2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yemek yedim geldim herkese afiyet olsun iki kilo daha verdim kızlar evdeyken eski kiloma bir kilo kaldı çok mutluyum yaz gelirken güzel bir haber
cerencimmmmmmmmmm nerelerdesin tatlım
kızlar oto koltuğu işini hallettim ben arkadaşım sağolsun kızlarından sonra saklamış tertemiz bana verdi :) baya konforlu ve güzel

bak gerçekten sakınılan göze çöp batar hesabı bende herşeyine özen gösterdikçe daha fazla hastalık çıktı. şimdilerde daha rahat olmaya çalışıyorum. bu arada Flagy bizim kızada karın ağrısı ve ishal yaptı. fakat 10 gün kullandık mecburen. sonra tahlil yaptırdık üstelik bir yere değil birkaç yere. doktor özellikle bilindik labrotuarlara yaptırın yada devlet hastanesine verin dedi sanırım tecrübe ve güvenilirlik açısından. çünkü bazı yerler gördüklerini yanlış değerlendirip hemen amip tanısı koyabiliyormuş.

Ayşecim az önce seni görmemişim. çok geçmiş olsun canım. valla bu çocuklar bazen kuşun kanadından hasta oluyorlar. benim defnoşumda sağolsun hep üstünü açıyor ve sabaha öksürerek uyanıyor. banyo yaptırınca resmen nöbet tutuyorum başında. eğer üşüme varsa vücudunda, ıhlamur+zencefil+tarçın kabuk+karanfil+elma kabuğu+ 10 tane çörek otu kullanarak çay yap ve ılık ılık içir. içine bir iki damla limon sık. hem öksürüğü azaltıyor hemde vücut direncini arttırıyor. ben bizim kıza sabhalrı veriyorum öksürüğü için iyi geliyor.

Birsencim yorucu olmasına karşı doğum gününüzün iyi geçmesine sevindim. darısı bzim başımıza valla kolay bir iş değil. birde ilk olduğu için çok özel ve unutulmaz olmasını istiyorsun. tabi buda bayağı yorucu oluyor. bakalım biz ne yapacağızmafoldumben

Pınarcım sen yine ne güzel gezmişsin. helal olsun sana. bir sürü koltuğu bir koltuğa sığdırıyorsun. maşallah bu arada koltuğunuz ve yeni cicileriniz hayırlı olsun.

bir araya toplanan arkadaşlar!!!! valla anlattıklarınızı okudukça içim gitti. iyi vakit geçirmenize çok sevindim. ne mutlu size :) a.s. bende sizlerle tanışıp o ortamda bulunmayı çok isterdim. bakalım kısmet olur belki bigün. bende ankaraya gelen yada gelmek isteyen arkadaşlar olursa mutlka beklerim. opuyorumnanaktan

Zehracım evet bende tahlıllerı ıstedım gÇnderıcekler akŞam baŞka hastaneye gıdıcem.kakasını yapar yapmaz.ıÇım rahat deĞıl nedense. Tamam yan etkı ıshal yapar ama kuzumun bÜtÜn vÜcudu kızamık gıbı oldu.hadı bunuda geÇtım en azından bır tahlıl daha yapda geÇtı de bÜyÜk ınsan deĞılkı bu derdını anlatsın.yemıyor ıÇmıyor sÜreklı uyuyor bazen devlet hastanelerı Özellerden daha ıyı dıye dÜŞÜnÜyorum. Canım saol valla

tülaycım ben duru hastalanınca araştırma hastanesine gidiyorum aciline daha çok ilgileniyorlar

Selamlar Kizlar Yeniden,

Zehra merak ettim, sen emziriyor musun canim?

Ferda sanirim sen emziriyorsun canim. Ya sanirim bu kuzular aliskanliktan uyaniyorlar geceleri. Teyzemlerde o kadar cok uyumasinida, ortam degisikligine ve disarida cok kaldigimiz icin yorgunluga bagliyorum. Az önce bir yazi okudum fakat kopyalayamiyorum buraya. "Lüzumsuz gece uyanmalarina son" diye aramaya verirseniz, belki isinize yarar. Ben tatbik etmeye calisacagim bakalim.

