sıbelcım ben duruyu baska bı doktora goturmeyı dusunuyorum medıpol bana cok yakın bılıyosun esra hanım demıssın nasıl memnunmusun nekadar oduyosunuz muanede cok dolu olan bı doktormu buay duruyu bıde ona gostereyım bakalım ne dıcek reflüsü ıcın?
valla helal olsun pınar he dşünceli kadınsın iyi yapmışssın annen mahcup olmamış en azından maşallah sanaSelam bacılar a.s.
Ay akşam oldu ben ancak gelebildim. Bugün çok atraksiyonluydu valla. Sabah annem geldi sağolsun. Kahvaltıdan sonra spora gitmek için evden çıkarken hadi sizde gelin beni duraktan yolcu edin, Defdoş'da hava almış olur dedim. Neyse bunlar beni yolcu ettiler. Bende gittim spora başlayalı yarım saat falan olmuştu ki annem yana yana beni arıyor. Bunlar beni yolcu ettikten sonra gezmişler, parka falan gitmişler. Dönüşte annem asansöre binerken anahtarı oynasın diye Defdef'e vermiş. Hanımefendide nasıl becerdiyse ufacık aradan asansör boşluğuna düşürmüş anahtarı. Eee kalmışlar kapıda. Karşı komşuma geçmişler. Yönetici evde yok ki asansör boşluğunun anahtarını alayım. Adam çalışıyor. Yeden anahtarımızda taaa kayınvalidemde. Gitmeyi gözüm yemedi. Çilingiri aradım %30 kapıyı bozma ihtimalimiz var dedi. Neyse atladım taksiye geldim eve. İndim bodrum kata. Asansör boşluğunda parmaklık var. Ama adam boyu yüksekliğinde. Tırmandım oraya. Annemde yukarıdan asansörü çağırdı. Soktum kolumu o karanlıkta karıştıra karıştıra buldum anahtarları çok şükür. Neyse girdik içeri atlattık bunu da akannehir
Eve erken gelmişken Defdoş'u yıkadık uyuttuk. O arada annem ütülerimi yaptı. Bende akşam için karnıyarıkla, zeytinyağlı pırasa yaptım. Yerleri sildim. Defdoş uyandı çorba falan içirdim. Annemi yolcu ettim. Sonra baktım durmayacak bi daha dışarı çıkardım zilliyi. Az önce eve geldik. Nasıl uykusu var. Emerken uyurdu ama uyuyamıyor. Bende aldım ayağıma ilk defa ayağımda sallayarak uyuttum, yatırdım yerine.
Bide cumartesi gününden beri en fazla 50 cc mama içirebiliyorum cadıya. Çorbasını içiyor öğlenleri. Akşam bizim yemekten de yiyor. Ama yatarken mama yemediği için gece beni emsede çok sık uyanıyor. Offf ne oluyor bu çocuklara anlamıyorum valla bilmiyorumkismile
Akşama bi pilav pişiricem. Onuda eşim gelince hallederim. Aslında çamaşır yıkamam lazım ama kuruyunca ütü çıkacak diye yıkayasım yok kaydirigubbakcemile3
Azcık dinleneyim bari a.s.
biter mi cnm hiç hep eşimin akrabaları her gün gelseler bıkmazlar Allahtan uzağız yoksa hiç benden çıkmayacaklar vallaözlemcim anacim senin misafirin bitmiyor :) biri ayagini sürtmüş giderken sanirim :) Allah yardimcin olsun :) yorma kendini cok fazla..bahanen hazir zaten
maşallah cnm oğluşunaslmm hatunlar..
ayy bir sürü alıntı yapmıştım ama Aynur abla ütü yapmak için modemin fişini çekince hepsi gitti üzgünüm haırladıklarımı yazıcam....
Sibelcim hediyenizi güle güle kullanın,ellerine sağlık Ayşecim..
Gülşahcım,tesbitin çok doğru,zayıflamak isteyen varsa Dağhanı gönderebilirim...
Tubacım geçmiş olsun cnm...kullan boşve rkremleri bişey olmaz...
Pınarcım sizede geçmiş olsun valla..helal almışın anahtarları..Zilli kızı görüyomusun ne işler açmış başınıza..
