Ben ortalığı toparlayıp yatıyorum kızlar. Eşimde koltukta uyudu kaldı yazıktır. Sabah spora gidicem. Öğlene görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
cnm zeynebinde kapanmış yada kapanmak üzere ama bişey demedi dr.bence sorun etme
Canım eşimin kuzeninin bebeğininde yaşı dolmadan kapanmıştı bıngıldağı. Sürekli takipteydi. Önemli olan kafasının büyüme durumu diye biliyorum :uhm:
Hem daha emeklemeyen yada adım atmayan bebişlerimiz var aramızda onu takma kafana a.s.
cnm bana sorarsan alıştığı insanlarla olsun,aslında yazın biraz doğal ortamda olmasınında nesi kötüki,herkes bunu istiyor,şartlar iyiyse bence babaannesi baksın derim ben..kızlar bu arada sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. daha önce söylemiştim belki hatırlıyorsunuzdur. kızıma babannesi bakıyor. sabah bırakıp akşam alıyoruz. mayıs başı gibi babannemiz köydeki evinde kalacaklar. orda bişeyler ekip biçiyor. kızımıda baştan oraya getirin dedi biz istemedik eşimle. sebeplerini sonra anlatırım. sonra oda ben haftanın 3 günü şehre geleyim ben bakayım 2 günde, eşimin teyzesi var bizim alt sokakta, o baksın dedi.
tabi bide işin maddi boyutu var. krediyle ev almıştık bide defneye hamilelikten sonra masraflar arttı. yani eğer bakıcı tutarsak bayağı bi sıkışacağız. ödeme gücümüz var ama başka hiç bir extra harcama yapmaya fırsatımız olmayacak. şimdiki gibi rahat harcama yapamıyacağız. tabi kızm iyi bi şekilde büyüsünde buna razıyız o ayrı.
şimde size fikrinizi sormak istiyorum. bu şekilde bölük pörçük aileden birilerinin bakmasımı iyi yoksa bilinçli bir bakıcı bulup maddi zorluğa rağmen ona baktırmak mı?
fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim. bu hafta sonu bi bakıcıyla görüştük, aslında içimize yattı gibi yani bayanın daha önce iş tecrübesi yok ama iki çocuğunu hem çalışmış hem büyütmüş.
ne yapacağım bilmiyorum. eşim sen bilirsin diyor ama onun gönlü annesinde yana.. kızlar ben ne yapacağım?bilmiyorumkismilemafoldumben
cnm bizim doktorda baktı iyi kapanmış dedi ama köt bişey demedi takma bence her kafadan bi se çıkıyor normal bi dönem kapanması için..merhaba kizlar,
direk konuya atlicam kusura bakmayin nolur,morelim bozukk birass( bebegimin dr kontrolu vardi bugun.göturdum ,gelisimi cok iyi dedi,ama bingildagina dokundu ve erken kapanmis coook az kalmis sadece dedi,carsambaya randevu verdi diger doktor bakicakmis birde..1 yasa kadar kapanmamasi gerekmis,ey kadin zaten ne kaldiki yasinaa??daha kendi basina ayakta duramadigi ve aDIM atamadigii icin,yasitlarina göre biraz yavas dedi pöfffffff basim agridi yaaa, ne olursunuz herhangi bi bilgisi olan varsa bingildak meselesi hakiinda yazsin fikirlerini:1no2:
Allah kolaylık versin cnm..slm kızlar
resimlere baktım da süper bi gün geçirmişssiniz maşallah
bebeişler de sizde harikasız valla kıskandım
buraya bile giremiyorum bu aralar eynebin peşinde gezmekten
3 gündür yürüyor yavrum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evi anca yerleştirdim bitti sayılır işler
eşim ufak bi operasyon geçirdi bu hafta raporluymuş evde olacak zaten haftaycuma gidiyoruz sanırım o zamana kadar izinliymiş
kk yattı valla offfff
yarın görümcemler gelecek yine
ananesi falan
dr.a götürecekmiş eşim
sanki kocası yok başında ya sinir oluyorum artık herşeye
zeynebi götüremedim daha dr.a milletle uğraşıyoruz
nasıl insan bunlar ya anlamadım gitti
hep yük hep yükk
neyse gece gece anlatıp sinir olmayayım daha bende erken yataım yarın yorucu bi gün beni bekliyor
iyi geceler kızlar
oh canım baya bişeyler yapmışsın bugün walla geçmiş olsun hortum olayı çok kötü biliyorum bizimde çıkmıştı bidefa mutfak her taraf su olmuştu oluyo işte böyle ufak ev kazalar napalım aah beterinden korusunİyi geceler kızlar,,
Şu an o kadar yorgunumki anlatamam..bugün tam yazacakken şarjım bitti kapandı bidahada açamadım.yemeğimi yaptım,oğlumu emzirirken kargo geldi kayınvalidem Dağhana tarhana ve bize ev telefonu gönderdi almışlar kullanmamışlar verlim demişlerdi,neyse bide bana makyaj malzemelreri göndermiş sağolsun,fondotenikapatıcıifar allık vs.unutmamış yine.neyse akşam eşim geldi,ben hemen pazara kaçtım komşumla,oğlum uyumuştu zaten..geldiğimdede uyuyordu ama kokumu aldı heralde 5 dk da uyandı neyse yedik içtik,aldıklarımı yerleştirdim,bulaşıklar,filan derken iyice yoruldum,sonrada dağhan babsıyla küvet keyfi yaptılar arkasından onu giydir muhallebi yap yedir,o aradada şakır şakır lavobonun altında sular akmaya başlamazmı meğer hortum çıkmış yerinden nasıl oluyorsa,neyse eşim halletti,inşalah akmaz.oğlumuda uyuttum o arada ve hemen banyoya girdim,ohh dinlendim biraz ama biraz kitap okuyup yatıcam benimki kalkmaya başlarsa öff yanii...
