2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar

ali ve ömerin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara inşallah

defneye maşallah yürümeye başlamış ne şeker olmuştur şimdi bizimki hala tutunarak yürüyor

KIVILCIM28, tlyonl2009, beyaz16, Claries, zehra*79*, fzehraboz, HANDEOR sizler nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıllar

tülaycım kızın ateşlenmiş umarım önemli bir şeyi yoktur iyileşir hemen

bize gelince benim oğlumda sürekli huy değiştiriyor ben yine dişe bağlayacam ama öyle galiba hiç dişi çıkmadı ve çıkaracak herhalde ama patlayamıyor oda baya bir huysuzlanıyor sürekli ağlayarak uyanıyor yavrum benim bende hep uykusuzum o uyuduğunda da ancak iş yemek falan derken uyanıyor zaten benimde uyumama fırsat kalmıyor şuan uyuyorken bi bakayım size dedim benimde karnım acıktı birşeyler atıştırıyorum
pedogog işini anlayamadım herkes farklı birşey söylüyor şimdi kime inansak bilemedimbilmiyorumkismile

2 yıl pedagoji okumuş olmana ve görüşlerine saygı duyuyorum fakat bende senin gibi düşünüyordum taki bunları öğrenene kadar sonuçta adam da 1- 2 yıl değil yıllarca bu işin eğitimini almış yurtdışında yıllarca görev yapmış ve bir yığın olayla ve insanla görüşüp bilgilerinide kitaplara dökmüş elbet bi bildiği vardır diye düşünüyorum .

Kızla rben Çıkıyorum selının ateŞı ınmıyormuŞ dr gıdıyoruz ıyı akŞamalr herkese

türkiz ali ve ömeri öpüyor ve nice yaşlara abilerim diyorve tabi bende annesini öpüyorum evlatlarınla nice yıllara diyorum
pınar hayırlı olsun Defne yürüyormuş maşallah bizde ise tık yok halen
Tylon geçmiş olsun sizede germçi ateşi düşmüş yazmışsın sevindim ama yinede tam diş zamanı çok geçmiş olsun.
Filiiiiiiiiiz iyiki doğdun tatlım
hepinizi öpüyoruz kızlar akşam yeğenim Durunun doğumgünü partisi var Türkizle gitcem ilk kez bi partiye katılıyoruz da

Cocuk korktugunda ve agladiginda, anneye ihtiyaci var tabiki. Ama bunun icin 4 yil ebeveynleriyle ayni odada kalmasi gerekmiyor ki!

Kesinlikle haklisin Ferda'cigim.

Off, cok gecmis olsun canim ya. Neyseki böbreklerinde birsey cikmamis, cok dikkatli gözlemek gerekiyor bebeklerimizi. Bende bir dahaki kontrolde idrar testi yaptirayim, istahsizlik bizde de cok oluyor. Gerci huzursuz falan degil ama bazi geceler cok uyaniyor.

Keyfimiz yerinde bizim canim. Oglunun disi geciktikce, huysuzlugu artiyordur canim. Doruk'da 2 tane cikardi, gerisi gelmiyor bir türlü, sürekli eli agzinda ve cok sinirli bu aralar.

Egitimli insanlara saygim sonsuz ama onlarida elestirebiliriz ve her türlü önerilerine kosulsuz katilmamiz gerekmiyor. Örnegin, surada onca kadiniz, cocuklarimizi doktora götürüyoruz ama her doktorun yorumu farkli. Dogrular kesin degil, önemli olan bize uygun dogruyu bulabilmekte. Ben 2 yil temel (teorik) egitim aldim, kendimi bu konuda tabiki bir egitimciyle kiyaslayamam.

Benim bir arkadasim vardi üniversitedeyken. Kadin evi cok kücük diye, kizini kendi yatak odalarinda yatiriyordu ve bir perdeyle ikiye bölmüs, ayri bir oda yapmisti kizina. Kiz okula gitmiyordu ve birgün annesine su soruyu sordu. "Anne, ben nasil oldum?" Anneside ne diyecegini bilemedi, birazda sapsal bir kadindi. Isi espriye vurarak, "Seni hastaneden satin aldik kizim" dedi. Kizin yanitini hic unutamam. Mih gibi cakildi kaldi zihnime. "Anne, sen cok kötüsün. Cocuklar satin alinmazlar. Onlari anne ve baba ayni yatakta yatarak yaparlar." dedi. Ben o kücücük cocuktan, belki bir uzman pedegogun vereceginden daha iyi bir ders aldim. Cocugun odasi, yasindan önce ya da sonra ama asla gec bir yasta olmamak kaydiyla ayrilmali ve tabiki televizyonla cocuk kader arkadasi olmamali!

