Kızlar selamlarrr nasılsınız, buluşma resimlerinizi gördüm süperrrr eşimin başının etini yiyorum beni ist.a götür diye ayarlıyım gelicem,
kkya giremiyorum diye unutmadınız dimi kağanımla beni
beni sorarsanız bi kpss sendromu aldı başını gidiyor, boş vakit bulduğum gibi kitaba saldırıyorum ama tarih çokkkk ağır ve ezber, mat dersen takılıp kalıyorum , yinede bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bu iş için geç kalmışım bunu anladım, tam okul bittiğine hazırlanmalıymışız sınava, hem bilgilerin taze olduğu hem çalışma alışkanlığının olduğu dönem...
Neyse, sporada gidiyorm ama diyet olayını yapamadığım için pekte kilo vermiş sayılmam, yinede hiç yoktan iyidir sıkılaşmak dimi
Buradan olmasada faceden hepinizi takip etmeye çalışıyorum, çok öptük sizleri
slm kizlar a.s.
ay geçmişi okuyorumda yorum yapamiyorum..pazar gecesi diş agrisindan uyuyamadim bi türlü..dün sabah annem geldi,dişçiye gittik hemen..oydu baya dişimi..bugunde dolgu yapti cok sukur..ordan bide cildiyeye gittim..güneşte durunca yüzüm ve elim cok kaşiniyor aksamlari..hafif kabariyordu..gitmişken bide çillerime bakti..gittikçe artabilirmiş..bi ilaç verdi..kaşintida normal bişeymiş..koruyucu yazdi..anam eczaneye bi gittim ki bit kadar şeyler 250tl demezmiyuh dedim almadim valla..cilt soyucu vermişti onlari aldim sadece..koruyucuda serraya alcam zaten 50+..onunkinden sürerim DD
ay resimlere bayildim yaa..ama benim kuzum nerdeyse hiç yok..tam uyuyacak vakti buldu..olan resimlerde de hep agliyortam cadi ya gülşahcim babasina benziyor demişsin anam neresi benziyor yaaaa benim bu halimede benzemiyor kabul ediyorum ama babasinada benzemiyor yahu tipki benim bebekliğim p bknz facebook DDDD ay koptum DDDDDD
ya bu arada benim musait olmayan resimlerimi maille yollayin bi zahmet yafbelki cocugum düzgün cikmiştir onlarda DD
annemler gitti..şimdide kayinvalidem gelecek..aksamda kaynim gelcek..eşimde erken gelecekmiş..bana cikiş yollari göründü
buarada pinarcim helal olsun valla..elini oraya nasil soktun kiziyi cesaret geçmiş olsun :) koltugunuzuda güle güle kullanin a.s.
filizcim geçmiş dogumgünün kutlu olsun :) t.dagdaydim sonradan fark ettim d.günün oldugunu
aysecim cok cok gecmiş olsun melih kaana yainşaAllah bi daha cikmaz kuzumun atesi :)
sibelcim güle güle kullanin cicilerinizi :) mektupta ne yaziyor kiz
tülaycim selincikte hasta olmus..canim döküntü oldu dedin ya..6.hastalik olmasin o ya??
cerencim sen nasilsin tatlim? berke nasil?
esracim türkiz nasil oldu? inşaAllah bi sorun yoktur..
özlemcim anacim senin misafirin bitmiyor :) biri ayagini sürtmüş giderken sanirim :) Allah yardimcin olsun :) yorma kendini cok fazla..bahanen hazir zaten
banucum prensesler nasil?
ferdacim sende az yorulmamişsin yahu :) regl içinde geçmiş olsun a.s.
handecim ya seninle bi oturamadik,konusamadik..ama videoda söylediklerine koptum ya :))) hayatimda en cok ona özenmişimdir diyorsun ya yiyip kilo almayanlar için :) izlerken aynennnn dedimDD
esencim şarkicimkizin gene ciglik atiyormu ay o ses ahsenden nasil cikiyor anlamiş degilim hala okadarda masum duruyorki
ay kapi caliyor kactim bennn muckssssssssssss
Kızlar selamlarrr nasılsınız, buluşma resimlerinizi gördüm süperrrr eşimin başının etini yiyorum beni ist.a götür diye ayarlıyım gelicem,
kkya giremiyorum diye unutmadınız dimi kağanımla beni
beni sorarsanız bi kpss sendromu aldı başını gidiyor, boş vakit bulduğum gibi kitaba saldırıyorum ama tarih çokkkk ağır ve ezber, mat dersen takılıp kalıyorum , yinede bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bu iş için geç kalmışım bunu anladım, tam okul bittiğine hazırlanmalıymışız sınava, hem bilgilerin taze olduğu hem çalışma alışkanlığının olduğu dönem...
