Selam kızlar..
Biz daha yeni girdik eve.Sabah yazdıktan sonra oğlumu uyttum bende yattım,bi saat sonra kalktı tabi,neyse babası bakmış ekmek almaya gitmişler,kahvaltı hazırlamışlar beni uyandırdılar.kahvaltımızı yapıp çıktık evden,Etilerde bi alışveriş eğlence merkezi var mohini belki bilirsiniz orda soobee mağazası vardı oraya gidelim kıyafet bakıyım dedim bi gittik mağaza kapanmış,yerinde yeller esiyor neyse mother care vardı ordan Eymeneyani yeğenime ve Dağhana bişeyler aldık,oto koltukları varrdı maxı cosı onlara baktık beğendikte,379 du kampanya varmış sözde ama ben bi araştırıcam,bide pınarla Gülşahın dediği yere bakıcam ama artık memleketten dönüşte naasılsa uçakla gidicez acelesi yok.Ordan çıktık hadi eminönüne götür bizi dedim ama ne gidiş bir trafikki öldük yani park yeri bulmak da dert zaten çok oyalandık,Anıl Dağhanla bekledile beni biyerde ben gittim,tabak bardak,süsler mumlar peçeteye varasıya hallettim,hatta oğluma uğurböceği kanatları bile aldım çok güzel,bu arada Pınarcım melek kanatları filanda var bakarsın ben alıcaktım ama sende gidicem dediğin için alamdım beğendiğin gibi bakarsın.Kendimide unutmadım tabi bi çanta aldım,çerceve bakındım ama yok istediğim gibi bişey bulamadım vazgeçtim almıcam ben zaten resimli davetiye bastırıcamya o hatıra kalır herkese gerek yok dedim artık.Türk kahvemide alıp çıktım.oğlumda üzmemiş babasını neyseki ordan eltimin annesine geçtik onlarda ordaydı anılı arayıp çağırmışlar çok trafik var sonra geçersiniz gelin oturun demişler,bi yemek yiyip geçtik,ordada çayımızı içtik ve 10buçuk gibi eve geldik,oğlum arabada uyudu,yatırdım öylece.Uyanınca üstünü ve bezini değiştiricem artık.Malesef giysi alamadım onada yarın bakıcaz..
Çok yorgunum gidip yatıcam herkese iyi gecelr kızlar,öptüm sizi..
Ohh hatuna bakın ya tabıı uslandı oğluş annesı gezmelere basladı.Ayy bende bayılırım o mehmetefendı acık kahvesıne özendım bak sımdı.Gule gule kullanın cıcılerınızi.Valla ben daha bır halt hazırlamadım doğumgunuyle ılgılı.Ama Göztepede nobel dıye bı organızasyon sırketı var.Kayınvalıdemın arkadası suslerı sanırım o alıp gönderıcek.Kurabıye yaptırıcam.Boraya kıyafet almadım henuz onuda halletmem lazım.Bakalım bu hafta konum doğumgunu hazırlarım heralde herseyı.
günaydın kızlar biz kalktık Ahsen hanımla şimdi kahvaltı yapıcaz inşallah
dün çok yorucu bir gündü eminönüne gittik kendime iki tane kaban aldım kızıma bişeyler aldım doğumgünü için kıyafet bulamadım
çocuklara 23 nisan tokası aldım eve bile giremeden Ahseni kayınvalidemden aldık arkadaş doğum yapmıştı oraya gittik giderken ve gelirken yolu kaybettik:))eve gelişimiz saat 1.30 u buldu oy çok yoruldum bugün biyere gitmeyiz herhalde yani öyle düşünüyorum eşim kalksın bakıcaz artık
siz uyanın biz kahvaltımızı yapalım
Bı alısverış hatunu daha.Iyı gunlerde kullan canım.
canm planlar süpermiş inş. çok güzel geçer dogumgününüz,herşey istedigiin gibi olur.. bide geçmiş olsun kız neler gelmiş başına yahuu nazaramı geldin gözemi geldin güzel bacım???.
anaaaa bu ben gibi kaçakmış evin hayırlı olsun şekercim gülerek otur işlerde hallolur merak etme ama hemende yerleşmeye bakki insan bunalıyo ya.. anlıyorum seni.. kolay gelsin
kız bizde annemle talan ettik ama senin bulundugun taraflara hiç gitmedik sen mehmetefendinin o sokaktaydın anlaşılan bizim süs işlerini eşim halledecek biz kıyafetlere baktık.. aman ne kalabalıktı hakketen buluşmaya kalksaydıkta eminim kendimizi bulamazdık valla..
cnm aldıkların hayırlı olsun gülerek kullanın sen nereye gidiyosun bu arada ne kadar kalacan memelekette??
