günaydın arkadaşlar.banu hoşgeldin canım.tülay selinim nasıl iyileşti mi? ayşe çok geçmiş olsun tatlım.a.s.
ayşecim geçmiş olsun tatlım
aynurcum nasılsın şekerim bebişin nasıl izin çabuk bitti geldim
İşte size kk kreşi,,,
10 nisan 2010 kk mayıs anneleri buluşması..
ama doğru düzgün pek resim çekememişiz ama hepimizden bir iki derken baya resim çıkar herlade ben bendeki iyileri ekliyorum becerebildiysem tabii...
banu canım muhtemelen oyuncaklardan dedi eğer içme suyu vermiyorsanız musluktan dedi.ama biz hep hazır suyu bile kaynatıp veririz.sadece aklıma gelen acaba anneme misafir sık gelir belki gelenlerden biri mi verdiki diye düşündüm
Günaydin Kizlar,
Cok güzel resimler eklemissiniz, kuzular Gülsah'in evini tam krese cevirmisler gercekten. Serra'nin cadiligina cok güldüm, nasilda aglamis oyuncak icin kuzum. Birsen, hemen bakayim resimlere canim. Ayrica tebrik ederim, süper birsey ne güzel gidiyor kilolarin.
Bize gelince, Cumartesi esim calismak zorunda kaldi, alis-veris haric genelde evdeydik. Dün aksamda benim dogum günü yemegim vardi, güzel bir aksam gecirdik, yemekler cok lezzetliydi. Doruk'da cok sevdi gittigimiz yeri, kendi mamasini yemek istemeyince, ona da bir tabak yaptirdik.
Pazartesileride nedense hic sevmiyorum, ev isleri bitmiyor bir türlü ya. Güya haftasonu firini, buzlugu ve buzdolabini temizleyecektim, mutfak dolaplarini bosaltip silecektim ama nerde. Doruk'un mizmizligina benim uykusuzlugum ve yorgunlugum eklenince, yatti o is. Bakalim parca parca bu hafta yaparim artik.
Bu arada kizlar, kuzularin gece uyku düzenleri nasil? Ilginc ya, Doruk teyzemlere gittigimizde sabahaca 1 kere uyaniyor öglende 2-3 saat kadar uyuyordu. Eve gelince sorun yaratiyor, anlamiyorum bir türlü. 2 saat tas catlasa 3 saatte bir uyaniyor artik. Cok sinirlerim harap oluyor uykusuzluktan.
dün erken çıkarsam bende gelmeyi düşünüyordum ama toplantım saat 1 de bitti sonra eşim aradı Türkizin odasına halıser aldık eve bi geldim Türkize eşim araba yatak almış o geldi bende tüllerini yeni almıştım bu arada teyzemle yeğenim Duruda geldi onları taktık kızım o kadar mutluyduki??????????
ÇOCUĞUNU GÖZÜNDEN SAKINACAKSIN
dİYORUM YA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ teyzem yukarının tüllerinide takalım dedi bende olur dedim ben eşim teyzem annem Duru ve Türkizi alıp yukarı çıktık benim ev küçük dublex eşim yürütecide getirmiş bende kapıyı kapatalım görmeyiz Türkiz merdivene gider dedim eşimde kapıyı kapatıp kilidine bastı döndüm DuruYa 5 yaşında oda sakın kapıyı açma tamammı dedim olur dedi biz tüle döndük takmaya çalışıyoruz daha 2 dk olmadı annem TÜRKİZ diye bağırdı döndüğümde kapı açıktı bu acıyı ilk babamı kaybettiğimde yaşamışştım bide o an koştuğunu gördüm o an bi gürültü geldi ve annem kapıdan çıkarken Duru girdi ama yalnız arkadan eşim anneme bağırıyordu dokunma diye kapıdan çıktığımda merdivenin başında öylece kaldım sadece benim suçum dediğimi hatırlıyorum Türkiz yürüteçle merdivenlerden yuvarlanmıştı önce duvara vurmuş sonra takla atarak aşağı gitmişeşim kucağına aldı hiç ses yoktu bende bu arada aşağı indim bi baktım alnında koca bi şiş çizik ve biraz kan sonra kucağıma aldım ağlamaya başladı acil taksi çağıdık hemen hastaneye giitik tomografi röntgen bulunamayan damardan defalarca alınan kandenemeleri sonuç o morluk haricinde hiç bişey yok ama iç organları bilemeyiz dediler sabaha karşı eve geldik şimdi iyi sayılır ama o kadar üzgünümki..........
ohh maşallah demek anca geldin eve helal valla yine gezmişsin cnm ne güzel..Herkese iyi akşamlar kızlar a.s.
Bizde az önce geldik eve. Defdoş'u yatırdım hemen size bakayım dedim a.s.