Neyse, sporada gidiyorm ama diyet olayını yapamadığım için pekte kilo vermiş sayılmam, yinede hiç yoktan iyidir sıkılaşmak dimi
Buradan olmasada faceden hepinizi takip etmeye çalışıyorum, çok öptük sizleri
Ne unutması Burcu'cum.Öyle şey olurmu hiç.Dersler ve sporda iyi gidiyor demek.
Resminizde çok tatlı maşallah ikinizede sık sık gel siteye tatlım özletme kendini.
Bu kocalar neden böyle anlayışsız oluyorlar anlayamıyorum.Sürekli aynı şeyleri yaşıyoruz.Babalık ağır geliyor onlara sanırım.
Gülşahcım Yağız biraz daha iyi halen ilaç kullanıyor.O günde uyusaydı keyfi çok yerinde olacaktı.Mızmız dolaştı valla
Merhabalar Canlarım;
Bizde hazırlıklar full-time devam ediyor.Birçok şeyi hallettik.Dün akşamda fotoğraf çektirdik Yağız'ın.Onları da yarın alıcaz çerçevelerimize yerleştiricez.
Birde dün işten gelince Ayşe(Cerencim) tetemizin bize gönderdiği koliyle karşılaştık.
İşte içinden çıkanlar.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
O kadar duygulandım ki anlatamam.Çok incesin tatlım.
Sağolasın canım a.s. Seninde görümcenler geliyormuş Allah yardımcın olsun a.s.
Bi doktora daha göster bakalım canım ama bi sorun olduğunu sanmıyorum ben :uhm:
Ohhh helal kaynanana valla bacım düşünceli kadın a.s. Güzel günlerde kullanın a.s.
Çok güzel olmuş canım Allah damatlığını da göstersin a.s.
Bi sonrakinde haberdar ederiz senide a.s.
Hoşgeldin canım unuturmuyuz hiç. Çok güzel gözüküyorsunuz oğluşunla özlemişiz valla a.s.
Rica ederim canım a.s.
Bu erkekler hep anlayışsız valla canım ya. Onlar yapsa hiç sorun olmaz ama bizim azcık da olsa şikayet etmeye oflanmaya hakkımız yok. Bu sabah eşim giderken Defne'ye mama yedirmeye çalışıyorum. Akşam 7'den beri bişey yemedi çünkü beni emmenin dışında. Yemeyince "açlıktan ölüyorsun be kızım inat etmede ye şunu" diye biraz yüksek sesle söyledim. Ne biçim konuşuyormuşum, yemezse yemesinmiş, kalkınca kahvaltısını edermiş. Kes sesini be dedim. Açlıktan sürekli 10 dk'da bir emmek istiyor. Uyku mu uyuyoruz sen fosur fosur uyurken dedim. Anladı hatasını çıktı gitti. Öğlende aramış uyuyabildin mi biraz diyorklava:
Sağolasın canım bekliyorum resimleri muckkk a.s.
Evet ya Defdef huysuz değilde istediği olduğu zaman. Yanında ben olmazsam kıyamet kopuyor oyyyy kafamçokkarıştı
Selam canım a.s. Ohhh hazırlıklar tam gaz. Bende haftaya şu resim ve çerçeve olayını halletmeliyim. Resim çekilirken rahat durdu mu Yağız paşam :uhm:
Ohh hediyelerinizi de güzel günlerde kullanın. Ayşe'cim çok incesin valla a.s.
Selam canım a.s.
Aman canım ya sevindim bir daha çıkmadığına dinlen sende güzelce a.s.
