Oğlum uyandı,çorbasını yedirdim,özlemiş sebze çorbasını bayadır yapmamıştım neyseki severek yedi birazdanda yoğurt vericem..
Bende Dağhan uyurken kahvaltı kasesi burdaydı onu mutfağa götiriyim derken elimden düşürdüm yere kapaklandı kase kırıldı halı komidin battı,sinir oldum onları sildim.
Bugün uzun zamandan beri oğlumla yalnız geçirdiğimiz ilk günümüz çok şükür sorunsuz geçiyor,oynuyor şimdi kendi başına..
bende takılıyorum öyle
Bu arda Birsenin yaptığı davetiye gibi bende yaptırmayı bastırmayı düşünüyorum bilen varmı nerden yaptırabilirim
Pınarcım nasıl kesiyosun tırnaklarını çok merak ediyorum Dağhana da ona göre uydulucam annem geçen kızdı bana yalnış kesiyosun diye!!
selamlar kızlarr...
tubacımm iyi tatiller bacım...hazır bu tarafa kadar gelmişken banada uğra bari :jeyyar::jeyyar:
pınarcım valla bende gazeli sütten kesmeye sırf bu yüzden korkuyorum gece uyanınca tekrar nasıl uyutacam diye...
mızırdanmaya başladığı an ağzını açıp meme arıyor fisfisfisfisfisfis
esencim olmasa sende metrobüse binersin hep beraber kadıköyde buluşuruz çünkü avcılar merkez bana biraz uzak kaldı ...
gülşahcım kızları bilmem de umarım ben caymam :roflol::roflol:
Ayşecim çok tşk ediyorum bitanem ..a.s.
sende ne güzel tatil planlarına başlamışsınnn ohh hihoyyythihoyyyt
gülhancım Allah kolaylık versin yaa ben atlattım şükür darısı sana:lepi:
hem bırak temizliği yapsınlar yaw emin ol cocuk bakmak daha kolay sırnaşık şey
birsecim tekrar geçmiş olsun kuzuma :Saruboceq:
banucum sende çıkar tatilin tadını kızlarla kaydirigubbakcemile5
nurran cım sanada iyi gezmeler...
oyy aklımda kalanlar bunlar kızlar atladığım varsa af ola a.s.a.s.
Sağolasın şimdi daha iyi ayağım. Çocukluktan beri yanlış kesimden dolayı tırnağımın yan tarafı etin içine doğru büyüyordu. Neyseki halletti doktor bi operasyonla a.s.
Valla bildiğim kadarı ile 22 mayıs kesin canım ona göre ayarla kendini a.s.
Banada atarsan çok sevinirim tatlım a.s.
Canım ya yormuşsun yine kendini a.s. NAsıl oldu Aliş'im :uhm:
Sağolasın canım a.s.
Ohhh keyfin yerinde Banu'cum ne güzel a.s.
Ellerine sağlık canım mis olmuş senin evinde a.s.
HAyırlı olsun canım hadi bakalım ne güzel bizden önce gidiyosun. Bende günleri sayıyorum valla a.s.
Canım ya sana zahmet banada telini bi mesaj atar mısın a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
İlk doğduğu gün ki resimlerinden mi koysak diyorum :uhm: Çerçeveler daha büyük olsa aslında doğduğu gün ki hali ve son halini yanyana bastırıcaktım ama çerçeveler küçük kalıyor offf bi karar veremedim bende :uhm:
Ben kullanmadım canım a.s.
Aynen canım ya bazen akşamları kayınvalideme bırakıyorum ya dışarı çıktığımda. Uyanıp beni arıyormuş. Bakıyorki yokum babanesi biberonu ağzına sokunca uyuyormuş. Ama eğer ben anındaysam ağzını kuş gibi açıp sağa sola sallıyor ya yandık valla eyvahedigeldismile
Canım be sıkma canını bak evinize yerleştiniz ya ötekilerde hallolur a.s.
Niye yemiyor kuzum ya off yemeyen çocuk zor valla :uhm:
Selam bacılar a.s.
