2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tubacım ne demek ne yaptımki.Sevindim 5 dk gitmene ay bi 30 dk daha çekilmezdi sanırım :)

Hakikaten kızlar bundan sonrasında tek vesaitten başkasına bende binemem cılkımız çıktı resmen komediydik Tubişle :)

Gülşahcım herşey için çok çok teşşekkürler.Hakkını helal et.Görümcende çok anlayışlı ve çok tatlı çok şanslısın.Eşinede çok zahmet verdik.Hakkaten ailecek hakkınızı helal edin.Bende oğlanın peşinde dolaşmaktan muhabbete fırsat bulamadım.Neyse birdahaki doğumgünü buluşmasına kısmet artık.

Türkizide merak ettim birazdan arıycam esrayı

Okurken nutkum tutuldu resmen, bir verdiginiz karsi gelmis derdi anneannem. Öyle olmus sanirim Esra'cigim. Cok gecmis olsun ve bu son olsun insallah.

Esracım çok geçmiş olsun öyle anlatmışsınki sanki şahit olmuş kadar etkilendim tatlım verilmiş sadakanız varmış demek.Çok çok geçmiş olsun....

oyyy Esracım Allah korumuş tatlım! çok geçmiş olsun. inşallah bişey çıkmaz bebeğimde. çok üzüldüm (

Esracım dondum kaldım okurken..Allah korumus yinede çok çok gecmiş olsun

canım benim okurken çok kötü oldum yaaa çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım yaaa şuan nasıl prensesin?

canlarım çok sağolun gerçekten verilmiş sadakamız varmış öyle bir korku atlattıkki anlatılamaz.İnsan bi anda dalabiliyor işte Tükiz çok şükür ki iyi düştüğü yeri görseniz şaşırırsınız nasıl bişey olmamış dersiniz sanki yürüyerek inip kafasını vurmuş yürütecin izleri duvarda ben şok durumdayım hala en çok üzüldüğüm tembihlediğim halde Duru yeğenimin kapıyı açması ve düşerken onu izlemesi ve yorumu göz göze tam çıkarken geldim Duruyla ve hiç üzülüp korkmamıştı evdede yorumu korktum üzüldüm yerine annesi çok ağladı niyeki demesi dehşet duydum eşim evimize gelmesini yasakladı sadece oturmaya geldiklerinde zaten oynamıyor onunla diyor hiçbişey diyemedim tabi.Ama ya daha kötüsü olsaydı afedersin mi olacaktı?Ama tüm gece ağladı sanırım vurduğu yerler hep sızladı bugünde durup dururken ağlıyor.Gelinimiz küstülermi demiş bende yok dedim bunlar çocuk hata bizde biz dikkat edicektik biraz önce geldi geçmiş olsun dedi gitti.Bugün sınav görevimde vardı gittim geldim gelince yattım biraz daha hala kafam yerinde değil.Çok üzgünüm çok.Yürütecide artık kullanmıyoruz aslında biz tüllerle uğraşırken Türkizde oynasın demiş babası şimdi yukarı bile çıkamıyooruz okadar korktuk.

bayıldım fotolara çok üzülüyorum şu buluşmalara gelemediğime birsürü güzel anı kaçırıyorum.Valla maşallah büyüdüler ya

sağol tatlım şimdi biraz daha iyi hala mızmızlanıyor tabi artık gönlünü yapıyoruz.

yaa bak adamın günahını aldın:)) güle güle kullan tatlımolumunekankayizsmile

hülya semra sibel pazar kaçkınları burda:)) naber kızlar?

cnm cokkk tşk ediyorum ...valla aldım gunahını ama 10 yılın bedeliydi bacım napam bayanssulusmile

cnm çok tşk ediyorummma.s.a.s.

