Epey laf dokundurdum, utandi galiba canim. Insan, esine hoslanacagini düsündügünü seyi alir, kurnazlik yapma bana hediye alirken dedim. Bir cicek bile yeter aslinda, özel günlere karsi pek hevesim yok cünkü. Kesinlikle bir sürpriz yapacak, bakislarini taniyorum. Bakalim, sonra cikar kokusu.kaydirigubbakcemile3
Doruk az önce uyandi, geri uyudu. Simdi tamamen uyandi ve "Anni anni" sesleri evi inletiyor. Görüsürüz sonra kizlar...
İyi akşamlar arkadaşlar bende çıkıyorum.Direk spora ohhhh ordanda sauna keyfine
selam kızlar giremedim 3 saattir hanzade uyandı karnını doyurdum oyun oynadık derken uykusu geldi tam uyutucam arkadas aradı aksam size gelce diye bende gelin dedim cunku kac haftadır erteleniyor
kızı mama sandalyesine oturttum hemen kek yaptım arkasından karaköy poaçası yaptım kızı uyuttum şimdi evi toparlıcam pınarın dediği gibi ev oyuncak kaynıyor birde süpürüp şöle viledayla silersem yeter akşam yemeğinide hazırlayayım kız uyanmadan hadiartık yarın görüşürü öpüldünüz hatunlar
Bende Defdef'i emzirdim hemen uyudu. Yatırdım benim yatağa. Ortalığı toparladım. Amma oyuncak çıkıyor ya evin her köşesinden kafamçokkarıştı
Pijamalarla oturuyordum kirliye atacağım diye. Penye bir elbise giydim, normale döndüm eşim gelmeden kaydirigubbakcemile3 Gerçi hala gerekmedikçe konuşmuyorum kendisiyle ama pijamaylada çıkmayayım karşısına kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar arkadaşlar bende çıkıyorum.Direk spora ohhhh ordanda sauna keyfine
Aynur canım İyİyİz bİz kızımda İyİ teyzesİ dÜn amann demeyİ ÖĞrenmİŞ.akŞam her lafında amnn dİyİp gÜlÜyor:)
kızlar dunaksam zıyarete gıttıgımız arkadastan etkılenıp sabah sızınle paylasmıstım az once esımle konustumda tekrar amelıyata almıslar toplardamarda pıhtılaşma varmıs sanırım cok duaya ıhtıyacı var allah cocuklarına bagıslasın ınsallah
mevlam hastalara şifa dertlılere deva versın rabbım
kızlar merhaba ben geldimm.herkes iyidir umarım..
bende dışarda imza işlerim vardı onalrı hallaettim.sonra kızıma kardeşim ayakkabı almıştı onu özdileğe aide edip yeni ayakkabı aldım.d.günü için çerçeve getirecekti bir eyr ona baktım ama olmadı beyenmedim çok büyük getirmişler.başka bakmam lazım.bide oda süslemelerine baktım ama iç açıcı bişeyle ryok gibi.işyeri merkeze uzak olunca fırsat buldukça bakmam lazım artık. sonra kızıma beyaz elbise baktım haftaya bakalım 1 beden büyüğü gelirse elbisesi tamam gibi.kendime kızımada yazlık ciciler aldım geldim.
aynurcum ve banucum merak ettiğiniz için teşekkür ederim.aynur canım nasıl oldun akşam arıcaktım seni ama hastasınya rahatsız etmek istemedim. banu bu arada evet evi dekor ederiz canım sıkma sen canını.