Herkese iyi geceler,öpüldünüz..
herkese günaydınlar arkadaşlar a.s.
öncelikle bakıcı konusunda fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. sizlerde benim gibi ikiye bölündünüz. ooofff nasıl olacak bu iş bilmiyorum. neyse hayırlısı bakalım.
filizcim şu emzirme olayınıo nasıl yola koyacağımı bilmiyorum. işten geliyorum emzirirsem yemek yemiyor emzirmezsem de sütüm gidiyor yavaş yavaş....ve geceye yetmiyor. benim kız o muhallebilerdende ne yiyor nede içiyor maalesef. ne uyku ne de yemek düzeni oturtamadım defneye.
şu anda geçmişi okumaya fırsat bulamadım. umarım herkesin keyfi yerindedir ve yaramaz bir durum yoktur.
ben çıkmak zorundayım. fırsat bulursam geleceğim:) çok öpüyorum sizleri...
gunaydınnnn kızlarrrrrrra.s.
fılızcım hiç takma eşinin laflarına bana bıraz ılgı bekledıgı ıcın böyle yapıyor gıbı geldı sadece doruk degıl buara bı cogumuzda var uykuya dalamama problemı bıldıgım kadarıyla hıc sıkma canını bu dönemıde atlatacagız bıraz yorulacagız :1hug:
pınarcım resım demısken dun aksam defneyle senın resmını yuklemıstım o yok bazılarını atlamısım galıba onlarıda bu aksam atarım senı unuturmuyum bacımyerimseniben
ferdacım pazarlara gıdılmıs banyolar yapılmıs keyıfler yerındee inşallah cok ış cıkartmamıstır su akması sana
kolay gelsın burcucum sana sen geldıgındede toplanırıs sen hala annendesın demı derslere cvalısırken arada ugramayı ıhmal etme
tulaycım selın nasıl oldu?
sıbelcım yagızım nasıl?
kuzular buara hasta ya
buarada buluşmaya gelen annelerı tebrık edıyorum arkamızı toplarsın unuttuklarımızı kargo yaparsın dıyolardı ama kımse hıcbıseyını unutmamış çok fazla yazmaya fırsat bulamadım ama kızımın cicileri için tekrar tesekkur ederım teyzelerı
buarada nurtenın kızı defne acayıp uslu bı kıs masallah gunun en uslu bebegı onu sectım
yağız uykucu şirindi kıyamam ya cok uykusu olmasına ragmen uyuyamadı annesını rahat bırakmadı o yuzden
daghanı gormenız lazımdı ferda getırdı cocukların yanına o mutfaga gıttı baska meşgaleler buldu kendınee ferdanın bukadar fit olma sebebını buldum daghan hıc oturmuyoo ferdada peşinde:)
ahsen mercımeğinden bır ses cıkıyo şaşırdım kaldım anası gıbı güzel seslı olucakk şimdilik çığlık atıyo ama sarkı soylemeye baslar sanırım buyudukce
pınarın kızı defnede resımlerde ınsan mıncıklamak ıstıyo ya zilli pozlarına gercektende ölee ama öle huysuz bı bebek degıl masallah sadece pınarı yakınlarda olsun yeterr
ayy gazelde pek uslu pas gecmıyeyım ama al karsına seyret öle guzel gozlerı varkıı maşallahh bıze gelınce farkettım kımseye benzetemıyodum ama goz rengı harıc annesıne benzıyo
masal da cok tatlı hande habıre agzına bıseyler tıkıyodu ama oynarken gormelısınız poposunu bıa atıyokı evlere senlık maşallah
resımlerde genelde duruyla serra yok onlar uyumayı başaran bebelerdi o yuzden bı cok resımde yoklar
serra yol yorgunu oldugu cok bellıydı huysuzlandı bıraz sonrada uyudu ama aynıı anneesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tıpkısının kopyası yanıısositososito(öle avutuyorus kendımızı tugbayla ama aynı babaları yanı)
inşallah atladıgım yokturr cok guzel bı gun gecırdım sayesınızde cokta mutlu oldum fazla muhabbet etme sansımız olmadı bebelerden ama farkında olmadan aıle gıbı olmuşuz meğer herkez bırbırını okadar ıyı tanıyokı hepınızı cok sevıyorummm
bıraz iş yapayım gorusuruss
çalış tabii bu kadar uzun yazımı yazılır..
