Gunaydin kızlar a.s. Çok sagolun ilginiz için. Ateşi suanda 37.7 Defdosun. Yanımda uyuyor ama burnu tikali fena halde. Geceden beri sürekli aglayarsk uyanıyor kuzum. Bende uyumadan bekliyorum yanında
Yagizimin Gazelimin Nazlimin ve Buragimin d. Günleri kutlu olsun tekrar. Tuba ne güzel resimler hazırlamış . Ellerine sglik tubacim iyi alışverişler sanada a.s.
Yataktayim suanda telden giriyorum defdos ağlar diye korkumdan kalmamıyorum yanından
cerencimm yakışıklı oğluşuna maşallahhhh .......
bizdede hazırlıklar iyi gidiyor.bu hafta oturma odama perde diktiricem kısmetse halılarda cuma yıkamya gidiyor.bundan sonrası kolay artık.sadece çerçeve bulamadım istediğim gibi(( ee bulmassak başka hediye düşüncez artık.
Canım Arkadaşlarıma Bir Merhaba diyeyim .......Hepinizi Öpüyorum opuyorumnanaktan.
[/URL][/IMG]
kuzunu öp benim için maşallahhhhhhhhhh cerencim özeline birşey yazıyorum bakar mısın tatlım:)))opuyorumnanaktan
ceren canım baktım ama nedense o siteden almak içimden gelmedi.:)) aslında güzeller ordakilerde.
herkese günaydınlar...a.s.
pınarcım defneme çok geçmiş olsun canım...umarım şu an iyidir...
ayşecim melih kaan da kusuyormuş filan canım benim çok geçmiş olsun...
sibelcim yağızımın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu seneler...opuyorumnanaktan
hülyacım gazelimin doğum günün kutluyorum canım mutlu yıllar...opuyorumnanaktan
seherim canım burakla nazlının doğum günü kutlu olsun nice senelere..opuyorumnanaktan.
meleklerimin doğumgününü kutluyorum :)
YAĞIZIM GAZELİM BURAĞIM NAZLIM NİCE YILLARA İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ:))
Gunaydin kızlar a.s. Çok sagolun ilginiz için. Ateşi suanda 37.7 Defdosun. Yanımda uyuyor ama burnu tikali fena halde. Geceden beri sürekli aglayarsk uyanıyor kuzum. Bende uyumadan bekliyorum yanında
Yagizimin Gazelimin Nazlimin ve Buragimin d. Günleri kutlu olsun tekrar. Tuba ne güzel resimler hazırlamış . Ellerine sglik tubacim iyi alışverişler sanada a.s.
Yataktayim suanda telden giriyorum defdos ağlar diye korkumdan kalmamıyorum yanından
ayyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdi valla. darısı bize kızlar içim kıpır kıpır oldu falla....
sibelcim akşam ne yapıyorsunuz şimdi evdemi kutluyorsunuz canım kaç kişisiniz?
Canım Arkadaşlarıma Bir Merhaba diyeyim .......Hepinizi Öpüyorum opuyorumnanaktan.
[/URL][/IMG]
KIZLAR GÜNAYDINN.. NASILSINIZ? pınarcım çok geçmiş olsun sanırım bu aralar yine salgın var arkadaşlarımında genelde çocukları hasta ateş içindeler.allaha şükür biz atlattık sadece selin daha nazlı herşeye huysuzlanan bir çocuk oldu ama ben buna bile razıyım. canım fitil etkisini gösterir inş.da kendine gelir
bu arada malek kuzularımızın doğum günü kutlu olsun ne çabuk büyüdüler ya...
gazelim,yağızım nazlımın ve burağımın doğum gğnleri kutlu olsunnnn nice uzun yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teşekkürler tetelerimiz öpüyoruz sizi.
Sağolasın canım çok geçmiş olsun.
Oyyy çok tatlı çıkmış oğluşum akşam bi kutlama yapmayız sanırım aslında bi pasta alıp biz üçümüz kutlasakmı diyorum ama bakalım..
Tülaycım teşekkürler,çok geçmiş olsun selinimede..
Noldu bu kuzulara.Hepsi hasta oldu benim oğluşta gece 1 de uyudu.Sabahta 6 buçukta kalktı.Boğazında balgam var şurup içtiği için sökmek adına arttırıyor.Sürekli kuru kuru öksürdü.İnşallah kısa zamanda düzelirde pazar keyifli olur.
herkese günaydınlar...a.s.
pınarcım defneme çok geçmiş olsun canım...umarım şu an iyidir...
ayşecim melih kaan da kusuyormuş filan canım benim çok geçmiş olsun...
sibelcim yağızımın doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu seneler...opuyorumnanaktan
hülyacım gazelimin doğum günün kutluyorum canım mutlu yıllar...opuyorumnanaktan
seherim canım burakla nazlının doğum günü kutlu olsun nice senelere..opuyorumnanaktan.
meleklerimin doğumgününü kutluyorum :)
YAĞIZIM GAZELİM BURAĞIM NAZLIM NİCE YILLARA İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ:))
[/URL][/IMG]
bu arada malek kuzularımızın doğum günü kutlu olsun ne çabuk büyüdüler ya...
gazelim,yağızım nazlımın ve burağımın doğum gğnleri kutlu olsunnnn nice uzun yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cerennn maşallahhhhh kocaman oldularrr yahuu zaman ne cabuk gecıyorrr
bugun doğan meleklerımıziii ve onları doguran guzel annelerını opuyorum semracım sıbelcım hulyacım nıce yaşlara hepbırlıkte inşallah canlarrr:asigim::asigim::asigim:
pınarcım gecmıs olsun canım vıcks varmı evde sıcak suya 1kasık koy bı 5dk kalsın odada mentollu bı kokusu var açar belkı burnunu defnoşun :1hug:
ferdacım saol nazık davetın ıcınde maglum hafta içi kıpırdayamıyorum bı yere sıze ıyı alısverısler canımŞeniz
dogum gunu ıcın bende bırmaxa baktım tulaycım ordan almayı dusunuyorum ben çerceve gıdemıcem cunku emınonune bakmaya selınımın ıyılesmesınede sevındıma.s.
merhaba ılgıncım facede gordum durunun resımlerını masallahhhh koca kıs oldularrropuyorumnanaktan
cerennn maşallahhhhh kocaman oldularrr yahuu zaman ne cabuk gecıyorrr
bugun doğan meleklerımıziii ve onları doguran guzel annelerını opuyorum semracım sıbelcım hulyacım nıce yaşlara hepbırlıkte inşallah canlarrr:asigim::asigim::asigim:
pınarcım gecmıs olsun canım vıcks varmı evde sıcak suya 1kasık koy bı 5dk kalsın odada mentollu bı kokusu var açar belkı burnunu defnoşun :1hug:
ferdacım saol nazık davetın ıcınde maglum hafta içi kıpırdayamıyorum bı yere sıze ıyı alısverısler canımŞeniz
dogum gunu ıcın bende bırmaxa baktım tulaycım ordan almayı dusunuyorum ben çerceve gıdemıcem cunku emınonune bakmaya selınımın ıyılesmesınede sevındıma.s.
merhaba ılgıncım facede gordum durunun resımlerını masallahhhh koca kıs oldularrropuyorumnanaktan
YAĞIZ GAZEL BURAK NAZLI Canlarım Doğum Gününüz Kutlu Olsun Nice Nice Güzel Sağlıklı Huzurlu Yıllara Hep Sevdiklerinizle Olun İnşallah
Günaydınlar tetelerim nasıl yakışıklı olmuşmuyum.Kocaman adam oldum bennnn :)
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?