fzehraboz canım saolasın.bugün yine akşam ak athlili yaptırıcaz.dediğin olabilir dicem ama ben inan ne meyve ne sebzeyi kabuğunla vermem çeşmedede yıkamam olaki vercek olsam bile hazır suyla yıkayıp veriyorum.valla çıldırcam ya bide dr az önce demişki flaggy dedinya o seline yan etki yaptı.heryeri isilik gibi oldu.ilacı kesin zaten amip geçmiştir demiş.ya sen nerden anladın tahlil yapmadan hani 10 günde geçmezdi.akşam kakasını yaparyapmaz başka yere götürcem.bide özel sırf çocuk hastanesi beni delirttiler valla günlerdir.
kızlar oğlum ateşlendi, okula gitmedim bugün. 38.8'e kadar çıktı. fitil attım. şimdi uyuyor. fitilden sonra düşmüş gibiydi. şimdi geri çıkmış sanki( üşüttü galiba dün. ev biraz serindi. banyo yapıp da yatınca olan olmuş zaten hiç üstünü örtmez!! off ( daha çıkarsa doktora götürecez
slm kızlar maşallahh toplanılmış çokda güzel olmuşş
inş.darısı başımıza karşı taraf olarak...
bana gelince sabahtan beri facede resim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor uyuz oldum
muhteşem ve yorucu bir doğumgünüydü..
kendimi sanki çocuklarımın düğününe hazırlanır gibi hissttim..
baştan anlatayım c.tesi sabah kaynım bizi aldı anneme bıraktı kaynanamda geldi...
onlar annemdeyken ben diyetisyene gitti...
süperrrr bişi olmuş geçen hafta 2700 gr vermiişim şaşkınım
ama geçen hafta 500 gr gidince biraz sıkı bi diyet verdi...ee bende evde eşşek gibi çalıştığımdan
artı regli dönemi geçirdim...3 haftda toplam 4500 gr gitti bu haftada aynı hızla giriş yaptım.
hafta sonu tabi dikkat olmadı ...ama bugün başlayacam ..
çocuklar 8 de kalktı mama içtiler şimdi birdaha uyudular...
,bende kahvaltı yapacağım...sizlere bakem dedim...
resimleri atıyorum kızla burayada koyacağım önce mamamı yiyeyim canavarlar uyurken :))
Zehracım evet bende tahlİllerİ İstedİm gÇnderİcekler akŞam baŞka hastaneye gİdİcem.kakasını yapar yapmaz.İÇİm rahat deĞİl nedense. Tamam yan etkİ İshal yapar ama kuzumun bÜtÜn vÜcudu kızamık gİbİ oldu.hadİ bunuda geÇtİm en azından bİr tahlİl daha yapda geÇtİ de bÜyÜk İnsan deĞİlkİ bu derdİnİ anlatsın.yemİyor İÇmİyor sÜreklİ uyuyor bazen devlet hastanelerİ Özellerden daha İyİ dİye dÜŞÜnÜyorum. Canım saol valla
Selamlar Kizlar Yeniden,
Zehra merak ettim, sen emziriyor musun canim?
Ferda sanirim sen emziriyorsun canim. Ya sanirim bu kuzular aliskanliktan uyaniyorlar geceleri. Teyzemlerde o kadar cok uyumasinida, ortam degisikligine ve disarida cok kaldigimiz icin yorgunluga bagliyorum. Az önce bir yazi okudum fakat kopyalayamiyorum buraya. "Lüzumsuz gece uyanmalarina son" diye aramaya verirseniz, belki isinize yarar. Ben tatbik etmeye calisacagim bakalim.
Tülay'cigim, insallah düzelir kuzum. Ve ben devlet hastanelerine, özelden daha cok güveniyorum. Özel hastaneler, ticari kuruluslar. Eger bir insan isini öncelikle ticari amacla yapiyor ve yeterince sevgi katamiyorsa, gelisigüzel bir is ortaya cikar ki, bu da beni tedirgin ediyor. Bence birde devlet hastanesine götür kuzumu.
Gözün aydin Banu'cugum, yaza fit gireceksin.
Kizlar Doruk uyandi ve yemegi hazir. Biz karnimizi doyuralim, sonra görüsürüz yine...
Selamlar Kizlar Yeniden,
Zehra merak ettim, sen emziriyor musun canim?
Ferda sanirim sen emziriyorsun canim. Ya sanirim bu kuzular aliskanliktan uyaniyorlar geceleri. Teyzemlerde o kadar cok uyumasinida, ortam degisikligine ve disarida cok kaldigimiz icin yorgunluga bagliyorum. Az önce bir yazi okudum fakat kopyalayamiyorum buraya. "Lüzumsuz gece uyanmalarina son" diye aramaya verirseniz, belki isinize yarar. Ben tatbik etmeye calisacagim bakalim.
Tülay'cigim, insallah düzelir kuzum. Ve ben devlet hastanelerine, özelden daha cok güveniyorum. Özel hastaneler, ticari kuruluslar. Eger bir insan isini öncelikle ticari amacla yapiyor ve yeterince sevgi katamiyorsa, gelisigüzel bir is ortaya cikar ki, bu da beni tedirgin ediyor. Bence birde devlet hastanesine götür kuzumu.
Gözün aydin Banu'cugum, yaza fit gireceksin.
Kizlar Doruk uyandi ve yemegi hazir. Biz karnimizi doyuralim, sonra görüsürüz yine...
tülaycığım inş. meleğin toplanır....
kafam ambela gibi bişey yapamıyorum c.tesi sabah çok erken kalktım gece geç yattım ve yorgundum
pazar aynı şekildim gece 11 de doğumgününe gelemeyen arkadaşım geldi....eee çocuklar uyudu tam sohbet ediyoruz 1.30 ali kalktı gazı var ağlıyo herif koca adam gibi pırtlatıyor yok 2.30 kadar salladım onu yatırdım...ömer vızıldadı onu besledim 3.30 oldu yatacağız4 de ali ağladı verdim mama uyudu sonra yattım 8 de kalktım enerjim yok yaa kahvaltı yaptım çocukları uyuttum......yemek attım ocağa çocuklara kahvaltı verdimm...nohut pişirdim tam pişmemiş yedinden pişiriyorum...pişsin hemen ali ömere yedireceğim ben yiyeceğim aksam içinde taze fasulye yapacağım..biçamaşır astım ..kuruyanı katladım kaldırdım....şimdi yine asılması gerek iptekiler katlanacak...yemek yiyelim enerji gelirr bizeee
ferdacım bende pusetınden salıncagına oto koltuguna durunun herseyını haşim işcandan aldım nakıt olunca acayıp ındırımlı oluyor
bence ordan bak sende oto koltugunaa
her butceye uygun koltuk varr canım
banucum bu arada oto koltuğunuz hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın işallah.
bizde britax römer diye bi markanın aldık. defnoş alıştı çok şükür. bayağı rahat ve güvenli gözüküyordu. sağlıcakla otursun kuzucuklarımız...
pınarcım hoşgeldin.. ne güzel sporunu da yapmışsın...
birsen valla allah sana yardım etsin. biz bir taneyle başedemiyoruz. sen iki oğluşla gece gündüz uğraşıyorsun. kolay değil valla insanda ne güç kalır nede hal:) ama onlar iyi olsunda herşeye değer değil mi?
bende sabahları işe gelirken yataktan zor kalkıyorum. uykusuzluk ve yorgunluktan. ama kızımın o güler yüzü geliyor aklıma hep ve güç alıyorum. allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın:) bak çok özledim kızımız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?