2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ceren kolay gelsin canım

esencim nasılsın tatlım ahsen nasıl

tülaycım benim ikinci çocuk olduğu için hiçbirşey almak istemiyorum bir daha kullanmayacağız diye iyi denk geldi arkadaşta olması sende selinime göre bulursun inşallah:) oto koltuğunu

ferdacım nasılsın canım

merhaba kızlar. geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederiz. doktora gittik teyzoşlar,çok şükür üşütme, enfeksiyon filan yokmuş. 2 yeni dişi çıkıyormuş kuzumun. ondan ateşlenmiş:kedi: ama nerden bileyim, 5 tane çıktı bundan önce,bilmedik bile ateş, ishal hiçbirşey olmadı. bunlar zorluyor demekki kuzumu:teselli: sabah fitil vermiştim yarım tane, o çok etkili olmamıştı. öğlen de pedifen şurup verdim. çok şükür düştü şimdi iyi bebeğim.:Saruboceq:

esen canım çok saol.işte ilaç yan etki yaptı sanırım her yeri kızamık çıkarmış gibi.bakalım akşam başka bir hastaneye götürücem.bişeyler yemiş kaç günden sonra ama hala halsizlik var dedi annem(

bizde oto koltuğunu kayseri'ye gittiğimizde almıştık kızlar. kraft'ın yeni ürünü. 230'a aldık sanırım bizde. çok memnunuz 1 aya yakındır kullanıyoruz. çok konforlu, ve güvenilir. tavsiye ederim.

Tahmin etmiştim canım ama herşeyi dişe bağlıyoruz diye yazmadım, çok geçmiş olsun Masal da diş çıkarırken hep ateşleniyo şimdiye kadar iki kere ateşlendi ikisinde de sonu diş oldu inşallah bundan sonrakiler kolay çıkar ızdırap oluyo bize,

Aman ii canım yemiş bari biraz, çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah kuzu

ohh iyi yapmışsınız cnm gezmekle.bende hasta oldum ağrım var çok canım acıyor,geçen hiç ağrım olmamıştı sevinmiştim anlamadım!!!
sağol cnm iyiyim ne yapalım Dağhan beyle takılıyoruz işte,.sende başladın işe,kolay gelsn tatilden sonra zor olmuştur.
canım bizde çok memnun kaldık römerden. sizde güle güle kullanın a.s.
sağolasın cnm.
iyi aman önemli bişey olmasında.

cnm geçen ateşlendiğinde Dağhandanda aynı şeyler çıkmıştı,kızlar dediki6.hastalık olabilir bence sende bi araştır olabilir ama korma kötü bişey değil..

ateşi çıkması kötü ama yeni dişlerin geliyor olması mutluluk verici. demekki her dişin belirtisi aynı olmuyor. kim bilir nasılo zorki yavrum ateşleniyor. ama başka bir sorunu olmadığına çok sevindim canım. işallah bu diş faslınıda bir an önce atlatır kuzucuk. darısı bizim başımıza, daha hiç dişimiz yok maalesef

en azından azda olsa bişeyler yemesi iyiye döndüğünün işaretidir canım. hiç sıkma canını kendini toplayıp yemesi düzelene kadar elbette halsizlik olur. mekelemeden yürümüyor biliyorsun ki bebeişler. tabi istisnalar kaideyi bozmaz. yavaş yavaş eski sağlığına tamamen kavuşur selin prenses...gönlünü ferah tut.a.s.

ferdacım tatilden sonra zor oldu

kızlar bu arada annemlere yakın temiz ev bulabilirsek ev almayı düşünüyoruz kredi çekip haftasonu iki gün gezdik ev baktık umarım iyi biryer buluruzda alırız

ayşecim sevindim birşey olmamasına tatlım duruda diş çıkarıyor çok mızmız ateşide vardı gece hiç uyumadı iki gündür jel falanda pek etki etmiyor

kızlar bu arada sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. daha önce söylemiştim belki hatırlıyorsunuzdur. kızıma babannesi bakıyor. sabah bırakıp akşam alıyoruz. mayıs başı gibi babannemiz köydeki evinde kalacaklar. orda bişeyler ekip biçiyor. kızımıda baştan oraya getirin dedi biz istemedik eşimle. sebeplerini sonra anlatırım. sonra oda ben haftanın 3 günü şehre geleyim ben bakayım 2 günde, eşimin teyzesi var bizim alt sokakta, o baksın dedi.

tabi bide işin maddi boyutu var. krediyle ev almıştık bide defneye hamilelikten sonra masraflar arttı. yani eğer bakıcı tutarsak bayağı bi sıkışacağız. ödeme gücümüz var ama başka hiç bir extra harcama yapmaya fırsatımız olmayacak. şimdiki gibi rahat harcama yapamıyacağız. tabi kızm iyi bi şekilde büyüsünde buna razıyız o ayrı.

