kızlar,bugün oğlumu doktora götürdük. testislerinden şüpheleniyorduk ya, doğruymuş( ikisi de yukarıdaymış, torbaya inmemiş ( yarın öğleden sonraya ultrason çekilecek. onun sonucuna göre 1 yaşında başlanacak bir iğne varmış. hafta da 2 tane,3 hafta vurulacakmış. inerse iner,inmezse ameliyat dedi doktor ( canım sıkkın (:çok üzgünüm:
Selam Kizlar, Esim bana aldigi dikis makinesini vermeye gitti. Doruk cok yorgundu, uyudu yine corbasini icip. Bende uyuklar moddayim ama size bir bakayim dedim.
Pinar, pogaca tarifin cok güzelmis canim, bende deneyeyim. Yalniz iki yemek kasigi seker fazla degil mi? Ya da ben mi uyku sersemi halimle yanlis okudum?
Gülsah, Allah yavrularina, esine ve gencligine bagislasin esinin arkadasini. Insallah kurtulur ve tutunur hayata yeniden canim.
Sibel, daha 2 hafta var dogumgününe Yagiz'in. Bence iyi bir zaman, yetistirir ve en güzel sekilde yaparsin bence.
Off, Doruk uyandi hemen ya. Kactim kizlar ben...
iyi akşamlar sibel,iyi dinlenmeler,İyi keyifler
offf bayağı pahalıya geliyomuş,ben daha hiç plan yapmadım.Ama bizim var daha 27 mayıs
kızlar,bugün oğlumu doktora götürdük. testislerinden şüpheleniyorduk ya, doğruymuş( ikisi de yukarıdaymış, torbaya inmemiş ( yarın öğleden sonraya ultrason çekilecek. onun sonucuna göre 1 yaşında başlanacak bir iğne varmış. hafta da 2 tane,3 hafta vurulacakmış. inerse iner,inmezse ameliyat dedi doktor ( canım sıkkın (:çok üzgünüm:
kızlar bu arada benim oğlan çok yaramaz, çok şımarık ve huysuz oldu. bütün gün yanından bir saniye ayrılamıyorum. bilgisayarın başına geçince kıyamet koparıyor. anca geceleri geliyorum o zaman da siz olmuyorsunuz. ne olacak böyle yaw ayran içtik ayrı düştük. hiçbir gelişmeden haberim olmuyor, sizlerle dertleşemediğim için daha da çok sıkılıyorum. offf off
cnm yaa arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrularına bağışlasın eşine bağışlasın onu...
Buluşma konusunda bende çok netim 10 nisan bana uyar,yer olarakda benim evede gelebilirsiniz,ne olacak sanki!!rahat olalım önemli olan o...Tubanın deiği yerde güzell
ayy cnm yaa dikiş mak.mi!!ne düşünceyle aldı acaba yaa..!!!
ahh bu eşler !!hiç düşünmeden kırıyolar dimi!!
ayy yapma sibelcim neler olur 15 günde.yardıma ihtiyacın varsa bende yardımcı olabilirim malum bizimkine 1,5 ay var daha..
gözünüz aydın cnm Alalh analı babalı büyütsün..
Demek hafatsonu san uymuyor,valla bende Gülşah ve Sibelle aynı fiirdeyim bir iki saatin yokmu yani bize ayıracak!!aşkolsun!!
ben eşime söyledim zaten o getirir beni,eşi gelen olursada kalır,tamam dedi..
banada uyar cnm..ayy ne uyumluyuz kaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ama üzülme artık herşeyin çözümü var iğneyi hiç duymadım ama var demekki öyle bişey..acısız olur inşallah,
selam kızlar a.s.
Yoruu bi günün ardından burdayım,Bugün kayınvalidemle son gezmemizi yaptık ıkea ya gittik,dolaştık bişeyler aldı o hediyelik,bende haftasonu ankaraya gidiyoruzya,arkadaşların bebklerine hediyeler aldım,oğluma yelek aldım,arkadaşıma hediye aldım geldik,yemek di Dağhanın yemeği muhallebisi derken,bu saat oldu,şimdi ayağımda uyuttumda yatırdı babası yatağına..
Kaynvalidemlerde satt 23.00 da gittiler,aslında üzüldüm yaa,geziyoduk ne güzelibanada çok yardımcı oluyordu..Neyse bikaç ay sonra yazlıkta görüşücez yine..
Yarın çok işim var temizlik yapılacak yığınla ütü var..Allahtan Aynur abla gelecek cumada bi çanta hazırlıyım Dağhanla gözüm korkuyor ama yolculuktan umarım üzmez bizi..
Ankarayı çok özledik kızlar,bütün arkadaş çevremiz orda şimdi iki güne nasıl sığdırıcaz diye düşünüyoruz..İnşallah güzel geçer,
Neyse benimki koltukta sızdı bende şöyle bi ortalığı toparlayıp yatıcam,
Öptüm sizleri...
