2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh hatuna bakın ya tabıı uslandı oğluş annesı gezmelere basladı.Ayy bende bayılırım o mehmetefendı acık kahvesıne özendım bak sımdı.Gule gule kullanın cıcılerınızi.Valla ben daha bır halt hazırlamadım doğumgunuyle ılgılı.Ama Göztepede nobel dıye bı organızasyon sırketı var.Kayınvalıdemın arkadası suslerı sanırım o alıp gönderıcek.Kurabıye yaptırıcam.Boraya kıyafet almadım henuz onuda halletmem lazım.Bakalım bu hafta konum doğumgunu hazırlarım heralde herseyı.

Bı alısverış hatunu daha.Iyı gunlerde kullan canım.

Canım bende sende kacaksın demekkı.Özledım valla.Guzel gunlerde kullan herseyı.Nasıl rahatlıyoruz para harcayınca dımı ya.

Tesekkur ederım canım.Valla cok ıhmal ettım haklısın ama bıttı sayılır artık.Veeeee habere hem cok sasırdım hemde sevındım.Ne guzel sıralı oldu.Zaten sanada erkek gıbı gelıyordu galıba.Mehmet ismını bende cok severım.

Ohhhhhh abartmıs hatun alısverısı.Ama bende o utuyu kullanıyorum cok memnunum.

Gözün aydın canım.

Ahh o gece uykuları benıde bıtırdı artık sayıyı unutuyorum valla.Yat kalk sersem gıbıyım.

selam kızlar. dün gittik malatya'ya. sabah darende ilçesinde su başında kahvaltı yaptık. öğleden sonra da malatya'ya geçip alışveriş yaptık. oğluma ve kendime bi sürü ciciler aldım:)) malum buralar mahrumiyet bölgesi:)) akşam da bir yemek yedik, oranın özel yemeğiymiş kağıt kebabı. kalacak yer bulamadık,gece de geri döndük. birazdan da çıkıp arkadaşa gidecez oğluşumla. öptük hepinizi!

ıyi Pazarlar Kızlar,

Sabah arkadaslarım geldı kahvaltıya.Özlemısım keyıf yapmayı super geldı valla.Şimdide ev ıcın 1-2 eksık var ıkeaya gıdıcem Alp i kandırabılırsem.Ya Borada aksamdan berı öksurmeye basladı.Off canım cok sıkıldı umarım ilerlemez.Ne verıcem bılemedım.Ihlamur fılan mumkun deıl ıcmıyor cuncu.Sekrol versem artıcak napıcam bakalım.
Asıl sorun Bora cok ıstahsız Kızlar.Yaklasık 10 gundur hıcbısey yemek ıstemıyor.Her öğun kabusa döndu.Bıtek kahvaltıyı yıyıyor bırde mama.Kasık görunce cıldırıyor resmen.Kan ter ıcınde kalıyorum 2 kasık bırsey yesın dıye.Ac bırakayım dedım oda kar etmedı dun sabah 9 da kahvaltı verdım 2 de corba vereyım dedım yemedı yemedı.Ne televızyon ne oyuncak hıcbırsey yetmıyor.Duzelsın yoksa sıyırıcam ya.
Bugun yarım kasede olsa corba ıctı rahatım bıraz.Sızde deneyın ıstersenız.Esra soylemıstı.Bora balık yemıyor dıye sevdı gıbı.Bı parca somonu az suda hasladım ıcıne 2 kasık mısır unu cok az zeytınyağ koydum verdım.

cnm ben orayı pek iyi bilmiyorum aslında sadece o caddeti biliyorum orayı gezdim geldim.çocuklar büyüsünde bereber giseriz bigün inşallah...cnm ben tokata gidiyorum yaklaşık bir ay kalıcam doğumgününde ordayım yani annemerin yanında..
ayy cnm çok sevindim oğlun olacakmış,allah analı bablı büyütsün ne güzel yaa..
ohh sende güzel şeyler almışsın güle güle kullan cnm..ütü de iyi bişeyle istiyosan zaten fiyatlar öyle cnm benimkide aynı marka ama süper ütü memnun kalırsın ben evlenşrken babam almıştı baya para vermişti o da..
sanki benden aşağı kalır yanın var,asıl gezinti sensin kaydirigubbakcemile3 baksana gelen gidenimde eksik olmuyor ohh,bizde o yok bırak bari gezelim,Ayy şaka bi yanada biz aynı şehirde olsak anca gezerdik gülhan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel eğlenmişsiniz cnm,aldıklarınıda güle güle kullan öpttük oğluşla seni.
ohh arkadaşlarınla keyifelride yapmışsın yanii,senden iyisi yok,
Boraya ne oldu yaa taşınma sırasında o dayoruldu heralde...Niye yemiyor acaba belki yine diş geliyodur cnm..Allah kolaylık versin sana...İnşallah düzelir..

