2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar birkaç gündür yoktum kayınvaliem bizdeydi girmeye fırsat bulamadım tam geçmişide okuyamadım,inşallah herkes iyidir.
Tülaycım,geçmiş olsun Seline canım ya noldu niye hastalandı?
Birsencim yakışıklı oğulların doğum günleri kutlu olsun canım Allah daha nice nice yaşlar göstersin inşallah canım,kuzuların dğum günleri birer birer geliyor ne çabuk geçti zaman ya,neyse ben kaçayım kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar buluşmaya bende gidecektim halada gitmeyi çok istiyorum ama yarın 10 nisan polis bayramı olduğu için eşimde çalışacakmış yoksa eşim beni götürecekti bende bu yeni evimden bir yerlere gitmeyi pek bilmiyorum çünkü kıştı kışında zaten ben tek çıkmıyodum alperen kayradan dolayı eşimle gidiyoduk tek başıma gidebilrmiyim alperen kayrayla bilmiyorum offff ya az önce duydum ve çok moralim bozuldumafoldumben

Merhaba kızlar bugün kimsecikler yok,bende temizlik yapıcaktım bugün ama Begüm süpürgeden çok korkuyor ya öyle bir ayaklarıma sarılıyorki hiç bişey yapamadım,bütün işler beni bekliyor bende öylece oturuyorum eşimde işten geldi yatıyor kalkıncada arkadaşa gidicez yarın babaıyla oynarda bari ozaman yaparım temizliğimi tam okuyamadım geçmişi ama galiba buluşma var reim isteriz kızlar size iyi gezmeler

Erzen nerde oturuyosun sen, bak biz beylikdüzünden gelcez...

canım ya yeni gördüm yazdığını sabahta giremiyordum topiğe hata veriyodu iş işten geçti galiba ben örnekte oturuyorum canım kısmet başka zamana

oyyyy selam kızlar...
ilk gelen ben oldumm herhalde :)

ilk başta GÜLŞAH cım san herşey için çok tşk ediyoruz evinin kapılarını bize açma cesareti gösterdiğin için....

ESEN cim sanada çokk tşk ediyorum okadar yol boyunca kahrımızı çektiğin için...

TUBAcım VE FERDAcım sizlere ayrıyeten tşk ediyorum gösterdiğiniz incelikten dolayı ..

NURTEN bacım kköfte ekmek cok lezzetliydi eşinin kesesine bereket sanada cok tşk ediyorum...

ve günün özetiii herşey cok güzeldiiiii pınar sibel hande hepinizi tek tek öpüyorum....yeni buluşma için mutlaka bu tarafa bekliyoruz artıkk...

hernekadar veletler yüzünden pek oturamasakta güzel bir gündü ...

biz dönerken feshaneye uğradık keşke hava esmeseydide biraz daha zaman gecirebilseydik...

a.s.a.s.a.s.

bu arada eşime fazla söylendim yaa :)))

bugun d.günü hediyesi olarak tek taş almış ::))

nasıl sevindim kızlar anlatamam acayip yorgundum ama valla bütün yorgunluğumu unuttum he :))

ikince uğrayanda benim sanırım Hülyacım..nerde bu kızlar,gün ağır geldi sanırım... :))

cnm güle güle kullan aslında ben daha farklı şeylerde yapmayı düşünüyordum ama dedimya dün akşam misafir bastırınca planlar altüst oldu,sana bi pasta borçluyuz...

bende seni tanıdığım için çok memnun oldum..öpüyorum cnm.
bu arada eşime fazla söylendim yaa :)))

bugun d.günü hediyesi olarak tek taş almış ::))

nasıl sevindim kızlar anlatamam acayip yorgundum ama valla bütün yorgunluğumu unuttum he :))

hakkaten yaa amma günahını aldın görüyomusun adamı,helal olsun!!güle güle kullan cnm kazasız belasız :)) hani benim başıma geldiya ondan diyorumm...

selam kızlar,

Koşturmacalı,mutlu,keyifli,güzel bi günün ardında selam hepinize,,,

Hülyacım seninde dediğin gibi hep birlikte oturup bi sohbet edemesekte ki zaten tahmin ettiğimiz bişeydi bu,gerçekten çok güzel bi gündü bugün...

ıstanbula geldiğimden beri yaptığım ilk arkadaş buluşmasıydı,hepsi ankara ve mersinde olduğu için..Ve çok keyifliydi,sanki hepinizide yıllardır tanıyormuş gibiydim.herkezde biraz kendimi buldum..hepimiz anneydik sonuçta belki de ondan!!

Gülşahcım bende sana çok çok teşekkür ediyorum,bizi o kadar güzel ağırladınki,senin rahatlığından galiba bende çok rahattım evimde gibi..Dağhan'la biyere gitmeye hep korkuyorum çünkü ama sabrından dolayı çok teşekkürler,bidahaki gelişimize o cips paketlerini ordan kaldır lütfenn!! :çok üzgünüm: :roflol:
en kısa sürede banada bekliyorum cnm güzel kızını ve seni öpüyorum..Unutmadan görümceninde ellerine sağlık o da baya sabırlıydı valla sağolsun..herşey süper olmuştu ellerine sağlık her ne kadar yiyemesemde tadlarına baktım...a.s.

