2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarrr
cerencım hadı gozun aydın daha cabuk gecer zaman bencee ohh dınlenırsın bol bol bızde temmuz sonu gıdıcez ınsallah ama otel ısını halledemedım daha

banu ne guzel ızındeymışsın tadını cıkar tatılın ıyı eglenceler canım

gulhan taşınıyomuşsun kolay gelsın canım

sıbel cercevelere bayıldım cok şık benceee detaylarıı alırım msndenn

tugbacım yazdım telımı ve adresımı ozelden beklıyorum
kızlar gelmek ısteyen olursa ozelden yazsın bana vereyım telımı beklerıs herkezıı

buarada ferda tugba esen hulya hande sıbel pınar olucazz ınsallah kımse caymazda guzel olurr du nurtenede haber verıyım belkı oda gelmek ıster

buarada bengının telı var bende fakat cevap vermıyo dun aradım mesaj attım dönende olmadı ınsallah hersey yolundadırrr
ferdacım dağhansız olurmu hiç :)oğluşsuz gelmeeklava:

işlerı bı toparlıyayım gelırım yıneee

sağol canım.oh sizde gidiyormuşsunuz..halledersiniz inşallah canım...kaydirigubbakcemile2

Gayet güzelmiş bacım. Bende şöyle melekli renkli bişiler arıcam ama bulamazsam bu çok iyi bi alternatif. İçine hangi resmi koyacaksın ? Yeni mi olsun eski mi karar veremedim :uhm:

Beğenmene sevindim kuzum resmi hala kararlaştıramadım napsamki fikir versene?

Canım benim kociş can süsten aldı.

Kolay gelsin Gülhancım,bende çok merak ediyorum Bengiyi teli bendede yok olan banada mesaj atabilirmi?

kızlar çok güzel bi site buldum,doğum günü süsleöesi ve çikolata çerçeve magnet filan var ama adını yazamıyorum isteyene özelden atarım.

Ferdacım banada gönderebilirmisin? Çok teşekkürler..Ben bi site buldum süslemeler için ama onada bakayım..

Canım çok geçmiş olsun sabahta aradım ama uyuyodun belkide gün içinde yine arıycam.Çerçeveleride beğenmene sevindim Birsom..

Sibeclcim çok şık çerçeveleriniz içine hangi resminizi koycağına karar verdin mi

Canım beğenmene sevndim hangi resmi koyacağıma karar veremedim fikirleri bekliyorum..

Banucum çok teşekkürler..

Cerencim beğenmene sevindim.Tatil planlarıda yapılmış ne güzel umarım çok güzel geçer..

Canım beğenmene sevindim.Konuşalım opuyorumnanaktan

hoşgeldin sibelciğimmm.
evet canım bakalım bir sürüde borçlandık arabadan dolayı ama geçen yıl berke küçük diye tatile gidememiştik bu yıl gitcez bir mani çıkmazsa..teşekkür ederim..

tamam cnm gelicez inşallah ağhan'la bu arada dediğim gibi bende bişeyler yapmak istiyorum söylesene bana bişey?*
günaydın kızlar nasılsınıza.s.

günaydın cnm,iyi sen nasısın?

ceren tatile gidiyomussunuz sevindim cnm güle güle gidip gelin inşallahh..

banucum izindeymişsin,bilmiyordum,ohh tadını çıkar kızlarınla ne güzel..

handecim dediğin gibi oldu önce kaybettiöm sonra buldum çok şükür..

slm kızlar,,

Oğluşla yedide talim vardı yine,neyseki 9 da geri uyudukta 10 a kadar dinlendik,arkadaşta aramış,komşum yanii kahvaltıya bekliyorum diye ona çıktık kahvaltımızı yaptık geldik,oğlumun çorbasını koydum,onuda uyuttum,bi bakıyım canlara dedim..

kimsecikler yok ayol..nerelerdesiniz..??

bu arada şu sağ tarafta reklamı yapılan epilasyon bantlarından kullanan oldumu çok ilginç bişeye benziyor denesemmi acaba diyorum..???

handecim ben bi eşimle konuşayım ona göre bakarız otobüs araba farketmez bana gezmek olsun meme istemezler herhalde yaaa:))

cerencim tatil işi iyi olmuş oh valla eğlen bakalım
bu arada üçüz demişsin evet ben Ahsenden önceki denememde üçüzlerim olmuştu b iri 7 haftalık diğerleri 8 haftalık düştüler(

iyiyiz canım sağol sen nasılsın küçük adamın nasıl?
buralar pek sessiz valla kimse yok bu aralar...