pınarcım hoşgeldın ohh keyıf yap bugun ne guzel ıslerde bıtmıs
şu çamasır işi hiç bıtmıyor ne makıne boş kalıyo nede askılık haa bıde ütü varkı kadının işi hiç bitmez yahuu bu erkekler tac yapmaları lazım bızı başlarınaaopuyorumnanaktan
canım duruyu gecen hafta burnu tıkalı dıye doktora goturdum meger genız akıntısıymıs reflüsü varmıs ve allerjık astımdan şüphelendı kesın tanı koyamıyomus kucuk oldugu ıcın hafıf ılaclarından basladık guya ama uyku yapıyo ozellıkle gece aldıgı tozu astım olmaması ıcın dua edıyorum reflüyüde cok takmıyorum bebekler 2yasına kadar gecırebılırmıs normalmıs tedavı edılınce bısey kalmıyomusta şu astım canımı sıkıyo cmt gunu doktora kontrole gıdıcez ordanda baska bı doktora goturmeyı dusunuyorum emın olmak ıcınfisfisfis
Kızlar pasta için harıl harıl araştırma yapıyorum şeker hamurlu olanların dilimi yaklaşık 8-10 TL arasında.Yani 20-25 kişilik bir pasta 150-200 TL arasında maloluyor akannehir
pınarcım hoşgeldin canım
gözünüz aydın bebiş dogmus kızzz ne kücücügü masallahı var kilosu falan yrinde
defnoşta aynı hanzade gibiymiş beni pc basında görmesin anında yanımda bitiyor cok fenalar bu kızlar napcaz bilmiyorum-tatlicadiarzu-
yaa kılar hanzade hasta oldu olalı gece mama hiç içmiyor saat 9da yatarken ne içiyorsa sonra taaa sabah kahvaltısını yapana kadar bişi yemiyor kuum önceden gece 2 kere mama içerdi yaa napcam ben
kahvaltımı yaptım duşumu aldım üstümü giyineyim annem gelir birazdan
şimal fıliz sağolun kızlar kafaya takmayım diyorum ama elde değil zaten takıntılı bir tipim
akşam gelecek hiçbişe olmamış gibi davranıcak özür dileyecek ben çıldırıcam tabi çünkü hep aynı şeyi yapıyor
2 aydır bir işi var onu bitirmeye çalışıyor bizide baya etkiledi bu durum maddi manevi bugüne kadar olur yaparız idare ederiz dedim bugün çok sıkıldım sürekli ben teselli verecek değilim ya boğuluyorum tufan dedim vay efendim ben onu boğuyormuşum asıl sıkıyormuşum çok üzüldüm çok neyse bende sizi bunalttım
çıkıyorum ben görüşürüz
Benimde arkadaşım aradı akşam yemeğe çağırıyor. Eşimde gelmek üzereymiş. Bende hazırlanayım bari öptüm kızlar a.s.
kızlar,bugün oğlumu doktora götürdük. testislerinden şüpheleniyorduk ya, doğruymuş( ikisi de yukarıdaymış, torbaya inmemiş ( yarın öğleden sonraya ultrason çekilecek. onun sonucuna göre 1 yaşında başlanacak bir iğne varmış. hafta da 2 tane,3 hafta vurulacakmış. inerse iner,inmezse ameliyat dedi doktor ( canım sıkkın (:çok üzgünüm:
mrb canım hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun hiç üzülme bizimde yumurtalarından birinde sorun vardı ama zamanla düzeldi yani azkaldı bebekler büyüdüğkçe geçiyor o sorun dur bakalım hele 1 yaşına gelsin.ondan sonra bidaha gidersiniz dr a ona göre bide bitek dr la sınırlı kalmayın bi kaç uzman dr a daha görünün derim ben.benim paşamında dil bağı biraz kısa bizimde 2 yaşına kadar bekleyin dediler.hiç üzülme tatlım herşey hallolur paşanda seni üzgün görmesin,hiç olmadı iğneyle iner aşağıya merak etme tatlım sen Allahım bütün kuzucuklarımıza sağlık sıhat uzun ömürler versin.paşanı ve seni öpüyorummmopuyorumnanaktan
ayşecim çok geçmiş olsun canım. iğne olayını ben de ilk kez duyuyorum. birsenle de konuş istersen. bildiğim kadarıyla ona iğne falan vermeden direk ameliyat demişlerdi. bilmiyorum benim oğlanın da bazen öyle oluyor, dr baktı normalde inmiş ama arada sırada yukarı çıkabilir dedi, utangaç testis deniliyormuş. mühim olan aşağı inebiliyor olması dedi. ama anladığım kadarıyla sizinkiler hep yukarıda... neyse canım çok geçmiş olsun. mühim bir şey değil elbette ama sünnet bile beni bu kadar düşündürürken sizin ne kadar huzursuz olabileceğinizi anlıyorum..... sen yine de bir birsenle konuş, o uzun zamandır takip altında ne de olsa..
