2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selammm bende geldimmm...
kızımı yeni uyuttum ...
bizim doğum günü hazırlığıda tam gaz devam ediyor...
ama ben prş günü değil pazar günü yapma kararı aldım...

hepiniz iyisiniz inş öğlen geçmişe göz attım ama aklımda hiç bişi kalmadı yaw

Defdoş uyuduğundan beri 4.kez uyandı. Pışpışladım uyudu bu seferde. Bende çamaşırlarımı astım. Ortalığı toparladım. Şimdi kızıma bi sulu muhallebi yapayım. Yemeyecek biliyorum ama şansımı deneyeyim bari. Sonrada yatayım. Yarın akşam görüşürüz bacılar öptüm hepinizi a.s.

Valla onu demedi cnm biraz ağlıcak ama sonra o da alışacak dedi.ben bugün gündüz 3 kere emzirdim ve anladımki aslında ben veriyomuşum çocuğa memeyi.bişeyler yedi karnı toktu hep,biraz öncede muhallebi yedirdim,yatırırkende emzirdim yatırdım ama keşke emzirmeseydim biraz fazla geldi onuda gece bi öğün yapsam iyiymiş ama aklımıza koyduk hiç vermicez gece hadi hayırlısı..yatırdım bikaç kez odadan çıkınca ağladı ben gittim babası gitti yok,sonra aklıma geldi çocuğu yedirip içirecem diye altını değiştirmeyi unutmuşum.hemen değiştirdimde uyuyo şimdi neyseki..:kedi::kedi::kedi:

eşinle kaynın beraber çalışıyolar heralde cnm,desene sanada yakında elti gelecek.

ayy cnm hiç sorma al defneyi vur Dağhana nerdeyse tepeme çıkacak adam oturuyo ona bişey yok iki bardak çayı zor içtim bide uyku bastırdımı olduğum yere uzandım ama nerde uyutan varmı geliyor beniimle uğraşıyor,kalktım tabii hışımla bende..iyi yapmışın bi saat dinlenmekle.yarın yoksun demek gezgin hatun..
bu arada ben Dağhana muhallebi yapıyorum çok seviyor yazıyım sanada dene...
1 çay bardağı pınar 6-12 aylık süt
1 tatlı kş.pirinç unu
1 tatlı kaş.buğday niş.
pişince 1 tatlı kaş.şeker.
çok güzel oluyor,kıvamını koyu sulu sn ayarla..

çok sağol cnm bende seninkinin iyi olmasına sevindim öp yerime yavruyu...akıllı oğlum benim çok şanslısın kıymetini bil..
hiç iyi etmedin hadi bakalım hayırlısı,bi alıştırabilsek şu gece uykusuna..
süpermiş cidden,çok önemli!!

iyi yapmışsın cnm kolay gelsin.inşallah istediğin gib olur herşey.
çok fazla yaa,inşallah bidaha uyanmaz,iyi geceler..

Rica ederim cnm bende seni öptüm,,

beni uzun bi gece bekliyor kızlar hepinize iyi geceler...ben yatıyorum..

oyy oyy cok yoruldum kızlar ya butun gun carsıdaydım kuzularımın hazırlıkları ıcın kıyafet aldık ıstedıgım gıbı beyaz kokoş :) bır elbıse bulamadım kızıma elbıse oglumada takım aldım ama ıkısınede olmadı kucuk geldı sımdı yarın gıdıp onları dgeısıcem oyyy oyyy

bu arada ayşecım bıze cok guzel hedıyeler yollamış cok sagol tatlım cok duygulandım hele o mektup ve resım cok ınce duşunulmuş cok sagol canım tekrar cok tesekkur ederım optum senı ve pasamı :))))))

saat cok gec olmuş ben yatıyorum bacılar yarın yıne casrı işlerım var ınsallah hepınız ıyısınızdır gecmışter bıhaberım bıldıgım tulayın banunun bıden aysenın kuzulaır rahatsızdı umarım gecmıştırler
esradan haberı olan varmı turkız nasılmış bıde kızlar rıca etsem bana esranın telefon numarasını özelden yazarmısınız arıyamadım mahcupum kendısıne karsı

gunaydın kızlarrr
dogum gunu telaşesı sarmıss semrayla hulyayı kolay gelsın bacılarr

ferdacım okudum doktorun soyledıklerınıde meme vermeden benımkı uyumazkıı sabah 5de alıyo mememı agzına 1saat abartmıyorum sut oldugundan degıl ama yalancı meme gıbı emıyo bıde dıslerının arasına kıstırıyo sıkıysa cek agzından

ben saat 11 gıbı pırınc unundan muhallebı yapıyorum suyla hala sute gecmeye cesaretım yok bızımkınde allerjıkten şüphelenıyo ya doktor zararlı olur dıye korkuyorum neysee sabah 5gıbıde 120cc devam sutu verıyorum aradada emıyo uyurken anlamıyo sanırım doydugunu öff ya 1yasına gırıyolar doktorlar haklı kesmek lazım gece yemelerınden artık

Günaydın canım :)

haklısın gece emmelrini kesmek lazım ama ben sadece gece emzirebiliyorum çalıştığım için. ne yapacağım bilmiyorum

Günaydın Kızlar ,,,

Uzun olacağını düşündüğüm ama diğerlerine göre kısa olan gecenin sabahından günaydın herkese...