ayyy tubişşş dün bu resimlere baktığımda resmennn koptumm birde aklıma oyancaga ağlıyor dediğimde yok cnm anlamaz dediğin ve 2.denemede aa anlıyormuş dediğin aklıma geldikçe kırıldımm resmennn yaa :roflol::roflol::roflol:

yanlız benim zillide kimde bişi görse elinden alıyor yaw bende ona napıcam bilmem CADIARZUCADIARZU

selam kızlar herkese hayırlı akşamlar
ben buluşmadan sonra anneme geçtim ancak girebildim:)

gülşahcım canım benim herşey iiçin çok teşekkürler ferdanında dediği gibi evimizde gibi rahat ettika.s.
görümcenede sabrından dolayı teşekkürlerimizi ilet durucuğumuda öp canıma.s.

kızlar gerçekten harika bir gündü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
hülyacım canım doğumgünün kutlu olsun tekrar kusura bakma canım aklımda pasta almak vardı ama arabadaki halimiz perişandı:))bizzat şahitsin zaten:))

esracım türkizim düşmüş çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış kıyamam ccanım

oyy bizde yeni eve geldik yaa ...
saat 1 den beri bakırköy şirinevler yenibosna haznedar carausel galeria metroport alt üst ettik gazele d.günü elbisesi bulabilmek için...polarisinde bütün magazalarını gezdik her magzada ayrı modeller var...

tam herşeyden vazgeçtim ki tamam dedim hiç bişi almıyorum dönelimmm ...
sonradan elime son aldığım elbiseyi eşimi yolladım onu aldırdım Allahtan ki yollamışım son kalmış ellerinde bedeni...yoksa dahada alış verişe falan cıkamazdım valla acayip yoruldum ...
polaristende kızımada kendimede en sonunda buldum ayakkabı şükür...
şimdi pasta ve süsler kaldı bide kızıma çorap ve toka alıcam...
kızımla aynı giyinmeyi planlıyordum ama ne gezer ona zor buldum zaten kendim için magzaların vitrinine bile bakmaya fırsat bulamadım ...
neyse gelirkende hemen pazara markete uğradık ...yemek yedik...gazeli uyuttum ....azcık keyif yapam yaw yarında temizlik varr pöffffffff (

amannn cnm ya boşverr ne pastasııı zaten bu hafta yiyecemmm bol boll delikafaduldendelikafaduldenkutlamanız hatırlamanız bile yeterli benim içinnn a.s.a.s.

arabadaki hallerden hiç bahsetme zatennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benden sonra ahsen huysuzluk temedi umarımmm :uhm::uhm:

ya bu arada bendede cokk resim var ama bi türlü atamadım yaa kafamda hiç kaldırmıyor şu resim olayını bu akşamlıkkkk....bendeki bütün resimleri tubişe attım ...Tubişim bu kutsal görevi sana devrediyorum bacımm :)))))))))))))))

esencim aman o bagırmasında senn bagır valla :)) senin sesinn daha güzelll :))))))))))))

oyyyy ben daha hiç bakamadım kıyafet falan(
baya bişe halletmişsin sen hülya inşallah istediğin gibi gecer

Herkese iyi akşamlar kızlar a.s.

Bizde az önce geldik eve. Defdoş'u yatırdım hemen size bakayım dedim a.s.

Öncelikle dün hakikaten çok güzeldi. Her ne kadar kuzular ortalığı karıştırsalarda ben çok keyif aldım. Öncelikle Gülşah'cım canım çok çok tşk ediyorum canım bizi harika ağırladın. Zahmetlere girmişsiniz. Görümceninde seninde ellerine sağlık a.s.

Sibel, Tuba, Esen, Hülya, Ferda, Hande, Şivan, Nurten çok tşk ediyorum sizlere de kızlar. İyiki geldiniz. Çok sevindim sizleri gördüğüme a.s.

Hülya'cım ne olur kusura bakma. Bu çocuklar akıl bırakmadılar valla. İnan hep aklımda bişey var diyodum ama sonradan dank etti. Yüzyüze kutlayamadım d.gününü. Tekrar nice senelere tatlım a.s.

En kısa sürede tekrarlayalım a.s.

Resimleri de yarın eklerim mutlaka a.s.

