2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Canlarım;

Bizde hazırlıklar full-time devam ediyor.Birçok şeyi hallettik.Dün akşamda fotoğraf çektirdik Yağız'ın.Onları da yarın alıcaz çerçevelerimize yerleştiricez.

Birde dün işten gelince Ayşe(Cerencim) tetemizin bize gönderdiği koliyle karşılaştık.

ışte içinden çıkanlar.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

O kadar duygulandım ki anlatamam.Çok incesin tatlım.

kızlar nasılsınız ?
maşallah sizlere facede resimlerinizi gördüm kuzularda sizlerde çokkk güzel çok tatlı çıkmışsınız ne güzel olmuş sonunda buluştunuz.çok sevindim adınıza..
hepinize maşallah

çok yorgunum ama buraya girmeden yapamıyorum:) bi bakayım diye girdim ve seni gördüm. güle güle kullansın bebeğim:) kız mektubu bile koymuşsunolumunekankayizsmile çerçeve de kırmızı kırmızı parlıyor, en sevdiğim renkbayanssulusmile kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun:kedi:

ben çok yorgunum yaa( sabah 6'da kalktım. hiç alışık değilim! kuzumun ateşi yine 38,5. üzerini soydum,fitil verdim. kahvaltısını yaptırdım. bakıcı teyzemize emanet edip okula gittim. neyseki bugün yarım gün. öğlen hemen eve geldim. çok şükür bi daha çıkmamış kuzumun ateşi. tv seyrederken uyudu kaldı. bende yatıcam şimdi. işim yok, dinleneyim biraz.

Kızlar merhaba nasılsınız.ayŞecım ateŞı dÜŞmÜŞ sevındım.ateŞ mahvedıyor valla.

Sıbelcım gÜle gÜle gÜle kullanın cıcılerınızı.yaĞızda ınŞallah daha ıyıdır.

Özlem canım takma sen dÜŞÜncesız ınsan ne desende anlamazda yapmazda zaten.

gelelim bize selinim bugün daha iyi sayılır.akşam hastaneye gittik.kaka tahlili istedi dr amipli dizanteri olduğunu çok düşünmüyorum ama tahlil yapalım dedi. ama benim kuzum nedense kaka yapmamakta inat etti hala bekliyor eşimle annem yaparsa götürücekler hastaneye.allaha şükür ki iştahı açıldı biraz keyfide yerinde.sadece benden başka kimseye gitmek istemiyor sabah annem arkamdan zor susturmuş sanırım hastalık nazı yapıyor.olsun ben herşeye razıyım valla iyileşssinde.

aynurrrrrrrrrrr bu arada beni mahçup ettin her zamanki gibi valla ..eşim aradı sana koli geldi diye akşam gelince sen aç dedi bana:)).canım çok saoll gerçi teşekkürler bile az kalır:) gerçi yaptıkların karşısında duygularımı anlatamam tekrar tekrar teşekkürler canım benim...akşam ararım zaten.

tülaycım canım çok geçmiş olsun selinime.tatlım özeline msj attım

Ayşecim canım çok geçmiş olsun melih kaan hastaymış canım..

Tülaycım selinde daha ii umarım canım ne zamandır giremiyorum..

Banu,Ferda,Filiz Zehra kızlar herkese selamlar

gülşahcım haklısın aslında bu aya kadar emzirdim ama ne bileyim emzirmezsem kızımla aramda bişeyler değişecek gibi geliyor. biliyorum çok saçma belki ama böyle hissediyorum. yemek olayına gelince inana o kadra zor yediriyorum ki herşeyi. uykusu gelipte birde açsa meme dışında bişey istemiyor ve ağlıyor. akşamları çorba, muhallebi, çok denedim ama reddediyor. bazen zorla veriyorum ama içim elvermiyor ağlarken yedirmek. karnı tam doymadığı içinde hanfendi gecede kırk kere uyanıyor hatta tok olsada uyanıyor o ayrı. tabiri caizse odasıyla yatak arasında sabaha kadar mekik dokuyorum.

ama alışacak dediğin gibi başka yolu yok zaman ihtiyacımız var beninmde onunda. aslında 2 yaşına kadar bağışıklık açısından emse çok iyi olur ama bizim kız ayarını bilmiyor. sadece meme istiyor yemeği reddediyor. bakalım bir yolunu bulup zamanla alıştıracağız.