Gözün aydın canım sevindim Selin kuzumun daha iyi olmasına a.s.
Selam bacılar a.s.
Ay akşam oldu ben ancak gelebildim. Bugün çok atraksiyonluydu valla. Sabah annem geldi sağolsun. Kahvaltıdan sonra spora gitmek için evden çıkarken hadi sizde gelin beni duraktan yolcu edin, Defdoş'da hava almış olur dedim. Neyse bunlar beni yolcu ettiler. Bende gittim spora başlayalı yarım saat falan olmuştu ki annem yana yana beni arıyor. Bunlar beni yolcu ettikten sonra gezmişler, parka falan gitmişler. Dönüşte annem asansöre binerken anahtarı oynasın diye Defdef'e vermiş. Hanımefendide nasıl becerdiyse ufacık aradan asansör boşluğuna düşürmüş anahtarı. Eee kalmışlar kapıda. Karşı komşuma geçmişler. Yönetici evde yok ki asansör boşluğunun anahtarını alayım. Adam çalışıyor. Yeden anahtarımızda taaa kayınvalidemde. Gitmeyi gözüm yemedi. Çilingiri aradım %30 kapıyı bozma ihtimalimiz var dedi. Neyse atladım taksiye geldim eve. İndim bodrum kata. Asansör boşluğunda parmaklık var. Ama adam boyu yüksekliğinde. Tırmandım oraya. Annemde yukarıdan asansörü çağırdı. Soktum kolumu o karanlıkta karıştıra karıştıra buldum anahtarları çok şükür. Neyse girdik içeri atlattık bunu da akannehir
Eve erken gelmişken Defdoş'u yıkadık uyuttuk. O arada annem ütülerimi yaptı. Bende akşam için karnıyarıkla, zeytinyağlı pırasa yaptım. Yerleri sildim. Defdoş uyandı çorba falan içirdim. Annemi yolcu ettim. Sonra baktım durmayacak bi daha dışarı çıkardım zilliyi. Az önce eve geldik. Nasıl uykusu var. Emerken uyurdu ama uyuyamıyor. Bende aldım ayağıma ilk defa ayağımda sallayarak uyuttum, yatırdım yerine.
Bide cumartesi gününden beri en fazla 50 cc mama içirebiliyorum cadıya. Çorbasını içiyor öğlenleri. Akşam bizim yemekten de yiyor. Ama yatarken mama yemediği için gece beni emsede çok sık uyanıyor. Offf ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum valla bilmiyorumkismile
Akşama bi pilav pişiricem. Onuda eşim gelince hallederim. Aslında çamaşır yıkamam lazım ama kuruyunca ütü çıkacak diye yıkayasım yok kaydirigubbakcemile3
Azcık dinleneyim bari a.s.
slm kizlar a.s.
ay geçmişi okuyorumda yorum yapamiyorum..pazar gecesi diş agrisindan uyuyamadim bi türlü..dün sabah annem geldi,dişçiye gittik hemen..oydu baya dişimi..bugunde dolgu yapti cok sukur..ordan bide cildiyeye gittim..güneşte durunca yüzüm ve elim cok kaşiniyor aksamlari..hafif kabariyordu..gitmişken bide çillerime bakti..gittikçe artabilirmiş..bi ilaç verdi..kaşintida normal bişeymiş..koruyucu yazdi..anam eczaneye bi gittim ki bit kadar şeyler 250tl demezmiyuh dedim almadim valla..cilt soyucu vermişti onlari aldim sadece..koruyucuda serraya alcam zaten 50+..onunkinden sürerim DD
ay resimlere bayildim yaa..ama benim kuzum nerdeyse hiç yok..tam uyuyacak vakti buldu..olan resimlerde de hep agliyortam cadi ya gülşahcim babasina benziyor demişsin anam neresi benziyor yaaaa benim bu halimede benzemiyor kabul ediyorum ama babasinada benzemiyor yahu tipki benim bebekliğim p bknz facebook DDDD ay koptum DDDDDD
ya bu arada benim musait olmayan resimlerimi maille yollayin bi zahmet yafbelki cocugum düzgün cikmiştir onlarda DD
annemler gitti..şimdide kayinvalidem gelecek..aksamda kaynim gelcek..eşimde erken gelecekmiş..bana cikiş yollari göründü
buarada pinarcim helal olsun valla..elini oraya nasil soktun kiziyi cesaret geçmiş olsun :) koltugunuzuda güle güle kullanin a.s.