Bizde bugün doktora gittik kızlar sabahtan.Doktorumuzu değiştirdik artık Medipole gidiyoruz,gerçi ordada sabah sabh bi vukuat yaşadıkya boşverin,doktor güzelce muayene etti Dağhanı hiçbişeysi yok dedi kilosuda dert edilecek kadar değil dedi,boyu iyi çünkü sorun yok dedi.Gelelim gece emmelerine kesinlikle kesiyosunuz sizi kullanıyor,acıktığı için değil aşlışkanlıktan dedi,bikaç gece ağlıcak ama alışıcaksınız dedi...o da alışıcak dediii,ve günde 3 kereden fazla emzirmek yok dedi,güzelce her yemeğini yicek emince tabi yemez sizin elinize bi poşet kuruyemiş verseler akşama kadar atıştırsanız yemeğinizi yiyebilirmisiniz dedi.Bi kutu daha fantoamlt ve bi şurup verdi vitamin,bir yaşına kadarda kan damlasına devam.Ve o gazlamı ne Dağhanı eve geldiğimizden beri şu saate kadar emzirmedim o da hiç istemedi,demekki oluyomuş çorbasını yoğurdunu ve sütlacınıda çok güzel yedi,,,arada eline havuç filan verdim çok iyi gidiyor şimdilik,Asıl bizi bu gece bi savaş bekliyorki sormayın eşim dedi vermicez başlıcaz alıştırmaya dedi.bakalım nasıl olacak.??Neyse ben kaçıyorum kızlar,yemeğime bakıyım taze fasülye pişirdim,princimide ıslattım şimdi eşimi karşılamaya gidicez..Dağhana bi ayakkabı alıcam görüşürüz öptümm...
merhaba kızlar bende takip ediyordum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyordum
bizde bugün oğlumla evdeydik ben bir ara kuaföre gittim geldim oğlumuda komşuya bırakmıştım eve getirdim hemen uyudu monoton bir gün geçirdik anlayacağınız
ya kızlar oğlumun daha dişi çıkmadı mayıs 26 doğum günü yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok doktorumuz ırsi olabilir demişti ama benimde pek içim rahat değil sizce neden olabilir yada bizim gibi hala diş çıkarmayan varmı acabaCADIARZU
Çok memnunum tatlım ssk anlaşmalı 25 lira veriyorsun.Normalde biz özel sağlık sigortamızla gidiyoruz ama muayene teminatımız dolduğu için ssk dan faydalanıyorum.
Ve ayrıca eşi prof.çocuk gastroenteroloğu tamda sizin rahatsızlığınızın uzmanı muhakkak git derim.Yoğunluğu var ama çok yoğun değil.Ben bu perşembe 2 ye randevu aldım.Yağızın 1 yaş randevusu var,kan alıcaklar aç götürücem,birde aşılarını olacak.
tamam cnm konuştum anılla büyük ihtimal gelicez ararım gelince ok!!görüşürüz..var canım hem zara var hem markspencer var orda guzel seyler oluyor bıkac eksıgı varda durunun onları halledecem bendebayanssulusmile
gelırsen ararsın oralardayım ben bı aksılık cıkmazsa
aldım cnm mesajını sağol,bizde arkadaş tavsiyesiyle dün gittik medipole aslında fırat aydoğana randevumuz vardı ama 10 dk geç kalınca adamın nöbet ertesiymiş çıkmış,biraz sinirlendim ama neyse başka doktora götürdük faruk bey diye biri,esra hnmda boştu ama eşim hangisini tavsiye edersiniz dedi kızda faruk beye yönlendiriyorum dedi,biz bilmiyoruz tabii hangisi iyi hangisi kötü,ama kötü diye bişey yok tabi.olmadı bidahaki ay ona gideriz bizde sen memnunsun madem..gerçi anıl Fırat beyi bidaha deneriz diyo bakalım..Bizde 1 yaş kontrolune gidicez ama bene dönünce bidahki ay yani,idrar ken ,aşı hepsine bakılacak!hadi sizde bişey ççıkmaz inşaallah bundan sonra beraber alırız randevuları görüşürüz..ok öptüm cnm..Günaydınlar Herkese,
Bizde hazırlıklar full time devam.Süslemeleride geldi dün kuzumun.Çoğu şeyi hallettik gibi.