Selam kızlar
Biraz geçmişe baktım baktığım kadarıyla yazayım
Filizcim bu eşlerin hepsi öle canım geçenlerde karnıbahar demiştim, üç tane almış :)) ne yapcağımı şaşırdım, ne kadar alcağımı sölemedinki diyo, Doruk düşmüş geçmiş olsun canım
Esencim düzelmiştir inşallah aranız, bende bu ara çok doluyum eşime karşı patlıycam ama ne zaman bakalım, ama malesef bizim sorunlarımız çok derin halolucak gibi değil napıcam bilmiyorum
Cerencim geçmiş olsun canım
Sibelcim spora başlamışsın heralde bi ben başlayamadım
Özlemcim geçmiş olsun canım Zeynep düşmüş
Pınarcım küsüşmüşsünüz sizde ama bak seni seviyorum demeyi unutmuyo bizimki uzun zamandır sölemiyo
bu kadar okudum kusura bakmayın kızlar, doğum günü menüleri falan yazılmış ay çok heyecanlı ya, siz yapında kopya çekelim :)) bizimki taa mayıs 27 de :))
Havayı güzel gördükçe park bahçe geziyoruz kızımla, bugünlerde yine çok iştahsıız ne yedirceğimi şaşırıyorum, çok bunaldım
karışım yemiyo ayrı ayrı biraz, meyve yemiyo kavonozdakilerden yemiyo, sebze biraz, yoğurt biraz, muhallebi yemiyo resmen savaş veriyoruz, altını açtırmıyo, ballatmıyo, öksürüğü geçti çok şükür ama burnu akıyo
Hala spora başlayamadım, eşim Masal la birlikte bıraksa olmaz, iki saat falan Masal a bakabilcek mi bilmiyorum, bi kere dondurdum zaten havalar biraz daha düzelsinde en azından gezerler falan diyorum, ama bir an önce şu kilolardan kurtulmak kıyafetlerimin içine sığmak istiyorum
ev işi bitmiyo bulaşık makinamı yaptırmıycam, değiştircem ama netten model beğenmek olmuyo içi biraz değişik olsun istiyorum buda uzatıyo işi, bulaşık yıkamaktan fenalık geldi,
Böle işte günler çok sıkıcı geçiyo evi topla bulaşık yıka çamaşır as Masal a mama yap yedirmeye uğraş, aman sağlıklı olsunda bugünlerde geçicek diye sürekli kendimi telkin ediyorum, ara ara çok bunalımlı zamanlarım oldu ve sonrasında çok güzel ferahlıklar yaşadım bu sefer o ferahlama zamanı ne zaman olcak çok merak ediyorum ama gelsin artık dayanamıyorum, farkındayım çok iç karartıyorum ama bu ara böleyim hiç mutlu değilim ya
günaydınlar herkese nasılsınız güzel birgün olsun hepimiz için:)
kızlar duru arkadamdan dudaklarını büzüp ağlıyor anneme bırakırken bende dün çıkışta patronla konuştum yıllık iznimi kullanmak istiyorum diye oda birhafta olur dedi içeride biraylık iznim var ama o kadar verdi neyse birhaftabile yeter haftaya izne çıkıyorum kızlarımla vakit geçireceğim
günaydin kizlar a.s.
bugun annemle babam gelecek..oyuzden hemen cikmam lazim..
aysecim gecmiş olsun canim ya..üzme canini..inşaAllah igneyle iner..inmesede cok büyük bi operasyon degildir muhtemelen..
meltemcim canim hepsi öyle oldu..benim kuzu kizim gitti cadi pire bişi geldi yerine.. :)
ferdacim Allah kavustursun canim..neyse yza birlikteymişsiniz zaten
pinarcim kizlara katiliyorum..1-2 saatliğine olsada gel :)
kizlar şimdi 10nisan kesinleşti dimi inşaAllah :) yer olarak neresine karar verirseniz uyarim bende :) biran önce kararlaştiralim :) gülşahcim sen üsküdardaydin dimi?
bu arada kimler geliyor yaf? ferda,gülşah,sibel ve benmiyiz sadece :) bide esen gelebilirse gelecek..pinarda gelir inşaAllah..ben bi hülyaylada konuscam belki o da gelir..
neyse öptüm kizlar cok cok kahvalti yaptirmam lazim serrosa :) muckssssssss
slm kizlar a.s.
hülyayla konustum azönce..tasinmiş yerleşmiş ama neti daha baglamamişlar..hepinize cok slmi var :) bulusma işinide söyledim..olur gelirim dedi..tabi daha yer belli degil :)
annemler geldi öptümmm
clarıescim aynurcum sibelcim nasılsınız kızlar:))
sibelcim iyi gelecek izin bana tatlım sağol:))))
kızlar merhaba.işlerim çok kk yıda pc de açık bırakmışım.herkes iyidir umarım. aynur canım alperen ve sen nasıl oldunuz. banu hadi canım hayırlı olsun iznin. bende temmuzu iple çekiyorum mis gibi tatilimi yapıcam bu sefer kızımla birlikte allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?