2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun kuzuma a.s.

Canım dümdüz kesmen gerekiyor. HAni yüzünü falan çizer diye yanlarını da keseriz ya bi doktor sakın dedi. El ve ayak tırnaklarının üst kısmını dümdüz kes dedi a.s.

kızlar alişim aynı çok canımsıkılıyo gece acildeydik tek antibiyotik veridli dolvenle

boğaz enfeksiyonu dediler püfff

bende doğum gününü kutlamıştım :kedi: :kedi: :kedi:

aynen pınarcım bende şimdiden saymaya başladım valla..zemuszemus

oh canım kolay gelsin ev işi yemek halletmişsin valla...dinlen tabi..
pınar birşey sorcam biblo aldınmı sen yada tanesi ne kadar canım nette bir tane buldum 1 şeklinde yanında bebek var tanesi 1,25 tl.size bir sorayım dedim..:uhm:

afiyet olsun canım dağhana..
ben hazır alıcam onları canım kırtasiyelerde satılıyor. benim arkadaşım geçen yıl almıştı. içine de not yazılıyordu.

kızlar alişim aynı çok canımsıkılıyo gece acildeydik tek antibiyotik veridli dolvenle

ayy birsen ya görüyormusun birde doğum günleri geldi tüh ya kuzum iyi olsunda tek ne yapcan...

Afiyet olsun kuzuma a.s.

Canım dümdüz kesmen gerekiyor. HAni yüzünü falan çizer diye yanlarını da keseriz ya bi doktor sakın dedi. El ve ayak tırnaklarının üst kısmını dümdüz kes dedi a.s.
hadi yaa,öyle de dışa kıvrılıyor ama!! bilmiyorumkismile

cnm düzelicek inşallah,merak etme,ilaçlarını alınca bir iki güne düzelir..

Dağhan'a muzlu yoğurt yedirdim yarısını anca yedi ama bitiremedi,sonra saklambaç oynadık,güle güle katıldık,ama sonu biraz kötü oldu yanağını yatağın kenarına çarptı neyseki ağlamadı fazla,krem sürdüm..şimdide diş fırçası elinde gexiyor bayılıyor fırçaya,babasıan dedim gelirken Dağhan diş fırçası al diye,başlayalım bari fırççalamaya!!

Ohh yemek derdim yok balık yapıcaz akşama..keyif yapıyoruz oğluşla..

azonce knk nurtenle konustum defnecık ıshal olmus cok slm soyledı ozlemıs burayı gıremıyomuss ınternete cmt gunu bı aksılık cıkmazsa gelmeye calısacak ınsallah

azonce knk nurtenle konustum defnecık ıshal olmus cok slm soyledı ozlemıs burayı gıremıyomuss ınternete cmt gunu bı aksılık cıkmazsa gelmeye calısacak ınsallah

ayy geçmiş olsun hadi inşallah gelir o da,kaç kişi olduk gülşahcım??

tamam Gülşahcım görüşürüz inşallah ben biraz çıkıyım kızlar Dağhanı uyutmayı denicem.bide salata yapıyım,öptüm sizleri bakarım sonra tekrar..[/B]

Ay canım ya inşallah biran önce düzelir kuzum ya çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Güzel tatil geçiririz hepimiz inşallah canım a.s.

Sağolasın canım a.s. Hiç biblo bakmadım ama doğum için şeker alacağım zaman tanesi 1 tl'ydı aldığım yerde. Haftaya gideceğim kısmetse. Fiyat araştırması yaparım canım a.s.

hadi yaa,öyle de dışa kıvrılıyor ama!! bilmiyorumkismile

O tam köşeleri az bişey törpüleyip kütleştir canım bende öyle yapıyorum a.s.

Afiyet olsun kuzuma. Bizim doktor diş fırçalamayı 1 yaşından sonra başlayacağız dedi. Zaten vitaminlerden sarardı kuzumun üst dişleri biraz :çok üzgünüm:

Aaaaa çok geçmiş olsun kuzuma ya :çok üzgünüm:

tülayda hiç girmedi bugün ? :uhm:

İşleri mi yoğun acaba :uhm:

tamam Gülşahcım görüşürüz inşallah ben biraz çıkıyım kızlar Dağhanı uyutmayı denicem.bide salata yapıyım,öptüm sizleri bakarım sonra tekrar..[/B]

Kolay gelsin canım a.s.

Benimde kayınvalidem geldi. Karnıbaharımızı pişirdik. Pilavın yanına tavuk yaptık. Pilav için pirinç ıslattık. Canım istedi diye baklava açıyor şimdi kayınvalidem küçük fırın tepsisi ile sağolsun. Nişastamız bitti. Bakkal getirsin diye bekliyoruz. Defdoş'ta muzlu, pekmezli yoğurt yedi yerde havuç tırtıklıyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size.

Tülayla da bugün konuştum doktora gitmiş cildi ile ilgili önemli bişey yok anlıycanız..

Kızlarrrr benim kuzum yürümeye başladı heyyoooo :lepi:

Amcası işten geldiğinde kovalamaca oynuyorlardı. Bi ara baktık Defdef elleri bıraktı salonun bi ucundan bi ucuna yürüdü nerdeyse. Şimdi sürekli bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye başlıyor. Sonrada küt yere oturunca bize bakıp alkış yapın diyor. Çok hoşuna gitti kuzumun ya hihoyyyt

Sürekli kalkıp tutunup, yürümekten o kadar yoruldu ki 8'e 10 kala uyudu kuzum. İnşallah sabaha kadar uyur a.s.

Bizde tatlımızı yedik dizi izliyoruz. Kayınbiraderim de gelir birazdan alır kayınvalidemi.

Ayyy çok mutluyum ya nasıl keyifliydi kuzum be hihoyyyt

hülyacım sen nereye taşındın tam olarak
ben eşimle bu akşam bi konuşucam ona göre haberleşiriz tatlım
arıycam ben seni

cnm benim eski evin 2 geçit altındayım...

valla hiçç sorma artık yazmaktan bile sıkıldım yani bu cadının yememe konusunu mafoldumbenmafoldumben

cnm valla takmamaya calışıyorumda bi oturamadım gitti doğru düzgünn yaw

inş kaytarmıcam bacım :) evet malesef cmt günü doğum günüm :)

oyy cnm benim kusura bakma görmemişim tşk ediyorum bitaemmm a.s.a.s.

ohh afiyet olsun sizede defdefimede a.s.

valla hiçç sorma artık yazmaktan bile sıkıldım yani bu cadının yememe konusunu mafoldumbenmafoldumben

ohh afiyet olsun sizede defdefimede a.s.

Sağolasın canım inşallah Gazel kuzumda zevkle yer yemeklerini a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…