2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada malek kuzularımızın doğum günü kutlu olsun ne çabuk büyüdüler ya...

gazelim,yağızım nazlımın ve burağımın doğum gğnleri kutlu olsunnnn nice uzun yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay canım benim grip olmuş sanırım pınar burnu da tıkalıysa çok geçmiş olsun. bende berkeden bilirim ne zaman grip olsa ateşlenir sabaha kadar uyumaz. kucağımdan inmek istemez bir an önce iyileşir umarım tatlım ya..

bizdede hazırlıklar iyi gidiyor.bu hafta oturma odama perde diktiricem kısmetse halılarda cuma yıkamya gidiyor.bundan sonrası kolay artık.sadece çerçeve bulamadım istediğim gibi(( ee bulmassak başka hediye düşüncez artık.

cerencimm yakışıklı oğluşuna maşallahhhh .......

hoşgeldin tülaycımmm
teşekkür ederim..

canım çerçeveye birmax varya bu siteye baktınmı magnetli çerçveler filan var..

ceren canım baktım ama nedense o siteden almak içimden gelmedi.:)) aslında güzeller ordakilerde.

:teytey: :teytey: :teytey: İyiki Dogdunuzzzzzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

meleklerimin doğumgününü kutluyorum :)
YAĞIZIM GAZELİM BURAĞIM NAZLIM NİCE YILLARA İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ:))

Teşekkürler tetelerimiz öpüyoruz sizi.

Sağolasın canım çok geçmiş olsun.

ayyyyyyyy çok heyecan yaptım şimdi valla. darısı bize kızlar içim kıpır kıpır oldu falla....

sibelcim akşam ne yapıyorsunuz şimdi evdemi kutluyorsunuz canım kaç kişisiniz?

Canım Arkadaşlarıma Bir Merhaba diyeyim .......Hepinizi Öpüyorum opuyorumnanaktan.

[/URL][/IMG]

Oyyy çok tatlı çıkmış oğluşum akşam bi kutlama yapmayız sanırım aslında bi pasta alıp biz üçümüz kutlasakmı diyorum ama bakalım..

gazelim,yağızım nazlımın ve burağımın doğum gğnleri kutlu olsunnnn nice uzun yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tülaycım teşekkürler,çok geçmiş olsun selinimede..

Noldu bu kuzulara.Hepsi hasta oldu benim oğluşta gece 1 de uyudu.Sabahta 6 buçukta kalktı.Boğazında balgam var şurup içtiği için sökmek adına arttırıyor.Sürekli kuru kuru öksürdü.İnşallah kısa zamanda düzelirde pazar keyifli olur.

sibelcim sizde mi haftasonu kutluyorsunuz haberim yoktu benim..bende bugün sanmıştım.:kedi:
günler yaklaştıkça hastalık çıkarıyorlar valla...
onlarda ilk doğum günleriya heyecan stres yapıyorlar herhalde dimikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cerennn maşallahhhhh kocaman oldularrr yahuu zaman ne cabuk gecıyorrr

bugun doğan meleklerımıziii ve onları doguran guzel annelerını opuyorum semracım sıbelcım hulyacım nıce yaşlara hepbırlıkte inşallah canlarrr:asigim::asigim::asigim:

pınarcım gecmıs olsun canım vıcks varmı evde sıcak suya 1kasık koy bı 5dk kalsın odada mentollu bı kokusu var açar belkı burnunu defnoşun :1hug:

ferdacım saol nazık davetın ıcınde maglum hafta içi kıpırdayamıyorum bı yere sıze ıyı alısverısler canımŞeniz

dogum gunu ıcın bende bırmaxa baktım tulaycım ordan almayı dusunuyorum ben çerceve gıdemıcem cunku emınonune bakmaya selınımın ıyılesmesınede sevındıma.s.
merhaba ılgıncım facede gordum durunun resımlerını masallahhhh koca kıs oldularrropuyorumnanaktan

saol gülşah canım.iyileşti ama allah kuzularımızı hiçbirini hasta ermesin valla çok zor

YAĞIZ GAZEL BURAK NAZLI Canlarım Doğum Gününüz Kutlu Olsun Nice Nice Güzel Sağlıklı Huzurlu Yıllara Hep Sevdiklerinizle Olun ınşallah

:teytey: :teytey: :teytey: İyiki Dogdunuzzzzzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

meleklerimin doğumgününü kutluyorum :)
YAĞIZIM GAZELİM BURAĞIM NAZLIM NİCE YILLARA İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ:))

Canım Arkadaşlarıma Bir Merhaba diyeyim .......Hepinizi Öpüyorum opuyorumnanaktan.

[/URL][/IMG]

kızlarr hepinize ayrı ayrı teş.ediyorummm sizleri cok seviyoruz iyikide tanımışız sizi...dünden beri içimde abartılı bir duysallık var her güzel kelimede gözyaşlarıma hakim olamıyorum ...gecen yıl bu saattlerde doğum için hazırlanıyordum ve yine gözyaşları içindeydim..birazdan da videosunu koyacagım face ye ...
tubacım cokkk tşk ediyorum eline sağlık süper bi iş çıkarmışsın cnm a.s.a.s.

pınarcım cok geçmişş olsun defnoşa yaa kıyamam yaa nerden bulaştıki :1no2:

sibelcim sizede geçmiş olsun cnm aman ilerlemeden ıhlamur falan ver doğum günü cocugua a.s.a.s.

valla öyle tatlım hızla büyüyorlar :)) öperim sende öp yiyenimi

tülaycım nasılsın tatlım selin nasıl dün arayamadım seni bizim şirket sahipleri geldi yine toplantı üstüne toplantı hazırlıklar nasıl gidiyor elbise işini ne yaptın tatlım ben birkaç yere baktım çok basit modeller beğenmedim

kızlar ben duruya bisiklet alaacağım korumalı olanlardan varya beğendim dün opuyorumnanaktan hediye olarak

Günaydınlar tetelerim nasıl yakışıklı olmuşmuyum.Kocaman adam oldum bennnn :)

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…