Tülay'cigim, insallah düzelir kuzum. Ve ben devlet hastanelerine, özelden daha cok güveniyorum. Özel hastaneler, ticari kuruluslar. Eger bir insan isini öncelikle ticari amacla yapiyor ve yeterince sevgi katamiyorsa, gelisigüzel bir is ortaya cikar ki, bu da beni tedirgin ediyor. Bence birde devlet hastanesine götür kuzumu.

Gözün aydin Banu'cugum, yaza fit gireceksin.

Kizlar Doruk uyandi ve yemegi hazir. Biz karnimizi doyuralim, sonra görüsürüz yine...

tülaycığım inş. meleğin toplanır....

kafam ambela gibi bişey yapamıyorum c.tesi sabah çok erken kalktım gece geç yattım ve yorgundum
pazar aynı şekildim gece 11 de doğumgününe gelemeyen arkadaşım geldi....eee çocuklar uyudu tam sohbet ediyoruz 1.30 ali kalktı gazı var ağlıyo herif koca adam gibi pırtlatıyor yok 2.30 kadar salladım onu yatırdım...ömer vızıldadı onu besledim 3.30 oldu yatacağız4 de ali ağladı verdim mama uyudu sonra yattım 8 de kalktım enerjim yok yaa kahvaltı yaptım çocukları uyuttum......yemek attım ocağa çocuklara kahvaltı verdimm...nohut pişirdim tam pişmemiş yedinden pişiriyorum...pişsin hemen ali ömere yedireceğim ben yiyeceğim aksam içinde taze fasulye yapacağım..biçamaşır astım ..kuruyanı katladım kaldırdım....şimdi yine asılması gerek iptekiler katlanacak...yemek yiyelim enerji gelirr bizeee

Kızlar selam, iyi pazartesiler herkese a.s.

Bende sabahtan spora gittim. Özlemişim valla 10 gündür gitmeyince, iyi geldi. 2 gibi geldim. Kızım uyanmış çorbasını içirdim. Ananemizi yolcu ettik size bakayım dedim a.s. Annemde sağolsun evimi toparlamış yerleri silmiş. Ispanak yapıcam diye yıkamış. Akşama doğru pişiririm artık a.s.

Tülay'cım çok geçmiş olsun canım ya ne kadar dikkat edersek edelim kapıyorlar biyerden. İnşallah en kısa sürede düzelir kuzum a.s.

Banu'cum işe döndün demek. Kolay gelsin canım. Oto koltuğunuzu da güzel günlerde kullanın a.s.

Gülşah'cım sağolasın canım tekrar çok tşk ederim a.s.

Ayşe'cim kuzum ateşlenmiş çok geçmiş olsun ya a.s.

Birsom hadi atlattın bacım sıra bizde. Resimlerede bakıcam şimdi a.s. Kilo da süper gitmiş valla helal olsun a.s.

Filiz'cim d.günün kutlu olsun tatlım. Kusura bakma haftasonu giremeyince atlamışım. Tüm sevdiklerinle nice senelere canım a.s.Defne'de gece yanımda yattığı halde en geç 2 saatte bir uyanıyor. UYku arasında emip dalıyor yine a.s.

Ferda'cım sağolasın canım a.s. Koltuğu ve puset karşıdan Haşim İşcan geçitinden bi dükkandan aldık canım. Unkapanı'nı geçince. Gitmeye karar verirsen adresini ve telini veririm canım a.s. NAkit para lunca çok uyguna alabiliyorsun a.s.

Zehra'cım sağolasın canım ne yapayım ya gezmeden de olmuyor a.s. Çok tşk ederim canım a.s.

Defdef tepeme çıkmaya çalışıyor. Zaten 2 gündür mızır mızır. Bi sıkıntısı var belli. Güneşte bi açıp bi kapamasa dışarı çıkaracağım azcık. Ben kuzumla ilgileneyim kızlar öptüm hepinizi a.s.

filizcim pınarcım teşekkürler fıstıklar nasılsınız :)
pınarcım döndüm işe tatlım kızları bırakmak zor oldu duru özellikle arkamdan çok ağladı annem sana alıştı bana gelmiyor diye sitem bile etti:) defne nasıl sen nasılsın

rica ederim canım ne yaptım ki. bencede devlet hastaneleri özelliklede araştırma hastanelerinin bazıları çok daha iyi oluyor. özeller fazladan para almak için gereksiz tahlil yaptırıyorlar filan falan. neyse canım güzel kızına acil şifalar diliyorum. allah bi daha göstermesin :)))

evet canım emziriyorum sayılır. yani hafta sonları emziriyorum, birde akşamları. önceleri iş yerinde sağıyordum sütümü ama şimdi o kadar sütüm kalamdı. zaten tek göğüsle emziriyorum. önceden dolaba attığım sütler vardı. birde babannesi de gündüzleri onu veriyor 100-150 cc kadar.

