hayırlı haberlerle gelirsin inşallah özlemcim
Günaydın kızlar hepinize aydınlık bir gün diliyorum
iyiyim aynurcum sen nasılsın
clariescim günaydın tatlım
gunaydın kızlarr ozlem gecmıs olsun canım umarım kanamada onemlı bısey degıldır ama ınsan ıster ıstemez korkuyo hayırlı haberını beklıyorum canım
kızlarrr bulusmayı onumuzdekı hafta sonuna planlayalım ozaman herkeze uyuyor gıbı
bugun cok keyıfsızım hem işe gec geldım uyuyakalmısım hem hastalandım sabah ama cok garıp hıc agrım yok
dun iş çıkısı bı baktımkı sankı yaz havası ay ne guzel bı gunes var aldım kızımı dogru sahıle kızkulesıne karsı keyıf yaptık kızımla uykusu geldıgı ıcın pek uzun surmedı sefamız hafta sonu goturcem doktoruna yazık ya agır gelıyo ılacları sanırım dun gece 8de bı yattı bu sabah 8de kalktı hala gozlerını acamıyo doktor uyku yapar demıstı ama kıyamıyorum işte analık
duru uyurken esımın ünv ev arkadası dun amelıyat olmus amerıkan hastanesınde ona gıttık bagırsak kanserıydı ve okadar genckı saat 1de almıslar saat 9da cıkmıs amelıyattan bız gıttıgımızde yogun bakımdaydı karısıyla okadar severek evlendılerkııı 2de cocuklları var doktorlar umutlu ıyı olucak dıyolar ama insan yınede dusunmeden alıkoyamıyo kendını neyın mucadelsını verıyosun? ne ıcın kırıyosun ,kırılıyosun ?
ölümü unutmamalı ınsan onu anladım allah yardımcısı olsun tum hastalarımızın
kolay gelsın hepınızeeee
günaydin kizlar a.s.
özlemcim canim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin a.s.
gülşahcim ferdacim banada uyuyor 10 nisan..ama bakalim herkese uyucakmi? yagizin d.günü 15inde..inşaAllah sibelede uyar..baska kimler var? nerde bulusuyoruz? ay hadi biran önce karara baglayalimda ona göre bişi cikmasin :)
gülşahcim geçmiş olsun canim buarada..duru kuzumada kiyamam yaaolsun vucudu dinleniyordur annesi..öyle düşün..
aynurcum gecmiş olsun tatlim ya..biran önce toplanirsin inşaAllah..
banucum clariescim günaydin kizlar :)
ay bende sabah sabah ayilamadim bi türlü..tam uyandim serrosun kahvaltisini hazirlicam ki bi baktim bizim kiz uyumus kalmiş..
bende bi kahve içeyim uyurken..ayilayim biran önce :)
öptüm hepinizi :) hayirli günler herkese :)
günaydın kızlar
bugun azıcık gec girdim hanzadecik 6:30 da kalktı tabi saat 9 olunca melemeye basladı uyku diye saat 10 da uyuttum cok şukur.
bugun hava cok güzel ama benim keyfim yok su an nezle odum sanırm nefes alamıyorum
özlemcim geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle dönersin inş.
valla gecmişi okudum ama kafamda pek kalmadı .
su dişler hepimizin bebişinin düzenini bozdu anlaşılan.
neyse canlarım doktorm prıgramını izliyorum ben kaşıntıyla ilgili anlatıyorlar benimde kaşıntıştılarım var yaa
ama doktor %50 stres diyor bakalim izleyelim bi neymiş
hadi öptm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?