Bende sabahtan beri temizlik yaptım. Evim mis oldu opuyorumnanaktan Annemde ütülerimi halletti sağolsun. Bi posta daha çamaşır yıkayıp astım içeriye. Anam hiç bitmiyor vallahi kafamçokkarıştı
Kıymalı karnıbahar yemeği yapıcam. Onu haşladım. Soğanları doğradım, kıyma çıkardım buzluktan hazır olsun diye. Banyomu, tuvaletimi, balkonumu temizledim. Duşumu aldım. Ayağıma pansumanı mı yaptım. Annemi yolcu ettim. Defdoş'umu uyuttum, uzun uyur inşallah. Şimdi popom yer gördü kalktığımdan beri kaydirigubbakcemile3
2 gibi kayınvalidem aradı. İşlerini bitirmiş sana geleyim dedi. O da gelir birazdan. Akşam yemekten sonra gider kayınbiraderim ile. Neyse o gelmişken eşime bi tiramisu yapayım. Ne zamandır istiyordu adam opuyorumnanaktan
Ay azcık dinleneyim. Karnımda acıktı. Kuzum uyurken bi cornflakes yiyeyim bari. Gelirim yine a.s.
Oğlum uyandı,çorbasını yedirdim,özlemiş sebze çorbasını bayadır yapmamıştım neyseki severek yedi birazdanda yoğurt vericem..
Bende Dağhan uyurken kahvaltı kasesi burdaydı onu mutfağa götiriyim derken elimden düşürdüm yere kapaklandı kase kırıldı halı komidin battı,sinir oldum onları sildim.
Bugün uzun zamandan beri oğlumla yalnız geçirdiğimiz ilk günümüz çok şükür sorunsuz geçiyor,oynuyor şimdi kendi başına..
bende takılıyorum öyle
Bu arda Birsenin yaptığı davetiye gibi bende yaptırmayı bastırmayı düşünüyorum bilen varmı nerden yaptırabilirim
Pınarcım nasıl kesiyosun tırnaklarını çok merak ediyorum Dağhana da ona göre uydulucam annem geçen kızdı bana yalnış kesiyosun diye!!
kızlar alişim aynı çok canımsıkılıyo gece acildeydik tek antibiyotik veridli dolvenle
boğaz enfeksiyonu dediler püfff
hadi yaa,öyle de dışa kıvrılıyor ama!! bilmiyorumkismileAfiyet olsun kuzuma a.s.
Canım dümdüz kesmen gerekiyor. HAni yüzünü falan çizer diye yanlarını da keseriz ya bi doktor sakın dedi. El ve ayak tırnaklarının üst kısmını dümdüz kes dedi a.s.
kızlar alişim aynı çok canımsıkılıyo gece acildeydik tek antibiyotik veridli dolvenle
azonce knk nurtenle konustum defnecık ıshal olmus cok slm soyledı ozlemıs burayı gıremıyomuss ınternete cmt gunu bı aksılık cıkmazsa gelmeye calısacak ınsallah
azonce knk nurtenle konustum defnecık ıshal olmus cok slm soyledı ozlemıs burayı gıremıyomuss ınternete cmt gunu bı aksılık cıkmazsa gelmeye calısacak ınsallah
ayy geçmiş olsun hadi inşallah gelir o da,kaç kişi olduk gülşahcım??
tugba
sıbel
ferda
hulya
esen
erzen
tutkun
pınar
nurten
hande
son durum böle gozukuyo tutkun erzen nurten hande hulya kesın demedı amaCADIARZU
aynen pınarcım bende şimdiden saymaya başladım valla..zemuszemus
oh canım kolay gelsin ev işi yemek halletmişsin valla...dinlen tabi..
pınar birşey sorcam biblo aldınmı sen yada tanesi ne kadar canım nette bir tane buldum 1 şeklinde yanında bebek var tanesi 1,25 tl.size bir sorayım dedim..:uhm:
hadi yaa,öyle de dışa kıvrılıyor ama!! bilmiyorumkismile
Dağhan'a muzlu yoğurt yedirdim yarısını anca yedi ama bitiremedi,sonra saklambaç oynadık,güle güle katıldık,ama sonu biraz kötü oldu yanağını yatağın kenarına çarptı neyseki ağlamadı fazla,krem sürdüm..şimdide diş fırçası elinde gexiyor bayılıyor fırçaya,babasıan dedim gelirken Dağhan diş fırçası al diye,başlayalım bari fırççalamaya!!