bakıcı olayına gelince aslında bende korkuyorum yabancı birine kızımı emanet etmeye ama profosyenel biri tarafından düzenli bi şekilde bakılması da bana daha iyi gibi geliyor. kafam çok karışık karar veremiyorum. ikisininde artı ve eksileri var aslında.

canım şu dönemde nerdeyse her bebiş ateşleniyor. çok geçmiş olsun. neyseki yanına gelebilmişsin. böyle zamanlarda annelerinin yanında olmasına ihtiyaçları var çünkü. ateşinin tekrar çıkmaması iyide neden çıktı acaba? yat sende dinlen tatlım ikinizede iyi uykular :)

tülaycım selinin daha iyi olmasına çok sevindim. işallah tahlilleride iyi çıkar. bırak biraz naz yapsın kuzucuk. hepimiz hasta olunca biraz nazlanmazmıyız zaten :)))) anne olunca insan herşeye razı yeterki onlar iyi olsun değil mi? allah onlara sağlık sıhhat versin biz bi şeklide her koşula dayanırız.

Ayşe tetemiz tekrar tekrar teşekkürler.Çok naziksin.Hele mektubun beni inanılmaz etkiledi.Albümümüze resimlerimizi yerleştirdik bile :) Kuzumada çok geçmiş olsun Yağızdan bu aralar dişten dolayı çok huysuz ve hafif ateşi var.

Keşke sende olabilseydin Cerencim.

Saolasın tatlım biraz daha iyi çok şükür.

cerencim sanada merhaba nasılsın

sibelcim ayşe ne kadar ince düşünmüş güle güle kullanın tatlım hediyelerinizi :)))

çok yoğunum bende bugün patron burada belediye başkanları gelecek birazdan yine tempom başladı eşimle akşam ev bakacağız

sibelcim güle güle kullanın cicilerinizi
ayşecim çok düşüncelisin yüreğine sağlık canım:))a.s.

tülaycım selinin iyi olmasına sevindim hastalıkta çok nazlı oluyorlar canım

ayşecim bu dönemde ateşlenme çok oluyor sanjırım size de geçmiş olsun tekrar eğer ateşi çıkmadıysa bidaha çıkmaz atlattınız ççok şükür

keşke canım bende çok isterdim aranızda olmayı..
ciclerinizi güle güle kullanın canım çok güzeller..opuyorumnanaktan

iyiyim canım benim sen ne yaptın bakim?

resimleri ben göremedim eşim facemi kapattırdı kıskanç ne olacak

ilahi banucum..

zehracım esencim cerencim saolun kızlar.valla ben nazına razıyım ya kuzum neler çekti gecenin yarısı defalrca banyo yaptı hala içim sızlıyor.umarım bir daha yaşamayız aynı şeyi.

zehracım esencim cerencim saolun kızlar.valla ben nazına razıyım ya kuzum neler çekti gecenin yarısı defalrca banyo yaptı hala içim sızlıyor.umarım bir daha yaşamayız aynı şeyi.

ay canım benim allah kimselere yaşatmasın tüm kuzular ii olsun inşallah..

öyle valla cerencim arkadaşlarıma bile karışıyor bu kim şukim diye bende kapattırdım

tülay nasılsın canım selinin iyi olmasına sevindim yüzleri gülsünde nazları çekilir

aldıklarınızı güle güle kullanın cnm

iyi akşamlar cnm

Sağolasın canım a.s. Seninde görümcenler geliyormuş Allah yardımcın olsun a.s.

Bi doktora daha göster bakalım canım ama bi sorun olduğunu sanmıyorum ben :uhm:

Ohhh helal kaynanana valla bacım düşünceli kadın a.s. Güzel günlerde kullanın a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12623134#post12623134
kızlar diş buğdayımız bakmak istersenizopuyorumnanaktan

Çok güzel olmuş canım Allah damatlığını da göstersin a.s.

inanmıyorum ya buluşmuşsunuz kızlarrrrrrrrrrrr neden bana haber vermedinizzzzzzzzz alsanaalsanasmile:1hug: ay keşke haberim olsaydı gerçekten kızlar bi dahaya bana gelsenizeeee

Bi sonrakinde haberdar ederiz senide a.s.

Hoşgeldin canım unuturmuyuz hiç. Çok güzel gözüküyorsunuz oğluşunla özlemişiz valla a.s.

