gunaydın kızlarrr
cerencım hadı gozun aydın daha cabuk gecer zaman bencee ohh dınlenırsın bol bol bızde temmuz sonu gıdıcez ınsallah ama otel ısını halledemedım daha
banu ne guzel ızındeymışsın tadını cıkar tatılın ıyı eglenceler canım
gulhan taşınıyomuşsun kolay gelsın canım
sıbel cercevelere bayıldım cok şık benceee detaylarıı alırım msndenn
tugbacım yazdım telımı ve adresımı ozelden beklıyorum
kızlar gelmek ısteyen olursa ozelden yazsın bana vereyım telımı beklerıs herkezıı
buarada ferda tugba esen hulya hande sıbel pınar olucazz ınsallah kımse caymazda guzel olurr du nurtenede haber verıyım belkı oda gelmek ıster
buarada bengının telı var bende fakat cevap vermıyo dun aradım mesaj attım dönende olmadı ınsallah hersey yolundadırrr
ferdacım dağhansız olurmu hiç :)oğluşsuz gelmeeklava:
işlerı bı toparlıyayım gelırım yıneee
günaydın kızlar nasılsınıza.s.
Gayet güzelmiş bacım. Bende şöyle melekli renkli bişiler arıcam ama bulamazsam bu çok iyi bi alternatif. İçine hangi resmi koyacaksın ? Yeni mi olsun eski mi karar veremedim :uhm:
konuşalım şekerim burda da pelit pastanesi var oraylada görüşücem hangisi uyarsa ona yaptırırım
hediyelik bende düşünüyorum haftaya eminönüne gideceğim belki bişeyler bulurum bakalım
balonları nerden buldunuziyiki doğdun yazılı olanları
Selam Kızlar,,
Fırsat bulmusken hemen selam vereyım dedım.Ayy anam ölmusum ben ağlayanım yok.Persembe tasınıyorum kısmetse.Ama ev dandını heryerden bısey fıskırıyor.Bıde yenı ev temızlenıyor.Bu arada Bora ya kımse bakmak ıstemıyor ya.Sen bak bız ıslerı yaparız dıyorlar.Duvar sılmeye razı mıllet benım oğlanı alan yok.Bızde takılıyoruz ana oğul işte.Alp te saolsun kabılıyet dusmanı.Bızden boyle sekerler.Özluyorum buaryı ya.Hafta gelıcem insallah.
Ya unutmadan Bengının telı kımde var kızlar bırısı bana yazarsa cok sevınırım.
kızlar çok güzel bi site buldum,doğum günü süsleöesi ve çikolata çerçeve magnet filan var ama adını yazamıyorum isteyene özelden atarım.
iyi geceler kızlar ...of öldüm yaaa
kaynanamı çağırdık sabah alişin ateşi olunca
neyse o geldi...2 gündür adet oluyorum kahve rengi az az geliyordu bugün açılmış baya geliyo
nasıl keyfiszi halsiz yaptı beni analatamam yaa....zorki iş yaptım....akşamada kadar aliş ömer besle üst değiştir uyut faslı yaptım bi bezelye pişirdim kaynana ile yedik..sonra eşim sevmiyor bezele die
ona barbunya pişirdim..markete gittim mercimek çorbası yaptım...
bi ara yorgunluktan sızmısım kanepede 1.30 saat uyumuşum o arada ömeri uyutmuş kaynanam alişi almış...kalkınca mutfakla uğraştım sonra yemeğimi yedim eşim tesisatcı getirmiş klozet arkasından su geliyordu..bugün gördüm lavobdanda su damlıyor markete giderken tesisatcı baktım bulamadım..
eşim getirmiş adam boruyu depştiriken yeni klozet takımı kople ıslatmış...neyse banyo öle kaldı
eşimle annesi yedi sofrayı kaldırdım...çocuklara mama yaptım...makinayı çalıştırdım..
çamaşır attım....o arada aliş kusmuş..neversim alişin üstü eşimin üstü herşey değiştrdim makina beyazları yıkamış onları astım.sonra bulaşık makinasını boşalttım...sürahileri doldurdum...mama suyu kaynattım termosa koydum...çaydanlıkları çifledim ...kk ya bakıp yatacağım...