Bana gelince dün buluşmadan çıkınca ilk iş gidip kızıma spor ayakkabı almak oldu. E malum yürüyor artık kuzum a.s. Bikaç cici daha aldım kuzuma. Bu sabahta karşıya geçtik eşimle. Defdef'e araba koltuğu ve baston puset aldım. Arabamız aslında çok rahat ama ağır ve büyük olduğu için benim tek başıma taşımam mümkün olmuyordu. Bu baston çok iyi oldu. Maclaren aldım. Mağaza satış fiyatından çok daha uyguna aldık ordan a.s.

Araba koltuğu için de Maxi Cosi Priori istiyordum. Ama girdiğimiz bi mağazadaki satış elemanı çocuk bana Maxi Cosi Priori'nin içini gösterdi. Bel desteği olarak basit bir köpük parça koymuşlar. Oturma yeri sert. Kasasının plastiği çok basit duruyor falan filan. Ama Tobi modeli çok daha iyiydi. Onunda fiyatı çok fazla. Onun yerine yine Maclaren'in Türkiye'ye getirdiği Concord Trimax diye bir oto koltuğunu tavsiye etti. Her yerini inceledik. Hiçbir falso bulamadım. Üstelik nerdeyse tüm kaza testi uygulamalarından geçmiş ve birçok ödülü var. Çok güzel bir koltuk. E-bebek fiyatı 350 tl. Biz 250 tl'ya hallettik onu da. Oto koltuğu alacak olan arkadaşlarım aklınızda bulunsun. Mutlaka inceleyin a.s.

Ordan geldik kayınvalideme. Uyuduk 2 saat kadar ailecek. Sonra maç izlemek ve arkadaşlarla buluşmak için çıktık tekrar. Dönüşte Defdef'i al eve gel derken geç oldu tabi.

Geçmişe bakıcaktım ama uykumda geldi. Yarın sabah spora gideceğim. Dönüşte okurum artık geçmişi. İyi geceler bacılar öptüm hepinizi a.s.

ıyi geceler kızlar

Esracım çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş Türkizimizi çok üzüldüm ama bişeycik yokmuş çok şükür çok geçmiş olsun canım

Gülşahçım çok teşekkür ederiz, kendimizi o kadar evimizde hissettik ki tabakları bile yere devirdik ana kız, kusura bakma canım, ilk kez görüşüyo olmamıza rağmen çok sıcak çok canayakın davrandın ağırladın bizi çok teşekkürler, görümcende çok tatlı gerçekten Masal da çok sevdi onu :)elinize kolunuza sağlık

Esencim sende çok sağol canım, yol boyunca kahrımızı çektiğin için o şartlar altında araba kullandın ya helal valla, Masal aynı tonda çığlık attı bugün iki kere :))

Evet Tuğbacım fazla konuşamadık ama sen Serra ile uğraşıyodun yol yorgunluğunda kuzu öle oldu heralde olsun canım bidahaki sefere bol bol konuşuruz :)

Sizlerle ve kuzularla tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar, inşallah formun diğer anneleriyle de tanışırız birgünopuyorumnanaktan

günaydın herkese iyi haftalar diliyorum kızlarımı bırakıp geldim işe şimdiden nasıl özledim :)
umarım herkes iyidir kızlar güzel birgün diliyorum

canım rıca ederım ıyıkı geldınıza.s.

bu arada eşime fazla söylendim yaa :)))

bugun d.günü hediyesi olarak tek taş almış ::))

nasıl sevindim kızlar anlatamam acayip yorgundum ama valla bütün yorgunluğumu unuttum he :))
bravo eşinee çok güzel düşünmüş tek teşı tekrar nıce yıllara canım:1hug:

ferdacım nedemek herzaman beklerım cips paketlerını cogaltıyorum daghan ıcın çok sevımlıydı mutfagada cok yakıstı pıtır pıtır gezerkenkaydirigubbakcemile3
duruda özendı galıba sız gıttıkten sonra oturtunca agladı neymıs sıralıcakmıs koltuk kenarından akındır bızımdır gezmelerımız:dance:

canım cok gecmıs olsun

tubacım senınle resımlerde eksık kaldık bebişler uyuyunca ama serrayla gazelın resımlerıne bayıldım kacırmısım ben top kavgasını:roflol:baya zilli olucakk serraa bellıkııı aldı topu gazelın elınden masallah hepsınee yıgenlerımın hepsı bırbırınden tatlıydı

a.s.nedemek canım herzaman beklerıs

ahsenın cıglıklarına hala guluyorum hıc ölee bagıracak bı cocuga benzemıyo ama saglam ses varrr cok tatlılardı cokkk

canım gülew güle kullan
rıca ederım canım.a.s.
güle güle kullan canım araba koltugunuzu
resımlerı bende yukluyemedım hala yarın face atarım artık

bende memnun olddum handecım senı tanıdıgımaa

cocuklardan cok sohbet edemesekte yınedee ıyıkı geldınız kızlarr hepınızın ayaklarına sağlık baya yorucu bı gun olsada super keyıflı bı gun yasadım arayı cok acmayalım hepınızı cok sevıyorumopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar oğlum ateşlendi, okula gitmedim bugün. 38.8'e kadar çıktı. fitil attım. şimdi uyuyor. fitilden sonra düşmüş gibiydi. şimdi geri çıkmış sanki( üşüttü galiba dün. ev biraz serindi. banyo yapıp da yatınca olan olmuş zaten hiç üstünü örtmez!! off( daha çıkarsa doktora götürecez

günaydın kızlar.nasılsınız?geçmişi okuyamadımherkes iyidir umarım. ceren canım geçmiş olsun.banucum hoşgeldinizin bitti demi.

bana gelince kızlar çarşamba geceden ebri anca cts geceye kadar anca selinin ateşi düştü.o kadar tahlillerden sonra bağısaklarında parazit olmuş.dişlerden falan değilmiş.diş zaten en fazla 37,5 38 ateş yaparmış.hazır su kullandığınız için muhtemelen ağzıns gçtürdüğü oyuncaklardan falan olmuştur dedi. kızlar ya kuzum çok kötü o hareketli çocuk gitti tamamen durgun halsiz çocuk geldi.bişey yemiyor sürekli uyuyor.ateşi 40 ları bulduğu için sürekli duş aldırdık ve çıplak yatırın dedi dr bu seferde sanırım üşüttü öksürüyor.nedden nasıl hasta oldu annecim o kadar üzlüyorki göüzm gibi bakıyorum nasıl hasta etik çocuğu diye(bide ilaçlarr yan etki yaptı bütün vücudu kırmızı noktalar doldu bakalım şimdi yine dr götürücekler.valla 4-5 gündür sinirlerim iyice yıprandı uykusuz yorgun umarım düzelirde kızımda rahat eder artık.bizden böyle kızlar

günaydın arkadaşlar.banu hoşgeldin canım.tülay selinim nasıl iyileşti mi? ayşe çok geçmiş olsun tatlım.a.s.

canım sağol,sana da çok geçmiş olsun. ben de takipteyim umarım daha yükselmez. benim oğluma bakacak kimsem de yok burda bugünlük izin aldım ama yarın okula dönmek zorundayım

şimdi nasıl selin kuzum? kakasını mı tahlil yaptılar,ordan mı anladılar paraziti? tez zamnda iyileşir inşallah!:Saruboceq:

tülaycım sanada günaydın canım bitti izin işteyim
selinim için kötü olmuş kıyamam çok geçmiş olsun annenin ne kadar iyi baktığını biliyorum canım üzerine fazla titriyoruz geçmiş olsun umarım kuzucum hemen iyileşir
duruda cuma cumartesi günü çok keyifsizdi gece hiç uyumadı gözleri kapalı sürekli ağlıyordu ağrı kesici verdim iki gün pazar günü iyiydi teyzesi Allahın yavrularımızı korusun tatlım

ayşecim geçmiş olsun tatlım

aynurcum nasılsın şekerim bebişin nasıl izin çabuk bitti geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…