Rica ederim canım a.s.

Bu erkekler hep anlayışsız valla canım ya. Onlar yapsa hiç sorun olmaz ama bizim azcık da olsa şikayet etmeye oflanmaya hakkımız yok. Bu sabah eşim giderken Defne'ye mama yedirmeye çalışıyorum. Akşam 7'den beri bişey yemedi çünkü beni emmenin dışında. Yemeyince "açlıktan ölüyorsun be kızım inat etmede ye şunu" diye biraz yüksek sesle söyledim. Ne biçim konuşuyormuşum, yemezse yemesinmiş, kalkınca kahvaltısını edermiş. Kes sesini be dedim. Açlıktan sürekli 10 dk'da bir emmek istiyor. Uyku mu uyuyoruz sen fosur fosur uyurken dedim. Anladı hatasını çıktı gitti. Öğlende aramış uyuyabildin mi biraz diyor klava:

Sağolasın canım bekliyorum resimleri muckkk a.s.

Evet ya Defdef huysuz değilde istediği olduğu zaman. Yanında ben olmazsam kıyamet kopuyor oyyyy kafamçokkarıştı

Selam canım a.s. Ohhh hazırlıklar tam gaz. Bende haftaya şu resim ve çerçeve olayını halletmeliyim. Resim çekilirken rahat durdu mu Yağız paşam :uhm:

Ohh hediyelerinizi de güzel günlerde kullanın. Ayşe'cim çok incesin valla a.s.

Selam canım a.s.

Aman canım ya sevindim bir daha çıkmadığına dinlen sende güzelce a.s.

Gözün aydın canım sevindim Selin kuzumun daha iyi olmasına a.s.

Selam bacılar a.s.

Ay akşam oldu ben ancak gelebildim. Bugün çok atraksiyonluydu valla. Sabah annem geldi sağolsun. Kahvaltıdan sonra spora gitmek için evden çıkarken hadi sizde gelin beni duraktan yolcu edin, Defdoş'da hava almış olur dedim. Neyse bunlar beni yolcu ettiler. Bende gittim spora başlayalı yarım saat falan olmuştu ki annem yana yana beni arıyor. Bunlar beni yolcu ettikten sonra gezmişler, parka falan gitmişler. Dönüşte annem asansöre binerken anahtarı oynasın diye Defdef'e vermiş. Hanımefendide nasıl becerdiyse ufacık aradan asansör boşluğuna düşürmüş anahtarı. Eee kalmışlar kapıda. Karşı komşuma geçmişler. Yönetici evde yok ki asansör boşluğunun anahtarını alayım. Adam çalışıyor. Yeden anahtarımızda taaa kayınvalidemde. Gitmeyi gözüm yemedi. Çilingiri aradım %30 kapıyı bozma ihtimalimiz var dedi. Neyse atladım taksiye geldim eve. İndim bodrum kata. Asansör boşluğunda parmaklık var. Ama adam boyu yüksekliğinde. Tırmandım oraya. Annemde yukarıdan asansörü çağırdı. Soktum kolumu o karanlıkta karıştıra karıştıra buldum anahtarları çok şükür. Neyse girdik içeri atlattık bunu da akannehir

Eve erken gelmişken Defdoş'u yıkadık uyuttuk. O arada annem ütülerimi yaptı. Bende akşam için karnıyarıkla, zeytinyağlı pırasa yaptım. Yerleri sildim. Defdoş uyandı çorba falan içirdim. Annemi yolcu ettim. Sonra baktım durmayacak bi daha dışarı çıkardım zilliyi. Az önce eve geldik. Nasıl uykusu var. Emerken uyurdu ama uyuyamıyor. Bende aldım ayağıma ilk defa ayağımda sallayarak uyuttum, yatırdım yerine.

Bide cumartesi gününden beri en fazla 50 cc mama içirebiliyorum cadıya. Çorbasını içiyor öğlenleri. Akşam bizim yemekten de yiyor. Ama yatarken mama yemediği için gece beni emsede çok sık uyanıyor. Offf ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum valla bilmiyorumkismile

Akşama bi pilav pişiricem. Onuda eşim gelince hallederim. Aslında çamaşır yıkamam lazım ama kuruyunca ütü çıkacak diye yıkayasım yok kaydirigubbakcemile3

Azcık dinleneyim bari a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…