selam hatunlar a.s.

güzel bi pazar gününün ardından evimizdeyiz..öğlende çıktık Anılın işyerinden arkadaşının nikahı vardı Üsküdarda geçerkende bizi CApitole bıraktı bende giderken Gülşahı aramıştım gelebilirsen gel diye sağolsun o da çıkıp gelmiş kırmadı beni,Dağhan ve Duru havuz keyfi yaptılar,fışkıran sulara bayıldılar,tabii onlar kucakta arabalar bizim elimizde.oturtamadık bi türlü,biraz dolaştık sonra Anıl gecikince döndü onlar ev bakmaya gittiler,inşallah istediğiniz gibi bi ev bulmuşsunuzdur Gülşahcım.

Bende Dağhanı emzirdim altını değiştirdim sonra geldi Anıl bi yemek yiyip kıyafet baktık bizde ve aldım sonunda,çok sade chicco dan beyaz bi gömlek ve beyaz bi pantolon.kırmızı bide kravat aldık,altınada beyaz ayakkabı alıcaz yarın,ıyi oldu ben çok beğendim giydirdik yakıştıda yavruma.ama bide papyon bakıcam değişik takarım sanki daha iyi olucak orda bulamadım çünkü.

Sonra eve geldik Anıl abisiyel maç izlemeye gitti,bizde evdeydik oğlumla uyuttum onu yine ayağımda,bende dizi izliyorum.

Hepinizi öptüm kızlar..

özlemcim bebişin cinsiyite erkek miş hadi hayırlısı olsun bir kız bir erkek ne güzel:))
çok sağol cnm
evet cnm erkek diye düşünüyordum am dr.kız deyince yanıldığımı sanmıştım
artık 20.haftada kesin söyledi %100 deyince inandım valla bende
ohh ne güzel gezmişssiniz cnm
dişten olabilir mi acaba gülhan yada havalardan zeynep de aynısı çünkü hiç bişey yemiyor bu aralar

gülhancım hadi gözün aydın nihayet bitti hee...
bizde sei özledik valla yaw ...
güle güle otur yeni evinde sağlıkla mutlulukla inşAllahh...

ahh be cnm bende cokk istiyorum ama bi kaç defa denedim meme vermeden uyutmayı deli gibi ağlıyor :(

ahh be bacımm bi bilsem nazaramı gözemi geldimmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

güle güle kullan cnm aldıklarını...
valla d.günü için bende çok aradım biliyorsun kıyafet ama malesef bulamadım...aradığımı en son ş.evlerde bi mağzada cok içime sinmediyse aldım ama giydirince cokkk yakıştı cadıya hihoyyyt

cok saol cnm öpüyoruz sizi cokkkk
cok geçmişş olsunn sanada inş tekrarlamaz ..
bu arada oğluş geliyor he hadi gözün aydınnn hihoyyythihoyyyt

çokk saol tatlımmm....

sende aldıklarını güle güle kullan Şeniz

hadi hayırlııı olsunnnnnnnn cnm incinizzz inş diğerlerini rahat rahat cıkartır kuzum Şeniz

Nazlı Burak Gazel Yağız minik kuzucuklar hepsinin Doğum günü kutlu olsunhihoyyythihoyyyt Allah torunlarınıda görmeyi nasip etsin kızlar öpün benim yerime

çokkk saol cnm inşAllah ..bizde seni öpüyoruz cokk ŞenizŞeniz

ohh ne güzel gezmişsinizz valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu arada gülşahta mı taşınmaya niyetli yaw CADIARZU

Herkese iyi pazarlar iyi geceler kızlar a.s.

Cumadan beri evime gelebildim çok şükür. Perşembe ve cuma gecesi Defdoş'un ateşini düşüremeyince cuma öğlen doktora götürdük. Gribal enfeksiyon dedi. Boğaz kültürü falan temiz çıktı çok şükür. Defne üşütme ile hasta olacak bi bebek değil, bünyesi çok sağlam ama birinden grip mikrobu almış mutlaka dedi. Perşembe ve cuma gecesi nerdeyse hiç uyumadık. Burnu tıkalı olduğu için yarım saatte bir çığlık çığlığa uyandı. Sağolsun kayınvalidem ile salladık durduk sürekli. Ama dün gece iyiydi. 3-4 kere uyandı ama emdi uyudu en azından. Bu sabahta temiz hava alsın diye arkadaşlarla çok güzel bahçeli bi yere kahvaltıya gittik. Çimenlerde oynadı durdu. Ordan alışverişe gittik. Askılı kot elbise, pantolon,tişörtler, kot şort ve askılı çıtçıtlı badiler aldım yaz için kuzuma. Sonrada baktık keyfi yerinde anneme bırakıp maçı izlemeye gittik arkadaşlarla. Kuzum hiç huysuzluk yapmamış ananesine. Tek sorun mamayı içmiyor artık. Uyumuştu maç dönüşü aldık eve geldik. Poşetleri yerleştirdim. Size bakayım dedim a.s.