kızlar bu arada benim oğlan çok yaramaz, çok şımarık ve huysuz oldu. bütün gün yanından bir saniye ayrılamıyorum. bilgisayarın başına geçince kıyamet koparıyor. anca geceleri geliyorum o zaman da siz olmuyorsunuz. ne olacak böyle yaw ayran içtik ayrı düştük. hiçbir gelişmeden haberim olmuyor, sizlerle dertleşemediğim için daha da çok sıkılıyorum. offf off
kızlar,bugün oğlumu doktora götürdük. testislerinden şüpheleniyorduk ya, doğruymuş( ikisi de yukarıdaymış, torbaya inmemiş ( yarın öğleden sonraya ultrason çekilecek. onun sonucuna göre 1 yaşında başlanacak bir iğne varmış. hafta da 2 tane,3 hafta vurulacakmış. inerse iner,inmezse ameliyat dedi doktor ( canım sıkkın (:çok üzgünüm:
İyi yapmışsın canım bakalım inşallah senin beğeneceğin bir süprizi olur a.s.
Yerim onun ağzını ben a.s.
İyi akşamlar bacım güzelce keyif yap bakalım bende sabah gidicem inşallah a.s.
Ohhh ellerine sağlık canım ya pek hızlısın valla a.s.
kızlar bu arada benim oğlan çok yaramaz, çok şımarık ve huysuz oldu. bütün gün yanından bir saniye ayrılamıyorum. bilgisayarın başına geçince kıyamet koparıyor. anca geceleri geliyorum o zaman da siz olmuyorsunuz. ne olacak böyle yaw ayran içtik ayrı düştük. hiçbir gelişmeden haberim olmuyor, sizlerle dertleşemediğim için daha da çok sıkılıyorum. offf off
cnm yaa arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrularına bağışlasın eşine bağışlasın onu...gunaydın kızlarr ozlem gecmıs olsun canım umarım kanamada onemlı bısey degıldır ama ınsan ıster ıstemez korkuyo hayırlı haberını beklıyorum canım
kızlarrr bulusmayı onumuzdekı hafta sonuna planlayalım ozaman herkeze uyuyor gıbı
bugun cok keyıfsızım hem işe gec geldım uyuyakalmısım hem hastalandım sabah ama cok garıp hıc agrım yok
dun iş çıkısı bı baktımkı sankı yaz havası ay ne guzel bı gunes var aldım kızımı dogru sahıle kızkulesıne karsı keyıf yaptık kızımla uykusu geldıgı ıcın pek uzun surmedı sefamız hafta sonu goturcem doktoruna yazık ya agır gelıyo ılacları sanırım dun gece 8de bı yattı bu sabah 8de kalktı hala gozlerını acamıyo doktor uyku yapar demıstı ama kıyamıyorum işte analık
duru uyurken esımın ünv ev arkadası dun amelıyat olmus amerıkan hastanesınde ona gıttık bagırsak kanserıydı ve okadar genckı saat 1de almıslar saat 9da cıkmıs amelıyattan bız gıttıgımızde yogun bakımdaydı karısıyla okadar severek evlendılerkııı 2de cocuklları var doktorlar umutlu ıyı olucak dıyolar ama insan yınede dusunmeden alıkoyamıyo kendını neyın mucadelsını verıyosun? ne ıcın kırıyosun ,kırılıyosun ?
ölümü unutmamalı ınsan onu anladım allah yardımcısı olsun tum hastalarımızın
kolay gelsın hepınızeeee
ayy cnm yaa dikiş mak.mi!!ne düşünceyle aldı acaba yaa..!!!Günaydin Kizlar,
Oglumu uyuttum ve bir bakayim size dedim. Cok güzel oynadik sabah, gülmekten iyice katildi, güzel uyur insallahda, bende islerimi yaparim biraz.
Ya kizlar, esim sinir ediyor beni. Kafasina göre alis-veris yapiyor, dolabada bakmiyor, evde olani ikinci kere aliyor. Ispanak ve pirasa almistim gecen. Azar azar aliyorum ben Doruk icin, taze taze tüketelim, dondurmaya gerek kalmasin diye. Sen git dün bir sürü pirasa, ispanak ve et al. Benim sevinecegimi düsünerek hemde. Kac kere dedim,"kendi basina alis-veris yapma! Yapacaksanda, bir telefon et sor bakalim, ihtiyac var mi" diye? Birde dogum günüm yaklasiyor diye, bana dikis makinesi almis. Hic anlamam ve ve ilgi de duymam dikise. Arada dikise ihtiyac oluyor, aslinda kendini düsünmüs birazda. "Degistir ya da ilgini cekiyorsa, sen ögren kalsin" dedim. Daha dogum günüme de var hem. Hevesinide kirmak istemiyorum ama canimida sIkIyor böyle yapmasi...