Ferdacım ben Yağızın kıyafetlerini aldığım siteyi sana özelden atıyorum.Bu arada Dağhanın genel durumu iyiymiş ne kadar güzel bizde bu arada Medipole gidiyoruz hatta perşembe randevumuz var.Doktorumuz Esra hanım sen hangi doktora götürdün?
cnm bence dene derim açlıktan değil inanki,şımarıklık bunlarınki,doktorunada danış sen yine istersen..valla helal olsun pınar he dşünceli kadınsın iyi yapmışssın annen mahcup olmamış en azından maşallah sana
biter mi cnm hiç hep eşimin akrabaları her gün gelseler bıkmazlar Allahtan uzağız yoksa hiç benden çıkmayacaklar valla
behanem hazır da di,nleyen yok yapmam lazımmışmış görümcem öyle diyo Allahım siniri etti beni dün gene
eşimin ananesi de gelecek diye hazırlık yaptım bende yemekler falan çoktu
ablam diyo hizmet bekler diye getirmedim
abla halim belli kimse kusura bakmayacak artık dedim
yaşlılarmış isterlermişmiş
Allahım ya kanamam var diyorum birazda abartıyorum valla onlara karşlı hala bu kadar üstüne geliyorlar ya şaşırıp kalıyorum
gerçekten çok fazla kanamam olsa yatmama gerekse falan inanın yaşayamazdı bu bebek bunu gördüm valla
yazık ömrüme yazık
maşallah cnm oğluşuna
gece nasıl geöçti diye soracaktım anlatmışssın ferdacım
bende emzirmiyorum zeynebi ama mama veriyorum arada kessem mi acaba? daha az uyanır mı ki?
dert etme cnm ya olabilir tabi diş meslesi çıksa bi dert çıkmasa bi dert
cnm Dağhanda öyle babası bile benim yerimi tutmuyor,hep yakamda tuvalete bile yalnız giremiyorum inanki..slm kzılar anca girbildim valla ortalık berbat zeynebi uyuttum yarım saat oldu şimdi kalkar
çok da mızmız diş çıkarıyo gene
sürekli bende ya yürüyecek yada kucağıma gelecek 5 dk.eşimde durmuyo ağlıyo sürekli çok yoruldum valla ne yapacağım bilemiyorum bende
bırak ağlasın diyo eşim kıyamıyorum ki arada sinirleniyorum kızıyorum bende zeynebe çok üzülüyorum sonra ne yapacağımı şaşırdım valla
biz hala prima 4+ kullanıyoruz.kızlar eşime bez aldırdım dün prima yokmuş molfix almış 5 numara al demiştim baya iyi geldi 4+ mı aldırsaydım acaba siz kaç numara kullanıyorsunuz merak ettim?
bende öyle biliyorum..cnm sor bencede..Özlemcım sen hala emzırıyomusun hamıleyken emzırılmez dıye bılıyorum ama bı sor bence doktorunaa
yok cnm emzirmiyorum 6.ayda sütüm olmadığı için bırakmıştı zaten sonra hamile kalmışımÖzlemcım sen hala emzırıyomusun hamıleyken emzırılmez dıye bılıyorum ama bı sor bence doktorunaa
biz hala prima 4+ kullanıyoruz.
..
