2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Esracım çok geçmiş olsun öyle anlatmışsınki sanki şahit olmuş kadar etkilendim tatlım verilmiş sadakanız varmış demek.Çok çok geçmiş olsun....

esra canım cok gecmış olsun şukurler olsunkı ıyıymış kuzu benımkılerde hep dustuler yurutecden ama normal gıderken onda bıle aklım cıktı senı tahmın edemıyorum bıle tekrardan cok cok gecmış olsun canım mevlam bıdaha boyle korkular yasatmasın

oy yerim ben bu kuzukarı çocuk yuvası gibi olmuşkaydirigubbakcemile3 valla imrendim neiyi yspmışsınız çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli darısı birdahiken inşallah bende olurum

canım okurken yüreğim ağzıma geldi,senin o halini düşünemiyorum bile,Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

ferdacım resimler çok minik çıkmış, kimin kim olduğunu zorla seçiliyor ama( biraz daha büyük olsaydı da bizimde gözlerimiz bayram etseydi? :))

Kızlar resimler süper.. HEPıNıZ HARıKASINIZ
Orda olmayı çok istedim çoook...
valla bu gidişle dayanamayıp gelicem istanbula :)

Sabah kahvaltımızı ettik.babamız tekrar yattı uyuyor hala :)
bizde zeyneple oturuyoruz.havada kapalı soğuk..
ayy özlemişim yazmayı.fırsat bulamıyorum valla eskisi gibi.
akşamları tam işlerim bitiyor ama bu seferde bilgisayarda eşim oluyor.işi falan oluyor

canım benim ya çokk geçmiş olsun,aklım çıktı okurken valla
verilmiş sadakanız varmış inş bişeyi yoktur kuzunun
inan tüylerim diken diken oldu
feci bişey atlatmışssınız
şimdi nasıl oldu acaba yavrum ya

selam kızlar
nasılsınız? buluşmanız süper olmuş valla
iyi eğlenmişssinişz
annem geldi benimde bugün
eşim nöbette
zeynep ıuyansın biraz dolaşmaya çıkıcaz
sonra pazara falan uğrıycaz evimde baya toparlanacak bişeyler var
boş bi odam vardı kullnmadığımız ardiye olarak kullnadığımız orayı düzelttik biraz dün eşimle yapılacak baya iş var
kaynana gelince zeyneple kalmasın orda yatsın diye ayarlamak istedim valla
çenem düştü yine
hülyacım güle güle iyi dgünlerde kullan cnm tek taşını maşallah kocana

canım benim okurken çok kötü oldum yaaa çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım yaaa şuan nasıl prensesin?

slm kizlar a.s.

esracim canim cok cok gecmiş olsunnn cok kötü oldum okurken kuzum benim ya..verilmiş sadakaniz varmiş çok şukur..siz gene verin biraz sadaka..cok sukur rabbim bagisladi koreli kuzumu ya kullanmayin artik su yürütecleri gözünüzü seveyim yaaa inşaAllah bişeyi cikmaz kuzumun canim sen muhakkak 1-2 hafta sonra tekrar götür doktora..bazen sonradan cikabiliyor Allah korusun..

cnm gerçekten Allah korumuş,çok büyük bişey atlatmışsın,hala şaşkınım,bencede artık kullanma yürütecini zaten büyüdüler.çok geçmiş olsun,seninde aklın çıkmıştır.Neyseki bişey yokmuş..
ferdacım resimler çok minik çıkmış, kimin kim olduğunu zorla seçiliyor ama( biraz daha büyük olsaydı da bizimde gözlerimiz bayram etseydi? :))
inşallah büyüklerinide atarım cnm..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar...

Pazar sabahı tabii kimsecikler yok!Biz evdeyiz şimdilik,kahvaltımızı yaptık,oğluşu ikinci uyjuya yatırdık,evi toparlaadık,eşimle ayrı odalarda takılıyoruz...:))

Tubacım merak ettim Serra nasıl oldu??

ay ne yazcagimida unuttum yaf..

neyse dünden basliyim..dün cok güzel bigündü :) öncelikle gülşahcim evini bize actigin için,misafirperverliğin için,güleryüzlülüğün için özetle herşey için çok teşekkürler canim a.s. görümcenede teşekkürlerimizi iletirsin..kadicagizi az yormadik valla :) ay giderayak eşinide yorduk..hakkinizi helal edin ailecek :)

kiminizle tekrar kiminizle ilkkez görüştük ama özetle hepinizi cok seviyorumm :) hande ve nurtenle pek konusamadim..içime dert oldu he..rüyama girdiler :))) gerci kimseyle dogru dürüst konusamadikki veletlerden :) serra uyuyunca ben epey cene caldim gerci

ay resimlere bakiyorumda bitek benim kuzum yok cadiliği tuttu dün :) sanirim cok yorgundu önceki günden..orda anlatmaya firsat bulamadim ama t.dagdan cok macerali döndük kizlar..1.5saatlik su yolu gibi yolu tam 5 saatte geldik!! 12.30da bindik otobüse..17.30da evdeydik..

