günaydın canım öyle oluyor tatlım yaa benimde pc açık ama bazen slm bile vermeye fırsatım olmuyor.nasılsın canım yağız paşa nasıl?
sibel sanada merhaba nasılsın
İyiyim Aynurcum,Yağızda baya toparladı çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl?
İyiyim Banucum sen nasılsın dün gezintiniz nasıl geçti?
Selam kızlar sabah sabah sinir harbindeyim akşama eşimin abileri ve kayınvalidemle teyzesi geliyolar bende bi menü telaşı başladı hiç bişey aklıma gelmiyo Allah tan dün kendim için tiramisu yapmıştım yanına bi tuzlu bi salata yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum kolay bişiler olursa iyi olur bu cadalozla uğraşmalı açmalı dolamalı şeyler yapmak ne mümkün zaten -tatlicadiarzu-
kızlar merhaba ben geldimm.herkes iyidir umarım..
bende dışarda imza işlerim vardı onalrı hallaettim.sonra kızıma kardeşim ayakkabı almıştı onu özdileğe aide edip yeni ayakkabı aldım.d.günü için çerçeve getirecekti bir eyr ona baktım ama olmadı beyenmedim çok büyük getirmişler.başka bakmam lazım.bide oda süslemelerine baktım ama iç açıcı bişeyle ryok gibi.işyeri merkeze uzak olunca fırsat buldukça bakmam lazım artık. sonra kızıma beyaz elbise baktım haftaya bakalım 1 beden büyüğü gelirse elbisesi tamam gibi.kendime kızımada yazlık ciciler aldım geldim.
aynurcum ve banucum merak ettiğiniz için teşekkür ederim.aynur canım nasıl oldun akşam arıcaktım seni ama hastasınya rahatsız etmek istemedim. banu bu arada evet evi dekor ederiz canım sıkma sen canını.
bende dışarda imza işlerim vardı onalrı hallaettim.sonra kızıma kardeşim ayakkabı almıştı onu özdileğe aide edip yeni ayakkabı aldım.d.günü için çerçeve getirecekti bir eyr ona baktım ama olmadı beyenmedim çok büyük getirmişler.başka bakmam lazım.bide oda süslemelerine baktım ama iç açıcı bişeyle ryok gibi.işyeri merkeze uzak olunca fırsat buldukça bakmam lazım artık. sonra kızıma beyaz elbise baktım haftaya bakalım 1 beden büyüğü gelirse elbisesi tamam gibi.kendime kızımada yazlık ciciler aldım geldim.
aynurcum ve banucum merak ettiğiniz için teşekkür ederim.aynur canım nasıl oldun akşam arıcaktım seni ama hastasınya rahatsız etmek istemedim. banu bu arada evet evi dekor ederiz canım sıkma sen canını.
pınarcım hoşgeldın ohh keyıf yap bugun ne guzel ıslerde bıtmıs
şu çamasır işi hiç bıtmıyor ne makıne boş kalıyo nede askılık haa bıde ütü varkı kadının işi hiç bitmez yahuu bu erkekler tac yapmaları lazım bızı başlarınaaopuyorumnanaktan
canım duruyu gecen hafta burnu tıkalı dıye doktora goturdum meger genız akıntısıymıs reflüsü varmıs ve allerjık astımdan şüphelendı kesın tanı koyamıyomus kucuk oldugu ıcın hafıf ılaclarından basladık guya ama uyku yapıyo ozellıkle gece aldıgı tozu astım olmaması ıcın dua edıyorum reflüyüde cok takmıyorum bebekler 2yasına kadar gecırebılırmıs normalmıs tedavı edılınce bısey kalmıyomusta şu astım canımı sıkıyo cmt gunu doktora kontrole gıdıcez ordanda baska bı doktora goturmeyı dusunuyorum emın olmak ıcınfisfisfis
Tünaydınlar bacılar a.s.
Dün sabah öğlene kadar temizlik yaptım. Annemde Defdef' baktı sağolsun. Sonra annemle çıktım bende. O işe gitti bende eşimin kuzenini ziyarete hastaneye. Bebişimiz doğdu çok şükür. 3650 gr ve 51 cm ama küçücük bi kuzucuk ya. Heralde bizim Defne çok mu şişti nedir bu bebiş küçücük geldi ama. Bide sessiz ağlıyorki mıyık mıyık. Defne'de bakıp bakıp Bebeeeekkkk diye bağırdı zilli. Aklıma bizim doğumlarımız geldi valla. Büyüdülerde yaşlarına geldiler kuzularımız ya. Allah hepsine uzun ömürler versin a.s.
Ordan da kayınvalideme geçtim. Akşam eşim geldi yemeğimizi yedik, eve gelirken onlarda bi uğradılar hastaneye. Eve gelmemiz 10 oldu. Defdef'i uyuturken bende sızmışım kaydirigubbakcemile3
Sabahta 6 gibi babası giderken mama yedirdim kuzuma. Saat 10:30'da uyandık kaydirigubbakcemile3 Ay bi iyi geldi bana o kadar saat uyumak sormayın valla acaip zindeyim kaydirigubbakcemile2
Kahvaltımızı ettik oynadık falan. Kuzum şimdi uyudu. Ama en fazla yarım saat uyur heralde. Bende o arada geçmişe bi göz atayım bakalım neler olmuş a.s. Defne uyanıkken bilgisayara bakmak mümkün değil. Anında saldırıya geçiyor zilli eyvahedigeldismile
İşimde yok bugün. Yemeğim var, evim temiz. Bitek Defdef'in çamaşırlarını yıkamıştım dün onlar var ütülenecek ama daha kurumamışlar neyseki kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem de aradı gel diye ama pek gidesim yok öğleden sonra fikrim değişmezse evdeyim bugün a.s.