kızlar merhaba. zor bir gecenin ardından bir de adet oldum mu!! uykusuz ve sancılıyım. neyseki kuzum uyudu. gece 2'ye kadar 10 dakika da bir uyandı. en son şurup verdik ağrıkesici de öyle uyudu. 6'da uyandı geri 4 saatlik uykuyla okula gittim. gece sinirlerim çok yıprandı, kavga edip durdum kendi kendime! eşim de kızıyor, Ayşe farkındamısın 1 yaşındaki bebekle kavga ettiğinin diyor:) sabah farkettim aslında,adamcağız haklı:kedi: neyse en son özay aldı,sen yat dedi. zaten uyudu ağrı kesiciyi alınca kuzum. kurtulsaydık şu pis dişlerden yaa:çok üzgünüm: resmen huy değiştirdi kuzum! kucak istiyo, geceleri zorla uyuor ve çok uyanıyor, ve kızlar 1 haftadır filan çorbasını yer yemez geri kusuyor:çok üzgünüm: en çok da buna üzülüyorum. fışkırtarak bir kusuyor ki, batmadık yer kalmıyor. biraz daha devam ederse bunun için de doktora götürecem:çok üzgünüm:
ayy nazar değdi seninkine heralde cnm,yavrum benim,bende bazen dağhana söylenip duruyorum.sanki anlıyomuş gibi..kızlar merhaba. zor bir gecenin ardından bir de adet oldum mu!! uykusuz ve sancılıyım. neyseki kuzum uyudu. gece 2'ye kadar 10 dakika da bir uyandı. en son şurup verdik ağrıkesici de öyle uyudu. 6'da uyandı geri 4 saatlik uykuyla okula gittim. gece sinirlerim çok yıprandı, kavga edip durdum kendi kendime! eşim de kızıyor, Ayşe farkındamısın 1 yaşındaki bebekle kavga ettiğinin diyor:) sabah farkettim aslında,adamcağız haklı:kedi: neyse en son özay aldı,sen yat dedi. zaten uyudu ağrı kesiciyi alınca kuzum. kurtulsaydık şu pis dişlerden yaa:çok üzgünüm: resmen huy değiştirdi kuzum! kucak istiyo, geceleri zorla uyuor ve çok uyanıyor, ve kızlar 1 haftadır filan çorbasını yer yemez geri kusuyor:çok üzgünüm: en çok da buna üzülüyorum. fışkırtarak bir kusuyor ki, batmadık yer kalmıyor. biraz daha devam ederse bunun için de doktora götürecem:çok üzgünüm:
SLM KIZLARRR NASILSINIZZZZZZZZopuyorumnanaktan
ayy ben manyak bı tempoyla YASAMAYA CALISIORUMMMM....atom karınca gıbı oldum yafssssssssss ...EW İŞ YAGIZ ucgenınde gıdıp gelıorummmm...işler younlaştıı malum hıc vakıt olmuyo ewde ızınlı olduum zamanlarr yagıza vakıt ayırıorum hemen hergun parka dısarıya gıtmek ıstıyo hınzırrr..dışarı cıkınca bı rahatlık gelıo benım sıpaya...bugun ewdeydım bı temızlık yapayım sorada nette yagız uyurken dolanayım dedım nerde yarımsaat uyudu hınzır işmişte yaptımadı dogru parka gıttık sallandık 2saat gezdık geldık anca uyudu bakalım ınşallah uzun uyurbayanssulusmileayy cok ozledım hepınızı yaaaaaaa hıc vakıt olmuyo artık kendıme bıle vakıt ayıramaz oldum kızlra ya kacfgundur saclarımı kestırcem bı kuafore cıkamadıum o derece yanı...bugunde dunden yemeımı yapmıstım bu arasında zaman bana kaldııııı:lepi:FACEDEKI RESIMLERI GORDUM GULŞAHTA TOPLANILMIŞ GALIBA COKK GUSEL CIKMISINIZ HEPINIZ YAAAAAAAAAAAA POFFF YA IST DE OTURMAYI HIC BUKADAR C<OK ISTEMEDIYDIMMM VALLAAAAAAAAAAAA:kedi:
bız ıyıyızzz yagız yarı duzenlı yarı duzensı yuvarlanıp gıdıo işte bız ısteyken ananesı bakıyo gecen ay 15gun kaynanam vardı gıtmek bılmedııı yafuuuuu...HEPINIZI COKS OZLEDIMMMMMMMMM
SIZLER VE KUZUCUKLARDA IYIDIR UMARIM BACILARRRRRopuyorumnanaktan
YA DİŞTEN DİYE UMUYORUM. bi çıksaydı da kurtulsaydıksabırlı olmaya calıs canım hepsı ustuste gelmış ıyı yapmısın agrı kesıcı vermekle bellıkı bıseyı varmıs kuzunun
bencede gotur doktoraa üşüttümü acaba?
çalışınca uykusuzluk zor benımkıde uyumadı dun gece dogru durust anlıyorum senı:bbo:
dun gece yatakta dort döndüüü bı gormelıydınız sabah 5de kalkmıs oturmuss cee dıyo yat aşağı dedım sarıldım sızmışımkaydirigubbakcemile3
canım bilmiyorum nazar mı diş mi?? ama bir an önce geçer inşallah!! çorbayı zaten hiç bi zaman çok sevmedi. ama zorlamadım, verince içti.son kaşıkta bööö hepsi dışarıayy nazar değdi seninkine heralde cnm,yavrum benim,bende bazen dağhana söylenip duruyorum.sanki anlıyomuş gibi..
ama çorbasını niye yemiyoki acaba melih kaan?başka bi nedeni olmasın mesela midesini filan üşütmüştür belki??bence sen bi doktora götür cnm..
