gunaydinkizlar sabah sabah esimle tartistik agliycam valla cok uzuyor bazen beni neyse
kizimin kahvaltisini yaptirdim bi dusumu alayim bende yapayim sonradaokula gidicem
hepiniz hayirlibir gun diliyorum
buarada filizcim doruk düşmüşzeynepte düşmüş Rabbim korusun evlatlarimizi yaa düşe kalka büyüyorlar işte :S kötü bişey cikmasinda..tedbir bizden kismet Allah'tan..
yaa kızlar bide bişi sorcam size
ben bu adet dönemimde dogum kontrol hapına basladım adetimni baslangıcının 10.günü 4gün önce abdest aldım ama hala afedersiniz tahatarlanırken leke geliyor kahverengi
haptanmı oldu acaba kafayı yicem yaa daha öncede içtim hiç böle olmamıstım
bilen varsa nolur???
filiz canım mrb günaydınlar paşanla sanaa.s. canım doruk düşmüş çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm.sen nasıslın?a.s.
ben bu adet dönemimde dogum kontrol hapına basladım adetimni baslangıcının 10.günü 4gün önce abdest aldım ama hala afedersiniz tahatarlanırken leke geliyor kahverengi
bilen varsa nolur???
canım ben iki aydır kullanıyorum hapı kullanırken ilk aylarda lekelenmeler oluyor vücüt alışana kadar korkulacak birşey yok canım
selam kızlar,, a.s.
Ben geldim,oğluş yien babasıyla koyun koyun auyuyor,kayınvalidemle kayınpederide kaynım yemeğe götürdü yarın akşam gidiyorlarda artık evlerin,Didim'e yanii..Bizde bugün Ümraniye Carrefour a gittik onla,gezdik baya,biraz alışveriş yaptım kendime,oğluşa..sağolsun o da pek huysuzluk etmedide,vukuatsız geri geldik..
Yemek işimizi hallettik ama onlar yiyemeden gitiiler benimki bayadır uyuor dur bakalım bu gece neler olacak!!
Dün gece bişey oldu çocuğa bi huysuzlandıki zorla uyuttuk 2 de geri kalktı emzirdim yatırdım çeyrek geçe tekrar ağladı kalktım sen misin yatmam diyoda bişey demiyo ama ağlıyor,sanki biyeri ağrıyo gibi 4 e kadar oturduk babasının kucağında uyuyor sıçrayarak geri uyanıyor,gaiba karnı ağrıdı,sıcak su filan koydum ayaklarına,bi de calpol verdik,neyse yanımızda sabah 9,30 a kadar uyudu tabi arada bidaha emzirdim bir ara.Bugün iyiydi inşallah gecede iyi olur..Şu 5. 6. dişler de gelseydi bi rahatlıcaktık ama yok daha çıkmadı..
neyse ben bi bakıyım şunlara öptüm sizi kızlar..
slm kızlar baya okudum ama yazmadım sabahtan beri alıntı da yapıştım gitti hepsi
tekrar yapamıycam üzgünüm çok yoruldum valla
zeynebin dişi çıkacak ha patladı ha patlayacak zorluyo yavrumu çok mızmız
eşim nöbetçi bu gece yalnızım yine
geçmişten bişey kalmadı aklımda yaa
birsen paşalar çok tatlı olmuş ya maşallah
filizcim çok geçmiş olsun cnm
başkaaa aklıma gelmiyo
off kızlar zeynep te düştü bugün ilk kez bu kadar kötü düştü aklım çıktı çok korktum valla
yürüteciyle geziyordu evde gülüyodu falan bi hızla geldi içeri girecekti yanıma eşik gibi bişey var oraya takıldı galiba anlayamadım bende düştüğünü gördüm o ve o sesii güm diye nasıl sert vurdu başını parkeye
yürüteçde üstüne tabi
hem kendi korktu hem canı yandı bay ağladı yavrum
içim gitti yaa
Merhaba kızlar nasılsınız gene size bir selam verip çıkıcam kaç gündür giremedim benim cadıdan fırsat bulamıyorum malesef bilg. çtığımdada anında tepemde:)) Uyku sorunumuz dışında bir yaramazlık yok inşallah haerkes iyiir off çok yorgunum kızlar ben kaçayım kendinize ve kuzularıma iyi bakın
Günaydın kzılar
biraz önce klktım kahvaltıyı koydum şimdi hazırlanıcam
zeynep hala uyuyo eşimde yarım saat 45 dk sonra gelir
inş dişi çıkmıştır zeynebin bu gece gündüz rahatlar yavrum
az daha uyusa ben hazırlanan kadar süper olacak bakalım
neyse öptüm hepinizi
gelince haber veremem sanırım size akşam yada yarın yazarım
hoşçakalın
gunaydın kızlarr ozlem gecmıs olsun canım umarım kanamada onemlı bısey degıldır ama ınsan ıster ıstemez korkuyo hayırlı haberını beklıyorum canım
kızlarrr bulusmayı onumuzdekı hafta sonuna planlayalım ozaman herkeze uyuyor gıbı
bugun cok keyıfsızım hem işe gec geldım uyuyakalmısım hem hastalandım sabah ama cok garıp hıc agrım yok
dun iş çıkısı bı baktımkı sankı yaz havası ay ne guzel bı gunes var aldım kızımı dogru sahıle kızkulesıne karsı keyıf yaptık kızımla uykusu geldıgı ıcın pek uzun surmedı sefamız hafta sonu goturcem doktoruna yazık ya agır gelıyo ılacları sanırım dun gece 8de bı yattı bu sabah 8de kalktı hala gozlerını acamıyo doktor uyku yapar demıstı ama kıyamıyorum işte analık
duru uyurken esımın ünv ev arkadası dun amelıyat olmus amerıkan hastanesınde ona gıttık bagırsak kanserıydı ve okadar genckı saat 1de almıslar saat 9da cıkmıs amelıyattan bız gıttıgımızde yogun bakımdaydı karısıyla okadar severek evlendılerkııı 2de cocuklları var doktorlar umutlu ıyı olucak dıyolar ama insan yınede dusunmeden alıkoyamıyo kendını neyın mucadelsını verıyosun? ne ıcın kırıyosun ,kırılıyosun ?
