2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banu canım ben iyi sayılırım yorgunluğum dışında geç saatlere kadar ütü yaptım biraz onun yorgunluğu var birde işlerim bu aralar çok yoğun bilgisayra karşısında boynum tutuluyor resmen:)

çok geçmiş olsun cerencim yaa eğer ağrın devame derse bi dr a görünmekte fayda var.paşan nasıl canım?

günaydın tülaycım nasılsın selin nasıl?bu arada canım annen nasıl oldu umarım irazdaha çok geçmiş olsun tekrar

selinim iyi teyzesi.annem kötü canımya hiçbişey yiyemiyor.yarın bakalım dişler takılcak gibi umarım takılırda rahatlar.sen nasılsın oğluşum nasıl?

aynurcum duru dün gece sık sık uyandı gazı vardı sanırım uykusuzum o nedenle yağmurunda 23 nisan telaşı var kelebek olacak kızım kostümlerini aldık gösteri yapacaklar yarın sabah inşallah izin alabilirim tatlım iş yerinden senin bebişin nasıl

tülaycım kolay gelsin tatlım sana annenede geçmiş olsun diş zor oluyor canım ben çok korkuyorum dişçiden

tünaydınlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim vicks benim kurtarıcım oldu valla süper iyi geldi boğazım hala acıyo ama vücudum dinçç...bugün annemle gezmeye gideceğiz..
bi komsunun oğlu evlendi bende düğün hediyesi götüreceğim...
ama duş almama izin vermiyor annem hasta olursun silin dedi..

şöle geçmişe baktım kıvılcım kocasinanı ben benim evin bolkonundan görüyorum öle yani iki dağ düşün ben bi ucunda en tepesindeyim ....çok yakın yani ....geldiğinde muhakak beklerim
havalarda ısınmış olacak .....küçük erkekler kaynaşır benim çatıda otururuz bi güzel ...
dışarıdaki oratamdan daha rahat ederiz bende .....gelemeden tlf numaralarımızı alalım evet...

kızlar ben geldim bugün bizim buranın pazarıydı pazar alışverişimi yaptım geldim:) banuıcum canım kızını n 23 nisan fotolarını bekliyoruz .tülay canım anneciğinede çok geçmiş olsun diş acısını bilirim hamileyken uyuşturmadan dişimi çekmişlerdi geçmiş olsun canım.birsencim ewt yaa yaz geldi ama havaşlar hala yanıltabiliyo dikkat etmek lazım.ben pazara gişderken hava buz gibiydi gelirkende sıcaktan bunaldım.neyse kızlar ben oğlumun meyvesini yedirip geliyorm.

kızlar siz akşamları bebişlere ne yediriyorsunuz duru kaşık maması yemiyor bizim yediklerimizide severek yiyor

benım cocuklardan bırını sıze vereyımmmı kızlar ya canıma okuyorlar yardımcım olmasına ragmen sımdı uyutular bende kahvaltı yenı yapıcam oyyy oyyy
banucum ne guzel ev yemeklerınden yıyorsa benımkıler hıcbırsey yemez oldular 3 aydırda aynı kıloda oglum 100 gr bıle almamış delırcem yakında sayelerınde

Banucum selın kaŞık mamalrını yemıyelı aylar oldu.bılıyorsun o kadar Çok ÇeŞıt aldım hepsı ÇÖpe gıttı.Şu an sadece devam sÜtÜ ve bızım yemeklerımızden yıyor
onun ıÇın yaptıĞımız Özel yemeklerı asla aĞzına bıle deĞdırmıyor ınan aĞzına kaŞıkla sok elınle dılını ıyıce temızlıyor.mesela kahvaltıyı karıŞık asla yemıyor tek tek yıcek:) o yÜzden ben yemkelrı az tuzlu ve baharatsız yapıyorum yıyor.balıĞıda somon deĞıl levrek Çupra ve mezgıt olarak yıyor sadece):)

canım zamanla alışırlar bitanem nasılsın iki bebekle uğraşmak çok zordur Allah güç kuvvet versin bitanem

bende gıdıyorum ama kahvaltıya :))))))))))

afiyet olsun canım

selinime bak maşallah yarasın meleğime duruda öyle canım kendi seçiyor artık yemek istediklerini yada diliyle itiyor elime vuruyor
kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim oğlum meyvesini ve ıspanağını yedirdim.banucum sanırım sen sormuşsun canım benim benim oğlumda sırf hazır gıda yiyor ben hiç yaptığım şeylerden yediremedim neler yaptım neler nededim ama ağzını sımsıkı kapatıyor tülaycığımada anlatmıştım bende bu konuda üzgünüm benim yaptıklarımı yemek varken hazır gıda seviyoruz inş. zamanla düzelir.

sagol banucum ıdare edıyoruz ama cok yorucu oluyor havalarda tam ısınmadıkı cıkıp gezeleım evdede sıkılıyorlar burak yurumeye başladı dahada zor oldu işim durmadan dusuyor daha yenı yuruyor cunku sen ansılsın kızlar nasıl 23 nısan resımlerını bend eıstıyorum eklede bakalım
tulaycım dogumgunumuzdekı kurabıyelerı herkes cok begendı sende aracı oldun cok sagol tatlım

semracım olsun nolcakki elimizden ne gelirse yapıyoruz birbirimize.evetya selinde yürüyor pat diye düşüyor valla işten gidince pestilim çıkıyor.tam yürüseler daha iyi olur:)

aynur canımya umarım düzelir hazır gidalarda vitaminli ama evde yapılan bir başka.böyle aralarda birer kaşık versen yinedemi çıkarıyor. mesela bugünlerde ben havuçlu şehriye çorbası yapıyorum selin bayılıyor yemeye.yoğurt yumurta ve unlada terbiye yapıyorum.sende bir dene belki yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…