aynurcum tülaycım iyiyim siz nasılsınız
ay çok sağolun kızlar valla ne yapıyım korkuyorum ameliyat olmaktan zaten 2-3 ayda , bazen 4-5 ayda bir ağrıyor o yüzden olmak istiyorum. bandajla idare ediyorum ağrım olduğu zaman sonra geçiyor..
birde yarın geçseydi dimi kızlar tatile girseydik bir an önce..
günaydın tülaycım nasılsın selin nasıl?bu arada canım annen nasıl oldu umarım irazdaha çok geçmiş olsun tekrar
BEN YEMEĞE GİDİYORUM AFİYETLER OLSUNNN kaydirigubbakcemile2
benım cocuklardan bırını sıze vereyımmmı kızlar ya canıma okuyorlar yardımcım olmasına ragmen sımdı uyutular bende kahvaltı yenı yapıcam oyyy oyyy
banucum ne guzel ev yemeklerınden yıyorsa benımkıler hıcbırsey yemez oldular 3 aydırda aynı kıloda oglum 100 gr bıle almamış delırcem yakında sayelerınde
bende gıdıyorum ama kahvaltıya :))))))))))
Banucum selİn kaŞık mamalrını yemİyelİ aylar oldu.bİlİyorsun o kadar Çok ÇeŞİt aldım hepsİ ÇÖpe gİttİ.Şu an sadece devam sÜtÜ ve bİzİm yemeklerİmİzden yİyor
onun İÇİn yaptıĞımız Özel yemeklerİ asla aĞzına bİle deĞdİrmİyor İnan aĞzına kaŞıkla sok elİnle dİlİnİ İyİce temİzlİyor.mesela kahvaltıyı karıŞık asla yemİyor tek tek yİcek:) o yÜzden ben yemkelrİ az tuzlu ve baharatsız yapıyorum yİyor.balıĞıda somon deĞİl levrek Çupra ve mezgİt olarak yİyor sadece):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?