Kızla rben Çıkıyorum selİnİn ateŞİ İnmİyormuŞ dr gİdİyoruz İyİ akŞamalr herkese

Gecmis olsun Tülaycigim, insallah düser kuzumun atesi.

Sagol canim. Ayrica merak ettim, Sanat Tarihi egitimi mi aldin sen Esra'cigim?

FİLİZCİM İYİKİ DOĞDUN CANIM NİCE MUTLU SAĞLIKLI SENELEREa.s.

BICIRIK KARDEŞLER SİZİNDE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞDUNUZ CANLARIM BENİMopuyorumnanaktan

filizcim doğum günün kutlu olsun!!

birsen kuzularımın da doğum günü kutlu olsun!!

bu ayrı oda da yatırmak konusunda konuşulmuş. ben 4 aydan beri ara ara, 6 aydan beri sürekli kendi odasında yatırıyorum kuzumu. bizim odayla bitişik. ağlamaya başladığı anda uyanıp koşuyoruz ya babası,ya ben. hoş geceleri çok da uyanmıyor ama, uyandığı anda da karşısında bizim gülen yüzümüzü görüyor. bende bir an önce ayırmak taraftarıyım. çocuk kesinlikle cinselliğe tanık olmamalı bence de.

bende doğumgünü hediyesi olarak kızımın yatağını ayırmayı düşünüyorum
şaka bir yana doğumgününden sonra ayırıcam inşallah

FİLİZZZZZ canım doğum günü kutlu olsun
nice yıllara canım...

FİLİZCİM İYİKİ DOĞDUN CANIM NİCE MUTLU SAĞLIKLI SENELEREa.s.

BICIRIK KARDEŞLER SİZİNDE DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞDUNUZ CANLARIM BENİMopuyorumnanaktan

Sagolun kizlar. Iyiki varsiniz.

bende doğumgünü hediyesi olarak kızımın yatağını ayırmayı düşünüyorum
şaka bir yana doğumgününden sonra ayırıcam inşallah

Ben öglenleri odasinda yatirmaya basladim, havalar biraz daha isinsin, odasina alacagim birkac haftaya.

iyi aksamlar tek tek teşekkür ederimmm....güzel dilekleriniz için ...
ben giremedim ama doğumgünümüzü her ne kadar bugün kutlamasakta ufak hazırlık yaptım...
evim berbattı özellikle mutfağım....bi giriştim çocukların odasının halısını sildim kanepesini sildim..
yataklarını kanepsini çekip sildim süpürdüm...mutafktaki bi ton işimi bitirdim camını sildim yatak odası antre aksam 5 olmuştu..hemen markete gittim ufak alışveriş yaptım...
eve koşa koşa geldim...hemen doğumgünü yemeğimizi hazırlamaya koyuldum...

fırında kaşarlı köfte
ezogelin çorbası
pilav
amerikan salatsı

ve pasta yaptım kuzularıma....kociş şeytanın bacağını kırdııııı bana çiçek yaptırmışş...
hediye almışş......bugün bu iki altını bana verdiğin için teşekkür ederim...çektiğin tüm sıkıntıların bedelini hiç birşey ödeyemez karşılayamaz seni çok seviyorum dedi....

gece 4 de tartışmıştık ve bütün günde konuşmadık...ve bugün pestilim çıktı ama bu sözler ve çicek
herşeyi götürdü...iyi geldi beee :) paylaşmak istedim sizlerle

Birsen senin mutlu son hikayelerine bayiliyorum. Menünüzde harikaymis. Afiyet olsun...

Birsen senin mutlu son hikayelerine bayiliyorum. Menünüzde harikaymis. Afiyet olsun...

inan bana böyle bişey beklemiyordum ali ile ömer bizi sonsuz bir tutku ile bağlasada

ayrı düşütük kocamla duygusal anlamada yani...bu küçük jest beni erittii

kıvılcım hepimizin mutlu sonları olsun cnm hep gülelim

yeni yaşını tekrar tekrar kutluyorum

Bugünde bir büyü var canim, günü küs bitiremezdiniz.zemuszemus

gözlerim yaşardı valla bravo eşine çok iyi düşünmüş,eşimden hiç bişey beklemezdim Dağhanın doğumgününde hatırlattın iyi oldu...

FerdacıĞım aŞkı memnu bıttı hemen mutfaĞa gıttım
bulaŞıkları hallettım....ÇamaŞırları makınadan Çıkardım...su ısıttım Şımdı Çocukların gÜnlÜĞÜne yazacaĞım....ve yatacaĞım ÇamaŞırı asmaya dahı halım kalmamıŞŞ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…