Bu arada, Özlem'cigim kanama demissin. Insallah, güzel haberlerle dönersin canim, tedirgin oldum ben. Kendini yorma o kadar, birak cam pis kalsin, bebeginin canindan daha mi mühim?
Gülsah, cok üzüldüm canim esinin arkadasina. Doktorlar umutluysa ve hasta direncliyse yasama karsi, eminim ki atlatir. Moral cok önemli, özellikle böyle agir hastaliklarda.
Esen, umarim ciddi bir tartisma degildir yasadiginiz. Barismaniz dilegiyle...
Sibel, Aynur, Nuran sizede Günaydin kizlar.
ahh bu eşler !!hiç düşünmeden kırıyolar dimi!!kahvaltımı yaptım duşumu aldım üstümü giyineyim annem gelir birazdan
şimal fıliz sağolun kızlar kafaya takmayım diyorum ama elde değil zaten takıntılı bir tipim
akşam gelecek hiçbişe olmamış gibi davranıcak özür dileyecek ben çıldırıcam tabi çünkü hep aynı şeyi yapıyor
2 aydır bir işi var onu bitirmeye çalışıyor bizide baya etkiledi bu durum maddi manevi bugüne kadar olur yaparız idare ederiz dedim bugün çok sıkıldım sürekli ben teselli verecek değilim ya boğuluyorum tufan dedim vay efendim ben onu boğuyormuşum asıl sıkıyormuşum çok üzüldüm çok neyse bende sizi bunalttım
çıkıyorum ben görüşürüz
ayy yapma sibelcim neler olur 15 günde.yardıma ihtiyacın varsa bende yardımcı olabilirim malum bizimkine 1,5 ay var daha..Merhaba Canlarım,zemuszemus
Yoğunluktan ancak gelebildim.:bbo:
Oğluşum biraz daha iyi oldu çok şükür.Antibiyotiği kestim.İştahıda yerine geldi.:Saruboceq:
Akşam çıkışta yine spora gidicem ordada bi sauna keyfi.Kendime geleyim biraz.zemuszemus
Ay çok telaşlıyım.Arkadaşlarımla konuşuyorum 15 gün kalmış sen daha bişey yapmamışsın dediler.Dahada sıkıntı bastı.Çalışınca fırsat olmuyor tabi.Şu doğum günü mevzuunu bi atlatabilsem yüzümün akıyla.Nisan 17-18 de yapıcam,hangi gün olsun bi ona karar veremedim.Birde akşammı gün içindemi yapayımonu düşünüyorum.Kendi doğum günü için fikri olan varmı ondna kopya çeksem aklinialirimsmile
gözünüz aydın cnm Alalh analı babalı büyütsün..Tünaydınlar bacılar a.s.
Dün sabah öğlene kadar temizlik yaptım. Annemde Defdef' baktı sağolsun. Sonra annemle çıktım bende. O işe gitti bende eşimin kuzenini ziyarete hastaneye. Bebişimiz doğdu çok şükür. 3650 gr ve 51 cm ama küçücük bi kuzucuk ya. Heralde bizim Defne çok mu şişti nedir bu bebiş küçücük geldi ama. Bide sessiz ağlıyorki mıyık mıyık. Defne'de bakıp bakıp Bebeeeekkkk diye bağırdı zilli. Aklıma bizim doğumlarımız geldi valla. Büyüdülerde yaşlarına geldiler kuzularımız ya. Allah hepsine uzun ömürler versin a.s.
Ordan da kayınvalideme geçtim. Akşam eşim geldi yemeğimizi yedik, eve gelirken onlarda bi uğradılar hastaneye. Eve gelmemiz 10 oldu. Defdef'i uyuturken bende sızmışım kaydirigubbakcemile3
Sabahta 6 gibi babası giderken mama yedirdim kuzuma. Saat 10:30'da uyandık kaydirigubbakcemile3 Ay bi iyi geldi bana o kadar saat uyumak sormayın valla acaip zindeyim kaydirigubbakcemile2
Kahvaltımızı ettik oynadık falan. Kuzum şimdi uyudu. Ama en fazla yarım saat uyur heralde. Bende o arada geçmişe bi göz atayım bakalım neler olmuş a.s. Defne uyanıkken bilgisayara bakmak mümkün değil. Anında saldırıya geçiyor zilli eyvahedigeldismile
İşimde yok bugün. Yemeğim var, evim temiz. Bitek Defdef'in çamaşırlarını yıkamıştım dün onlar var ütülenecek ama daha kurumamışlar neyseki kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem de aradı gel diye ama pek gidesim yok öğleden sonra fikrim değişmezse evdeyim bugün a.s.