filizcim geçmiş dogumgünün kutlu olsun :) t.dagdaydim sonradan fark ettim d.günün oldugunu
aysecim cok cok gecmiş olsun melih kaana yainşaAllah bi daha cikmaz kuzumun atesi :)
sibelcim güle güle kullanin cicilerinizi :) mektupta ne yaziyor kiz
tülaycim selincikte hasta olmus..canim döküntü oldu dedin ya..6.hastalik olmasin o ya??
cerencim sen nasilsin tatlim? berke nasil?
esracim türkiz nasil oldu? inşaAllah bi sorun yoktur..
özlemcim anacim senin misafirin bitmiyor :) biri ayagini sürtmüş giderken sanirim :) Allah yardimcin olsun :) yorma kendini cok fazla..bahanen hazir zaten
banucum prensesler nasil?
ferdacim sende az yorulmamişsin yahu :) regl içinde geçmiş olsun a.s.
handecim ya seninle bi oturamadik,konusamadik..ama videoda söylediklerine koptum ya :))) hayatimda en cok ona özenmişimdir diyorsun ya yiyip kilo almayanlar için :) izlerken aynennnn dedimDD
esencim şarkicimkizin gene ciglik atiyormu ay o ses ahsenden nasil cikiyor anlamiş degilim hala okadarda masum duruyorki
ay kapi caliyor kactim bennn muckssssssssssss
slmm hatunlar..
ayy bir sürü alıntı yapmıştım ama Aynur abla ütü yapmak için modemin fişini çekince hepsi gitti üzgünüm haırladıklarımı yazıcam....
Sibelcim hediyenizi güle güle kullanın,ellerine sağlık Ayşecim..
Gülşahcım,tesbitin çok doğru,zayıflamak isteyen varsa Dağhanı gönderebilirim...
Tubacım geçmiş olsun cnm...kullan boşve rkremleri bişey olmaz...
Pınarcım sizede geçmiş olsun valla..helal almışın anahtarları..Zilli kızı görüyomusun ne işler açmış başınıza..
Bizde bugün doktora gittik kızlar sabahtan.Doktorumuzu değiştirdik artık Medipole gidiyoruz,gerçi ordada sabah sabh bi vukuat yaşadıkya boşverin,doktor güzelce muayene etti Dağhanı hiçbişeysi yok dedi kilosuda dert edilecek kadar değil dedi,boyu iyi çünkü sorun yok dedi.Gelelim gece emmelerine kesinlikle kesiyosunuz sizi kullanıyor,acıktığı için değil aşlışkanlıktan dedi,bikaç gece ağlıcak ama alışıcaksınız dedi...o da alışıcak dediii,ve günde 3 kereden fazla emzirmek yok dedi,güzelce her yemeğini yicek emince tabi yemez sizin elinize bi poşet kuruyemiş verseler akşama kadar atıştırsanız yemeğinizi yiyebilirmisiniz dedi.Bi kutu daha fantoamlt ve bi şurup verdi vitamin,bir yaşına kadarda kan damlasına devam.Ve o gazlamı ne Dağhanı eve geldiğimizden beri şu saate kadar emzirmedim o da hiç istemedi,demekki oluyomuş çorbasını yoğurdunu ve sütlacınıda çok güzel yedi,,,arada eline havuç filan verdim çok iyi gidiyor şimdilik,Asıl bizi bu gece bi savaş bekliyorki sormayın eşim dedi vermicez başlıcaz alıştırmaya dedi.bakalım nasıl olacak.??Neyse ben kaçıyorum kızlar,yemeğime bakıyım taze fasülye pişirdim,princimide ıslattım şimdi eşimi karşılamaya gidicez..Dağhana bi ayakkabı alıcam görüşürüz öptümm...
cnm ferrum kullanıyoruz,yok yaa yapmıyor,zetinyağ ile dengeliyorum,bazen baya katı oluyor ama sonra yine düzeliyor.Insallah emeklerin bosa gitmezde, kazanirsin ve aramiza dönersin yine canim.
