Kızlarrrr benim kuzum yürümeye başladı heyyoooo :lepi:
Amcası işten geldiğinde kovalamaca oynuyorlardı. Bi ara baktık Defdef elleri bıraktı salonun bi ucundan bi ucuna yürüdü nerdeyse. Şimdi sürekli bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye başlıyor. Sonrada küt yere oturunca bize bakıp alkış yapın diyor. Çok hoşuna gitti kuzumun ya hihoyyyt
Sürekli kalkıp tutunup, yürümekten o kadar yoruldu ki 8'e 10 kala uyudu kuzum. İnşallah sabaha kadar uyur a.s.
Bizde tatlımızı yedik dizi izliyoruz. Kayınbiraderim de gelir birazdan alır kayınvalidemi.
Ayyy çok mutluyum ya nasıl keyifliydi kuzum be hihoyyyt
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar size.
Tülayla da bugün konuştum doktora gitmiş cildi ile ilgili önemli bişey yok anlıycanız..
cnm benim eski evin 2 geçit altındayım...
valla hiçç sorma artık yazmaktan bile sıkıldım yani bu cadının yememe konusunu mafoldumbenmafoldumben
cnm valla takmamaya calışıyorumda bi oturamadım gitti doğru düzgünn yaw
inş kaytarmıcam bacım :) evet malesef cmt günü doğum günüm :)
oyy cnm benim kusura bakma görmemişim tşk ediyorum bitaemmm a.s.a.s.
ohh afiyet olsun sizede defdefimede a.s.
pınarcım gözünaydın mı diyim Allah kolaylık versin mi diyim bilemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla peşlerinden koşmakta baya yoruyor...aferin defdefime :lepi::lepi:
oyy bende kuzumu yeni uyuttum benimde gözlerden uyku akıyor gidip yatayım bari herkeze iyi gecelerr a.s.a.s.a.s.
Günaydin Kizlar,
Bugün erkenciyim yine. Kac gündür evle ugrasmaktan, camasirlarla ve Doruk'la bogusmaktan bir firsat bulup yazamadim.
Bengi'den haber alinamiyormus, bende cok merak ettim. Ne oldu acaba?
Hande'cigim insan gecmisten bir koptu mu öyle cok sey degisiyor ki! Oysa yasadigimiz zaman cok monoton geliyor bazen, hersey yerli yerinde duracak saniyoruz.
Esen, evet canim kisa tatiller bile, bazen kurtarici olabiliyor.
Pinar Defdef yürümüs nihayet canim. Cok sevindim. Dogum günü öncesi, sürpriz yapti cadi size...
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum gitti. Öpüyorum herkesi, görüsürüz insallah gün icinde.
günaydın kızlar naıslsınız?? cerencim sağol merak etiğin için dr daydım.cildim için öbür dr tatmin etmemişti beni allahtan diğer dr dediği gbi kötü bişey yokmuş.sadece sıcaktan ve güneşten korunmam laızmmış.anlıcam aldığım cilt ürünleri boşa gitti şimdi başka bir markanın önerdi hepsi değişecekumarım şu kırmızılıklar geçer en kısa sürede.bu arada kızım hasta kızlar ya gece aniden ateşi yükseldi ama şimdi iyiymiş.
sibelcim aynurcum aradığınız için teşekkür ederim.
pınar canımd efnoş yürümüğş sev,ndim valla selinde öyle yürüyor düşünce of ya diyip alkış yapıyor kendine:))
Günaydınlar Güzel anneler ve kuzuları opuyorumnanaktan
Defdoşum yürümeye başlamış ne güzel Yağızla el ele yürürler artık.aklinialirimsmile
Kuzularımızın doğum günleri de başladı bu arada.
ALİM VE ÖMERİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...
[/URL][/IMG]
gunaydın kızlarrrrrrr
tulaycım gecmıs olsun ınsallah ıyı gelır ılaclarrr havalarda baslıyo dıkkat et kremsız cıkma sakın
sıbelcım gunaydın tatlım
pınar gozun aydın darısı benımkının basına beklıyorum dort gozle yurumesını ama ılla ellerımden tutp yuruyecek hafta sonu sızınkılerden utanır baslar belkı bellımı olurrropuyorumnanaktan
ohh yagızla artık elele gezmelerıne bı manıı yok maşallah kuzularaaa
topiğimizin ilk göz agrılarıııı ıyıkı doğdunuzz hoşgeldinizz yüreklerımızeeee
allah saglıkla huzurla buyutmek nasıp etsın bırsencımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?