günaydın cnm,iyi sen nasısın?

bende iyiyim kızlar alperen kayrayı daha yeni uyuttum bende size bakayım dedim galiba doğum günü hazırlıkları başlamış bizim daha çok var o zamana kadar birçoğunuz kutlamış olursunuz bizde fikir almış oluruz zemuszemus

sağol canım evet gidecez allah kısmet ederse...opuyorumnanaktan

yok canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum :uhm:

sağol canım evet bencede çok iyi oldu iş iş iş yeter dimiii..kaydirigubbakcemile3
canım ne diyim tekrar geçmiş olsun allah ahsenle size ömür boyu mutluluklar nasip etsin..:Saruboceq:

tamam cnm gelicez inşallah ağhan'la bu arada dediğim gibi bende bişeyler yapmak istiyorum söylesene bana bişey?*

ayy ferda mesajı 3kere okudum ne ıstıyosun dıyee kaydirigubbakcemile3az gülmedım
askolsun ben hallederım yapma sen hıcbısey benım mısafırımsınızz askolsun sen gel yeterr

selamlar kızlarr...

tubacımm iyi tatiller bacım...hazır bu tarafa kadar gelmişken banada uğra bari :jeyyar::jeyyar:

pınarcım valla bende gazeli sütten kesmeye sırf bu yüzden korkuyorum gece uyanınca tekrar nasıl uyutacam diye...
mızırdanmaya başladığı an ağzını açıp meme arıyor fisfisfisfisfisfis

esencim olmasa sende metrobüse binersin hep beraber kadıköyde buluşuruz çünkü avcılar merkez bana biraz uzak kaldı ...

gülşahcım kızları bilmem de umarım ben caymam :roflol::roflol:

Ayşecim çok tşk ediyorum bitanem ..a.s.
sende ne güzel tatil planlarına başlamışsınnn ohh hihoyyythihoyyyt

gülhancım Allah kolaylık versin yaa ben atlattım şükür darısı sana:lepi:
hem bırak temizliği yapsınlar yaw emin ol cocuk bakmak daha kolay sırnaşık şey

birsecim tekrar geçmiş olsun kuzuma :Saruboceq:

banucum sende çıkar tatilin tadını kızlarla kaydirigubbakcemile5

nurran cım sanada iyi gezmeler...

oyy aklımda kalanlar bunlar kızlar atladığım varsa af ola a.s.a.s.

bize gelince ...
ben hani şu mobilyaları değiştirmiştim ya koltuk tk berjerlerini yanlış yapmışlardı bende geri yolladım 1 hafta oldu hala getirmediler hergün adamlarla kavga ediyorum yaw ....
plazma üniteside salaklar takarken 2 tarafında camını çatlattı oda ayrı bi sorun onuda halen getirecekler pöff yaaa...ben ne kadar şanssızım şu konuda valla sinir bastı he salon hala yarım yamalak oturuyoruz bi türlü yerleşmedi ....

Gazel yine çok iştahsız bugunlerde napıcam ben bu kzıla boyle şaştım kaldım yaw (

doğum günü alış verişine çıkmam lazım ama hava bi türlü düzelmedi gitti dünden beri fena yağmur var burda (

öff kuaforede gitmem lazım ..
ya yapcak cokkkkkkkkk şey var ama ben bi turlu hallediyomm var bi terslik üstümdede anlamadım gitti

hülyacım sen nereye taşındın tam olarak
ben eşimle bu akşam bi konuşucam ona göre haberleşiriz tatlım
arıycam ben seni

cnm geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyorum ama tırnak batması diye bişey okudum doğrumu nasıl oluyor o hiç görmedim.umarım iyisindir şimdi..

Sağolasın şimdi daha iyi ayağım. Çocukluktan beri yanlış kesimden dolayı tırnağımın yan tarafı etin içine doğru büyüyordu. Neyseki halletti doktor bi operasyonla a.s.

Valla bildiğim kadarı ile 22 mayıs kesin canım ona göre ayarla kendini a.s.

kızlar çok güzel bi site buldum,doğum günü süsleöesi ve çikolata çerçeve magnet filan var ama adını yazamıyorum isteyene özelden atarım.

Banada atarsan çok sevinirim tatlım a.s.

Canım ya yormuşsun yine kendini a.s. NAsıl oldu Aliş'im :uhm:

çok geçmiş olsun canım

Sağolasın canım a.s.

Ohhh keyfin yerinde Banu'cum ne güzel a.s.