sibel çerçeveler çok güzel cnm
Sibeclcim çok şık çerçeveleriniz içine hangi resminizi koycağına karar verdin mi
herkese günaydın geçmiş okuma fırsatım yok malesef iznim süper gidiyor kızlarımla birlikte sabahları yağmuru okula bırakıyorum gözlerindeki mutluluk görülmeye değer şimdi hazırlandık çıkacağız umarım herkes iyidir
birsencim ali hastaymış facede gördüm geçmiş olsun tatlım
sibelcim hazırlıklarınız hayırlı olsun gönlünüze göre geçer inşallah:)
tülaycım beni arayıp sorduğun için çok sağol:))) umarım sen ve selinim iyidir tatlım ikinizide kocaman öpüyorum
cerencim mesajını aldım bitanem seni ve yiyenimide kocaman öpüyorum
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
ben hergün temizlik yapıyorum duruyla oynuyorum yağmur geliyor okuldan yemek pasta derken hep birlikte vakit geçiriyoruz sonrada parka gidiyoruz hava alıyoruz anne olmayı şimdi daha iyi anlıyorum:))))
kızlar çıkmam lazım herkesi öptümmmm
a.s.
gülhancım taşınıyormuşsun güle üle otur canım...
nurran iyi yolcukluklar canım...
tubiş canım iyi gezmeler sizede..herkes gezmede valla ):::
sibelcim çerçeveleriniz çok hoş ohh başlamış hazırlıklar valla...
birsen canım geçmiş olsun..
esen canım bende görmüyorum nurteni valla geçen benimde aklıma geldi???hatta burcuda yok oldu fulyada öyle..hiç giremiyorlar artık:
banucum sen iznemi çıktın canım haberim yoktu benim. bende dün baktım yoktun işin çok sandım.
ohh ne güzel iyi tatiller canım? kaç gün iznin?
ferda canım banada gönderirmisin sitenin adını sana zahmett...
herkese günaydın kızlarrrrrrrr
umarım herkes iyidir...
bizde HAZİRANDA TATİLE GİDİYORUZ inşallah. 7-13 haziran arası 6 gece allah kısmet ederse.rezervasyon yaptırdık.
alanyaya gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz. 4 aile . kız kardeşimgil , biz ve 2 aile arkadaşlarımız daha...
çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk artık zaman geçmez bana valla...
gunaydın kızlarrr
cerencım hadı gozun aydın daha cabuk gecer zaman bencee ohh dınlenırsın bol bol bızde temmuz sonu gıdıcez ınsallah ama otel ısını halledemedım daha
kızlar gelmek ısteyen olursa ozelden yazsın bana vereyım telımı beklerıs herkezıı
buarada ferda tugba esen hulya hande sıbel pınar olucazz ınsallah kımse caymazda guzel olurr du nurtenede haber verıyım belkı oda gelmek ıster
buarada bengının telı var bende fakat cevap vermıyo dun aradım mesaj attım dönende olmadı ınsallah hersey yolundadırrr
Beğenmene sevindim kuzum resmi hala kararlaştıramadım napsamki fikir versene?
Canım benim kociş can süsten aldı.
Kolay gelsin Gülhancım,bende çok merak ediyorum Bengiyi teli bendede yok olan banada mesaj atabilirmi?
Ferdacım banada gönderebilirmisin? Çok teşekkürler..Ben bi site buldum süslemeler için ama onada bakayım..
Canım çok geçmiş olsun sabahta aradım ama uyuyodun belkide gün içinde yine arıycam.Çerçeveleride beğenmene sevindim Birsom..
Canım beğenmene sevndim hangi resmi koyacağıma karar veremedim fikirleri bekliyorum..
Banucum çok teşekkürler..
Cerencim beğenmene sevindim.Tatil planlarıda yapılmış ne güzel umarım çok güzel geçer..
Canım beğenmene sevindim.Konuşalım opuyorumnanaktan
tamam cnm gelicez inşallahgunaydın kızlarrr
iyiyiz canım sağol sen nasılsın küçük adamın nasıl?
buralar pek sessiz valla kimse yok bu aralar...
günaydın cnm,iyi sen nasısın?
tamam cnm gelicez inşallahağhan'la bu arada dediğim gibi bende bişeyler yapmak istiyorum söylesene bana bişey?*
günaydın cnm,iyi sen nasısın?
ceren tatile gidiyomussunuz sevindim cnm güle güle gidip gelin inşallahh..
banucum izindeymişsin,bilmiyordum,ohh tadını çıkar kızlarınla ne güzel..
handecim dediğin gibi oldu önce kaybettiöm sonra buldum çok şükür..
slm kızlar,,
Oğluşla yedide talim vardı yine,neyseki 9 da geri uyudukta 10 a kadar dinlendik,arkadaşta aramış,komşum yanii kahvaltıya bekliyorum diye ona çıktık kahvaltımızı yaptık geldik,oğlumun çorbasını koydum,onuda uyuttum,bi bakıyım canlara dedim..
