Valla onu demedi cnm biraz ağlıcak ama sonra o da alışacak dedi.ben bugün gündüz 3 kere emzirdim ve anladımki aslında ben veriyomuşum çocuğa memeyi.bişeyler yedi karnı toktu hep,biraz öncede muhallebi yedirdim,yatırırkende emzirdim yatırdım ama keşke emzirmeseydim biraz fazla geldi onuda gece bi öğün yapsam iyiymiş ama aklımıza koyduk hiç vermicez gece hadi hayırlısı..yatırdım bikaç kez odadan çıkınca ağladı ben gittim babası gitti yok,sonra aklıma geldi çocuğu yedirip içirecem diye altını değiştirmeyi unutmuşum.hemen değiştirdimde uyuyo şimdi neyseki..:kedi::kedi::kedi:Sorma canım ya bu zilliler bakalım daha ne işler açacaklar başımıza kaydirigubbakcemile3 Hallettim çok şükür a.s.
Ayyyy doktor iyi demiş hoş demişte bide uyanınca nasıl susturacağımızı söyleseydi ya :uhm: Bende bu gece uyanınca emzirmemeye çalışayım bakalım pışpışlamak ile uyutabilecek miyim cadıyı :uhm: Paylaşalım neler olduğunu da fikir edinelim canım a.s.
Sağolasın canım güç bela hallettik işte a.s. Evet tek çözüm bırak yapma. Eeee sonra çocukların huysuzluğunu kim çekecek yine biz :umursamaz:
Çıkar canım ya sıkma canını. 13.ayda diş çıkaran arkadaşımın bebeği vardı meraklanma a.s.
eşinle kaynın beraber çalışıyolar heralde cnm,desene sanada yakında elti gelecek.Selam kızlar a.s.
Eşimle kayınbiraderim erken geldiler bugün. Yemeğimizi yedik, mutfağımı toparladım. Defdef'in huysuzluğu üzerinde yine. Hep kucağımda olacak, memeye yapışık yaşıyacak. En sonunda yeter dedim eşime. Sabahtan beri fenalık geldi, al gezdiriyor musun ne yapıyorsan yap oyala sıkıntı geldi dedim. Kapadım kendimi yatak odasına. 1 saate yakın dinlendim. Uyumadım ama dinlenmiş oldum. Kalktım baktım ki babası tv izliyor bizimki de yanında oyuncakları ile oynuyor. Beni görünce o sakin Defne gitti zırlayan Defne geri geldi. Yere oturdum yanına. Yapıştı bana yine. Kucağımda oturup, oynayacakmış. Derdi benimle kafamçokkarıştı
Yarım saat öncede uyuttum zilliyi nihayet. Az önce mızırdandı emzirmedim. Pışpışladım uyudu bakalım. Saat 7'de yoğurtla pilav yedi. Ben yatarken mama yedirmeye çalışacağım ama yemeyecek biliyorum. Sulu muhallebi yapıp biberonla vereyim belki onu severde yer akannehir
Çamaşır yıkadım ama asamadım hâlâ :1no2: Yarın sabahta kahvaltıdan sonra kayınvalideme gideceğim. Eşimin doğum yapan kuzeninin bebek duası var. Akşama gelirim ancak. Sabah zor olur. Yatmadan çantasını hazırlayayım bari a.s.
çok sağol cnm bende seninkinin iyi olmasına sevindim öp yerime yavruyu...akıllı oğlum benim çok şanslısın kıymetini bil..pınar iyi gezmelerkaydirigubbakcemile5
ferda, kuzumun sağlıklı olmasına sevindimalkisalkisalkis
kızlar iyi dileklerde bulunduğunuz için teşekkür ederimopuyorumnanaktan çok şükür kuzum iyi bugün.
off canım sıkıldıboshayallersmile
hiç iyi etmedin hadi bakalım hayırlısı,bi alıştırabilsek şu gece uykusuna..Defne cadısı ağladı yine az önce. Pıpışladım, kucağıma aldım ama nafile emmeden susar mı :1no2: Memeyi emince 2 dk'da uyudu. Emmek de değil. Yalancı emzik niyetine kullanıyor beni. 7.aya kadar ne iyiydi ya. Diş yüzünden yanıma almaya başladım olan oldu akannehir
Şu Aşk ve Ceza reklama girsin de çamaşırlarımı asayım. Defdoş'a muhallebi yapayım belki biraz içerde uyur gece uyanmadan.
Ayyyy çantada hazırlayacaktım offf oturdum kaldım valla mafoldumben
süpermiş cidden,çok önemli!!S E V G İ
>Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç
>yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki
>çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş.
>Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle
>vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen
>hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan
>kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey
>gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek
>zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini
>açtığında,bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum
>bir ifadeyle, "Babacığım,kamyonuna zarar verdiğim için
>çok üzgünüm." demiş ve sonra babasına şu soruyu
>sormuş: "Parmaklarım NE zaman yeniden çıkacak?" Babası
>eve dönmüş ve hayatına son vermiş.
>
>
>Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin
>ağladığını
>işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın.
>Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi
>anladığınızda,
>önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, AMA
>kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman
>onarılamaz; genellikle kişiyle
>performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata
>yapar.
>Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden
>yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder.
>Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun.
>Anlayış gösterin ve sevin.
Dolaşırken gözüme ilişti bu yazı paylaşmak istedim kızlar çok hoşuma gitti bazen benimde sabrım taşıyo sesim yükseliyor kızıma karşı istemedende olsa sonuçta insanız oluyo işte ama bu yazıyı okuyunca bi tuhaf oldum ne kadarda haklı değilmi
selammm bende geldimmm...
kızımı yeni uyuttum ...
bizim doğum günü hazırlığıda tam gaz devam ediyor...
ama ben prş günü değil pazar günü yapma kararı aldım...
hepiniz iyisiniz inş öğlen geçmişe göz attım ama aklımda hiç bişi kalmadı yaw
çok fazla yaa,inşallah bidaha uyanmaz,iyi geceler..Defdoş uyuduğundan beri 4.kez uyandı. Pışpışladım uyudu bu seferde. Bende çamaşırlarımı astım. Ortalığı toparladım. Şimdi kızıma bi sulu muhallebi yapayım. Yemeyecek biliyorum ama şansımı deneyeyim bari. Sonrada yatayım. Yarın akşam görüşürüz bacılar öptüm hepinizi a.s.
oyy oyy cok yoruldum kızlar ya butun gun carsıdaydım kuzularımın hazırlıkları ıcın kıyafet aldık ıstedıgım gıbı beyaz kokoş :) bır elbıse bulamadım kızıma elbıse oglumada takım aldım ama ıkısınede olmadı kucuk geldı sımdı yarın gıdıp onları dgeısıcem oyyy oyyy
bu arada ayşecım bıze cok guzel hedıyeler yollamış cok sagol tatlım cok duygulandım hele o mektup ve resım cok ınce duşunulmuş cok sagol canım tekrar cok tesekkur ederım optum senı ve pasamı :))))))
saat cok gec olmuş ben yatıyorum bacılar yarın yıne casrı işlerım var ınsallah hepınız ıyısınızdır gecmışter bıhaberım bıldıgım tulayın banunun bıden aysenın kuzulaır rahatsızdı umarım gecmıştırler
esradan haberı olan varmı turkız nasılmış bıde kızlar rıca etsem bana esranın telefon numarasını özelden yazarmısınız arıyamadım mahcupum kendısıne karsı
cnm ağzını parmağınla açıp alıcaksın memeyi olurmu hiç öyle bazen dağhanda uyuyor,alıyorum devam ediyor uykuya Allah korusun uyurken ısırır filan çok kötü olur bence sende dene !! tok olduğuna eminsen biraz duymucaksın sesini...ki doyuyodur sütte içiyomuşş..gunaydın kızlarrr
dogum gunu telaşesı sarmıss semrayla hulyayı kolay gelsın bacılarr
ferdacım okudum doktorun soyledıklerınıde meme vermeden benımkı uyumazkıı sabah 5de alıyo mememı agzına 1saat abartmıyorum sut oldugundan degıl ama yalancı meme gıbı emıyo bıde dıslerının arasına kıstırıyo sıkıysa cek agzından
ben saat 11 gıbı pırınc unundan muhallebı yapıyorum suyla hala sute gecmeye cesaretım yok bızımkınde allerjıkten şüphelenıyo ya doktor zararlı olur dıye korkuyorum neysee sabah 5gıbıde 120cc devam sutu verıyorum aradada emıyo uyurken anlamıyo sanırım doydugunu öff ya 1yasına gırıyolar doktorlar haklı kesmek lazım gece yemelerınden artık
gÜnaydınnn kızlarr
günaydın esencim nasılsın canım
hadı gecmıs olsun ferda ılk geceyı atlatmısın ben cok begendım yagızın takımını eger bakayım dersende zarada varmıs guzel seyler oraya bak derım ben
hatta iş cıkısı kadıkoydekı natılusa geçecem ben duruyla gel daghanla bakarıs ordan
sağol cnm..orda zara yok ama dimi??aslında bende iş çıkışı biyerlere gitmeyi düşünüyordum,gelebilirim belki Anılla konuşuyumda ok??haber veririm sana..senin işinmi var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?