2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

meltem cnm demek kemal huyusuz alla allaa bende gündüzleri giremiyorum artık annemde olduğumdan dolayı.....

kıvılcım ne güzel ya dikiş makinası almış hee bende çok isteerim elimden gelir makina kullanamk dikiş dikmek hazır giyim okumuştum bilgi tazeledimmi etek vs. keser dikerim
alacağım bende ama bakalım ne zaman

Selam kızlar
Biraz geçmişe baktım baktığım kadarıyla yazayım

Filizcim bu eşlerin hepsi öle canım geçenlerde karnıbahar demiştim, üç tane almış :)) ne yapcağımı şaşırdım, ne kadar alcağımı sölemedinki diyo, Doruk düşmüş geçmiş olsun canım

Esencim düzelmiştir inşallah aranız, bende bu ara çok doluyum eşime karşı patlıycam ama ne zaman bakalım, ama malesef bizim sorunlarımız çok derin halolucak gibi değil napıcam bilmiyorum

Cerencim geçmiş olsun canım

Sibelcim spora başlamışsın heralde bi ben başlayamadım

Özlemcim geçmiş olsun canım Zeynep düşmüş

Pınarcım küsüşmüşsünüz sizde ama bak seni seviyorum demeyi unutmuyo bizimki uzun zamandır sölemiyo

bu kadar okudum kusura bakmayın kızlar, doğum günü menüleri falan yazılmış ay çok heyecanlı ya, siz yapında kopya çekelim :)) bizimki taa mayıs 27 de :))
Havayı güzel gördükçe park bahçe geziyoruz kızımla, bugünlerde yine çok iştahsıız ne yedirceğimi şaşırıyorum, çok bunaldım
karışım yemiyo ayrı ayrı biraz, meyve yemiyo kavonozdakilerden yemiyo, sebze biraz, yoğurt biraz, muhallebi yemiyo resmen savaş veriyoruz, altını açtırmıyo, ballatmıyo, öksürüğü geçti çok şükür ama burnu akıyo

Hala spora başlayamadım, eşim Masal la birlikte bıraksa olmaz, iki saat falan Masal a bakabilcek mi bilmiyorum, bi kere dondurdum zaten havalar biraz daha düzelsinde en azından gezerler falan diyorum, ama bir an önce şu kilolardan kurtulmak kıyafetlerimin içine sığmak istiyorum

ev işi bitmiyo bulaşık makinamı yaptırmıycam, değiştircem ama netten model beğenmek olmuyo içi biraz değişik olsun istiyorum buda uzatıyo işi, bulaşık yıkamaktan fenalık geldi,

Böle işte günler çok sıkıcı geçiyo evi topla bulaşık yıka çamaşır as Masal a mama yap yedirmeye uğraş, aman sağlıklı olsunda bugünlerde geçicek diye sürekli kendimi telkin ediyorum, ara ara çok bunalımlı zamanlarım oldu ve sonrasında çok güzel ferahlıklar yaşadım bu sefer o ferahlama zamanı ne zaman olcak çok merak ediyorum ama gelsin artık dayanamıyorum, farkındayım çok iç karartıyorum ama bu ara böleyim hiç mutlu değilim ya

günaydınlar herkese nasılsınız güzel birgün olsun hepimiz için:)

kızlar duru arkadamdan dudaklarını büzüp ağlıyor anneme bırakırken bende dün çıkışta patronla konuştum yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye oda birhafta olur dedi içeride biraylık iznim var ama o kadar verdi neyse birhaftabile yeter haftaya izne çıkıyorum kızlarımla vakit geçireceğim

canım benim geçmiş olsun sıkma canını ultrason sonuçlarınız iyi çıkar inşallah ameliyata gerek kalmaz

günaydin kizlar a.s.

bugun annemle babam gelecek..oyuzden hemen cikmam lazim..

aysecim gecmiş olsun canim ya..üzme canini..inşaAllah igneyle iner..inmesede cok büyük bi operasyon degildir muhtemelen..

meltemcim canim hepsi öyle oldu..benim kuzu kizim gitti cadi pire bişi geldi yerine.. :)

ferdacim Allah kavustursun canim..neyse yza birlikteymişsiniz zaten

pinarcim kizlara katiliyorum..1-2 saatliğine olsada gel :)

kizlar şimdi 10nisan kesinleşti dimi inşaAllah :) yer olarak neresine karar verirseniz uyarim bende :) biran önce kararlaştiralim :) gülşahcim sen üsküdardaydin dimi?

bu arada kimler geliyor yaf? ferda,gülşah,sibel ve benmiyiz sadece :) bide esen gelebilirse gelecek..pinarda gelir inşaAllah..ben bi hülyaylada konuscam belki o da gelir..