Ohh yemek derdim yok balık yapıcaz akşama..keyif yapıyoruz oğluşla..
tülayda hiç girmedi bugün ? :uhm:
tamam Gülşahcım görüşürüz inşallah ben biraz çıkıyım kızlar Dağhanı uyutmayı denicem.bide salata yapıyım,öptüm sizleri bakarım sonra tekrar..[/B]
tamam PINARCIM sağol. demek hep fiyatlar hemen hemen aynı.
kızlar bakın bu sitede çok güzel ..
http://www.partidunyasi.com/catinfo.asp?cid=952
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size.
Tülayla da bugün konuştum doktora gitmiş cildi ile ilgili önemli bişey yok anlıycanız..
hülyacım sen nereye taşındın tam olarak
ben eşimle bu akşam bi konuşucam ona göre haberleşiriz tatlım
arıycam ben seni
Sağolasın şimdi daha iyi ayağım. Çocukluktan beri yanlış kesimden dolayı tırnağımın yan tarafı etin içine doğru büyüyordu. Neyseki halletti doktor bi operasyonla a.s.
Valla bildiğim kadarı ile 22 mayıs kesin canım ona göre ayarla kendini a.s.
Banada atarsan çok sevinirim tatlım a.s.
Canım ya yormuşsun yine kendini a.s. NAsıl oldu Aliş'im :uhm:
Sağolasın canım a.s.
Ohhh keyfin yerinde Banu'cum ne güzel a.s.
Ellerine sağlık canım mis olmuş senin evinde a.s.
HAyırlı olsun canım hadi bakalım ne güzel bizden önce gidiyosun. Bende günleri sayıyorum valla a.s.
Canım ya sana zahmet banada telini bi mesaj atar mısın a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
İlk doğduğu gün ki resimlerinden mi koysak diyorum :uhm: Çerçeveler daha büyük olsa aslında doğduğu gün ki hali ve son halini yanyana bastırıcaktım ama çerçeveler küçük kalıyor offf bi karar veremedim bende :uhm:
Ben kullanmadım canım a.s.
Aynen canım ya bazen akşamları kayınvalideme bırakıyorum ya dışarı çıktığımda. Uyanıp beni arıyormuş. Bakıyorki yokum babanesi biberonu ağzına sokunca uyuyormuş. Ama eğer ben anındaysam ağzını kuş gibi açıp sağa sola sallıyor ya yandık valla eyvahedigeldismile
Canım be sıkma canını bak evinize yerleştiniz ya ötekilerde hallolur a.s.
Niye yemiyor kuzum ya off yemeyen çocuk zor valla :uhm:
cnm hallaolur takma kafana yaa..can sağlığı olsun,cumartesi kaytarma bak bekliyoruz ona göre.Bu arda cumartesi doğumgününmü senin??
hadi yaa bende doğru düzgün yazamadım tabii açıklayıcı olmadı,cnm gerçekten yardımcı olalım yaa olmaz öyle üzülürüm ben!!
evet sonunda dimi!!!
bende doğum gününü kutlamıştım :kedi: :kedi: :kedi:
aynen pınarcım bende şimdiden saymaya başladım valla..zemuszemus
oh canım kolay gelsin ev işi yemek halletmişsin valla...dinlen tabi..
pınar birşey sorcam biblo aldınmı sen yada tanesi ne kadar canım nette bir tane buldum 1 şeklinde yanında bebek var tanesi 1,25 tl.size bir sorayım dedim..:uhm:
afiyet olsun canım dağhana..
ben hazır alıcam onları canım kırtasiyelerde satılıyor. benim arkadaşım geçen yıl almıştı. içine de not yazılıyordu.
ayy birsen ya görüyormusun birde doğum günleri geldi tüh ya kuzum iyi olsunda tek ne yapcan...
Benimde kayınvalidem geldi. Karnıbaharımızı pişirdik. Pilavın yanına tavuk yaptık. Pilav için pirinç ıslattık. Canım istedi diye baklava açıyor şimdi kayınvalidem küçük fırın tepsisi ile sağolsun. Nişastamız bitti. Bakkal getirsin diye bekliyoruz. Defdoş'ta muzlu, pekmezli yoğurt yedi yerde havuç tırtıklıyor kaydirigubbakcemile3
valla hiçç sorma artık yazmaktan bile sıkıldım yani bu cadının yememe konusunu mafoldumbenmafoldumben
ohh afiyet olsun sizede defdefimede a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?