2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Offff kimseler yok burda ya. Kayınvalidem gitti. Eşim koltukta sızdı kaldı. Bende Defdoş'uma mama yedirip yatayım bari. Öptüm hepinizi iyi geceler kızlar a.s.

pınarcım gözünaydın mı diyim Allah kolaylık versin mi diyim bilemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla peşlerinden koşmakta baya yoruyor...aferin defdefime :lepi::lepi:

oyy bende kuzumu yeni uyuttum benimde gözlerden uyku akıyor gidip yatayım bari herkeze iyi gecelerr a.s.a.s.a.s.

Günaydin Kizlar,

Bugün erkenciyim yine. Kac gündür evle ugrasmaktan, camasirlarla ve Doruk'la bogusmaktan bir firsat bulup yazamadim.

Bengi'den haber alinamiyormus, bende cok merak ettim. Ne oldu acaba?

Hande'cigim insan gecmisten bir koptu mu öyle cok sey degisiyor ki! Oysa yasadigimiz zaman cok monoton geliyor bazen, hersey yerli yerinde duracak saniyoruz.

Esen, evet canim kisa tatiller bile, bazen kurtarici olabiliyor.

Pinar Defdef yürümüs nihayet canim. Cok sevindim. Dogum günü öncesi, sürpriz yapti cadi size...

Daha yazacaklarim vardi ama unuttum gitti. Öpüyorum herkesi, görüsürüz insallah gün icinde.

ohh canım gözünaydın :lepi: bende berke yürürken çok seviniyorum çok hoşumuza gidiyor eşimle akşam öyle bir koltuktan diğerine habire yürüyor onu izliyoruz. kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size.

Tülayla da bugün konuştum doktora gitmiş cildi ile ilgili önemli bişey yok anlıycanız..

hımm sağol canım demek ondan yokmuş..bilmiyorumkismile

rica ederim canım..opuyorumnanaktan

hülyacım valla ben çok memnunum canım kendi başına yürümesinden..bir yerde iyi oluyor..:hulya:

günaydın canım kolay gelsin. evet arada hep gördüm seni ama yazamadın hiç.
bende öptüm..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar naıslsınız?? cerencim sağol merak etiğin için dr daydım.cildim için öbür dr tatmin etmemişti beni allahtan diğer dr dediği gbi kötü bişey yokmuş.sadece sıcaktan ve güneşten korunmam laızmmış.anlıcam aldığım cilt ürünleri boşa gitti şimdi başka bir markanın önerdi hepsi değişecek umarım şu kırmızılıklar geçer en kısa sürede.bu arada kızım hasta kızlar ya gece aniden ateşi yükseldi ama şimdi iyiymiş.

sibelcim aynurcum aradığınız için teşekkür ederim.

pınar canımd efnoş yürümüğş sev,ndim valla selinde öyle yürüyor düşünce of ya diyip alkış yapıyor kendine:))

Günaydınlar Güzel anneler ve kuzuları opuyorumnanaktan

Defdoşum yürümeye başlamış ne güzel Yağızla el ele yürürler artık.aklinialirimsmile

Kuzularımızın doğum günleri de başladı bu arada.

ALıM VE ÖMERıM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

[/URL][/IMG]

birsencimm alişim ve ömerimm doğumm gününüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla mutlulukla.

gunaydın kızlarrrrrrr

tulaycım gecmıs olsun ınsallah ıyı gelır ılaclarrr havalarda baslıyo dıkkat et kremsız cıkma sakın

sıbelcım gunaydın tatlım

pınar gozun aydın darısı benımkının basına beklıyorum dort gozle yurumesını ama ılla ellerımden tutp yuruyecek hafta sonu sızınkılerden utanır baslar belkı bellımı olurrropuyorumnanaktan
ohh yagızla artık elele gezmelerıne bı manıı yok maşallah kuzularaaa

topiğimizin ilk göz agrılarıııı ıyıkı doğdunuzz hoşgeldinizz yüreklerımızeeee
allah saglıkla huzurla buyutmek nasıp etsın bırsencımmm

Herkese günaydın
Sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum. Fakat geçen gün bir radyo programı dinlemeye başladım ve sizin de kaçırmamanızı istediğimden dolayı yazmak istedim. Burç fm de çocuk deyip geçmeyin adlı bir program uzman pedagog soruları cevaplıyor. Çok faydalı bir program burç fm in internet sitesinde arşivden dinliyebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Dogru bildiğim o kadar yanlışım var ki şimdi hepsini düzeltmeye çalışıyorum. Çocuk eğitime başladık hepimiz lütfen bir açın dinleyin. Hatta ben programı yapan pedagogun bütün kitaplarını aldım okuyorum. Size de tavsiye ederim.

zehracım bende bir kitapokuyorum acaba aynı kişimi suna paktuna keskinmi.arakadaşlar bu bayanın kitaplarını tavsiye derim bende çok güzel.

canım geçmiş olsun neyse tek cildin geçsinde eskileri kullanma ne yapcan başka.
selinimede geçmiş olsun neyi varki acaba?

günaydın kızlar...

BıRSEN CANIM ÖMERLE ALıŞıMıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM NıCE YILLARA...:lepi: :lepi: :lepi:
HEP BıRLıKTE SAĞLIKLI HAYIRLI BıR ÖMÜR DıLıYORUM CANIM...:Saruboceq:

Tülay yok benim dediğim uzman pedagog ADEM GÜNEŞ kendisi de şu an fatih üniversitesinde ders veriyor . O kadar güzel anlatıyor ki herşeyi mesela bize diyorlar ya yanınızda yatırmayın odasını ayırın diyorlar.Oysa kitapta diyor ki 4 yaşına kadar aynı odada yatırın sizinle güven bağı oluşsun çocuğunuz size alışmayacakta kime alışacak diyor. Gece gözünü açtığında sizi görmeli diyor.

evet zehracım benim ktiapta aynısı yazıyor.bide mesela işe giderken kaçmak tehlikliymiş.çocuk anne baya ve çevreye karşı güven duymuyormuş

Tülay evet aynılarını diyorlar Ayrıca.anne mümkünse ilk 4 sene çalışmamalı diyor bunları okuyunca benimde canım sıkılyıor çalışmak zorunda olmak bebeğimi evde bırakıp işe gelmek beni çok üzüyor.

ceren canım.saol. umaırm iyi olur cildim bu sefer.

selininde nesi olduğunu anlıyamadık.bakalım 1-2 saat içinde hala aynı olursa ateşi dr götürcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…