevizide.Bişey olmuyor yaa,zaten hemen çıkarıp koyuyorsun çorbaya p yüzden farketmez bence,ben ıspanak,pırasa,kereviz ve havuç attım,birazda karnıbahar atcam.zaten artık geçiyor mevsimi.bir iki hafta sonra konmaz sanırım.kizlar bu sebzeleri nasil atiyorsunuz buzluga karnibahar brokoli ispanak kereviz nasil atilir hayrinabiri anlatsin bana
bende yatayim iyi gecelerrr
cnm bütün atma kerevizi soy,biraz limonlu suda beklettim,doğradım ve öyle attık gayet iyi oluyor öyle dene bende sevmiyorum ama çocuklar bari yesin.ıspanak ve pırasayıda doğrayıp attım hem yer tutmuyor..günaydin kizlar a.s.
gerci daha benim için gün ayamadi halayav noldu böyle anlamadim..ne saati duyuyorum ne eşimi ne serrayi..gerci aglasa duyardim elbet..ama ölü gibi uyuyorum ya..ki dün 12de yattim ya..10da mi yatmak lazim nedir ay bugunde sütcü gelecek ilk defa..bide pilates yapmiyorum uzun zamandir..onu yapmak içinde uyanik kalmam lazim..düzene sokmam lazim kendimiiiiiiiiii akannehir
buzluga sebze atmaktan bahsetmişsiniz..ben brokoli ve ispanak denedim..ikiside cigden kaliyor..ama kereviz durmuyor sanirim ya..ben hiç soymadan atmiştim evvelki hafta..buhafta bi cikardimki pörsümüş,kararmiş :S sanirim onun baska bi formulu var..patlicnda cigden atilmiyor,kizartip atmak gerekiyor..acaba bunu napmali? ben normalde ne kereviz ne enginar yemem,yapmamda..ama işte serros için ilkkez almiştim..bu hafta bende alayim brokoli,ispanak,kereviz felan..
ferdacim ve gülşahcim bulusalim demişsiniz..bulusalim valla ya..sibelcim ev daha uygun olur demiş..bencede öyle ama evin merkezi bi yerde olsa dahada süper olur..malum tee pendikten gelcem :) aslinda güzel yeşillik parki felan olan bi yerde olabilir..dragos sahilde ibb'nin yeri var..cocuklar içinde mis gibi olur :) bol iyotlu havabakmak isteyen olursa http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/kartal-dragos-sosyal-tesisleri.html yani özetle bana hepsi uyar :) he buarada haftaya 2 günlüğüne t.daga gidicez serrosla..ama sanirim bu bulusma h.sonu olcak..etkilemez inşaAllah :)
tülaycim hala oluyormussun :) hayirli olsun a.s. saglikla mutlulukla kucagina alsin inşaAllah anne adayimiz :)
günaydin banucum :) kolay gelsin işlerinde :)
birsencim canim 1 kg gitmiş he sevindim valla..keşke birazda sporla desteklesen cok daha fazla gider tahminimce..bu arada ogluslarima naptin öyle yaa :) ne güzel d.gününde jöle felan sürerdin saclarina ya :) ama cok yakişmiş totiklere :) güle güle uzasinlar :)
esencim hayatini düzene sokmussun :) hadi hayirli olsun :) istikrarinin devamini dilerim :)
pinarcim oh kayinvalide-gelin keyif yapmişsiniz :) diyet nasil gidiyor bu arada?
filizcim gecmiş olsun..neyseki önemli bişey degilmiş :)
püff alinti yapmadan da cok zor yaziliyor..ama alinti oluncada cok hata veriyor yaa..
neysem ben ufaktan kalkip serrosun kahvaltisini hazirliyim :) öptüm hepiniziii :)
aa aşkolsun cnm çağırmak ne demek,hep beraber tabiiki..günaydın kızlar ben kaktım duşumu aldım kızım uyansın kahvaltısını yaptırıcam
tubacım soktum düzene işlerimi canım yaa valla çok birikiyordu diğer türlü a.s.
bu arada şu buluşmaya bizi çağıran yok mu yaaa:))
cnm geççmiş olsun bişey olmamaış şükür,,ayy bu gece Dağhan daöyleydi ne oldu anlamadık bişzde...Günaydin Kizlar,
Kabus gibi bir gece gecirdim resmen. 23:00 gibi yataga girdigimde "Oh ne güzel Doruk saatlerdir uyuyor, bu gece uyanmaz belki de" diye düsünürken, aman bir uyandi ayni anda uyut uyutabilirsen. Sürekli sallanmak istiyor, biraktigim anda uyaniyor. Cildirma noktasina geldim resmen. 02:30'du en son ölü gibi yataga girdigimi biliyorum. Sabah 06:00'da yine kalkti, nasil uykum var ama anlatamam. Aldim yanima emzirdim, emerken uyukluyordu, bende uyumusum ayni anda. Birkac dakika gecmedi ki bir feryat figan. Yataktan düsmüs. Nasil düstügünü görmedim ama vücudunu kontrol ettim, yara bere falan göremedim. Off, ne beter sey su uykusuzluk. Bugün, onunla birlikte uyumam lazim, yoksa zombiye dönecegim iyice...Ya benim nazarim degiyor bu cocuga galiba. Ne zaman yemek yedigine sevinsem, istahi kapaniyor. Uyuduguna sevinsem, ayni anda uyaniyor ve agliyor. Artik agzimi acip tek laf etmeyecegim.
Nurran, benimde istahim aciliyor dogum kontrol hapini aldigim ilk 10-15 dk icinde, birseyler yemek istiyorum mutlaka.
