FerdacıĞım aŞkı memnu bİttİ hemen mutfaĞa gİttİm
bulaŞıkları hallettİm....ÇamaŞırları makİnadan Çıkardım...su ısıttım Şİmdİ Çocukların gÜnlÜĞÜne yazacaĞım....ve yatacaĞım ÇamaŞırı asmaya dahİ halİm kalmamıŞŞ :))
günaydın kızlar ...selinim aynı ateşi 37 lere düşüyor birden 39 lara yaklaşıyor( tahliller temiz çıktı.bugün 6 da dr tekrar görücek tam durumu anlamak için.
teşekkürler kızlar.inş.bugün normale dönerde kuzum rahat eder.
canım ya çok geçmiş olsun nesi var ki kuzumun inş bi an önce iyileşir cnmgünaydın kızlar ...selinim aynı ateşi 37 lere düşüyor birden 39 lara yaklaşıyor( tahliller temiz çıktı.bugün 6 da dr tekrar görücek tam durumu anlamak için.
iyi aksamlar tek tek teşekkür ederimmm....güzel dilekleriniz için ...
ben giremedim ama doğumgünümüzü her ne kadar bugün kutlamasakta ufak hazırlık yaptım...
evim berbattı özellikle mutfağım....bi giriştim çocukların odasının halısını sildim kanepesini sildim..
yataklarını kanepsini çekip sildim süpürdüm...mutafktaki bi ton işimi bitirdim camını sildim yatak odası antre aksam 5 olmuştu..hemen markete gittim ufak alışveriş yaptım...
eve koşa koşa geldim...hemen doğumgünü yemeğimizi hazırlamaya koyuldum...
fırında kaşarlı köfte
ezogelin çorbası
pilav
amerikan salatsı
ve pasta yaptım kuzularıma....kociş şeytanın bacağını kırdııııı bana çiçek yaptırmışş...
hediye almışş......bugün bu iki altını bana verdiğin için teşekkür ederim...çektiğin tüm sıkıntıların bedelini hiç birşey ödeyemez karşılayamaz seni çok seviyorum dedi....
gece 4 de tartışmıştık ve bütün günde konuşmadık...ve bugün pestilim çıktı ama bu sözler ve çicek
herşeyi götürdü...iyi geldi beee :) paylaşmak istedim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?