banada uyar cnm..ayy ne uyumluyuz kaydirigubbakcemile3pınarrr sıbel haklı 1 -2 saatını ayır neolcakkkklava:
eşim olmayacaktı evde ama dıger kızlarda rahatsız olmazsa eşinde gelsın onlar dıger odada otururlar eşimle
kızlar esını getırmek ısteyen olursa bana uyar evım musaıd hadı netlestırelım artık
cnm yaa arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrularına bağışlasın eşine bağışlasın onu...
Buluşma konusunda bende çok netim 10 nisan bana uyar,yer olarakda benim evede gelebilirsiniz,ne olacak sanki!!rahat olalım önemli olan o...Tubanın deiği yerde güzell
ayy cnm yaa dikiş mak.mi!!ne düşünceyle aldı acaba yaa..!!!
ahh bu eşler !!hiç düşünmeden kırıyolar dimi!!
ayy yapma sibelcim neler olur 15 günde.yardıma ihtiyacın varsa bende yardımcı olabilirim malum bizimkine 1,5 ay var daha..
gözünüz aydın cnm Alalh analı babalı büyütsün..
Demek hafatsonu san uymuyor,valla bende Gülşah ve Sibelle aynı fiirdeyim bir iki saatin yokmu yani bize ayıracak!!aşkolsun!!
ben eşime söyledim zaten o getirir beni,eşi gelen olursada kalır,tamam dedi..
banada uyar cnm..ayy ne uyumluyuz kaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ama üzülme artık herşeyin çözümü var iğneyi hiç duymadım ama var demekki öyle bişey..acısız olur inşallah,
selam kızlar a.s.
Yoruu bi günün ardından burdayım,Bugün kayınvalidemle son gezmemizi yaptık ıkea ya gittik,dolaştık bişeyler aldı o hediyelik,bende haftasonu ankaraya gidiyoruzya,arkadaşların bebklerine hediyeler aldım,oğluma yelek aldım,arkadaşıma hediye aldım geldik,yemek di Dağhanın yemeği muhallebisi derken,bu saat oldu,şimdi ayağımda uyuttumda yatırdı babası yatağına..
Kaynvalidemlerde satt 23.00 da gittiler,aslında üzüldüm yaa,geziyoduk ne güzelibanada çok yardımcı oluyordu..Neyse bikaç ay sonra yazlıkta görüşücez yine..
Yarın çok işim var temizlik yapılacak yığınla ütü var..Allahtan Aynur abla gelecek cumada bi çanta hazırlıyım Dağhanla gözüm korkuyor ama yolculuktan umarım üzmez bizi..
Ankarayı çok özledik kızlar,bütün arkadaş çevremiz orda şimdi iki güne nasıl sığdırıcaz diye düşünüyoruz..İnşallah güzel geçer,
Neyse benimki koltukta sızdı bende şöyle bi ortalığı toparlayıp yatıcam,
Öptüm sizleri...
aaa düşünceliymiş o zamn eşin be,aferin adama...neyse makinedn gitöiş geri,istediğin bişeyi al bari yerine,,Ya gecen pantolon almistik ikimizede, boylarinin kisaltilmasi gerekiyordu, magazanin terzisine verdik. Orada, "Ah keske bir dikis makinemiz olsa" gibi öylesine bir laf etmisim, onu unutmamis. Oysa, ben öylesine söylemistim, makineyi istedigimden degil. Kendini kötü hissetti ben azarlayinca, gitti verdi makineyi bugün. kaydirigubbakcemile3 Sevinecegimi düsünmüs oysa. Bazen bu erkekle ortak bir dil ya da his yakalamak ne zor ya...
Evden birisi ayrilinca, yeri belli ediyor Ferda. Alismissindir sende saka-maka derken. Daghan'da üzmez seni umarim yolculukta annesi. Nasil, düzeldi mi biraz istahsizligi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?