Bende fena hastayım aslında. Boğazım şiş ve halsizim. Bu haftada öyle işim varki. Salı günü arkadaşım doğum yapıyor. Çarşamba Eminönü'ne geçip çerçeve ve süslemeleri almam lazım. Slayt hazırlamam lazım. Kapı afişimizi hazırlayıp bastırmam lazım. Kuzumun resmini çekip çerçeveler için hazırlamam lazım. Beyaz babet yada kibar bi ayakkabı almam lazım elbisesinin altına. Allah'tan elbisemiz ve kanatlarımız hazır. Perşembe akşamı kuzenimin kınası var Gebze'de kafamçokkarıştı Oraya gidicem. Cumada tatil diye annemle koltuklar, perdeler, camlar ve ev için genel temizlik yapmam lazım d.gününe hazırlık. Cumarteside kuzenimin nikahı ve akşam yemeği var. Arada bi zamanda spora gitmem lazım kafamçokkarıştı Oyyyy bittim ben bu hafta sempatiksalakcinni

Yarın sabahta annem gelicek spora gidicem fırsattan istifade bilmiyorumkismile

Geçmişi okuyamadım halim yok. Umarım herkes iyidir a.s. Bu gece güzelce dinleneyim bari öptüm sizi kızlar. Yarın görüşürüz a.s.

cok saol cnm öpüyoruz sizi cokkkk
cok geçmişş olsunn sanada inş tekrarlamaz ..
bu arada oğluş geliyor he hadi gözün aydınnn hihoyyythihoyyyt
sağol cnm,evet ya oğlanmış
hamileliğimde süpriz oldu c,nsiyeti dekaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun cnm hem defneye hemde sana
güle güle kullanın cicilerinizi

gelelimm bizeee...
bugun güzel kızımın doğum gününü dediğim gibi dışarda kutladık..sabah ilk önce kahvaltı dışarda yaptık...
ordan cefe ye gittikk...biz gittiğimizde orayı süslemişlerde cok abartılı değil ama yinde güzeldi...kızımın doğum günü pastasını üfeldik..yedik oda balonlarla baya eglendi...
ordanda fotoğrafcıya götürdük.....resimlerini cekerken resmen hepimiz şebe olduk ama benim fotojenik kızıma resmen kal geldi gülmüyor kaydirigubbakcemile3ayakta tuttuk olduğu yerde kaldı yürümüyor oyle sabit bize bakıyor bu dediler ne yapıyor diye kaydirigubbakcemile3neyse ki sonradan ortama alıştı ve bi kaç güzel resim çekebildi adamcagız kaydirigubbakcemile3
sonra parka ordan sahile ordanda avm ye akşam yemeğimizi yedik ve döndükk
çokta güzelll bir gün oldu..gecen ağladığıma bile değmedi bundan sonraki doğum günlerinide Allah nasip ederse dışarda kutlamayı düşünüyorum ..evdeki yorgunluğu kaldırmaya hiç değmez hem temizlik hem hamur işleri hem sonraki temizlik değmez valla bence :umursamaz:

ayy pınarcım valla şimdi bende sana face den yazıp defnoşu soracaktım...neyseki düzelmiş kuzum cok şükür...
oyy baya tempolu gececek anlaşılan ..ama kendinide yorma fazlaa..
sanada gecmiş olsun cnm...

Selammmm

Pınar Defne mı hastaydı ya.Gecmıs olsun canım ıyılesıyor galıba artık.Anam bu ne yogunluk bı hısımla halledersın hepsını.

Ferda sen yıne arazı olmussun gördum face te.Valla aynı yerde olsak delı gıbı sokaklardaydık hep:))

Hulyacım akıllı hatunsuz valla.En guzelı olmus ohh sende keyıf almıssın mıs gıbı.Bende oyleıstedım ama.Alpın babasıpek meraklı sorup duruyor.Tabı gelın uğrasıcak tum ıslerle.

