2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin Kizlar,

Oglumu uyuttum ve bir bakayim size dedim. Cok güzel oynadik sabah, gülmekten iyice katildi, güzel uyur insallahda, bende islerimi yaparim biraz.

Ya kizlar, esim sinir ediyor beni. Kafasina göre alis-veris yapiyor, dolabada bakmiyor, evde olani ikinci kere aliyor. Ispanak ve pirasa almistim gecen. Azar azar aliyorum ben Doruk icin, taze taze tüketelim, dondurmaya gerek kalmasin diye. Sen git dün bir sürü pirasa, ispanak ve et al. Benim sevinecegimi düsünerek hemde. Kac kere dedim,"kendi basina alis-veris yapma! Yapacaksanda, bir telefon et sor bakalim, ihtiyac var mi" diye? Birde dogum günüm yaklasiyor diye, bana dikis makinesi almis. Hic anlamam ve ve ilgi de duymam dikise. Arada dikise ihtiyac oluyor, aslinda kendini düsünmüs birazda. "Degistir ya da ilgini cekiyorsa, sen ögren kalsin" dedim. Daha dogum günüme de var hem. Hevesinide kirmak istemiyorum ama canimida sIkIyor böyle yapmasi...

Bu arada, Özlem'cigim kanama demissin. Insallah, güzel haberlerle dönersin canim, tedirgin oldum ben. Kendini yorma o kadar, birak cam pis kalsin, bebeginin canindan daha mi mühim?

Gülsah, cok üzüldüm canim esinin arkadasina. Doktorlar umutluysa ve hasta direncliyse yasama karsi, eminim ki atlatir. Moral cok önemli, özellikle böyle agir hastaliklarda.

Esen, umarim ciddi bir tartisma degildir yasadiginiz. Barismaniz dilegiyle...

Sibel, Aynur, Nuran sizede Günaydin kizlar.

gunaydinkizlar sabah sabah esimle tartistik agliycam valla cok uzuyor bazen beni neyse
kizimin kahvaltisini yaptirdim bi dusumu alayim bende yapayim sonradaokula gidicem
hepiniz hayirlibir gun diliyorum

günaysın canım.canım boşver takma fazla akşama unutulur,afiyet olsun ahsen hanıma mamasınıyemiş.tamam canım biz buralardayız.sana kolay gelsin ii dersler.moraliniyüksek tut canımopuyorumnanaktan

buarada filizcim doruk düşmüş zeynepte düşmüş Rabbim korusun evlatlarimizi yaa düşe kalka büyüyorlar işte :S kötü bişey cikmasinda..tedbir bizden kismet Allah'tan..

Sorma canim, insan nasil kötü oluyor böyle durumlarda.

Leke dedigin nasil birsey? Eger kuru, koyu renk, pihtilasmis gibi birseyse, iceride biriken kalintilari atiyordur vücut. Ama sen yine de sor bir doktoruna.

filiz canım mrb günaydınlar paşanla sanaa.s. canım doruk düşmüş çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm.sen nasıslın?a.s.

Sagol canim. Ben yorgun ama iyiyim. Uykusuzlugu yenebilsem, kendime gelecegim biraz...

Ben islerime bakayim biraz, gelirim yine kizlar. Öptüm hepinizi...

canım ben iki aydır kullanıyorum hapı kullanırken ilk aylarda lekelenmeler oluyor vücüt alışana kadar korkulacak birşey yok canım

kahvaltımı yaptım duşumu aldım üstümü giyineyim annem gelir birazdan
şimal fıliz sağolun kızlar kafaya takmayım diyorum ama elde değil zaten takıntılı bir tipim
akşam gelecek hiçbişe olmamış gibi davranıcak özür dileyecek ben çıldırıcam tabi çünkü hep aynı şeyi yapıyor
2 aydır bir işi var onu bitirmeye çalışıyor bizide baya etkiledi bu durum maddi manevi bugüne kadar olur yaparız idare ederiz dedim bugün çok sıkıldım sürekli ben teselli verecek değilim ya boğuluyorum tufan dedim vay efendim ben onu boğuyormuşum asıl sıkıyormuşum çok üzüldüm çok neyse bende sizi bunalttım
çıkıyorum ben görüşürüz

canım ben iki aydır kullanıyorum hapı kullanırken ilk aylarda lekelenmeler oluyor vücüt alışana kadar korkulacak birşey yok canım

iyi bari bende doktora gitmek istemiyorum aslında alttan muane edicek diye-tatlicadiarzu-
devam ederse giderim olmazsa yinede sagol canım

filizcim yaa akıntı gibi geliyor ama kahverengi neyse dediğim gibi devam ederse mecburen giderim artık:sinifsinif:

Bu diş kuzuları perişan etti valla.Zeynebimede geçmiş olsun düşmüş yavrum.Yağızda çok düşüyor bu aralar koşuşturma telaşıyla düşe kalka büyüyecekler önemli bişey olmasında.Ferdacım bir siteden aldım özelden yazayım sana burdan veremem sanırım.

Semracım nerelerdesin özlettin kendini.Arada uğra Begüm'ü de öp bizim yerimize.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Özlemcim

Çok üzüldüm Gülşahcım allah şifasını versin.Ümidi hiç kaybetmemek lazım.Hayt çok boş bugün varız 5 dk sonrasında nolacağımız belli değil.

Valla bana uyar önümüzdeki hafta cumartesi.Bu hafta alışveriş işlerimi halledicem.Yeri ve saati belirleyelim hakikaten

gunaydinkizlar sabah sabah esimle tartistik agliycam valla cok uzuyor bazen beni neyse
kizimin kahvaltisini yaptirdim bi dusumu alayim bende yapayim sonradaokula gidicem
hepiniz hayirlibir gun diliyorum

Sıkma canını Esencim önemli birşey olduğunu sanmıyorum.Hepimiz yaşıyoruz böyle durumları.Bak ölümlü dünya elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz.Keşke kocalarımızda bu kadar ince düşünebilse.

Yeni başladığın için canım doğum kontrol hapları ilk aylarda ara kanama yapabiliyor.

Günaydınlar canım:) gerçi ben yazana kadar yine öğlen oldu.

aynurcum bende merak ettim tülayı girmedi bugün öğle arası ararım işyerini tatlım

esencim sıkma canını eşlerimiz hep böyle kolay kırıyorlar sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar
bu arada ahsen nasıl yeni fotoğraf eklesene merak ettim son halini canım:)

günaydın canım öyle oluyor tatlım yaa benimde pc açık ama bazen slm bile vermeye fırsatım olmuyor.nasılsın canım yağız paşa nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…