kimsecikler yok ayol..nerelerdesiniz..??
bu arada şu sağ tarafta reklamı yapılan epilasyon bantlarından kullanan oldumu çok ilginç bişeye benziyor denesemmi acaba diyorum..???
handecim ben bi eşimle konuşayım ona göre bakarız otobüs araba farketmez bana gezmek olsun meme istemezler herhalde yaaa:))
cerencim tatil işi iyi olmuş oh valla eğlen bakalım
bu arada üçüz demişsin evet ben Ahsenden önceki denememde üçüzlerim olmuştu b iri 7 haftalık diğerleri 8 haftalık düştüler(
tamam cnm gelicez inşallahağhan'la bu arada dediğim gibi bende bişeyler yapmak istiyorum söylesene bana bişey?*
cnm geçmiş olsun ne olduğunu bilmiyorum ama tırnak batması diye bişey okudum doğrumu nasıl oluyor o hiç görmedim.umarım iyisindir şimdi..
İyi geceler kızlar,,
Akşam misafirimiz geldi komşumuz , oturduk çay muhabbet derken,gittiler,ben oğluşu uyuttum kocişde mutfağı halletti,şimdide ikimizde pc keyfi yapıyoruz.
Cumartesi benimle gelmek isteyen olursa Ümraniyede oturuyorum,arabayla eşim bırakır Dağhanla yalnız gidemem benimle gelmek isteyen olursa buyursun!!
Bu arada bebeişleri getiriyoruz dimi,babalara bırakmıyoruz yanii,,??
kızlar yaa baana bi akıl verin??ben bu ay sonu gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum DAğhanın doğumgününü orda yapmayı planlıyorum ama hemen geri gelip bursadaki buluşmaya yetişmek istiyorum,yada doğumgününe yakın gidip sonrada biraz kalıcam ama o zaman bursaya gelemem çünkü hala orda olurum,,Doğumgünü işi kesinmi?Çünkü planımı ona göre yapıcam ne olur bişey diyin??
kızlar çok güzel bi site buldum,doğum günü süsleöesi ve çikolata çerçeve magnet filan var ama adını yazamıyorum isteyene özelden atarım.
iyi geceler kızlar ...of öldüm yaaa
kaynanamı çağırdık sabah alişin ateşi olunca
neyse o geldi...2 gündür adet oluyorum kahve rengi az az geliyordu bugün açılmış baya geliyo
nasıl keyfiszi halsiz yaptı beni analatamam yaa....zorki iş yaptım....akşamada kadar aliş ömer besle üst değiştir uyut faslı yaptım bi bezelye pişirdim kaynana ile yedik..sonra eşim sevmiyor bezele die
ona barbunya pişirdim..markete gittim mercimek çorbası yaptım...
bi ara yorgunluktan sızmısım kanepede 1.30 saat uyumuşum o arada ömeri uyutmuş kaynanam alişi almış...kalkınca mutfakla uğraştım sonra yemeğimi yedim eşim tesisatcı getirmiş klozet arkasından su geliyordu..bugün gördüm lavobdanda su damlıyor markete giderken tesisatcı baktım bulamadım..
eşim getirmiş adam boruyu depştiriken yeni klozet takımı kople ıslatmış...neyse banyo öle kaldı
eşimle annesi yedi sofrayı kaldırdım...çocuklara mama yaptım...makinayı çalıştırdım..
çamaşır attım....o arada aliş kusmuş..neversim alişin üstü eşimin üstü herşey değiştrdim makina beyazları yıkamış onları astım.sonra bulaşık makinasını boşalttım...sürahileri doldurdum...mama suyu kaynattım termosa koydum...çaydanlıkları çifledim ...kk ya bakıp yatacağım...
sibel çerçeveler çok güzel cnm
çok geçmiş olsun canım
herkese günaydın geçmiş okuma fırsatım yok malesef iznim süper gidiyor kızlarımla birlikte sabahları yağmuru okula bırakıyorum gözlerindeki mutluluk görülmeye değer şimdi hazırlandık çıkacağız umarım herkes iyidir
birsencim ali hastaymış facede gördüm geçmiş olsun tatlım
sibelcim hazırlıklarınız hayırlı olsun gönlünüze göre geçer inşallah:)
tülaycım beni arayıp sorduğun için çok sağol:))) umarım sen ve selinim iyidir tatlım ikinizide kocaman öpüyorum
cerencim mesajını aldım bitanem seni ve yiyenimide kocaman öpüyorum
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
ben hergün temizlik yapıyorum duruyla oynuyorum yağmur geliyor okuldan yemek pasta derken hep birlikte vakit geçiriyoruz sonrada parka gidiyoruz hava alıyoruz anne olmayı şimdi daha iyi anlıyorum:))))
kızlar çıkmam lazım herkesi öptümmmm
a.s.