Ferda, tatil isine üzüldüm ama daha cok hic haketmeyen birinin bencilligine üzüldüm. Esim, is yerinde cok özverili calisiyor. Hak ediyordu bu tatili aslinda...
Bulusuyormussunuz yine kizlar. Bir an önce bulusunda, resimlere bakalim bizde...
cnm dediğim gibi,pırasa,ıspanak,havuç ve kereviz.havuçları 3 e 4 e böldüm,ıspanakları ve pırasaları ve karavizi doğradım attım gitti..Maşallah oğluşlarıma çok şeker olmuşlar bende keltoş oğlumun çok az olan saçlarını kestireyim diyorum biraz gürleşsin.
Geçmiş olsun Hanzadeye ve sana
Sağolasın Filizcim bugün daha iyi Yağız.Sanada geçmiş olsun önemli bişey yokmuş egzama dönemsel geçici olan bir durum yazdığın gibi muhtemelen birşeye vücudun reaksiyon gösteriyor.
Canım neler koydun ve nasıl koydun biraz anlatsana bende atayım diyorum.
Olur canım burasıda ben uyarım sadece daha rahat oluruz diye ev demiştim benim velet arabasında hiç durmuyor bol bol yürürüz artık :)
Aşkolsun esencim gel tabi bekleriz süper olur
cnm şu sitenin adını versene bende bakıyım bi..ne kıyafeti yaptırdın..Tünaydınlar kızlar,
Sabah 09:00 da bakmaya başladım ancak yazabiliyorum.Günü yarıladık.Yağıza bir siteden doğumgünü için pasta ve kurabiyeler bakıyorum.Kıyafetleri geldi.Daha süslemeler var,menü hazırlanacak,resmini çektirip minik çervelerle hediye edicem onları halletmem lazım bişey kalmadı ay ne çok iş var yaaaa.akannehir
banada uyar cnm nasıl derseniz..selam kızlarr
hala ayılamadım öğle oldu yahuuumirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
sıbelcım baslamıs hazırlıklarrr ohh ne guzell
nısan ayı ıcerısınde yapalım bulusmayı bence dogum gunlerı baslamadan onumuzdekı hafta yapalım dıcektım ama aslıdırek ızmıre gıdıyorum dıye yazmıs tugba sıbel ferda esen gelebılır ettık 5 pınardan ses cıkmadı hala tutkun bu taraftaydı ee hadı kızlarrrr
tubacım dısarı olsun dersenızde gelırım ben fakat evdekı gıbı rahat olamayıs derım yınede sız bılırsınızz bana her yer uyar maksat bıraarada olmak
fılız gecmıs olsun canım malesef bende ıkı kere düşürdüm sımdı çin seddi gıbı yapıyorum yatagın etrafını ama kafayı ılla saga sola carpıyo suclama kendını öle öle buyuyeceklerr kanlı düşme olmasın yeterkıııa.s.
slm kızlar baya okudum ama yazmadım sabahtan beri alıntı da yapıştım gitti hepsi
tekrar yapamıycam üzgünüm çok yoruldum valla
zeynebin dişi çıkacak ha patladı ha patlayacak zorluyo yavrumu çok mızmız
eşim nöbetçi bu gece yalnızım yine
geçmişten bişey kalmadı aklımda yaa
birsen paşalar çok tatlı olmuş ya maşallah
filizcim çok geçmiş olsun cnm
başkaaa aklıma gelmiyo
off kızlar zeynep te düştü bugün ilk kez bu kadar kötü düştü aklım çıktı çok korktum valla
yürüteciyle geziyordu evde gülüyodu falan bi hızla geldi içeri girecekti yanıma eşik gibi bişey var oraya takıldı galiba anlayamadım bende düştüğünü gördüm o ve o sesii güm diye nasıl sert vurdu başını parkeye
yürüteçde üstüne tabi
hem kendi korktu hem canı yandı bay ağladı yavrum
içim gitti yaa
çok sağol cnmselam hafta sonu eşimin ailesi bizde Açıköğretim sınavlarında görevliyim Türkize onlar bakacak aklım evde olucak yani öfffffffffff
Bu arada Filiz Doruk düşmüş çok üzüldüm Allahtan bişey olmamış kıyamam ben ona ya
Beyaz Özlem canım sizede çok geçmiş olsun Türkizde yürüteçten düşmüştü insanın aklı gidiyor Allah onuda korumuş.Allah hepimizin yavrusunuda bu kazalardan korusun dikkat etsende oluyor işte.Geçmişe daha bakmadım şöyle yazılan 2 sayfada filiz ve özlemin durumunu görünce hemen yazdım.Çok geçmiş olsun
çok sağol cnmfiilizcim doruk dusmus gecmis olsun bidaha olmasin
ozlemcim sizede gecmis olsun dikkat edin canim
selam kizlar tlfdan baglandim gecmise bakmak cok zor burdan okuyamadim
okuldan geldim bir hizla annem gitmeden evi supurdum yemek yedim cay ictim kizi yikadim uyuttum simdi keyif zamani aaaa daha camasir atilicak pofff bitmiyor yaaa
sagol ozlemcim senin kanaman mi var ay cok onemli ama ihmaletmw hemen git iyi bir dr a benimde kanamam cok olmustu yattim hep
cok zor gulum ya benim yatma sansim vardi en azindan
ultrasonda bise yoktu sadece kanama vardi 120 tane igne yedim jellerde cabasi
sen iyi bi dr a git onemli
bisey olmaz insallah Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?