cerennn maşallahhhhh kocaman oldularrr yahuu zaman ne cabuk gecıyorrr
bugun doğan meleklerımıziii ve onları doguran guzel annelerını opuyorum semracım sıbelcım hulyacım nıce yaşlara hepbırlıkte inşallah canlarrr:asigim::asigim::asigim:
pınarcım gecmıs olsun canım vıcks varmı evde sıcak suya 1kasık koy bı 5dk kalsın odada mentollu bı kokusu var açar belkı burnunu defnoşun :1hug:
ferdacım saol nazık davetın ıcınde maglum hafta içi kıpırdayamıyorum bı yere sıze ıyı alısverısler canımŞeniz
dogum gunu ıcın bende bırmaxa baktım tulaycım ordan almayı dusunuyorum ben çerceve gıdemıcem cunku emınonune bakmaya selınımın ıyılesmesınede sevındıma.s.
merhaba ılgıncım facede gordum durunun resımlerını masallahhhh koca kıs oldularrropuyorumnanaktan
Günaydınlar tetelerim nasıl yakışıklı olmuşmuyum.Kocaman adam oldum bennnn :)
[/URL][/IMG]
banucum selin daha iyişimdi.bende iyiyim allaha şükür. elbise dedimya bir yerde beyendim ama ay sonuna kadar yeni modeller gelir dedi bir daha bakıcam.bide polarisden ayakkabı beyendim. bakalım alışverişe çıkınca toptan halledicem.sadece hediye işi kaldı
bisiklet eşimde alayım diyorda nasıl bişey alcaz bilmiyorum.seninki nasıl?
Günaydınlar tetelerim nasıl yakışıklı olmuşmuyum.Kocaman adam oldum bennnn :)
[/URL][/IMG]
Bu resmi çerçevelerimiz için çektirdik.Çokkkk öptüm sizi tetelerim..
Gecmis olsun dilekleriniz için sagolun kızlar. Atesi aynı defdosun 37-39 arasında değişiyor. 80 cc kadar kahvaltı yedi. Nevresimlerimizi falan değiştirdik şimdi kucağımda uyuyor. Geniz akıntısı için şurup verdim iyi geldi sanirİm burun tikanmasi daha iyi.
Berkecigime kocaman bı masallah a.s.
Sibelcim Yagiz pasamin resmi süper olmuş. Maşallah oğluma çok yakışıklı çıkmış. Allah nazardan saklasın öptüm onu kocaman a.s.
Tüm bacılarıma selamlar defne kucağımda uyuduğundan telden giriyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın a.s.
Sagolasin Cerencim ins düzelir kuzum a.s.
Bilmiyorumki Tulaycim ya salgın heralde. Zaten cumartesiden beri keyifsizdi dün gece çıktı acısı. Biran önce düzelsin tüm kuzular ya. Hiç hali yok öyle gözler kapalı yatıyor kucağımda.[/QUOT
canımya bilmezmiyim selinimde öyleydi biliyorsun günlerce halsiz uykulu yattığı yerden kalkamıyordu bile.canımm allah acil şifa versin düzelsin biran önce.
canımya bilmezmiyim selinimde öyleydi biliyorsun günlerce halsiz uykulu yattığı yerden kalkamıyordu bile.canımm allah acil şifa versin düzelsin biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?