şimde size fikrinizi sormak istiyorum. bu şekilde bölük pörçük aileden birilerinin bakmasımı iyi yoksa bilinçli bir bakıcı bulup maddi zorluğa rağmen ona baktırmak mı?

fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim. bu hafta sonu bi bakıcıyla görüştük, aslında içimize yattı gibi yani bayanın daha önce iş tecrübesi yok ama iki çocuğunu hem çalışmış hem büyütmüş.

ne yapacağım bilmiyorum. eşim sen bilirsin diyor ama onun gönlü annesinde yana.. kızlar ben ne yapacağım?bilmiyorumkismilemafoldumben

canım bakıcı konusunda önce bende çok tereddütlüydüm. ama çok şükür 2 aydır hiç bir problem yaşamadık. bayan evimize geliyor. oğluma güzel bakıyor ve daha da önemlisi seviyor. evimin işini de yapıyor. bana çok rahat oluyor. 3 gün orda 2 gün orda olmasındansa bence bir bakıcı tutun. tek bir kişinin ilgilenmesi -güvendikten sonra- daha mantıklı.

Sağolasın canım iyiyiz çok şükür a.s. Eeee şimdi sana alıştı tabi. Bikaç güne ananeci olur yine a.s.

Sağolasın canım yaptım valla 10 gündür gitmeyince çok iyi geldi a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

pınarcım zehracım banucum teşekekürler kızlar. ayy bide araba koltuğu var bende beyenebilsem alıcamda karar veremiyorum.ya hep derim en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye ama uygulamaya geçemem hiç:))

Canım görünüşünden çok içlerini incele mutlaka a.s.

Ohhh ne güzel gezmişsiniz sizde canım a.s. O işler hiç bitmiyo ya boşver gitsin yarın yaparsın a.s.

Ay çok sevindim canım ya enfeksiyon falan olmamasına a.s.

Güzel günlerde kullanın canım a.s. Bizimki daha denemedi. Arabaya biner binmez emmeye çok alışkın. Bakalım severek oturucak mı :uhm:

İnşallah gönlünüze göre ev bulursunuz canım a.s.

Bence ayrı ayrı kişilerdense güvenilir bir bakıcının düzenini oturtarak bakması daha iyi canım a.s.

kızlarrr resımlerrr taze taze facedeeeaklinialirimsmile

Sağolasın ama beni hiç çekmemişsin hain bacı :umursamaz: Şaka bi yana bende ekliyorum birazdan face'e canım a.s.

Bende öğlen size yazdıktan sonra Defdoş'u dışarı çıkardım. Çevrede bayağı bi gezdirdim kuzumu. Parkta çok eğlendi. Dönüştede karşı komşum çağırdı çaya. Eve bile girmeden oraya geçtim. Oturduk, çay içtik uzun süre. Eşimin eve gelmesine yakın geldim bende eve. Ayıklanmış temiz ıspanağım vardı. Onu pişirdim hemen. Yanına da makarna ve turşu bitti gitti a.s.

Yemek yedik, mutfağı toparladım, az öncede Defdoş'umu uyuttum. Size bakayım dedim. Şimdi buluşma resimlerini face'e ekleyeyim fırsat varken a.s.

merhaba kizlar,
direk konuya atlicam kusura bakmayin nolur,morelim bozukk birass( bebegimin dr kontrolu vardi bugun.göturdum ,gelisimi cok iyi dedi,ama bingildagina dokundu ve erken kapanmis coook az kalmis sadece dedi,carsambaya randevu verdi diger doktor bakicakmis birde..1 yasa kadar kapanmamasi gerekmis,ey kadin zaten ne kaldiki yasinaa??daha kendi basina ayakta duramadigi ve aDIM atamadigii icin,yasitlarina göre biraz yavas dedi pöfffffff basim agridi yaaa, ne olursunuz herhangi bi bilgisi olan varsa bingildak meselesi hakiinda yazsin fikirlerini:1no2:

Canım eşimin kuzeninin bebeğininde yaşı dolmadan kapanmıştı bıngıldağı. Sürekli takipteydi. Önemli olan kafasının büyüme durumu diye biliyorum :uhm:

Hem daha emeklemeyen yada adım atmayan bebişlerimiz var aramızda onu takma kafana a.s.

Ben ortalığı toparlayıp yatıyorum kızlar. Eşimde koltukta uyudu kaldı yazıktır. Sabah spora gidicem. Öğlene görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

aldıklarınızı güle güle kullanın cnm
cnm ya geçmiş olsun
oy yazık kuzuma çok geçmiş olsun tülay
bu amip çok karın ağrısı yapar ya yavrum nasıl dayanacak
inş atlatır en kısa zamanda
maşallah cnm ne güzel kilo vermişssin
diştenmiymiş aman başka bişey olmasında salgın varmış bu aralar eşim öyle dedi hastane bebek kaynıyormuş dikkat edin bebişlere
cnm bence bir bakıcı daha uygun olur
düzenli olur en azından bebkler şimdi öğrenme çağındalar ondan bişey bundan bişey alacağına
hep aynı kişi olup ilgilenirse daha olumlu olur bence

cnm zeynebinde kapanmış yada kapanmak üzere ama bişey demedi dr.bence sorun etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…