Bizde 2 hafta önce perde yıkadık cam sildik mis gibi valla iyi oluyor..bende cam silinmeden perdeyi yıkayamam. sanki perde yıkanmamış gibime gelir..
ohh afiyet olsun canım bende ciğeri çok severim..
herkese günaydın kızlarrrrrrrr
umarım herkes iyidir...
bizde HAZİRANDA TATİLE GİDİYORUZ inşallah. 7-13 haziran arası 6 gece allah kısmet ederse.rezervasyon yaptırdık.
alanyaya gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz. 4 aile . kız kardeşimgil , biz ve 2 aile arkadaşlarımız daha...
çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk artık zaman geçmez bana valla...
Beğenmene sevindim kuzum resmi hala kararlaştıramadım napsamki fikir versene?
slm kızlar,,
Oğluşla yedide talim vardı yine,neyseki 9 da geri uyudukta 10 a kadar dinlendik,arkadaşta aramış,komşum yanii kahvaltıya bekliyorum diye ona çıktık kahvaltımızı yaptık geldik,oğlumun çorbasını koydum,onuda uyuttum,bi bakıyım canlara dedim..
kimsecikler yok ayol..nerelerdesiniz..??
bu arada şu sağ tarafta reklamı yapılan epilasyon bantlarından kullanan oldumu çok ilginç bişeye benziyor denesemmi acaba diyorum..???
pınarcım valla bende gazeli sütten kesmeye sırf bu yüzden korkuyorum gece uyanınca tekrar nasıl uyutacam diye...
mızırdanmaya başladığı an ağzını açıp meme arıyor fisfisfisfisfisfis
bize gelince ...
ben hani şu mobilyaları değiştirmiştim ya koltuk tk berjerlerini yanlış yapmışeyvahedigeldismilelardı bende geri yolladım 1 hafta oldu hala getirmediler hergün adamlarla kavga ediyorum yaw ....
plazma üniteside salaklar takarken 2 tarafında camını çatlattı oda ayrı bi sorun onuda halen getirecekler pöff yaaa...ben ne kadar şanssızım şu konuda valla sinir bastı he salon hala yarım yamalak oturuyoruz bi türlü yerleşmedi ....
Gazel yine çok iştahsız bugunlerde napıcam ben bu kzıla boyle şaştım kaldım yaw(
doğum günü alış verişine çıkmam lazım ama hava bi türlü düzelmedi gitti dünden beri fena yağmur var burda(
öff kuaforede gitmem lazım ..
ya yapcak cokkkkkkkkk şey var ama ben bi turlu hallediyomm var bi terslik üstümdede anlamadım gitti
cnm hallaolur takma kafana yaa..can sağlığı olsun,cumartesi kaytarma bak bekliyoruz ona göre.Bu arda cumartesi doğumgününmü senin??bize gelince ...
ben hani şu mobilyaları değiştirmiştim ya koltuk tk berjerlerini yanlış yapmışlardı bende geri yolladım 1 hafta oldu hala getirmediler hergün adamlarla kavga ediyorum yaw ....
plazma üniteside salaklar takarken 2 tarafında camını çatlattı oda ayrı bi sorun onuda halen getirecekler pöff yaaa...ben ne kadar şanssızım şu konuda valla sinir bastı he salon hala yarım yamalak oturuyoruz bi türlü yerleşmedi ....
Gazel yine çok iştahsız bugunlerde napıcam ben bu kzıla boyle şaştım kaldım yaw(
doğum günü alış verişine çıkmam lazım ama hava bi türlü düzelmedi gitti dünden beri fena yağmur var burda(
öff kuaforede gitmem lazım ..
ya yapcak cokkkkkkkkk şey var ama ben bi turlu hallediyomm var bi terslik üstümdede anlamadım gitti
hadi yaa bende doğru düzgün yazamadım tabii açıklayıcı olmadı,cnm gerçekten yardımcı olalım yaa olmaz öyle üzülürüm ben!!ayy ferda mesajı 3kere okudum ne ıstıyosun dıyee kaydirigubbakcemile3az gülmedım
askolsun ben hallederım yapma sen hıcbısey benım mısafırımsınızz askolsun sen gel yeterr
kımse caymazsa hafta sonu kalabalık olucazzz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?