Canım bende sende kacaksın demekkı.Özledım valla.Guzel gunlerde kullan herseyı.Nasıl rahatlıyoruz para harcayınca dımı ya.
slm kızlar nasılsınız?anca girmeye fırsatım oldu valla
öncelikle nazlı,burak,gazel,yağızımın doğum günlerini kutluyorum,inş ömürleri boyunca çok mutlu olurlar ve tüm isteklerien sahip olur kuzulara.s.
Gülhancım yeni evinizde güle güle oturun cnm biliyorum yerleşmek çok zor olacak ama yavaş yavaş yap acele etme borayı ihmal etme cnma.s
esencim kabanlarını güle güle kullan cnm iyi günlerde,
Birsen çok geçmiş olsun tatlım oğluşu hastaymış düzelmiştir umarım
kızlar geçmişe bakma fırsatım olmadı son okuduğum kadarıyla bunları gördüm çok vaktim yok lütfen kusuruma bakmayın
defnoş da hastaymış galiba pınarda gelmemiş
Tesekkur ederım canım.Valla cok ıhmal ettım haklısın ama bıttı sayılır artık.Veeeee habere hem cok sasırdım hemde sevındım.Ne guzel sıralı oldu.Zaten sanada erkek gıbı gelıyordu galıba.Mehmet ismını bende cok severım.
iyi pazarlar hanımlar..
düngecede annemde kaldım kutlay geç geliyo şuaralar ama bugun evime geçiyorum annem adapazarına gidiyor dedem ameliyat olmuştu ama hala hastaneden çıkarmadılar çok merak ediyorruz. inş. kötü bişi yoktur...
dün eminönünden kızıma çok cici kabarık bi elbise aldım ekru ve dore renkleri dorede bi babet uydurdum ayy bide yürüse süper olacak.. mor bişi bulamdım çok kötüydü mor olanlar.. defneye bi bornoz, havuzlu handan bikaçtakım pijama falan ve cam biberon aldım kendime şık takılar aldım kayın valideme bi etekle penye aldım kadın hergeliyo aynı şeyle:)) yatak örtüsününüde buradaki mağazadan taksitle aldım pamulu degil ama oda yıkanıyor nar çiçegi rengi ve ütü aldım plipsin en son çıkan buhar parçalayıcı özelligi olandan 350tlye aldım ama çok geldi içime oturdu valla hiç peşinat vermeden aldım diyemi bu fiyat anlamadım biraz araştırma yapıcam kutlay bişi dmedi ama bulaşık makinası fiyatında dedi haklıda adam..
bizden böyle 1kaçgün yine yokum çok öpm herkesi..
burak,nazlı,gazel,yagız iyiki doğdunuz:)))
Ohhhhhh abartmıs hatun alısverısı.Ama bende o utuyu kullanıyorum cok memnunum.
merhaba hayırlı pazarlar kızlara.s.
nihayet oğlumun ilk incisi geldi ay nasıl sevindim bilemezsiniz demekki tüm huysuzluğu ondanmış yavrum benim ya gece 3te kalktı 6ya kadar hiç uyumadı demekki diş çıkacaktı rahatsızlık veriyordu kuzuma ....artık benim pilim bitmişti çünkü dün akşamda yemeğe misafirim vardı dayanamadım artık koydum yatağına ister uyu ister uyuma der gibi kaydirigubbakcemile3baktım uyumuş kuzum opuyorumnanaktan
bizde 9,30da kalktık kahvaltımızı yaptık ben biraz evi toparladım eşimde spora gitti hava rüzgarlı olmasaydı dışarı çıkardık ama maalesef rüzgarlı hasta etmeyeyim oğluşumu
ayy buradada kimsecikler yok neyse bari bende şimdilik bi çıkayım yine gelirim kimsesiz kalmış topik
Gözün aydın canım.
Herkese merhaba kızlar, sabahtan beri anca oturdum ve dahada işim bitmedi iyice bir temizlik yaptım kızım babasıyla oynadı,sonra bir güzel yıkandı şimdide mışıl mışıl uyuyor ama bu gece yine çok huysuzdu hep ağladı,nezaman kadar böyle sürcek bilmiyorum ya?
özlemcim bebişin cinsiyite erkek miş hadi hayırlısı olsun bir kız bir erkek ne güzel:))
ERzen canım sizinde ilk inciniz gelmiş gözünüz aydın:)) bizimde hala altta 2 tane devamı ne zaman gelcek bilmiyorum.
geçmişede bir göz atayım hazır kız uyurken
Ahh o gece uykuları benıde bıtırdı artık sayıyı unutuyorum valla.Yat kalk sersem gıbıyım.