ohh canım gözünaydın :lepi: bende berke yürürken çok seviniyorum çok hoşumuza gidiyor eşimle akşam öyle bir koltuktan diğerine habire yürüyor onu izliyoruz. kaydirigubbakcemile3
hımm sağol canım demek ondan yokmuş..bilmiyorumkismile
rica ederim canım..opuyorumnanaktan
hülyacım valla ben çok memnunum canım kendi başına yürümesinden..bir yerde iyi oluyor..:hulya:
günaydın canım kolay gelsin. evet arada hep gördüm seni ama yazamadın hiç.
bende öptüm..opuyorumnanaktan
Herkese günaydın
Sizleri sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum. Fakat geçen gün bir radyo programı dinlemeye başladım ve sizin de kaçırmamanızı istediğimden dolayı yazmak istedim. Burç fm de çocuk deyip geçmeyin adlı bir program uzman pedagog soruları cevaplıyor. Çok faydalı bir program burç fm in internet sitesinde arşivden dinliyebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Dogru bildiğim o kadar yanlışım var ki şimdi hepsini düzeltmeye çalışıyorum. Çocuk eğitime başladık hepimiz lütfen bir açın dinleyin. Hatta ben programı yapan pedagogun bütün kitaplarını aldım okuyorum. Size de tavsiye ederim.
Tülay yok benim dediğim uzman pedagog ADEM GÜNEŞ kendisi de şu an fatih üniversitesinde ders veriyor . O kadar güzel anlatıyor ki herşeyi mesela bize diyorlar ya yanınızda yatırmayın odasını ayırın diyorlar.Oysa kitapta diyor ki 4 yaşına kadar aynı odada yatırın sizinle güven bağı oluşsun çocuğunuz size alışmayacakta kime alışacak diyor. Gece gözünü açtığında sizi görmeli diyor.
maşalah kayınvalidene görüyomusun hemen yapmış istediğini,elelrine sağlık afiyet olsun sizede,Defne kuzusunada aferin tabii..Benimde kayınvalidem geldi. Karnıbaharımızı pişirdik. Pilavın yanına tavuk yaptık. Pilav için pirinç ıslattık. Canım istedi diye baklava açıyor şimdi kayınvalidem küçük fırın tepsisi ile sağolsun. Nişastamız bitti. Bakkal getirsin diye bekliyoruz. Defdoş'ta muzlu, pekmezli yoğurt yedi yerde havuç tırtıklıyor kaydirigubbakcemile3
ohh maşallah yavruya ama mutluluğun fazla uzun sürmez cnm artık işler iki kat zorlaşıyor,bu sabah Dağhanın yaptığını face yada buraya eklicem vakit bulursam anlarsın beni..ne demek istediğimi:))Kızlarrrr benim kuzum yürümeye başladı heyyoooo :lepi:
Amcası işten geldiğinde kovalamaca oynuyorlardı. Bi ara baktık Defdef elleri bıraktı salonun bi ucundan bi ucuna yürüdü nerdeyse. Şimdi sürekli bi yere tutunup kalkıyor ve yürümeye başlıyor. Sonrada küt yere oturunca bize bakıp alkış yapın diyor. Çok hoşuna gitti kuzumun ya hihoyyyt
Sürekli kalkıp tutunup, yürümekten o kadar yoruldu ki 8'e 10 kala uyudu kuzum. İnşallah sabaha kadar uyur a.s.
Bizde tatlımızı yedik dizi izliyoruz. Kayınbiraderim de gelir birazdan alır kayınvalidemi.
Ayyy çok mutluyum ya nasıl keyifliydi kuzum be hihoyyyt
geçmiş olsun Tülaycım..sanada selinede ne oldu kuzuya yaa,hasta olmasalarya..günaydın kızlar naıslsınız?? cerencim sağol merak etiğin için dr daydım.cildim için öbür dr tatmin etmemişti beni allahtan diğer dr dediği gbi kötü bişey yokmuş.sadece sıcaktan ve güneşten korunmam laızmmış.anlıcam aldığım cilt ürünleri boşa gitti şimdi başka bir markanın önerdi hepsi değişecekumarım şu kırmızılıklar geçer en kısa sürede.bu arada kızım hasta kızlar ya gece aniden ateşi yükseldi ama şimdi iyiymiş.
sibelcim aynurcum aradığınız için teşekkür ederim.
pınar canımd efnoş yürümüğş sev,ndim valla selinde öyle yürüyor düşünce of ya diyip alkış yapıyor kendine:))
Tülay yok benim dediğim uzman pedagog ADEM GÜNEŞ kendisi de şu an fatih üniversitesinde ders veriyor . O kadar güzel anlatıyor ki herşeyi mesela bize diyorlar ya yanınızda yatırmayın odasını ayırın diyorlar.Oysa kitapta diyor ki 4 yaşına kadar aynı odada yatırın sizinle güven bağı oluşsun çocuğunuz size alışmayacakta kime alışacak diyor. Gece gözünü açtığında sizi görmeli diyor.
cnm facede yazdım ama tekrar yazıyım doğum günün kutlu olsun,nice yıllara tüm sevdiklerinle,,aynen burasıda sıkıcı bi hava var,Kizlar sIKIci bir dogum günü geciriyorum, is yapasim yok bugün hic. Dorugun yemegini yaptim sadece. Havada bir kasvetli, disari bakinca icim daha karariyor.
cnm facede yazdım ama tekrar yazıyım doğum günün kutlu olsun,nice yıllara tüm sevdiklerinle,,aynen burasıda sıkıcı bi hava var,
Filizcim şu olaya bi el at ya sen bilirsin,yanımızda yatırma olayı ne diyosun??
filizcimmmmmmmmmmmmmmmm doğum günü kutlu olsun.tüm sevdiklerinle eşinle oğluşunla nice uzun yıllara...
selam kızlar,,,
Umarım iyisiniz hepiniz,oğluşu uyutup oturdum hemen pcnin başına..ne var ne yok bakalım??
Ben sabahtan beri perişanım Dağhan beni iyi zayıflatıyor onu anladım..Sabah kahvaltı yapıp geri yaptık,10.30 da uyandık bu seferde benim kahvaltıyı hazırladık beraber,o da yumurta zeytin filan yedi yine..sevindim.Bu arada zeytin verebiliyomuyuz kızlar yaa biliyomusunuz bi mahsuru yok dimi??
çorbasınıda yedirip uyuttum iinanırmısınız daha hala pijamayla oturuyorum.hiçde değiştiresim yok..
Oğlum bu sabah çok faaldi ekleyebilrsem face eklicem gerçi telefona çektim görüntüler pek iyi değil ama denicem halimi görün diye!!!
ferda dedğim programı dinle arşivden bi kaç bölümde olsa elbet bu konu geçer sorular iinde seninde kafan rahat etmiş olur. Çocuk her korktuğunda yada ağladığında annesinin gülen yüzünü görerek ona duygusal anlamda daha bi bağlanırmış öyle diyor pedagog . Yine de herkes kendi bilir tabi.
dinlemeye çalışıcam cnm bulabilirsem tabii,çok sağol..ferda dedğim programı dinle arşivden bi kaç bölümde olsa elbet bu konu geçer sorular iinde seninde kafan rahat etmiş olur. Çocuk her korktuğunda yada ağladığında annesinin gülen yüzünü görerek ona duygusal anlamda daha bi bağlanırmış öyle diyor pedagog . Yine de herkes kendi bilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?