ölümü unutmamalı ınsan onu anladım allah yardımcısı olsun tum hastalarımızın
kolay gelsın hepınızeeee
günaydin kizlar a.s.
özlemcim canim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin a.s.
gülşahcim ferdacim banada uyuyor 10 nisan..ama bakalim herkese uyucakmi? yagizin d.günü 15inde..inşaAllah sibelede uyar..baska kimler var? nerde bulusuyoruz? ay hadi biran önce karara baglayalimda ona göre bişi cikmasin :)
gülşahcim geçmiş olsun canim buarada..duru kuzumada kiyamam yaaolsun vucudu dinleniyordur annesi..öyle düşün..
aynurcum gecmiş olsun tatlim ya..biran önce toplanirsin inşaAllah..
banucum clariescim günaydin kizlar :)
ay bende sabah sabah ayilamadim bi türlü..tam uyandim serrosun kahvaltisini hazirlicam ki bi baktim bizim kiz uyumus kalmiş..
bende bi kahve içeyim uyurken..ayilayim biran önce :)
öptüm hepinizi :) hayirli günler herkese :)
gunaydinkizlar sabah sabah esimle tartistik agliycam valla cok uzuyor bazen beni neyse
kizimin kahvaltisini yaptirdim bi dusumu alayim bende yapayim sonradaokula gidicem
hepiniz hayirlibir gun diliyorum
bilen varsa nolur???
Günaydin Kizlar,
Oglumu uyuttum ve bir bakayim size dedim. Cok güzel oynadik sabah, gülmekten iyice katildi, güzel uyur insallahda, bende islerimi yaparim biraz.
Ya kizlar, esim sinir ediyor beni. Kafasina göre alis-veris yapiyor, dolabada bakmiyor, evde olani ikinci kere aliyor. Ispanak ve pirasa almistim gecen. Azar azar aliyorum ben Doruk icin, taze taze tüketelim, dondurmaya gerek kalmasin diye. Sen git dün bir sürü pirasa, ispanak ve et al. Benim sevinecegimi düsünerek hemde. Kac kere dedim,"kendi basina alis-veris yapma! Yapacaksanda, bir telefon et sor bakalim, ihtiyac var mi" diye? Birde dogum günüm yaklasiyor diye, bana dikis makinesi almis. Hic anlamam ve ve ilgi de duymam dikise. Arada dikise ihtiyac oluyor, aslinda kendini düsünmüs birazda. "Degistir ya da ilgini cekiyorsa, sen ögren kalsin" dedim. Daha dogum günüme de var hem. Hevesinide kirmak istemiyorum ama canimida sIkIyor böyle yapmasi...
Bu arada, Özlem'cigim kanama demissin. Insallah, güzel haberlerle dönersin canim, tedirgin oldum ben. Kendini yorma o kadar, birak cam pis kalsin, bebeginin canindan daha mi mühim?
Gülsah, cok üzüldüm canim esinin arkadasina. Doktorlar umutluysa ve hasta direncliyse yasama karsi, eminim ki atlatir. Moral cok önemli, özellikle böyle agir hastaliklarda.
Esen, umarim ciddi bir tartisma degildir yasadiginiz. Barismaniz dilegiyle...
Sibel, Aynur, Nuran sizede Günaydin kizlar.
aynurcum bende merak ettim tülayı girmedi bugün öğle arası ararım işyerini tatlım
Bu diş kuzuları perişan etti valla.Zeynebimede geçmiş olsun düşmüş yavrum.Yağızda çok düşüyor bu aralar koşuşturma telaşıyla düşe kalka büyüyecekler önemli bişey olmasında.Ferdacım bir siteden aldım özelden yazayım sana burdan veremem sanırım.
Semracım nerelerdesin özlettin kendini.Arada uğra Begüm'ü de öp bizim yerimize.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Özlemcim
Çok üzüldüm Gülşahcım allah şifasını versin.Ümidi hiç kaybetmemek lazım.Hayt çok boş bugün varız 5 dk sonrasında nolacağımız belli değil.
Valla bana uyar önümüzdeki hafta cumartesi.Bu hafta alışveriş işlerimi halledicem.Yeri ve saati belirleyelim hakikaten
Sıkma canını Esencim önemli birşey olduğunu sanmıyorum.Hepimiz yaşıyoruz böyle durumları.Bak ölümlü dünya elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz.Keşke kocalarımızda bu kadar ince düşünebilse.
Yeni başladığın için canım doğum kontrol hapları ilk aylarda ara kanama yapabiliyor.
Günaydınlar canım:) gerçi ben yazana kadar yine öğlen oldu.
olur aynurcum:)) iletirim ulaşırsam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?