Bızde ıkeaya gıttık ordanda yemeğe.Bora 1 tane köfte yedı orda evdede azucık muhallebı.Sımdıde uyanıyor sureklı öksurmekten.Yarın doktor yolu gorundu bıze.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Bugün ailecek güzel bir gün gecirdik. Aylardan sonra ilk defa doyasiya uykumu alarak, 11:30'da uyandim. Gece de Doruk sadece bir kere kalkti ve cok kisa emip geri uyudu. Ne zamandir gözümde büyüyen mutfak dolaplarini düzenleme ve temizleme isini önemli ölcüde hallettim ama yarina da var biraz daha isim. Haricinde, Dorugun kullanmadigimiz oyuncaklarinin fotograflarini cekip, Ebayden acik arttirmayla satma isiyle ugrastik tüm gün. Üst kat komsularimiz, kanolarini, cadirlarini bile bu yolla satisa cikartiyorlarmis, onlar iyi fikir verdiler bize sag olsunlar. Ev, biraz soluk alir hic degilse...

Dünde tüm gün disaridaydik, kardesimin dügünü icin elbise baktim ama hic kafama göre birsey bulamadim. Istanbul'dan alacagim sanirim bu gidisle. Ama neresinden, orasi da muamma...Birde iyi bir parfüm ariyorum, bir türlü karar veremedim ona da hangisi olacagi konusunda.

Gülhan'cigim, su istahsizlik sorunu bizde tavan yapti artik. Birkac kasiktan sonra istemiyor, zor bela agzina tikadiklarimida yutmuyor ve migdesini bulandirarak kusuyor. Oturup agliyorum sinirimden. Öyle zor ki, onca ugrasip özenerek yaptigin yemekleri dökmek...Kahvalti da istemiyor Doruk. Kus gibi birkac kasik o kadar.

Bu arada kizlar siz kahvaltiyi nasil veriyorsunuz? Bir akil verin bana allahaskina ya. Kafayi siyirmak üzereyim. Lapa gibi olanlari tadi ne kadar güzel olursa olsun asla yemiyor. Tek tek de biraz yiyiyordu ama onuda istemiyor artik son iki gündür.

Özlem'cigim, kiz olacagina artik iyice emin olmustuk, sürpriz yapti bize Mehmet. Ismide cok güzelmis, esimin ismi de Mehmet ama herkes Memed diyor, o da Memed isminden daha cok hoslaniyor.

Pinar'cigim, gecmis olsun Defdef'e, kuzumun huzursuzlugu hastaliktanmis demek. Neyseki daha iyi artik. Yogunlugununda üstesinden gelecegine inaniyorum. Kolay bir hafta gecirirsin insallah.

Ferda'cigim, sende güzel bir gün gecirmissin. Ne güzel Gülsah'la da bulusmussunuz. Daghan'la gece nöbetleri nasil, iyilesme var mi biraz?

Hülya'cigim, cok sevindim güzel bir dogum günü gecirmenize canim. Bizde asagi yukari ayni sekilde kutlayacagiz Dorugun dogum gününü. Zaten hamur isi, temizlik ve sonrasinda cikan is derken, Anne icin agir bir yorgunluk oluyor. Disarida kutlamak bence de daha ideal.

Kizlar bu arada Lise'den cok sevdigim bir arkadasim vardi, kac yildir ugrasiyor bir türlü bebek sahibi olamiyordu, en sonunda hamile kalmisti ve öyle seviniyordu ki. Gecenlerde bebeginin cinsiyetini ögrenmis, kizi olacakmis. Birgün sonra bebegini kaybetmis. Bugün yazmis bana, nasil üzüldüm, agladim anlatamam. Yaninda olmayi cok isterdim...

Bizden simdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...

ne oldu bu bebişlere böyle ya geçmiş olsun cnm sizede
zeynep de aynı öksürük var boğazları tahriş olmuş dedi dr.antibiyotik ve peditus yazdı bakalım inş hafifi atlatır yavrular

ne güzel bi gün geçirmişssin işlerini de halettmişssin baya filiz rahat edersin cnm artık
kahvaltıyı eskisi kadar zeynep de yemiyo lapa gibi hiç yemedi zaten hep ayrı verdim
ne kadar yerse artık bide ıhlamura ekmek peynir falan doğrayıp veriyorum cnm arad ben bazen baya iştahla yiiyyor zeynep
adaş olacak demek oğlum eşinle ne güzel
memed hoş aslında söylemesi daha akıcı
arkadaşına da çok üzüldüm cnm ya
inan tanımadığım ahlde gözmün önüne geldi sanki
inş en kısa zamanda normal yoldan hamiel aklır cnm

Fılızcım valla sımdıye kadar Boraya oyunlada olsa tum ogunlerı yedırıyordum.Ama yaklasık on gunden berı kasığı görunce cılgına donmus gıbı ağlıyor.Dun engınar yemeğı doktum bugun somon yapmıstım Allahtan bırazını yedı onuda doktum sımdı.Bakalım yarın ne denıycem.Meyva ve yoğurt öğunlerı yıne aynı ıskence gıbı.Allahım ne kadar zormus yemeyen cocuk.Sanada sabır canım ama insanın içi gıdıyor.Kahvatı ıcınde ben hala lapa seklınde ıhamurla yapıyorum fena sayılmaz yemesı.