oku oku bitmiyor..
bu arada siz yazılarda neden alıntı yapmıyorsunuz..
herkese günaydınlar arkadaşlar a.s.
öncelikle bakıcı konusunda fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. sizlerde benim gibi ikiye bölündünüz. ooofff nasıl olacak bu iş bilmiyorum. neyse hayırlısı bakalım.
filizcim şu emzirme olayınıo nasıl yola koyacağımı bilmiyorum. işten geliyorum emzirirsem yemek yemiyor emzirmezsem de sütüm gidiyor yavaş yavaş....ve geceye yetmiyor. benim kız o muhallebilerdende ne yiyor nede içiyor maalesef. ne uyku ne de yemek düzeni oturtamadım defneye.
şu anda geçmişi okumaya fırsat bulamadım. umarım herkesin keyfi yerindedir ve yaramaz bir durum yoktur.
ben çıkmak zorundayım. fırsat bulursam geleceğim:) çok öpüyorum sizleri...
fılızcım hiç takma eşinin laflarına bana bıraz ılgı bekledıgı ıcın böyle yapıyor gıbı geldı sadece doruk degıl buara bı cogumuzda var uykuya dalamama problemı bıldıgım kadarıyla hıc sıkma canını bu dönemıde atlatacagız bıraz yorulacagız :1hug:
pınarcım resım demısken dun aksam defneyle senın resmını yuklemıstım o yok bazılarını atlamısım galıba onlarıda bu aksam atarım senı unuturmuyum bacımyerimseniben
ferdacım pazarlara gıdılmıs banyolar yapılmıs keyıfler yerındee inşallah cok ış cıkartmamıstır su akması sana
kolay gelsın burcucum sana sen geldıgındede toplanırıs sen hala annendesın demı derslere cvalısırken arada ugramayı ıhmal etme
sıbelcım yagızım nasıl?
kuzular buara hasta ya
buarada buluşmaya gelen annelerı tebrık edıyorum arkamızı toplarsın unuttuklarımızı kargo yaparsın dıyolardı ama kımse hıcbıseyını unutmamış çok fazla yazmaya fırsat bulamadım ama kızımın cicileri için tekrar tesekkur ederım teyzelerı
buarada nurtenın kızı defne acayıp uslu bı kıs masallah gunun en uslu bebegı onu sectım
yağız uykucu şirindi kıyamam ya cok uykusu olmasına ragmen uyuyamadı annesını rahat bırakmadı o yuzden
daghanı gormenız lazımdı ferda getırdı cocukların yanına o mutfaga gıttı baska meşgaleler buldu kendınee ferdanın bukadar fit olma sebebını buldum daghan hıc oturmuyoo ferdada peşinde:)
ahsen mercımeğinden bır ses cıkıyo şaşırdım kaldım anası gıbı güzel seslı olucakk şimdilik çığlık atıyo ama sarkı soylemeye baslar sanırım buyudukce
pınarın kızı defnede resımlerde ınsan mıncıklamak ıstıyo ya zilli pozlarına gercektende ölee ama öle huysuz bı bebek degıl masallah sadece pınarı yakınlarda olsun yeterr
ayy gazelde pek uslu pas gecmıyeyım ama al karsına seyret öle guzel gozlerı varkıı maşallahh bıze gelınce farkettım kımseye benzetemıyodum ama goz rengı harıc annesıne benzıyo
masal da cok tatlı hande habıre agzına bıseyler tıkıyodu ama oynarken gormelısınız poposunu bıa atıyokı evlere senlık maşallah
resımlerde genelde duruyla serra yok onlar uyumayı başaran bebelerdi o yuzden bı cok resımde yoklar
serra yol yorgunu oldugu cok bellıydı huysuzlandı bıraz sonrada uyudu ama aynıı anneesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tıpkısının kopyası yanıısositososito(öle avutuyorus kendımızı tugbayla ama aynı babaları yanı)