Bizde Gülşahtan çıktından sonra Meydanda biraz vakit geçirdik Dağhan daha arabada uyudu zaten.O uyanıncada eve geldik,yemek hazırla ye derken saat 8 oldu,bide kaynımlar aradımı geliyoruz diye,Allah zaten ölüyorum yorgunluktan am neyse geldiler çay filan içtiler biraz maça baktılar eşimle,biraz önce kalktılar,bende hemen ortalığı toparlayıp koştum meraktan ama dah kimse teşrih etmemiş :))Dağhanıda uyuttum bu arada o da baya mızmızlık yaptı gelince neden bilmiyorum.Aslında Serra'yıda merak ettim çok ağladı yavrum bugün inşallah yoktur bişeyi..

şimdilik hepinizi öpüyorum iyi geceler ..

İşte size kk kreşi,,,

10 nisan 2010 kk mayıs anneleri buluşması..

ama doğru düzgün pek resim çekememişiz ama hepimizden bir iki derken baya resim çıkar herlade ben bendeki iyileri ekliyorum becerebildiysem tabii...

Eklentiler

• $S6300372.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $S6300376.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $S6300381.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
Bunlarda devamı..
Dağhan ve durucuk...

Yağız Dağhan Masal..

Güzel anne Gülşah,mutsuz bebişler Duru ve Dağhan..

Ben,Gülşah,Hande bebişlerle,,

Hande Esen Ben Hülya,Tuba...

Eklentiler

• $S6300394.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $S6300397.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $S6300399.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $S6300400.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $S6300384.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Sagol canim kirmadigin icin, cok güzel görünüyorsunuz hepinizde. Yalniz resimleri büyültemedim.

Doruk uyandi uyanacak, mirin kirin ediyor. Yarin görüsürüz...

dün erken çıkarsam bende gelmeyi düşünüyordum ama toplantım saat 1 de bitti sonra eşim aradı Türkizin odasına halıser aldık eve bi geldim Türkize eşim araba yatak almış o geldi bende tüllerini yeni almıştım bu arada teyzemle yeğenim Duruda geldi onları taktık kızım o kadar mutluyduki??????????
ÇOCUĞUNU GÖZÜNDEN SAKINACAKSIN
dıYORUM YA HERŞEY ÇOK GÜZELDı teyzem yukarının tüllerinide takalım dedi bende olur dedim ben eşim teyzem annem Duru ve Türkizi alıp yukarı çıktık benim ev küçük dublex eşim yürütecide getirmiş bende kapıyı kapatalım görmeyiz Türkiz merdivene gider dedim eşimde kapıyı kapatıp kilidine bastı döndüm DuruYa 5 yaşında oda sakın kapıyı açma tamammı dedim olur dedi biz tüle döndük takmaya çalışıyoruz daha 2 dk olmadı annem TÜRKıZ diye bağırdı döndüğümde kapı açıktı bu acıyı ilk babamı kaybettiğimde yaşamışştım bide o an koştuğunu gördüm o an bi gürültü geldi ve annem kapıdan çıkarken Duru girdi ama yalnız arkadan eşim anneme bağırıyordu dokunma diye kapıdan çıktığımda merdivenin başında öylece kaldım sadece benim suçum dediğimi hatırlıyorum Türkiz yürüteçle merdivenlerden yuvarlanmıştı önce duvara vurmuş sonra takla atarak aşağı gitmişeşim kucağına aldı hiç ses yoktu bende bu arada aşağı indim bi baktım alnında koca bi şiş çizik ve biraz kan sonra kucağıma aldım ağlamaya başladı acil taksi çağıdık hemen hastaneye giitik tomografi röntgen bulunamayan damardan defalarca alınan kandenemeleri sonuç o morluk haricinde hiç bişey yok ama iç organları bilemeyiz dediler sabaha karşı eve geldik şimdi iyi sayılır ama o kadar üzgünümki..........

tutkun canımmm çok ama çok geçmiş olsun inan ellerim titriyo Allah korumuş turkizimizi canım offff ne yazacağımı sapıttım ya canım benim benim Allah kızını sana bağışlasın inşallah bida böyle bişey yaşamazsınız

Okurken nutkum tutuldu resmen, bir verdiginiz karsi gelmis derdi anneannem. Öyle olmus sanirim Esra'cigim. Cok gecmis olsun ve bu son olsun insallah.

çokkk tşk ediyorum cnm düşünmen yeterliyli yerimsenibenhem yalovada cocukların pastasından yerim artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla adam cok utandırdı beni :kedi::kedi:

cnm valla okurkennn aklım cıktı resmen yaa ..Allah korumuş kuzumu verişmiş sadakanız varmış ya aman kilitli tut cnm o kapıyı sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…