Evet, artik sorumluluklari artti ve bos zamanlari azaldi ya, bencillikleride bazen tavan yapiyor Sibelcigim.
Ne güzel bir sürpriz olmus, insanin böyle dostlari olmali...
Aynilar hepsi ya canim. Bugün benide aradi esim gün icinde, acmadim telefonlari. Eve geldiginden beridirde yüz vermiyorum, özür diledi, mazeretini anlatti ama kalbim kirildi bir kere. Uyumayinca cözüm: "Uyumasin birak, nasilsa gelecek uykusu" Yemeyince cözüm: "Yemesin birak, nasilsa karni acikacak" Bu cümleleri duyunca cinlerim tepeme cikiyor ya.
Aman cadinin yaptigina bak, nasilda is acmis basiniza. Neyseki pratik zekanla cözmüssün isi canim...
Aman ne satiyorlar öyle, altin sanki. D.günüm icinde tesekkürler canim.
Hangi kan damlasini kullaniyorsun Ferda'cigim? Ben kabizlik yaptigi icin kullanmiyorum artik. Sizde yan etki yapiyor mu?
Bu arada, gece emmelerini bende kesmeye calisacagim artik. Koca adam oldular artik:)
slmm hatunlar..
ayy bir sürü alıntı yapmıştım ama Aynur abla ütü yapmak için modemin fişini çekince hepsi gitti üzgünüm haırladıklarımı yazıcam....
Sibelcim hediyenizi güle güle kullanın,ellerine sağlık Ayşecim..
Gülşahcım,tesbitin çok doğru,zayıflamak isteyen varsa Dağhanı gönderebilirim...
Tubacım geçmiş olsun cnm...kullan boşve rkremleri bişey olmaz...
Pınarcım sizede geçmiş olsun valla..helal almışın anahtarları..Zilli kızı görüyomusun ne işler açmış başınıza..
Bizde bugün doktora gittik kızlar sabahtan.Doktorumuzu değiştirdik artık Medipole gidiyoruz,gerçi ordada sabah sabh bi vukuat yaşadıkya boşverin,doktor güzelce muayene etti Dağhanı hiçbişeysi yok dedi kilosuda dert edilecek kadar değil dedi,boyu iyi çünkü sorun yok dedi.Gelelim gece emmelerine kesinlikle kesiyosunuz sizi kullanıyor,acıktığı için değil aşlışkanlıktan dedi,bikaç gece ağlıcak ama alışıcaksınız dedi...o da alışıcak dediii,ve günde 3 kereden fazla emzirmek yok dedi,güzelce her yemeğini yicek emince tabi yemez sizin elinize bi poşet kuruyemiş verseler akşama kadar atıştırsanız yemeğinizi yiyebilirmisiniz dedi.Bi kutu daha fantoamlt ve bi şurup verdi vitamin,bir yaşına kadarda kan damlasına devam.Ve o gazlamı ne Dağhanı eve geldiğimizden beri şu saate kadar emzirmedim o da hiç istemedi,demekki oluyomuş çorbasını yoğurdunu ve sütlacınıda çok güzel yedi,,,arada eline havuç filan verdim çok iyi gidiyor şimdilik,Asıl bizi bu gece bi savaş bekliyorki sormayın eşim dedi vermicez başlıcaz alıştırmaya dedi.bakalım nasıl olacak.??Neyse ben kaçıyorum kızlar,yemeğime bakıyım taze fasülye pişirdim,princimide ıslattım şimdi eşimi karşılamaya gidicez..Dağhana bi ayakkabı alıcam görüşürüz öptümm...
Aynilar hepsi ya canim. Bugün benide aradi esim gün icinde, acmadim telefonlari. Eve geldiginden beridirde yüz vermiyorum, özür diledi, mazeretini anlatti ama kalbim kirildi bir kere. Uyumayinca cözüm: "Uyumasin birak, nasilsa gelecek uykusu" Yemeyince cözüm: "Yemesin birak, nasilsa karni acikacak" Bu cümleleri duyunca cinlerim tepeme cikiyor ya.