defne önceleri emziğe alıştırmadan önce gece her uyandığında beni emip uyuyordu ve şimdide aynı şeyi yapıyor. fakat şimdi karnı doymuyor çünkü yetmiyor. valla bende doktora soracağım bu ay devam sütü vereyim mi diye? belki doyarsa bu kadar sık uyanmaz.

ama birde şöyle bir korkum var açıkçası. eğer akşamlarıda emzirmezsem sütüm kesilirse diye üzülüyorum. zaten artık doymak için değil ama bağışıklık için süt alması faydalı birde aradaki duygusal bağ açısından. ne bileyim işte emzirmemek garip geliyor. sanki kızımla bağım azalacak gibi geliyor bana şimdi zaten sadece akşamları görüyorum ya kuzumu. aslında yanlış bişey ama işte elimde değil. böyle hissediyorum maalesef. akşam geldiğimde bana yapışıp emmesi hoşuma gidiyor.

ferdacım bende pusetınden salıncagına oto koltuguna durunun herseyını haşim işcandan aldım nakıt olunca acayıp ındırımlı oluyor
bence ordan bak sende oto koltugunaa
her butceye uygun koltuk varr canım

banucum bu arada oto koltuğunuz hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın işallah.

bizde britax römer diye bi markanın aldık. defnoş alıştı çok şükür. bayağı rahat ve güvenli gözüküyordu. sağlıcakla otursun kuzucuklarımız...

pınarcım hoşgeldin.. ne güzel sporunu da yapmışsın...

birsen valla allah sana yardım etsin. biz bir taneyle başedemiyoruz. sen iki oğluşla gece gündüz uğraşıyorsun. kolay değil valla insanda ne güç kalır nede hal:) ama onlar iyi olsunda herşeye değer değil mi?

bende sabahları işe gelirken yataktan zor kalkıyorum. uykusuzluk ve yorgunluktan. ama kızımın o güler yüzü geliyor aklıma hep ve güç alıyorum. allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın:) bak çok özledim kızımız (

Kızlar herkese merhabalar...a.s.
neyse bir işim çoğaldı bugünlerde bir türlü giremiyorum bende anlamayamadım..:uhm:
bi selam verip çıkcam yine sizleri özledim valla. geçmişe bakamıyorum üfff. hiçbirşeyden haberim yok.böylede çok kötü oluyor.:çok üzgünüm:
neyse hepinizi öpüyorum ve kuzularınızı..opuyorumnanaktan
bana kolay gelsin mafoldumben

pınarcım zehracım banucum teşekekürler kızlar. ayy bide araba koltuğu var bende beyenebilsem alıcamda karar veremiyorum.ya hep derim en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye ama uygulamaya geçemem hiç:))

selam kızlar okuldayım pofffff
geçmişe bakamadım fazla tülaycım selini merak ettim tatlım nasıl oldu kuzucum

ayşe senin ufaklığın ateşi neden çıktı ki acaba kıyamam yaaa hasta olmasınlar artık valla çok üzülüyorum

bizd ebebekken arabasını ve oto koltuğunu römerden almıştık,çook iyi,sizde güle güle kullanıın cnm..

selam kızlar
Sizden sonra eşim geldi Gülşahlardan aldı bizi işte o kadar tarifi mesaj attık yine çok zor buldu:))
Neyse ordan çıktık kadıköy e gittik eşimin bi işi vardı, onu hallettik sonra görümcemlere gittik öteki görümcemlerde oraya geldi, Masal ı çok özlemişler ne zamandır görmüyolardı, gece 2,5 falandı eve geldik

Dünde arkadaşlarla buluştuk, sonra bize geldik, hafta sonlarını seviyorum ya değişiklik oluyo neyseki hafta içi hep aynı şeylerden çok sıkılıyorum

Masal uyuyo, bir sürü ütü var ev temizlencek biri benim yerime yapsa ne güzel olur, bugün hiçbişey yapmak istemiyo canım adette oldum dökülüyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…