2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banyomu yaptım,mercimek köftesi getirmişti arkadaş onu yedim,şimdi oğluma ayva tatlısı yapıyorum güzel olursa yazarım tarifini..dinleniyorumm ohhh...

Selamlar Kizlar,

Dogum günümü kutlayan herkese kalpten tesekkürler.

Aksam, esimde beni cok sevindirdi. Cok sevdigim bir cicek var, is cikisi kac yere gidip aramis ve bulmus en sonunda. Hemde en sevdigim renklerden biri olan mor'unu. Birde cok sirin kutusu olan bir paket cikolata almis. Baska birsey almamis begenmem diye, onun yerine hediye cekmis almis cok sIk gittigimiz bir magazadan. Yarin kendim alacagim kendime birseyler. Aksam'da ailecek yemege gidecegiz. Insanin degerli oldugunu hissetmesi, yasama sevincini arttiriyor. Onu cok sevdigimi bir kez daha anladim dün. Aslinda hic hoslanmiyor böyle özel günleri kutlamaktan. Hayati boyuncada hic dogum gününü kutlamamis. Annesinin Anneler gününü, kadinlar gününü bile; evlendigimizden beridir benim baskilarimla kutluyor. Ama beni sevindirmek icin caba harcamasi ve kendince birseyler yapmaya calismasi cok hosuma gitti.

Bu arada sabah biraz Doruk'la parka gittik, havalar epey güzeldi. Tren gari var bizim eve yakin. Hizli trenlerden biri gecti, cok korktu oglum o arbedede ya. Neyseki cocuklari görünce yatisti biraz. "Anni cici" diyor cocuklari gösterip. Oynamaya can atiyor. Yarin kapali cocuk parki var, esimin birkac saatlik isi var sabahtan, bizi oraya birakacak. Bakalim kendi yasiti cocuklarla oynayabilecek mi cok merak ediyorum.

Doruk uyandi kizlar, öptüm hepinizi ve iyi hafta sonlari. Umarim güzel bir bulusma gerceklestirirsinizde, bizde resimlere bakar imreniriz size...

kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum. bugünde pek giremedim işlerim çoktu.
pazartesi görüşmek üzere iyi akşamlar herkese..iyi tatiller...

tülaycım umarım selincik iyi olur canım.

hepinizi öptüm..opuyorumnanaktan

ıYı HAFTASONLARI Filizcim,eşin de iyi yapmış isteiğini alırsın ne güzel

bende tatlıyı yaptım ama Dağhan pek sevmedi ben bayıldım ne yalan söyliyim,3 dilim ayva ve 2 tatlı kaş.şekeri üstüne çıkacak kadar suda haşladım ve çatalla ezdim.gayet güzel olmuş aslında...siz bi denetin belki sizin kuzular sever..

şimdi yoğurt yediricem inşallah.

kızlar polaris de bizim bebişlere göre çok güzel ayakkabılar buldum bilginiz olsun,sitesindende görebilirsiniz!!!

İYİ HAFTASONLARI Filizcim,eşin de iyi yapmış isteiğini alırsın ne güzel

bende tatlıyı yaptım ama Dağhan pek sevmedi ben bayıldım ne yalan söyliyim,3 dilim ayva ve 2 tatlı kaş.şekeri üstüne çıkacak kadar suda haşladım ve çatalla ezdim.gayet güzel olmuş aslında...siz bi denetin belki sizin kuzular sever..

şimdi yoğurt yediricem inşallah.

kızlar polaris de bizim bebişlere göre çok güzel ayakkabılar buldum bilginiz olsun,sitesindende görebilirsiniz!!!

selam herkese izindeyim ama sitey e giremiyorum kızlar vaktimi bitiriyor ama çok güzel onlarla
vakit geçirmek umarım herkes iyidir
tülaycımla telefonda görüşüyoruz selinim inşallah iyileşir tez zamanda
cerencim nasılsın tatlım berke nasıl
filizcim doğumgünün geçmiş takip edemedim nice yıllara canım
özlemcim sen ve meleklerinde iyidir inşallah
aynurcum sen nasılsın tatlım

Gecmis olsun kuzuna Tülay'cigim, insallah basit birseydir. Kiyamam...

Banu'cugum sagol canim.

Iyi eglenceler Ferda'cigim.

Ya kizlar bilgisi olan vardir belki, birsey soracagim. Türkiye'de, emekliliginin süresinin dolmasina 2 yil kalana kadar calisan biri, iki yilin sonunda emeklilik primlerini kendi cebinden öderse; 2 yil sonra emekli oldugunda emekli ikramiyesi almaya hak kazanir mi?

merhaba kızlar offf bugünde çok yoruldum sabah kahvaltı faslı vs. çocuklara bugün normal yedireyim dedim ali yemedi ...ömer yumurta kaşar yedi...ama aliş artık normal süt içiyor çok sevindim yaa
inan okadar mutlu oldumki ....ama ömer içmiyor ..neyse biraz daha devam sütü içireceğiz eşim aptamil junior olmış hazır sütünü löp diye içti beyfendi ..onunda kokusu süt gibi ama sütü içmiyor...
sonra evi süpürdüm,ama en çok çamaşır yordu beni as kurut katla yerleştir...ıspanak pişridim...

çocuklara öğlen yoğurt pialv yedirdim meyve yediler..bu aksam ıspanak yiyecekler...

bütün işlerimi bitirdim bi banyoya girdim amanın kızlar 40 dk. durdum nasıl rahatladım yaa bu aksam kaynanam gidecek ...yarın sabah kaynımla gelecekler alacaklar beni anneme gideceğiz..

toplanan arkadaşlarımıza güzel keyifli sohbetler......

tülay cnm ne oldu yaa ufff çok zor yaa......

geçmiş olsun.....

filizciğim ya soruna cvp veremeyeceğim bilemiyorum valla ... bizden böle kızlar

ıyi Akşamlar Kızlar

Tülaycım çok geçmiş olsun

Filizcim eşime sordum, emekli ikramiyesi diye bişey yok o kıdem tazminatı diyo, ama çalışmadığı için dışardan ödese de iki yılı kıdem tazminatı alamazmış emekli maaşı alabilirmiş

Birsen kolay gelsin canım

Ferda ii eğlenceler canım

Gülşahçım hava güzel olursa gelcem inşallah canım bi aksilik çıkmazsa

Merhaba kızlar bi kaç gündür eşimle aramız açıktı sizi takipteyim ama içimden yazmak gelmiyodu birsencim Aliş ve Ömerin doğum günü kutlu olsun Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin evlatlarına nasılda geçti zaman ya az evvel doğum hikayelerimizi okudum tekrar nasılda heyecanla yazmışız nasılda akıp gitmiş zaman 1 yıl geçivermiş bizde sular duruldu şimdi iyiyiz eşimle yinede ben biraz mesafeleyim çünkü çok kızdırdı beni Gülce nihayet koltuk kenarlarına tutunup ayakta duruyo artık ama hala diş yok birazda öksürüğümüz var geçecek bunlarda geçecek inşallah bizden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ve iyi hafta sonları canlarım a.s.

selam Carlies takma kafana canım erkeklerin hepsi aynı, kızının ismi çok güzel Gülse ve Gülce favorilerim arasındaydı.

Hande'cigim, cok ise yaradi bu bilgi. Bizede böyle söylenmisti ama emin olamadik. Cok sagol.

Birsen, ne güzel süte baslamis Alis. Insallah Ömer'de alisir, zamana birak. Doruk'da meyveli sütlerden iciyor bir süredir, cok sevdi. Disari ciktigimizda cok pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…