2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yat cnm yorulmuşsun sen bende kaçıyorum zaten kimse yok iyi geceler sana,,dinlen biraz...

Filiz cnm doğum günün kutlu olsun..

Birsen aliş ve ömeriminde doğum günler kutlu olsun tatlım..

kimsecikler yok sanırım herkese iyi geceler miniklere tatlı rüyalar
şimdiden hayırlı cumalara.s.

ıyi Geceler

Forumun ilk kuzularına bende ömür boyu mutluluklar diliyorum anne ve babalarıyla
Birsencim gerçekten çok güzelmiş eşinin süprizi, bazen ne kadar yorulduğumu anlamıyomuş gibi geliyo benim eşimin, ama seninki ne güzel farkında tabi sen bizden iki katta fazla yoruluyosun, ama mutluluklarında iki kat fazla :))Nice yaşlara canım

Filizcim iyiki doğdun canımopuyorumnanaktan

Şu ayrı yatırma konusunda bencede çok haklısınız, ben hala beceremesemde bir an önce ayırmakta fayda var, hele 4 yaş bencede çok geç, dr ların bi dediği bi dediğini tutmuyo gerçekten hangisi mantıklı geliyosa onu uyguluyoruz

Birsen canım eşin çok güzel düşünmüş valla bayıldım okurken ayy ne güzel yaaaa :lepi:
gerçekten insanın ne kadar hoşuna gidiyor dimi birçift kelime ....

gunaydın kızlarrrr
bırsen eşin çok hoş davranmış nıce senelereee canımm
tulayyy naber canım nasıl oldu selının ateşii

günaydın kızlar ...selinim aynı ateşi 37 lere düşüyor birden 39 lara yaklaşıyor( tahliller temiz çıktı.bugün 6 da dr tekrar görücek tam durumu anlamak için.

günaydın kızlar ...selinim aynı ateşi 37 lere düşüyor birden 39 lara yaklaşıyor( tahliller temiz çıktı.bugün 6 da dr tekrar görücek tam durumu anlamak için.

allah allah görüyormusun yaa ne olduki acaba canım..tahlilde yapılmış :uhm:
çok geçmiş olsun tekrar..inşallah bugün birşey çıkmaz canım..

Günaydın kızlara.s.

tülaycım tekrar çok geçmiş olsun. allah allah neden oluyor acaba bu ani artış. işallah bir an önce sağlığı düzelir canım.

kızlar ılk fıreyı verdık nurtenle konustum sımdı gelemıyomuş eşi getırecektı işi cıkmıs :sinifsinif:
nurtende yanlız gelmeye cesaret edemıyo anladıgım kadarıla karsıdan gelıcek hatunlarr toplanıp bırlıkte gelsenız nasıl olur çokmu ters yerde evlerınız?

yaa kımseden nıye ses cıkmıyo herkez nerdeee?

DIRIMKIZI size özel msj atamıyorum..
VERDıĞıNıZ BıLGıLER ıÇıN TEŞEKÜRETMıŞTıM..
ıkiz-Üçüz Anneleri Bebişlerimizin cicişlerini burda paylaşalım:)) KONU ÜZERıNE:))..

canım ya çok geçmiş olsun nesi var ki kuzumun inş bi an önce iyileşir cnm

wowwwwwww birsen kociş süper düşünmüş valla helal olsun
çok güzel bir akşam geçirmişssinizdir eminim
nice mutlu yılllara inş hep beraber

slm kızlar naıslsınız pek kimseler uğramamış
urgun baya topik
bende çöpleri çıkardım baya vardı balkonda balkonları sildim şimdi kısır yaptım yiyiyorum
zeynep de uyanır birazdan çok huysuz oldu yaa
bir eli hep kulağında sanırım ağrısı var götürüez dr.a
fırsat bulursak kendimi,ze
görümcemden onun eşinden
Allahım sabır ver diyorum başkada bişey demiyorum

slm kızlar hepinize,,

tülaycım geçmiş olsun umarım çıkmaz bidaha ateşi..

Özlem kolay gelsin cnm,afiyet olsun...

Bize gelince sabah 7.30 dan berii ayaktayız,uyumamakta direniyor Dağhan neyse şimdi ayağımda sızdı..benimde banyo yapmam lazım akşam eşimle carrefour da buluşucaz iş arkadaşlarıyla bowling turnuvası düzenlemiişlerde sizde gelin dedi,,bende çok severim aslında.akşam üstü gidicez Dağhanla bizde..
Neyse şunu yatağına yatırmaya çalışıyım öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…