Selam kızlar sabah sabah sinir harbindeyim akşama eşimin abileri ve kayınvalidemle teyzesi geliyolar bende bi menü telaşı başladı hiç bişey aklıma gelmiyo Allah tan dün kendim için tiramisu yapmıştım yanına bi tuzlu bi salata yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum kolay bişiler olursa iyi olur bu cadalozla uğraşmalı açmalı dolamalı şeyler yapmak ne mümkün zaten -tatlicadiarzu-
Defdef uyanmadan geçmişe baktım hızlıca a.s.
Birsom oğluşlarımı kel mi yaptın kız ama yakışmış kuzularıma maşallah a.s.
Nurran çok geçmiş olsun canım ya kaşıntı fenadır. İnşallah kısa sürede geçer a.s. Evet ya sorma Defne bilgisayar hastası. Anında tepemde bitiyor kaydirigubbakcemile3
Filiz'cim canım Doruk düşmüş çok geçmiş olsun. Çok hareketliler Allah beterinden korusun kuzularımızı a.s. Tatil işide kötü olmuş özellikle de haketmeyen birinin kapması can sıkıcıklava: Eşlerde bazen böyle anlayışsız oluyorlar. Ne yapıcaksın ya yinede idare etmek lazım a.s.
Ferda'cım yük olmak ne demek ya neticede misafir götürmeye hakkım var oraya sen dert etme. Önümüzdeki hafta konuşalım tarihi belirleyelim gel mutlaka. Lafını etmeye değmez lütfen a.s.
Esen canım takma kafana diyeceğim ama insan üzülüyor bilirim. BEnde bak pazar gününden beri konuşmuyorum. Madem bi araya gelince tartışıyoruz bundan sonra hafta içleri görüşmeyelim dedim. Pek bozuldu. İşten geliyor, yemek yiyoruz, Defdef'i yıkıyoruz birlikte. Sonra Defne'yi uyuturken bende uyuyorum bilerek. Fena bozuk şu anda. Sabah gelmiş seni seviyorum diyor. BEnde dedim yolcu ettim. Aklı başına gelsin biraz dimi a.s.
Tuba'cım diet idare ediyor işte. Çok sıkı yapamıyorum valla. Ama geçen hafta tartıldığımda spora başlayalı 15 gün olmuştu ve 2 kilo vermiş gözüküyordum. Haftaya salı 4 hafta olacak. O zaman spor salonunda yağ ölçümü yapılınca çıkacak bakalım ak kara meydana kaydirigubbakcemile3
Sibel'im doğum günü için fikirlerin süper. BEnde 1 şeklinde magnet düşünüyordum ama şu çerçeve işi aklıma yattı. Dur bakalım haftaya şu Eminönü'ne doğum şekerlerini aldığım yere gideyim de bi bakacağım orda neler var 1.doğum gününe uygun olarak. a.s. Bende akşam mı yoksa gündüz mü yapsam diye çok kararsız kaldım ya :uhm:
Ceren'cim kuzun yine hasta olmuş inşallah iyidir şimdi çok geçmiş olsun a.s.
Kız Ayşe katı yap yasak değil mi kız çocuğu bari sıvı yağda yapsaydın yumurtayı kaydirigubbakcemile3
Erzen canım sıkma canını ya daha vakti var diş için . BAkarsın hepsini peşpeşe çıkarır kuzum a.s.
Özlem'cim canım Zeynep'te düşmüş çok geçmiş olsun canım ya a.s. Sende inşallah doktordan hayırlı haberler ile gelirsin a.s.
Gülşah'cım ne ilacı kullanıyo kuzum bu kadar ağır ya :uhm: Eşinin arkadaşının da Allah şifasını versin inşallah ya insan çok üzülüyor offf senağlama
Sebze saklama işi konuşulmuş. Ben kerevizi soyuyorum. Minik minik kp şeklinde doğruyorum. Saplarını da ince ince kıyıp hepsini birlikte buzdolabı poşetiyle donduruyorum. Çorba yapacağım zaman zaten donmuş olduğu için kolay ayrılıyor. İçinden alıp hemen çorbaya katıyorum. Ama buzluktan çıkarıp bekletirseniz Tuba'nın dediği gibi buruş buruş pörsümüş oluyor. Hemen donmuş halde çorbaya katınca sorun olmuyor. Brokoli bitti heralde ne zamandır görmüyorum. KArnıbaharı da zaten çok fazla kullanmıyorum çorbasında. Yemeğini yediriyorum genelde ben a.s.
Buluşma meselesi konuşulmuş. Sibel'le de konuştum dün. Hafta sonu olduğu zaman bana uymuyor kızlar. Eşim evde olduğu için bırakıp çıkamıyorum. İllaki bi plan yapmış oluyoruz. O yüzden siz buluşun ben resimlere bakıp iç geçirmekle yetineyim ya üzgünüm kusura bakmayın :çok üzgünüm:
Geçmişi okudum cevapladım benim kuzu uyuyor hala oh be daldı sanırım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?