Arkadasım ıcın cok uzuldum.Umarım tez zamanda yıne gelır meleği.

Kızlar Bora öksurup uyanıyor sureklı ben kacıyorum.ıyi geceler hepinize.

saol cnm..
sizde ne guzel gezmişsiniz ...şu kusma olayı sinirini en ıyı bilenlerden biriyim malesef (

ben kahvaltıyı lapa gibi degil biraz daha sulu yapıyorum
1 yumurta sarısı
4 bebe bisk.
biraz beynir
1 tane ceviz
biraz t.yagı
1 tatlı kaşığıda pekmez koyup
azda kaynamış suyla blandırdan geçirip veriyorum..
zar zorda olsa yediriyorum

kaydirigubbakcemile3 valla şekerim ben fazla sinirlendiğim zaman gözüm imseyi görmez restimi çektimi olay biter kimsede agzını açıp bişey diyemez kaydirigubbakcemile3he dün cok uzuldum boyle olacagı için ama iyikide oyle olmuş boşa dememişler herşeyde bi hayır vardır diye zemuszemus

boramada cok geçmiş olsun ya inş onemli bişey cıkmaz:Saruboceq:

inciniz hayırlı olsun canım hepsi inci gibi çıksın inşallah:))

gezginci hatun güle güle giyinin ana oğul:)a.s.

iyi gezmişsin ferdacım
aldıklarınızı da güle güle kullanın eminim çok yakışmıştır güzel yüzlümea.s.

çok sevindim canım güzel geçmesine bizde resim çektiricez Ahsen nasıl durucak bakalım:))
bu arada bende kıyafet için şirinevlere bakıcam bulamazsam annem dikicek:)

iyi geceler kızlar
iyi geceler canıma.s.
pınarcım geçmiş olsun canım defnoş iyileşmiş şükür bizde de Ahsen hastalandı yada diş çıkarıyor sürekli bağırarak uyanıyor bugün bütün gün ağladı zaten
bu arada çok yoğunsun bu hafta ama yorma kendini çok fazla gerçi ben Ahsen için bişeyler yapınca hiç yorulmuyorum eminim sende öylesindir

filizcim güzel bir gün geçirmişsiniz sevindim senin adına
iştahsızlığınıza gelince eminim çok zorlanıyorsundur ben kahvaltıyı yumurtayı ayrı veriyorum diğerlerini birleştirip veriyorum yumurtayı seviyor ama karışımda çok zorlanıyoruz

gülhancım yokluğun belliydi kız iyiki geldin:))
ıkeaya gitmişsin benim evimde de o kadar eksik var ki ama gel de tufanı götür imkansız(

gunaydınnn bacılarrrr
ohh gezmeler yapılmış alışverişler haleldılmısss

pınarr okurken yoruldum bu haftakı planınaa iyi gezmeler canım buarada sevındım defnoşun ıyı olmasınaaa.s.

nurten acıma kıs parayaa ütü evın demırbaşı kullanırsın senelerceee :1hug:

ferda gule gule gıysın daghanım cıcılerınıı bol bol resım cekteee gorelımm yakısıklıyı dogum gunundee a.s.

özlem kanaman varmıss cok dıkkat et ıyı olmus annene gıtmeyı dusunmen allah kuvvet versın canım a.s.

esencım mercımege bulamamıssın elbısee yakınmı sana bılmıyorum ama olıvyumun karsısında bebek magazası varmıs hem fıyatları cok uygun hem cesıt bolmuşş aklında olsun
buarada elbıse bulamayan hatunlar zarada ve marc spencerda super seyler varr bıraz tuzlu ama degerrr benceee a.s.

gulhan dönmüşsün sahalaraaa hoşgeldın canım işlerıde hafıfletmıssın darısı bızım basımızaa bakalıma.s.

evet hulyacım bızde tasınmayı dusunuyorus agustosa kadar ama ev bulamadık kafamıza goree arastırmaya devam anlıcagın gazelımı ve senı cok optumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…