Bizde 2 hafta önce perde yıkadık cam sildik mis gibi valla iyi oluyor..bende cam silinmeden perdeyi yıkayamam. sanki perde yıkanmamış gibime gelir..
ohh afiyet olsun canım bende ciğeri çok severim..

Ellerine sağlık canım mis olmuş senin evinde a.s.

HAyırlı olsun canım hadi bakalım ne güzel bizden önce gidiyosun. Bende günleri sayıyorum valla a.s.

Canım ya sana zahmet banada telini bi mesaj atar mısın a.s.

günaydın kızlar nasılsınıza.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Beğenmene sevindim kuzum resmi hala kararlaştıramadım napsamki fikir versene?

İlk doğduğu gün ki resimlerinden mi koysak diyorum :uhm: Çerçeveler daha büyük olsa aslında doğduğu gün ki hali ve son halini yanyana bastırıcaktım ama çerçeveler küçük kalıyor offf bi karar veremedim bende :uhm:

Ben kullanmadım canım a.s.

pınarcım valla bende gazeli sütten kesmeye sırf bu yüzden korkuyorum gece uyanınca tekrar nasıl uyutacam diye...
mızırdanmaya başladığı an ağzını açıp meme arıyor fisfisfisfisfisfis

Aynen canım ya bazen akşamları kayınvalideme bırakıyorum ya dışarı çıktığımda. Uyanıp beni arıyormuş. Bakıyorki yokum babanesi biberonu ağzına sokunca uyuyormuş. Ama eğer ben anındaysam ağzını kuş gibi açıp sağa sola sallıyor ya yandık valla eyvahedigeldismile

Canım be sıkma canını bak evinize yerleştiniz ya ötekilerde hallolur a.s.

Niye yemiyor kuzum ya off yemeyen çocuk zor valla :uhm:

cnm hallaolur takma kafana yaa..can sağlığı olsun,cumartesi kaytarma bak bekliyoruz ona göre.Bu arda cumartesi doğumgününmü senin??
ayy ferda mesajı 3kere okudum ne ıstıyosun dıyee kaydirigubbakcemile3az gülmedım
askolsun ben hallederım yapma sen hıcbısey benım mısafırımsınızz askolsun sen gel yeterr
hadi yaa bende doğru düzgün yazamadım tabii açıklayıcı olmadı,cnm gerçekten yardımcı olalım yaa olmaz öyle üzülürüm ben!!
kımse caymazsa hafta sonu kalabalık olucazzz hihoyyyt

evet sonunda dimi!!!

Selam bacılar a.s.

Bende sabahtan beri temizlik yaptım. Evim mis oldu opuyorumnanaktan Annemde ütülerimi halletti sağolsun. Bi posta daha çamaşır yıkayıp astım içeriye. Anam hiç bitmiyor vallahi kafamçokkarıştı

Kıymalı karnıbahar yemeği yapıcam. Onu haşladım. Soğanları doğradım, kıyma çıkardım buzluktan hazır olsun diye. Banyomu, tuvaletimi, balkonumu temizledim. Duşumu aldım. Ayağıma pansumanı mı yaptım. Annemi yolcu ettim. Defdoş'umu uyuttum, uzun uyur inşallah. Şimdi popom yer gördü kalktığımdan beri kaydirigubbakcemile3

2 gibi kayınvalidem aradı. İşlerini bitirmiş sana geleyim dedi. O da gelir birazdan. Akşam yemekten sonra gider kayınbiraderim ile. Neyse o gelmişken eşime bi tiramisu yapayım. Ne zamandır istiyordu adam opuyorumnanaktan

Ay azcık dinleneyim. Karnımda acıktı. Kuzum uyurken bi cornflakes yiyeyim bari. Gelirim yine a.s.

Oğlum uyandı,çorbasını yedirdim,özlemiş sebze çorbasını bayadır yapmamıştım neyseki severek yedi birazdanda yoğurt vericem..

Bende Dağhan uyurken kahvaltı kasesi burdaydı onu mutfağa götiriyim derken elimden düşürdüm yere kapaklandı kase kırıldı halı komidin battı,sinir oldum onları sildim.

Bugün uzun zamandan beri oğlumla yalnız geçirdiğimiz ilk günümüz çok şükür sorunsuz geçiyor,oynuyor şimdi kendi başına..

bende takılıyorum öyle

Bu arda Birsenin yaptığı davetiye gibi bende yaptırmayı bastırmayı düşünüyorum bilen varmı nerden yaptırabilirim

Pınarcım nasıl kesiyosun tırnaklarını çok merak ediyorum Dağhana da ona göre uydulucam annem geçen kızdı bana yalnış kesiyosun diye!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…