2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol gülşahcım gerçekten öyle bende daha dün doğurmuşum gibiyim valla kızlar..

Günaydınlar tetelerim nasıl yakışıklı olmuşmuyum.Kocaman adam oldum bennnn :)

[/URL][/IMG]

maşallah maşallah
bu ne yakışıklılık canım benim allah nazardan saklasın damatlığınıda görmek nasip etsin allahım sizlere siboşum....

banucum selin daha iyişimdi.bende iyiyim allaha şükür. elbise dedimya bir yerde beyendim ama ay sonuna kadar yeni modeller gelir dedi bir daha bakıcam.bide polarisden ayakkabı beyendim. bakalım alışverişe çıkınca toptan halledicem.sadece hediye işi kaldı
bisiklet eşimde alayım diyorda nasıl bişey alcaz bilmiyorum.seninki nasıl?

bizede annannemiz alacak bisiklet şekerler..

tülaycım korumalı bisikletler varya onlardan alacağım ben annemin alt komşusu bebeği için kullanıyor parka falan giderken çok rahat tutma yerini çevirince istediğin yere dönüyor

banucum bu hafta buluşamayız( çünkü halılar gidicek benim.bide perdeciye gitmem lazım. yoksa oturma odamın perdesi selin sayesinde yaklında yok olucak:) ama haftaya gidebiliriz bir aksilik olmassa

saol banucum.evet zaman var daha bir çıktıkmı hepsini hallederiz.sen naptın çerçeve olayını

aman Allahım o ne yakışıklılık öyle bittim bayıldım harika :)
Allah nazarlardan saklasın a.s.

pınar geçmiş olsun canıma.s.

yağız paşamın

nazlı prensesin

gazel prensesin

veeee
burak paşamın

doğum günlerini kutluyorum bir ömür sağlıklı ve huzurlu yaşasınlar inşallahh
iyiki doğurdunuz kızlar:lepi:

Gecmis olsun dilekleriniz için sagolun kızlar. Atesi aynı defdosun 37-39 arasında değişiyor. 80 cc kadar kahvaltı yedi. Nevresimlerimizi falan değiştirdik şimdi kucağımda uyuyor. Geniz akıntısı için şurup verdim iyi geldi sanirİm burun tikanmasi daha iyi.

Berkecigime kocaman bı masallah a.s.

Sibelcim Yagiz pasamin resmi süper olmuş. Maşallah oğluma çok yakışıklı çıkmış. Allah nazardan saklasın öptüm onu kocaman a.s.

Tüm bacılarıma selamlar defne kucağımda uyuduğundan telden giriyorum alıntı yapamıyorum kusura bakmayın a.s.

Son düzenleme:

sağol canım benim...opuyorumnanaktan
bir an önce iyileşsin defnoşta inşallah..

saol pınarcım.inşallah düzelir ya biran önce.ama az önce bilgisayr firmasından biri geldi az sohbet ettik kızıda 39 derece ateşle yatıyormuş. 4 gün oldu diyor dr bir türlü düşüremiyormuş.havalardanmı neden bu beilere hasta oluyorya(

Sagolasin Cerencim ins düzelir kuzum a.s.

Bilmiyorumki Tulaycim ya salgın heralde. Zaten cumartesiden beri keyifsizdi dün gece çıktı acısı. Biran önce düzelsin tüm kuzular ya. Hiç hali yok öyle gözler kapalı yatıyor kucağımda.

canımya bilmezmiyim selinimde öyleydi biliyorsun günlerce halsiz uykulu yattığı yerden kalkamıyordu bile.canımm allah acil şifa versin düzelsin biran önce.

cok zormus tulaycim ya hiç böyle halsiz hasta olmamıştı defne . Keske biz hasta olsak onların yerine. Seliniminde gecti neyseki Allah bı daha göstermesin a.s.

amin pınarcım.bende çok dedim ben hasta olayım ona bişey olmasın diye ama yinede allah daha büyük dertler vermesin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…