inşallah atladıgım yokturr cok guzel bı gun gecırdım sayesınızde cokta mutlu oldum fazla muhabbet etme sansımız olmadı bebelerden ama farkında olmadan aıle gıbı olmuşuz meğer herkez bırbırını okadar ıyı tanıyokı hepınızı cok sevıyorummm
gunaydın hoşgeldın şekerrım arada ugra tabıı ılla nısanda dogurdun dıye mayısı pas gecmekaydirigubbakcemile3
alıntı yapıyorus tabı benım yazım ıcın dıyosan cok uzun oldugundan alıntı yapmak ıstemedım roman gıbı döktürdüm
baranımıda unutmadım en uslu erkek katagorisindede bırıncı oopuyorumnanaktan
sanada tesekkur ederım seker kaynananı ekıp geldın kaydirigubbakcemile3
Kızlar selamlarrr nasılsınız, buluşma resimlerinizi gördüm süperrrr eşimin başının etini yiyorum beni ist.a götür diye ayarlıyım gelicem,
kkya giremiyorum diye unutmadınız dimi kağanımla beni
beni sorarsanız bi kpss sendromu aldı başını gidiyor, boş vakit bulduğum gibi kitaba saldırıyorum ama tarih çokkkk ağır ve ezber, mat dersen takılıp kalıyorum , yinede bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bu iş için geç kalmışım bunu anladım, tam okul bittiğine hazırlanmalıymışız sınava, hem bilgilerin taze olduğu hem çalışma alışkanlığının olduğu dönem...
Neyse, sporada gidiyorm ama diyet olayını yapamadığım için pekte kilo vermiş sayılmam, yinede hiç yoktan iyidir sıkılaşmak dimi
Buradan olmasada faceden hepinizi takip etmeye çalışıyorum, çok öptük sizleri
Günaydin,
Bugün ben acayim forumu...
Pinar'cigim, tesekkür ederim d.günümü es gecmedigin icin.
Zehra'cigim öncelikle bakici konusuna degineyim. Kizin babaannesine alistiysa ve bir problem cikartmiyorsa kadin, bence düzenini bozma. Bakici sonucta yabanci birisi ve ne kadar güvenilir oldugunu, belli bir zamandan sonra anliyorsun. Hem maddi külfetide var. Ikincisi, bende emzirmeyi sürdürüyorum ve ciddi bir duygusal bag olustu oglumla meme arasinda. Devam sütünü doktoruna bir sor ama alismasi zor olabilir. Ben sütümün az oldugunu hissettigimde ve cok bunaldigim bir zamanda vermistim, bana dehsetle bakmisti ve redetmisti. Simdi 10.aydan sonra icirilen gece sütleri var tahilli. Bazen onlardan iciriyorum muhallebi yerine. Cok seviyor. Ama ardindan yine meme istiyor ve maalesef ne kadar karni tok olursa olsun, gece mutlaka uyaniyor birkac kez.
Kizlar Doruk sonunda esimle arami acti. Cok feci tartistik dün ve cok kirildim. Dün disari ciktik ve cok oyalandi disarida, elektronik satan bir magaza var ve kendini kaybediyor öyle yerlerde. Her neyse, eve geldigimizde saat 20:00 gibiydi ve yolda birazcik uyumus olmasina ragmen, cok uykusu vardi oglumun. Birde cok terlemisti. Suyunu icirdim, doyurdum karnini ve altini degistiriyorum tam. Altini acmamla isemesi bir oldu. Üstünü tekrar degistir ve giydir derken uykusu kacti. Emiyor, emiyor uyuyor ve yatagina koyunca tepiniyor, bagiriyor ve cikmak istiyor. Oyundu, masajdi derken cok uykusu olmasina ragmen uyumadi bir türlü. 2 saat falan gectiki artik iyice bunalmis bir haldeyim, nefes almak istiyorum biraz. Birde esimin cenesi düstü, elestiriyorda elestiriyor. Almis cocugu oynuyor ve uykuyu iyice unuttu Doruk. Uyutana kadar Gece 24:00'ü buldu ve kirik dökük bir halde uyumusum.
sıbelcım yagızım nasıl?
kuzular buara hasta ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?