Aman cadinin yaptigina bak, nasilda is acmis basiniza. Neyseki pratik zekanla cözmüssün isi canim...
merhaba kızlar bende takip ediyordum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyordum
bizde bugün oğlumla evdeydik ben bir ara kuaföre gittim geldim oğlumuda komşuya bırakmıştım eve getirdim hemen uyudu monoton bir gün geçirdik anlayacağınız
ya kızlar oğlumun daha dişi çıkmadı mayıs 26 doğum günü yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok doktorumuz ırsi olabilir demişti ama benimde pek içim rahat değil sizce neden olabilir yada bizim gibi hala diş çıkarmayan varmı acabaCADIARZU
ben uzun zamandır gece karnını doyurmuyorum. zaten emzirmiyorum ama, mama da vermiyorum. uyanınca emziğini geri veriyorum, uyuyor. hıı ama akşam erken yediyse habire uyanıyor, mecbur bi defa mama veriyorum.
tuba sende burdasın. naber? cadı kızın napıyor? yeni eklenen resimlerde var face'de.çok komik:))
bide şu müsait olmayan resimleri mail atın demişsin ya, taytlan filan mı gezdin gııı, nasıl müsait diildin? :))
yaa hadi kızlar doğumgünleri başlasın!! :)) bende kopya çekecem sizden. şimdiden stres bastı:)) bu akşam da kendim çalıp kendim oynuyom haa:))
amann benim kokarca misss kokular yayarak geziyor. gidim de temizleyim bari:))
Selam kızlar kızımı uyuttum bulaşıklarıda attım makinaya aldım kahvemi sizlere bi bakayım dedim umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir biz gayet iyiyiz çok şükür ama hala dişimiz yok ya sanırım kızım dişsiz girecek yaşına mafoldumben az evvel yeni mayıs annelerine bi göz attım ilk bebiş gelmiş okurken çok duygulandım bizim doğumlarımız geldi aklıma zaman ne çabuk geçti ya yeni mayıs bebekleri gelmeye başladı inşallah sağlıcakla kavuşur onlarda bebeciklerine bizden şimdilik bu kadar biraz takılıp bende yatarım cadı kızım basmazsa çığlığı öptüm hepinizi a.s. iyi geceler
Ne güzel canım ya maşalah akıllı oğluma benim a.s.Benimki yanımda yattığı halde kaç kere uyanıyor ya ne zaman düzene girecek meraktayım bilmiyorumkismile
Kız taytla gezince müsait olmuyor mu insan aşkolsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Birso açılışı yaptı. Sırada Semra ile Hülya var. Sonra Siboş var. Hadi bakalım dökülüyoruz teker teker a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Valla ya yeni mayıs bebekleri hızlı çıktı. 4 tanesi doğum yapmış bile a.s.
Çıkar canım dişi ya sıkma canını a.s.
S E V G İ
>Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç
>yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki
>çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş.
>Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle
>vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen
>hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan
>kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey
>gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek
>zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini
>açtığında,bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum
>bir ifadeyle, "Babacığım,kamyonuna zarar verdiğim için
>çok üzgünüm." demiş ve sonra babasına şu soruyu
>sormuş: "Parmaklarım NE zaman yeniden çıkacak?" Babası
>eve dönmüş ve hayatına son vermiş.
>
>
>Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin
>ağladığını
>işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın.
>Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi
>anladığınızda,
>önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, AMA
>kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman
>onarılamaz; genellikle kişiyle
>performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata
>yapar.
>Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden
>yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder.
>Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun.
>Anlayış gösterin ve sevin.
Dolaşırken gözüme ilişti bu yazı paylaşmak istedim kızlar çok hoşuma gitti bazen benimde sabrım taşıyo sesim yükseliyor kızıma karşı istemedende olsa sonuçta insanız oluyo işte ama bu yazıyı okuyunca bi tuhaf oldum ne kadarda haklı değilmi
anlaşılan sen taytla gezmişsinkaydirigubbakcemile3 yaa aklıma bişi gelmedi müsait değil deyince, onu yazıverdim. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?