Erzen nerde oturuyosun sen, bak biz beylikdüzünden gelcez...
oyyyy selam kızlar...
ilk gelen ben oldumm herhalde :)
ilk başta GÜLŞAH cım san herşey için çok tşk ediyoruz evinin kapılarını bize açma cesareti gösterdiğin için....
ESEN cim sanada çokk tşk ediyorum okadar yol boyunca kahrımızı çektiğin için...
TUBAcım VE FERDAcım sizlere ayrıyeten tşk ediyorum gösterdiğiniz incelikten dolayı ..
NURTEN bacım kköfte ekmek cok lezzetliydi eşinin kesesine bereket sanada cok tşk ediyorum...
ve günün özetiii herşey cok güzeldiiiii pınar sibel hande hepinizi tek tek öpüyorum....yeni buluşma için mutlaka bu tarafa bekliyoruz artıkk...
hernekadar veletler yüzünden pek oturamasakta güzel bir gündü ...
biz dönerken feshaneye uğradık keşke hava esmeseydide biraz daha zaman gecirebilseydik...
a.s.a.s.a.s.
bu arada eşime fazla söylendim yaa :)))
bugun d.günü hediyesi olarak tek taş almış ::))
nasıl sevindim kızlar anlatamam acayip yorgundum ama valla bütün yorgunluğumu unuttum he :))
geliyor cnm bekle...Kizlar hani resimler? :)
Kizlar hani resimler? :)
Sagol canim kirmadigin icin, cok güzel görünüyorsunuz hepinizde. Yalniz resimleri büyültemedim.
Doruk uyandi uyanacak, mirin kirin ediyor. Yarin görüsürüz...
dün erken çıkarsam bende gelmeyi düşünüyordum ama toplantım saat 1 de bitti sonra eşim aradı Türkizin odasına halıser aldık eve bi geldim Türkize eşim araba yatak almış o geldi bende tüllerini yeni almıştım bu arada teyzemle yeğenim Duruda geldi onları taktık kızım o kadar mutluyduki??????????
ÇOCUĞUNU GÖZÜNDEN SAKINACAKSIN
dİYORUM YA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ teyzem yukarının tüllerinide takalım dedi bende olur dedim ben eşim teyzem annem Duru ve Türkizi alıp yukarı çıktık benim ev küçük dublex eşim yürütecide getirmiş bende kapıyı kapatalım görmeyiz Türkiz merdivene gider dedim eşimde kapıyı kapatıp kilidine bastı döndüm DuruYa 5 yaşında oda sakın kapıyı açma tamammı dedim olur dedi biz tüle döndük takmaya çalışıyoruz daha 2 dk olmadı annem TÜRKİZ diye bağırdı döndüğümde kapı açıktı bu acıyı ilk babamı kaybettiğimde yaşamışştım bide o an koştuğunu gördüm o an bi gürültü geldi ve annem kapıdan çıkarken Duru girdi ama yalnız arkadan eşim anneme bağırıyordu dokunma diye kapıdan çıktığımda merdivenin başında öylece kaldım sadece benim suçum dediğimi hatırlıyorum Türkiz yürüteçle merdivenlerden yuvarlanmıştı önce duvara vurmuş sonra takla atarak aşağı gitmişeşim kucağına aldı hiç ses yoktu bende bu arada aşağı indim bi baktım alnında koca bi şiş çizik ve biraz kan sonra kucağıma aldım ağlamaya başladı acil taksi çağıdık hemen hastaneye giitik tomografi röntgen bulunamayan damardan defalarca alınan kandenemeleri sonuç o morluk haricinde hiç bişey yok ama iç organları bilemeyiz dediler sabaha karşı eve geldik şimdi iyi sayılır ama o kadar üzgünümki..........
ikince uğrayanda benim sanırım Hülyacım..nerde bu kızlar,gün ağır geldi sanırım... :))
cnm güle güle kullan aslında ben daha farklı şeylerde yapmayı düşünüyordum ama dedimya dün akşam misafir bastırınca planlar altüst oldu,sana bi pasta borçluyuz...
bende seni tanıdığım için çok memnun oldum..öpüyorum cnm.
hakkaten yaa amma günahını aldın görüyomusun adamı,helal olsun!!güle güle kullan cnm kazasız belasız :)) hani benim başıma geldiya ondan diyorumm...
dün erken çıkarsam bende gelmeyi düşünüyordum ama toplantım saat 1 de bitti sonra eşim aradı Türkizin odasına halıser aldık eve bi geldim Türkize eşim araba yatak almış o geldi bende tüllerini yeni almıştım bu arada teyzemle yeğenim Duruda geldi onları taktık kızım o kadar mutluyduki??????????
ÇOCUĞUNU GÖZÜNDEN SAKINACAKSIN
dİYORUM YA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ teyzem yukarının tüllerinide takalım dedi bende olur dedim ben eşim teyzem annem Duru ve Türkizi alıp yukarı çıktık benim ev küçük dublex eşim yürütecide getirmiş bende kapıyı kapatalım görmeyiz Türkiz merdivene gider dedim eşimde kapıyı kapatıp kilidine bastı döndüm DuruYa 5 yaşında oda sakın kapıyı açma tamammı dedim olur dedi biz tüle döndük takmaya çalışıyoruz daha 2 dk olmadı annem TÜRKİZ diye bağırdı döndüğümde kapı açıktı bu acıyı ilk babamı kaybettiğimde yaşamışştım bide o an koştuğunu gördüm o an bi gürültü geldi ve annem kapıdan çıkarken Duru girdi ama yalnız arkadan eşim anneme bağırıyordu dokunma diye kapıdan çıktığımda merdivenin başında öylece kaldım sadece benim suçum dediğimi hatırlıyorum Türkiz yürüteçle merdivenlerden yuvarlanmıştı önce duvara vurmuş sonra takla atarak aşağı gitmişeşim kucağına aldı hiç ses yoktu bende bu arada aşağı indim bi baktım alnında koca bi şiş çizik ve biraz kan sonra kucağıma aldım ağlamaya başladı acil taksi çağıdık hemen hastaneye giitik tomografi röntgen bulunamayan damardan defalarca alınan kandenemeleri sonuç o morluk haricinde hiç bişey yok ama iç organları bilemeyiz dediler sabaha karşı eve geldik şimdi iyi sayılır ama o kadar üzgünümki..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?