bileti alirken dedilerki "küçükyalida ineceksiniz,ordan servisle pendike gececeksiniz"..buarada firmada ulusoy yani! ama yok..her yolun otobüsü farkli kizlar..tamam ulusoy büyük lüks güzel bi şirket..ama t.daga onunla gidip gelinmez..onunla karadeniz istikameti iyi..her yolu farkli bi şirket kapmiş..t.daga en iyisi istanbul seyahat..saat basi var..geç kalma olayi yok..servisleri cok iyi vs vs..neysem işte yaptik bi hata..esenler otogarina geldigimizde saat 14.20 idi..15te kalkicaz dediler..iyi deik bekleyelm..habure otobüs ankaraya gidecekmiş..neyse dedik bizi küçükyaliya birakinda sorun degil :)) Allahimm..15te kalktik..okmeydanina gittik..ordan yolcu aldik..ordan hareme gecti..biz inmedik bekliyoruz devam dicek küçükyaliya diye..habure inip sevise bincekmişiz..neyse indik..buarada saat 16.20 oldu..4 saattir yoldayiz!!! yürüyerek gelsek daha kisa sürerdi! serra cok acikti tam hareme yaklaşirken cildirdi iyice..otobüsü ayaga kaldirdi resmen..herkes mirin kirin etti..agzimi acip tek kelime edemedim..babam cok sinirlidir..valla kavga kiyamet cikmasin diye susmak zorunda kaldim..dua ettim babam duymasin diye..serra sussun diye su verdim sürekli..ac karnina midesini bulandirdi sanirim..

haremde indik..servisi beklerken sebzesini yedireyim dedim..yarisinda cocuk bi kustu ((( aklimi kacircam sandim bi anda..neyse servise bindik..sordum nerden gidiyorsunuz diye..e5ten direk dedi..anam adamin direk anlayisina hayran oldum..girmedigimiz delik kalmadi..serrayi uyuttum zorla..cocuk perişan oldu..bi daha otobüs yolculugu yapmayi düşünmüyoruum..inşaAllah mecbur kalmam..giderken 1.5 saatte gittik kavaciktan..en öndeydik..serrosun giki cikmadi..arada uyudu felan..orda da hiç huysuzluk yapmadi..sadece 2 gece de 1.5 gibi uyandi sabah oldu sandi D cok komikti..nasil gülüyor,konusuyor anlatamam size :)) 3.5 gibi geri uyuttum zorla..kuzenlerimi cok sevdi..kan cekiyor herhalde :) bende dedemle hasret giderdim,cok özlemiştim onu..sonu haric güzel bi tatil oldu velhasil :)

o yorgunlukla gülşaha gittik..sanirim yorgunluk+uykusuzluk olunca serra okadar huysuzluk yapti..eve geldigimizde keyfi fazlasiyla yerindeydi cünkü :)

ama cocuklarla evde zor oluyor ya :) ki gülşahcim nekadar da rahat ettirdi bizi :) ama gelde cocuga anlat bunu :) yerini yadirgiyor :) dişarida giki cikmzdi eminim :)

ay bide bizim gidişimizde cok komikti sibelle :) düşe kalka gittik resmen..cok cok kalabalikti heryer..hele benim puset yokmu..ne diye aldiysam onu..bana iş cikarmktan baska bi işe yaramadi..aklimca kadikoyde eşimle bulusup gezecektik ya :))) sibelcim sanada cok teşekkür ederim canim :) cok yardimci oldun bana a.s. buarada senden eve 5dakikada geldim :)

karşida bulusalim demişsiniz ama ben gelemem :)))) gelmesine gelirimde anca tek vesaitle gidilebilek bi yer olmali..indi bindi olmuyor cocuklarla..sizde vasitayla gelseydiniz bizi anlardiniz :) idoyla,trenle,otobüsle tek vasitada gidilebilcek heryere gidebilirim :) hmmm karşida nereye gidilebilir ozaman?..şişli,mecidiyekoye otobüsle..trenle kadikoye gidebilirim..bak ordan vapura binebilirim :) o zevkli gelir veletlere :) idoyla burdan cok yerede gidebilirim :) ama fazlasi olmaz araba alip ehliyet alip kullanmayi pekiştirip öyle gelirim anca :)

neysem :) cok cok güzel bigün gecirdik yol kisimi cikarinca :) ama tek üzüldüğüm şey kuzumun toplu resimlerde,videolarda olamayişi aslinda benim kabahatim oldu birazda..gelir gelmez cekebilirdim..ama nerden bileyim bukadr huysuzlanacagini..ama hülyanin cektigi 4 resim var koptum ona gülmekten :)))) serra ile gazel oturmuslar..serranin önünde bi oyuncak var ilk resimde..2.resimde gazel onu aliyor serra bakiyor..3. resimde oyuncak gazelin elinde serra agliyor..4.resimde oyuncak serrada ve susmus :)))))

neyse kuzumu cok cekiştirdim uyandi gidip yemek yedireyim..gelirim gene

canim cok saolasin merak ettiğin için ama eve gelince eski serrosa döndü :))) o sanirim tatile ciktik sandi :))) eve gitmek için huysuzluk yapti :)) şaka bi yana uykusuzluk onu bu hale getirdi sanirim..bide yorgunluk tabi..sabah yarim saat uyudu..uyandirip yola ciktim..normalde 2 saat uyuyordu o saatte..sabah 6da kalktigi için :)

işte sizde gördünüz serros böyle..uyksu geldimi babasini bile tanimaz :) gerci evde bukadar degil..aglar aglar yatar uyur..yola cikarkende ben hep ayarlardim uykusunu(erkenden uyuturdum,uykusunu almasini saglardim yada uyutmazdim yolda uyurdu)..ama dün ayarlayamadim hiç..ceremesinide ben cektim :))) ama dönüşte biraz daha iyiydi..calpol işe yaradi :) uyudular yagizla :)

bahsettiğim resimler :))))

top oyuncak serrosun önünde :)

gazel oyuncagi aliyor :)

oyunca gazelde..serra kopuyor alsanaalsanasmile

ve oyuncak kisa bi gezintiden sonra gene serrada :)))

bu kız hafiften cadimi oluyor ne :umursamaz: biran önce önlem almaliyim lmaz: akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…