neyse öptüm kizlar cok cok kahvalti yaptirmam lazim serrosa :) muckssssssss

ay banucum seni atlamişim günaydin tatlim :) ne güzel izne cikiyormussun :) oh kizlarinla koca bi hafta gecirirsin ay bu özel şirketler böyle yaa..eşime bu sene hiç izin vermeyeceklermiş :S sadece eşimede degil kimseye vermeyeceklermiş :S öf pöf yani :) belki bi ara kacabilir ama sanmiyorum :)

handecim sende hoşgelmişsin a.s. öp masali benim için :)

birsencim seni öptüm canim :)

ay bu sefer cidden kactim :)

tubacım sanada günaydın tatlım öyle valla üç yıldır izin kullanmıyorum ben eşimin memleketine gideceğiz dedimde öyle verdi düşün yani nişan var dedim yalan söylemek zorunda kaldım Allah affetsin

slm kizlar a.s.

hülyayla konustum azönce..tasinmiş yerleşmiş ama neti daha baglamamişlar..hepinize cok slmi var :) bulusma işinide söyledim..olur gelirim dedi..tabi daha yer belli degil :)

annemler geldi öptümmm

Günaydın kızlar bebişlerinize ve size güzel bir gün diliyorum ve kızıma kahvaltı hazırlamaya gidiyorum a.s.

İnşallah canım ya.Eşin dikiş makinesinin yerine ne alacak bakalım?

iyi akşamlar sibel,iyi dinlenmeler,İyi keyifler
offf bayağı pahalıya geliyomuş,ben daha hiç plan yapmadım.Ama bizim var daha 27 mayıs

Saol Aslıcım pasta işinide sorma fiyatlar uçmuş,birsürüde ıvır zıvır çıkıyor.Doğum günü baya bi maliyetli olacak.

Canım umarım iğne sonrasında düzelirde ameliyata gerek kalmaz.Üzme kendini.

Meltemcim daha sık gelmeye çalış,benim kuzuda öyle meraklanma çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz.

Yetişir umarım canım.Saolasın.Buluşma içinde banada uyar 10 nisan ama nerde?

Hayırlı yolculuklar tatlım.

Sen spora gidiyordun diye hatırlıyorum Handecim.

Günaydın Banucum iyi olmuş dinlen şöyle güzelce.

slm kizlar a.s.

hülyayla konustum azönce..tasinmiş yerleşmiş ama neti daha baglamamişlar..hepinize cok slmi var :) bulusma işinide söyledim..olur gelirim dedi..tabi daha yer belli degil :)

annemler geldi öptümmm

Ay hakkaten şu yeri bi kesinleştirelim artık :))

clarıescim aynurcum sibelcim nasılsınız kızlar:))

sibelcim iyi gelecek izin bana tatlım sağol:))))

clarıescim aynurcum sibelcim nasılsınız kızlar:))

sibelcim iyi gelecek izin bana tatlım sağol:))))

iyiyim banucum ütü yapıyorum sen nasılsın tatlım izin almışsın galiba ne güzel canım kızlarınla doyasıya vakit geçirirsin hepiniz için çok ii olmuş bu izin dinlenmişte olursun hem yani en azından iş stresinden birazda olsa uzaklaşmak sanada ii gelecektir.antalyada havalar nasıl banucum

günaydın kızlar nasılınız ....

ohh karşı taraf buluşuyor demek süperrr
hadi bakalım...iyi eylenceler size....

biz aynıyız...kızlar yaaa ömer artık geceleri annemlerin odasında yatıyor
tabi gece annem ilgileniyor
sabahta babam gidince annemle yatıyor...
sabah gel oğlum diyorum bakıyo ,,,,annem gel annanenm diyo hem ona gidiyo hemde bana bakıyo yaa
çocuğa bak....

bugün kk dan ikizannelerinden bir arkadaşımla buluşacağım......

tubişşş bende öptümm mucuksss

kızlar merhaba.işlerim çok kk yıda pc de açık bırakmışım.herkes iyidir umarım. aynur canım alperen ve sen nasıl oldunuz. banu hadi canım hayırlı olsun iznin. bende temmuzu iple çekiyorum mis gibi tatilimi yapıcam bu sefer kızımla birlikte allah nasip ederse.

tülaycım kolay gelsin tatlım biz birazdaha iyiyiz malum ew işihiç bitmez ütüm vardı onu yapıyorum bugün burası güneşli.sen nasılsın tatlım selinim nasıl? bu arada tatil için nereyi planlıyorsunuz

merhaba kızlarrr
cerencım gecmıs olsun inşallah amelıyatsız halledılır allah daha buyuk dertler vermesın inşallah

bugun baya yogunum yazamıyorum kusura bakmayın ozaman nısan 10da bulusalım ben musaıdım bı aksılık cıkmazsa beklerım hepınızı üsküdarda baglarbasındayım capıtolu bılen evı bulur
neyse gelmek ısteyen arkadaslara adresı verırım arada ugrarım görüşürüs sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…