Öncelikle dün hakikaten çok güzeldi. Her ne kadar kuzular ortalığı karıştırsalarda ben çok keyif aldım. Öncelikle Gülşah'cım canım çok çok tşk ediyorum canım bizi harika ağırladın. Zahmetlere girmişsiniz. Görümceninde seninde ellerine sağlık a.s.
Sibel, Tuba, Esen, Hülya, Ferda, Hande, Şivan, Nurten çok tşk ediyorum sizlere de kızlar. İyiki geldiniz. Çok sevindim sizleri gördüğüme a.s.
Hülya'cım ne olur kusura bakma. Bu çocuklar akıl bırakmadılar valla. İnan hep aklımda bişey var diyodum ama sonradan dank etti. Yüzyüze kutlayamadım d.gününü. Tekrar nice senelere tatlım a.s.
En kısa sürede tekrarlayalım a.s.
Resimleri de yarın eklerim mutlaka a.s.
Bana gelince dün buluşmadan çıkınca ilk iş gidip kızıma spor ayakkabı almak oldu. E malum yürüyor artık kuzum a.s. Bikaç cici daha aldım kuzuma. Bu sabahta karşıya geçtik eşimle. Defdef'e araba koltuğu ve baston puset aldım. Arabamız aslında çok rahat ama ağır ve büyük olduğu için benim tek başıma taşımam mümkün olmuyordu. Bu baston çok iyi oldu. Maclaren aldım. Mağaza satış fiyatından çok daha uyguna aldık ordan a.s.
Araba koltuğu için de Maxi Cosi Priori istiyordum. Ama girdiğimiz bi mağazadaki satış elemanı çocuk bana Maxi Cosi Priori'nin içini gösterdi. Bel desteği olarak basit bir köpük parça koymuşlar. Oturma yeri sert. Kasasının plastiği çok basit duruyor falan filan. Ama Tobi modeli çok daha iyiydi. Onunda fiyatı çok fazla. Onun yerine yine Maclaren'in Türkiye'ye getirdiği Concord Trimax diye bir oto koltuğunu tavsiye etti. Her yerini inceledik. Hiçbir falso bulamadım. Üstelik nerdeyse tüm kaza testi uygulamalarından geçmiş ve birçok ödülü var. Çok güzel bir koltuk. E-bebek fiyatı 350 tl. Biz 250 tl'ya hallettik onu da. Oto koltuğu alacak olan arkadaşlarım aklınızda bulunsun. Mutlaka inceleyin a.s.
Ordan geldik kayınvalideme. Uyuduk 2 saat kadar ailecek. Sonra maç izlemek ve arkadaşlarla buluşmak için çıktık tekrar. Dönüşte Defdef'i al eve gel derken geç oldu tabi.
Geçmişe bakıcaktım ama uykumda geldi. Yarın sabah spora gideceğim. Dönüşte okurum artık geçmişi. İyi geceler bacılar öptüm hepinizi a.s.
bende tanıştığıma çok memnun oldum cnm,öptüm masalıda,İyi geceler kızlar
Esracım çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş Türkizimizi çok üzüldüm ama bişeycik yokmuş çok şükür çok geçmiş olsun canım
Gülşahçım çok teşekkür ederiz, kendimizi o kadar evimizde hissettik ki tabakları bile yere devirdik ana kız, kusura bakma canım, ilk kez görüşüyo olmamıza rağmen çok sıcak çok canayakın davrandın ağırladın bizi çok teşekkürler, görümcende çok tatlı gerçekten Masal da çok sevdi onu :)elinize kolunuza sağlık
Esencim sende çok sağol canım, yol boyunca kahrımızı çektiğin için o şartlar altında araba kullandın ya helal valla, Masal aynı tonda çığlık attı bugün iki kere :))
Evet Tuğbacım fazla konuşamadık ama sen Serra ile uğraşıyodun yol yorgunluğunda kuzu öle oldu heralde olsun canım bidahaki sefere bol bol konuşuruz :)
Sizlerle ve kuzularla tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar, inşallah formun diğer anneleriyle de tanışırız birgünopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm ya düşer inşallahhkızlar oğlum ateşlendi, okula gitmedim bugün. 38.8'e kadar çıktı. fitil attım. şimdi uyuyor. fitilden sonra düşmüş gibiydi. şimdi geri çıkmış sanki( üşüttü galiba dün. ev biraz serindi. banyo yapıp da yatınca olan olmuş zaten hiç üstünü örtmez!! off ( daha çıkarsa doktora götürecez
çoğaltam güzelim yok yok azalt sen onları,ben mahcup oluyorum ,gördün dimi herkes oyuncakla oynarken benimki nelerle uğraşıyordu,temizlik bile yaptı yani..:))
canım rıca ederım ıyıkı geldınıza.s.