Evet kızlar ehiç emzirmeden geçirdiğimiz ilk geceydi dün gece ve hiç de korktuğum gibi değildi...

11 gibi yattı dağhan ilk olarak saat 2.30 da uyandı gazı vardı tabii çıkaramadan yatmıştı çünkü,aldım kucağıma pışpışladım çıktı gazı sonrada geri uyudu bu olağandı zaten genelde aynı şekilde yattıktan sonra uyanır ama daha erken uyanırdı iyi uyudu,neyse sonra saat 4 dü uyandı Anıl kalk dedim beni görmesin,adam kalktı gitti,aldı kucağına ama yok beni istiyor ağlıyor,sağolsun kocam büyük bi sabırla bekledi ben gittim bi ara dayanamadım git sen ded,suyunu istedi verdim su içti,ve sonra yine uyudu..15 dk sürdü bu uyanış,ama ağlayınca içim gitti ne yalan söyliyim!!Sonra 6 ya çeyrek kala kalktı ben gittim bu sefer biraz yapıştı yakama ama müziğini filan açtım kuzum uyudu sonra yine emmeden..vee tabii sonra 7 yi 20 geçe kalktı bende kalktım babamız gitmiş işe hiç duymamışız,hemen gittim yanına,hiç aç gibi durmuyodu suyu gördü istedi verdim içti,hemen mutfağa geldim kahvaltısını hazırladım yedirdim ve sonrada emzirdim aslında emzirmeme gerke yoktu ama benim göğsüm patlamak üzereydi,akşam 6 dan beri emmemişti sol göğsümü bende verdim emdi,ohh içim rahatladı valla...sonr abi fasıl daha uyuduk 45 dk kadar ve şimdi kahvaltı yapıyoruz,ben yani ama onada bişeyler veriyorum,tereğağında yumurta yaptım,ekmekte ufaladım içine..yedi baya..sevindim bende çayımı yudumluyorum,umaarım böyle devam eder kızlar yaa,memlekete gidene kadar şu iş bitsin istiyorum....

Eşiminde hakkını yemiyim,vermiceksin dedi o benden daha kararlıydı..yardımcıda oldu ve atlattık ilk geceyii çok şükür,,,

Bu arada 24 nisanda memlekte uçuyoruz kızlar,mutluyum herkesi çok özledim,,,o yüzden bu hafta bütün hazırlıkları bitirmeliyim orda aradığım hiçbişeyi bulamam.bana yardımcı olun,şu doğumgünü kıyafeti nereden bulabilirim,olmadı bulamazsam Sibelin yağıza aldığından alıcam bende..
Neyse kahvaltımı bitiriyim dayanamadımda yazıyım dedim...

hadı gecmıs olsun ferda ılk geceyı atlatmısın ben cok begendım yagızın takımını eger bakayım dersende zarada varmıs guzel seyler oraya bak derım ben
hatta iş cıkısı kadıkoydekı natılusa geçecem ben duruyla gel daghanla bakarıs ordan

ayy cnm kolay gelsin işin zor valla..

cnm ağzını parmağınla açıp alıcaksın memeyi olurmu hiç öyle bazen dağhanda uyuyor,alıyorum devam ediyor uykuya Allah korusun uyurken ısırır filan çok kötü olur bence sende dene !! tok olduğuna eminsen biraz duymucaksın sesini...ki doyuyodur sütte içiyomuşş..
gÜnaydınnn kızlarr

günaydın esencim nasılsın canım

günaydın kızlar sizede..

sağol cnm..orda zara yok ama dimi??aslında bende iş çıkışı biyerlere gitmeyi düşünüyordum,gelebilirim belki Anılla konuşuyumda ok??haber veririm sana..senin işinmi var??

sağol cnm..orda zara yok ama dimi??aslında bende iş çıkışı biyerlere gitmeyi düşünüyordum,gelebilirim belki Anılla konuşuyumda ok??haber veririm sana..senin işinmi var??

var canım hem zara var hem markspencer var orda guzel seyler oluyor bıkac eksıgı varda durunun onları halledecem bendebayanssulusmile
gelırsen ararsın oralardayım ben bı aksılık cıkmazsa

Son düzenleme:
Günaydınlar Herkese,

Bizde hazırlıklar full time devam.Süslemeleride geldi dün kuzumun.Çoğu şeyi hallettik gibi.

Ferdacım ben Yağızın kıyafetlerini aldığım siteyi sana özelden atıyorum.Bu arada Dağhanın genel durumu iyiymiş ne kadar güzel bizde bu arada Medipole gidiyoruz hatta perşembe randevumuz var.Doktorumuz Esra hanım sen hangi doktora götürdün?

sıbelcım ben duruyu baska bı doktora goturmeyı dusunuyorum medıpol bana cok yakın bılıyosun esra hanım demıssın nasıl memnunmusun nekadar oduyosunuz muanede cok dolu olan bı doktormu buay duruyu bıde ona gostereyım bakalım ne dıcek reflüsü ıcın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…