özlettin kendini cnm yaa,iyi olunda biz hep burdayız görüşürüz inşalah...buluşma çok güzeldi keşke sizde olsaydınız!!
öp yağızı yerimize ok..senide öptüm cnm ..
bi gözünle de benim için bak olur mu? :)) ben burda hiç bişe bulamıyorum zaten de, bi yere sipariş verdim çerçeveleri. bakalım bulabilirlersePınarcım Gülşahcım size sesleniyorum,daha doğrusu bana yakın olup gelmek isteyen herkese,,,
Ben bidahaki haftaiçi bi gün Eminönüne gidicem Dağhanın doğumgünü hediyeleri süsleri vs. için gelemk isteyen varsa benimle gelebilir!!!Aaa Gülşahcım gerçi sen çalışıyosun unuttum ben yaa,izin alabilrsen gel..
Allah kolaylık versin cnm hepsi aynı bebişlerinkızlar merhaba. zor bir gecenin ardından bir de adet oldum mu!! uykusuz ve sancılıyım. neyseki kuzum uyudu. gece 2'ye kadar 10 dakika da bir uyandı. en son şurup verdik ağrıkesici de öyle uyudu. 6'da uyandı geri 4 saatlik uykuyla okula gittim. gece sinirlerim çok yıprandı, kavga edip durdum kendi kendime! eşim de kızıyor, Ayşe farkındamısın 1 yaşındaki bebekle kavga ettiğinin diyor:) sabah farkettim aslında,adamcağız haklı:kedi: neyse en son özay aldı,sen yat dedi. zaten uyudu ağrı kesiciyi alınca kuzum. kurtulsaydık şu pis dişlerden yaa:çok üzgünüm: resmen huy değiştirdi kuzum! kucak istiyo, geceleri zorla uyuor ve çok uyanıyor, ve kızlar 1 haftadır filan çorbasını yer yemez geri kusuyor:çok üzgünüm: en çok da buna üzülüyorum. fışkırtarak bir kusuyor ki, batmadık yer kalmıyor. biraz daha devam ederse bunun için de doktora götürecem:çok üzgünüm:
SLM KIZLARRR NASILSINIZZZZZZZZopuyorumnanaktan
ayy ben manyak bı tempoyla YASAMAYA CALISIORUMMMM....atom karınca gıbı oldum yafssssssssss ...EW İŞ YAGIZ ucgenınde gıdıp gelıorummmm...işler younlaştıı malum hıc vakıt olmuyo ewde ızınlı olduum zamanlarr yagıza vakıt ayırıorum hemen hergun parka dısarıya gıtmek ıstıyo hınzırrr..dışarı cıkınca bı rahatlık gelıo benım sıpaya...bugun ewdeydım bı temızlık yapayım sorada nette yagız uyurken dolanayım dedım nerde yarımsaat uyudu hınzır işmişte yaptımadı dogru parka gıttık sallandık 2saat gezdık geldık anca uyudu bakalım ınşallah uzun uyurbayanssulusmileayy cok ozledım hepınızı yaaaaaaa hıc vakıt olmuyo artık kendıme bıle vakıt ayıramaz oldum kızlra ya kacfgundur saclarımı kestırcem bı kuafore cıkamadıum o derece yanı...bugunde dunden yemeımı yapmıstım bu arasında zaman bana kaldııııı:lepi:FACEDEKI RESIMLERI GORDUM GULŞAHTA TOPLANILMIŞ GALIBA COKK GUSEL CIKMISINIZ HEPINIZ YAAAAAAAAAAAA POFFF YA IST DE OTURMAYI HIC BUKADAR C<OK ISTEMEDIYDIMMM VALLAAAAAAAAAAAA:kedi:
bız ıyıyızzz yagız yarı duzenlı yarı duzensı yuvarlanıp gıdıo işte bız ısteyken ananesı bakıyo gecen ay 15gun kaynanam vardı gıtmek bılmedııı yafuuuuu...HEPINIZI COKS OZLEDIMMMMMMMMM
SIZLER VE KUZUCUKLARDA IYIDIR UMARIM BACILARRRRRopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?