Selamlar Kizlar,
Dogum günümü kutlayan herkese kalpten tesekkürler.
Aksam, esimde beni cok sevindirdi. Cok sevdigim bir cicek var, is cikisi kac yere gidip aramis ve bulmus en sonunda. Hemde en sevdigim renklerden biri olan mor'unu. Birde cok sirin kutusu olan bir paket cikolata almis. Baska birsey almamis begenmem diye, onun yerine hediye cekmis almis cok sIk gittigimiz bir magazadan. Yarin kendim alacagim kendime birseyler. Aksam'da ailecek yemege gidecegiz. Insanin degerli oldugunu hissetmesi, yasama sevincini arttiriyor. Onu cok sevdigimi bir kez daha anladim dün. Aslinda hic hoslanmiyor böyle özel günleri kutlamaktan. Hayati boyuncada hic dogum gününü kutlamamis. Annesinin Anneler gününü, kadinlar gününü bile; evlendigimizden beridir benim baskilarimla kutluyor. Ama beni sevindirmek icin caba harcamasi ve kendince birseyler yapmaya calismasi cok hosuma gitti.
Bu arada sabah biraz Doruk'la parka gittik, havalar epey güzeldi. Tren gari var bizim eve yakin. Hizli trenlerden biri gecti, cok korktu oglum o arbedede ya. Neyseki cocuklari görünce yatisti biraz. "Anni cici" diyor cocuklari gösterip. Oynamaya can atiyor. Yarin kapali cocuk parki var, esimin birkac saatlik isi var sabahtan, bizi oraya birakacak. Bakalim kendi yasiti cocuklarla oynayabilecek mi cok merak ediyorum.
Doruk uyandi kizlar, öptüm hepinizi ve iyi hafta sonlari. Umarim güzel bir bulusma gerceklestirirsinizde, bizde resimlere bakar imreniriz size...