evet aynurcum çıktılar .canım iyimisin sen alperenim nasıl?
tülaycım canım seni göremeyince merak ettim ama ne güzel ciciler almışsın güle güle kullan tatlım
Pınar saol canım.
Gözünuz aydın canım analı babalı büyütsün.
Pınar'ın poğaça tarifi süper yanınada bi patates salatası yap gitsin canım.
Kuzucum yaaa aslında 1-2 saatini ayırsan, bütün gün oturacak değiliz nasılsa planında olsa eşin alırdı ordan geçerdiniz.
Güle güle kullanın Tülaycım cicilerinizi
Kızlar pasta için harıl harıl araştırma yapıyorum şeker hamurlu olanların dilimi yaklaşık 8-10 TL arasında.Yani 20-25 kişilik bir pasta 150-200 TL arasında maloluyor akannehir
pınarrr sıbel haklı 1 -2 saatını ayır neolcakkkklava:
eşim olmayacaktı evde ama dıger kızlarda rahatsız olmazsa eşinde gelsın onlar dıger odada otururlar eşimle
kızlar esını getırmek ısteyen olursa bana uyar evım musaıd hadı netlestırelım artık
kızlar dunaksam zıyarete gıttıgımız arkadastan etkılenıp sabah sızınle paylasmıstım az once esımle konustumda tekrar amelıyata almıslar toplardamarda pıhtılaşma varmıs sanırım cok duaya ıhtıyacı var allah cocuklarına bagıslasın ınsallah
mevlam hastalara şifa dertlılere deva versın rabbım
Selam Kizlar, Esim bana aldigi dikis makinesini vermeye gitti. Doruk cok yorgundu, uyudu yine corbasini icip. Bende uyuklar moddayim ama size bir bakayim dedim.
Pinar, pogaca tarifin cok güzelmis canim, bende deneyeyim. Yalniz iki yemek kasigi seker fazla degil mi? Ya da ben mi uyku sersemi halimle yanlis okudum?
Gülsah, Allah yavrularina, esine ve gencligine bagislasin esinin arkadasini. Insallah kurtulur ve tutunur hayata yeniden canim.
Sibel, daha 2 hafta var dogumgününe Yagiz'in. Bence iyi bir zaman, yetistirir ve en güzel sekilde yaparsin bence.
Off, Doruk uyandi hemen ya. Kactim kizlar ben...
Canım normalde tarifinde 2 yemek kaşığı. O yüzden pastane poğaçaları yada açma gibi hafif tatlımsı oluyor ve ben o şekilde çok seviyorum. Ama ben normal poğaça gibi olsun isterim dersen 1 kaşık koy canım öylede güzel olur a.s. En önemliside çok az malzemeli ve çok basit bir poğaça a.s.
GEri veriyorsunuz demek makinayı iyi olmuş sen hoşlanmamıştın zaten a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?