2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar pınarcım defne hasta olmuş çokkk geçmiş olsun inşallah iyidir şu anda

herkese günaydınlar...a.s.
pınarcım defneme çok geçmiş olsun canım...umarım şu an iyidir...
ayşecim melih kaan da kusuyormuş filan canım benim çok geçmiş olsun...

sibelcim yağızımın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu seneler...opuyorumnanaktan
hülyacım gazelimin doğum günün kutluyorum canım mutlu yıllar...opuyorumnanaktan
seherim canım burakla nazlının doğum günü kutlu olsun nice senelere..opuyorumnanaktan.

günaydin kizlar a.s.

ay acar acmaz defdefin ateşini okudum (( kiyamam yaa..şimdi nasil pinarcim? inşaAllah düşmüştür ve bi daha cikmaz atesi

aysecim melihte kusuyormus..sinirlerinin yipranmasida cok normal canim..o kusma olayini gayet iyi biliyorum..insan neye üzülcegine sasiriyor kusunca..ögünleri azalt biraz aysecim..bizimde 10gün kadar sürdü o iş..ögünleri azalttim,aralarida uzattim biraz (4 saate kadar) öyle gecirdim..bide yemekle su verme..o da cok tetikliyor..inşaAllah gecer biran önce

gülşahcim resimler için cok teşekkürler tatlim a.s.

cerencim,banucum,clariescim sizler nasilsiniz kizlar?

bugun eminönüne gidiyorum kizlar..seker hamuru vs almak için :) malum pazar dogumgünümüz var :) şimdi kalkip kizcemi yedireyim,hazirlanalim :) öptüm siziiii :)

günaydın tuba canım iyiyiz çok şükür...
sen pazarmı kutluyorsun 21 i değilmi sizinki canım?

iyi gezmeler...zemuszemus

günaydın tuba canım iyiyiz çok şükür...
sen pazarmı kutluyorsun 21 i değilmi sizinki canım?

iyi gezmeler...zemuszemus

teşekkürler canimm :)

evet canim 21i :) haftaya carsamba yani..ama bi dahaki h.sonu eşim şehirdişnida olcak..oyuzden bu h.sonu kutlicaz inşaAllah :)

haydi ben kactim kocaman mucksssssssss hepinizeee :)

ayyy tubaaa bu resimleri nasıl yaptın böyle çokkk güzel olmuşlar ellerine sağlık bak bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cerencim iyiyim tatlım sen nasılsın

tubacım sanada günaydın nasılsın resimler süper olmuş duruyada yaparmısın:))

ayyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdi valla. darısı bize kızlar içim kıpır kıpır oldu falla....

sibelcim akşam ne yapıyorsunuz şimdi evdemi kutluyorsunuz canım kaç kişisiniz?

Günaydın kızlar,
bugün doğumgünü olan kuzuların hepsini kutluyorum
Allah daha nice doğumgünlerini hep birlikte kutlamayı nasip etsin
ne zaman büyüdüler bunlar ya, çok duygulandım

banu canım bende iyiyim şükür berkeyle uğraşıyoruz valla
hazırlıklar filan...iş güç sorma ..

meleklerimin doğumgününü kutluyorum :)
YAĞIZIM GAZELıM BURAĞIM NAZLIM NıCE YILLARA ıYı Kı DOĞDUNUZ ıYı Kı VARSINIZ:))

şekerkızcandy sanada günaydın tatlım nasılsın

cerencim kolay gelsin tatlım

bende duruya elbise bakıyorum hazırlıklara başlarım artık yavaş yavaş

şekerkızcandy sanada günaydın tatlım nasılsın

cerencim kolay gelsin tatlım

bende duruya elbise bakıyorum hazırlıklara başlarım artık yavaş yavaş

bende oğluma papyon aldım lacivert.
sonra gömlek altına pantolan filan...evde bir gömleği var belki tekrar almam..bakıcaz..

sonra nazar boncuklu ve iyi ki doğdun yazılı balonlar aldım çok güzeller..alkisalkisalkis

Gunaydin kızlar a.s. Çok sagolun ilginiz için. Ateşi suanda 37.7 Defdosun. Yanımda uyuyor ama burnu tikali fena halde. Geceden beri sürekli aglayarsk uyanıyor kuzum. Bende uyumadan bekliyorum yanında

Yagizimin Gazelimin Nazlimin ve Buragimin d. Günleri kutlu olsun tekrar. Tuba ne güzel resimler hazırlamış . Ellerine sglik tubacim iyi alışverişler sanada a.s.

Yataktayim suanda telden giriyorum defdos ağlar diye korkumdan kalmamıyorum yanından

Canım Arkadaşlarıma Bir Merhaba diyeyim .......Hepinizi Öpüyorum opuyorumnanaktan.

[/URL][/IMG]

KIZLAR GÜNAYDINN.. NASILSINIZ? pınarcım çok geçmiş olsun sanırım bu aralar yine salgın var arkadaşlarımında genelde çocukları hasta ateş içindeler.allaha şükür biz atlattık sadece selin daha nazlı herşeye huysuzlanan bir çocuk oldu ama ben buna bile razıyım. canım fitil etkisini gösterir inş.da kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…