bravo eşinee çok güzel düşünmüş tek teşı tekrar nıce yıllara canım:1hug:
ferdacım nedemek herzaman beklerım cips paketlerını cogaltıyorum daghan ıcın çok sevımlıydı mutfagada cok yakıstı pıtır pıtır gezerkenkaydirigubbakcemile3
duruda özendı galıba sız gıttıkten sonra oturtunca agladı neymıs sıralıcakmıs koltuk kenarından akındır bızımdır gezmelerımız:dance:
canım cok gecmıs olsun
tubacım senınle resımlerde eksık kaldık bebişler uyuyunca ama serrayla gazelın resımlerıne bayıldım kacırmısım ben top kavgasını:roflol:baya zilli olucakk serraa bellıkııı aldı topu gazelın elınden masallah hepsınee yıgenlerımın hepsı bırbırınden tatlıydı
a.s.nedemek canım herzaman beklerıs
ahsenın cıglıklarına hala guluyorum hıc ölee bagıracak bı cocuga benzemıyo ama saglam ses varrr cok tatlılardı cokkk
canım gülew güle kullan
rıca ederım canım.a.s.
güle güle kullan canım araba koltugunuzu
resımlerı bende yukluyemedım hala yarın face atarım artık
bende memnun olddum handecım senı tanıdıgımaa
cocuklardan cok sohbet edemesekte yınedee ıyıkı geldınız kızlarr hepınızın ayaklarına sağlık baya yorucu bı gun olsada super keyıflı bı gun yasadım arayı cok acmayalım hepınızı cok sevıyorumopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
cnm geçmiş olsun yaa,nasıl kapmış enterasan aslında bende veriyorum ama içim hiç rahat değil hazır sudan dolayı kaynatıyım bari bende..düzelir bir an evvel umarım..günaydın kızlar.nasılsınız?geçmişi okuyamadımherkes iyidir umarım. ceren canım geçmiş olsun.banucum hoşgeldinizin bitti demi.
bana gelince kızlar çarşamba geceden ebri anca cts geceye kadar anca selinin ateşi düştü.o kadar tahlillerden sonra bağısaklarında parazit olmuş.dişlerden falan değilmiş.diş zaten en fazla 37,5 38 ateş yaparmış.hazır su kullandığınız için muhtemelen ağzıns gçtürdüğü oyuncaklardan falan olmuştur dedi. kızlar ya kuzum çok kötü o hareketli çocuk gitti tamamen durgun halsiz çocuk geldi.bişey yemiyor sürekli uyuyor.ateşi 40 ları bulduğu için sürekli duş aldırdık ve çıplak yatırın dedi dr bu seferde sanırım üşüttü öksürüyor.nedden nasıl hasta oldu annecim o kadar üzlüyorki göüzm gibi bakıyorum nasıl hasta etik çocuğu diye(bide ilaçlarr yan etki yaptı bütün vücudu kırmızı noktalar doldu bakalım şimdi yine dr götürücekler.valla 4-5 gündür sinirlerim iyice yıprandı uykusuz yorgun umarım düzelirde kızımda rahat eder artık.bizden böyle kızlar
cnm doğumgününzün güzel geçmesine sevindim,nice yaşlara inşallah,darısı bize sen atlattın..slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...
bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..
baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))
ne oluyor evde acaba anlamadım cnm,,valla dün gecede dağhan kaç kere uyandı sayamadım nedeninide bilmiyorum cnm...Günaydin Kizlar,
Cok güzel resimler eklemissiniz, kuzular Gülsah'in evini tam krese cevirmisler gercekten. Serra'nin cadiligina cok güldüm, nasilda aglamis oyuncak icin kuzum. Birsen, hemen bakayim resimlere canim. Ayrica tebrik ederim, süper birsey ne güzel gidiyor kilolarin.
Bize gelince, Cumartesi esim calismak zorunda kaldi, alis-veris haric genelde evdeydik. Dün aksamda benim dogum günü yemegim vardi, güzel bir aksam gecirdik, yemekler cok lezzetliydi. Doruk'da cok sevdi gittigimiz yeri, kendi mamasini yemek istemeyince, ona da bir tabak yaptirdik.
Pazartesileride nedense hic sevmiyorum, ev isleri bitmiyor bir türlü ya. Güya haftasonu firini, buzlugu ve buzdolabini temizleyecektim, mutfak dolaplarini bosaltip silecektim ama nerde. Doruk'un mizmizligina benim uykusuzlugum ve yorgunlugum eklenince, yatti o is. Bakalim parca parca bu hafta yaparim artik.
Bu arada kizlar, kuzularin gece uyku düzenleri nasil? Ilginc ya, Doruk teyzemlere gittigimizde sabahaca 1 kere uyaniyor öglende 2-3 saat kadar uyuyordu. Eve gelince sorun yaratiyor, anlamiyorum bir türlü. 2 saat tas catlasa 3 saatte bir uyaniyor artik. Cok sinirlerim harap oluyor uykusuzluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?