2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ferdacım opuyorumnanaktan zaten netten sadece 2 tane yazı bulabildim.onunda birini arkadaşım yazmıştı bende bunu yazdım farklı olsun diye..
darısı sizinkine..hihoyyyt

clarıescim inciniz hayırlı olsun tatlım:)

cerencim davetiyeniz güzel olmuş

tülaycım nasılsın tatlım

ceren canım korkma ya halledersin gelenlerde yardım eder zaten.ama çok kalabalık olunca ev sahibi bişey anlamıyor o ayrı konu.

günaydın kızlar,,

nasıl uykum var anlatamam ama uyumak yerine kkya bakmakdan kendimi alamıyorum.

Sanırım Dağhanın 5.dişi geliyor,dün gece uyudu uyandı uyudu uyandı yanımıza aldık bütün gece bizimle yattı..Biara baktım yatağın ucunda yatıyor,az kalsın düşecekmiş çocuk ödüm koptu,Pınar seni andım valla iyi yatıyosunuz Defneyle..

Kahvaltıyada komşuya gittik,geldik oğlumu uyuttum çok işim var çamaşır ütü ve valiz hazırlanacak ..

hadi ben kaçıyorum kızlar..

aynen tülaycım çok ama çok bunaldım valla gelen giden telefon insanların tavrı (( selinim nasıl canım

clarıescim inciniz hayırlı olsun tatlım:)

cerencim davetiyeniz güzel olmuş

tülaycım nasılsın tatlım

SAĞOL TATLIMMM zemuszemus

ceren canım korkma ya halledersin gelenlerde yardım eder zaten.ama çok kalabalık olunca ev sahibi bişey anlamıyor o ayrı konu.

EVET TÜLAYCIM AMA İNAN ÇAĞIRDIKLARIMIZ EN YAKINLAR.
2 TANE ELTİM VAR BURDA AMCA OLARAK ÇAĞIRMAMAK OLMAZ. BİRİNİN 2, BİRİNİN 3 ÇOCUK. BİRDE KAYINVALDEM ZATEN 10 KİŞİ ONLAR YAPIYOR. 4 AİLEDE BİZİM ARKADAŞLARIMIZ VAR BÜTÜN DOĞUM GÜNLERİNİ BİRLİKTE KUTLARIZ .HEPSİNDE 1 ÇOCUK. 12 KİŞİDE ONLAR. SONRA BENİM ANNEM,BABAM, 2 KARDEŞİM VE EŞİ. BİRDE EŞİMİN TEYZESİ VAR DOĞUMUMDA YANIMDA KALMIŞTI ONA SÖYLEMEZSEM AYIP OLURDU ONLAR VAR DÜŞÜN YANİ DAHA BENİM KUZENLERİM,DAYIMLAR TEYZEMLER FİLAN VAR AMA HİÇBİRİNİ ÇAĞIRMADIM ÇAĞIRSAM 50 KİŞİ OLURUZ YOKSA..kaydirigubbakcemile3

AMAN CANIM ALLAH KORUMUŞ KUZUYU..
KOLAY GELSİN CANIM..kaydirigubbakcemile2

ceren canım evet çağırmayınc aolmuyor ama altından kalkarsın.bizim diş buğdayında 40 kişi çocuklar hariç tabi ama inan bir şekilde bitiyor geçiyor.

ceren canım evet çağırmayınc aolmuyor ama altından kalkarsın.bizim diş buğdayında 40 kişi çocuklar hariç tabi ama inan bir şekilde bitiyor geçiyor.

zaten allah izin verirse buğdayınıda o gün kaynatıcam tekrar tekrar çağırmayacağım. buğdayada gelecek aynı kişiler nasılsa. çalıştığım için tekrar ona hazırlanmayım diyorum.

aa ceren bak banada ilham verdin bende diş buğdayını doğum günüyle birlikte yapayım kızım yaşına dişiyle giricek ayy çok mutluyumm hihoyyyt

evet cerencim aradan çıkmış olur.bu arada biz diş buğdayını nohutla buğdayla pişiriyoruz.üzerinede genelde ceviz hazırlıyoruz.

hımm. bizde kuruyemiş şeker koyarız. olmadı birazda ceviz eklerim o zaman. sağol tülay canım..

evet claries bence sende öyle yap..

ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun herkese

mrb arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş. biz şükür iyiyiz tam gaz d.günü hazırlıklarına devam erken ama biz başladım genede.tülaycım dün msj attım tatlım sana.geldimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…