iyi geceler kızlar ok dara alıntı yaptı geçmişi okudum ama gözlerim kaanıyo valla bişey yazamıycam
teşekkürler herkese,
bugün dinlenmekyerine alışverişe çıktım anam ağladı ayaklarım sızlıyo yarın da evime geçicem valizleri hazırlamak lazım çamaışr yıkanacak ütü falan anca biter
cuma yolculuk var
daha giremezsem hepinzii çok öpüyorum kızlar bebişlerimizide
iyi geceler
KIZLAR DAVETİYEMİZ NASIL BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
Günaydın Kızlar Nihayet bizde incilendik gece yatırırken farkettim gülcenin ilk dişi nihayet çıktı :lepi: ayy görünce çokkk mutlu oldum aylardır bekliyorum bu hafta çok yoğunum doğum günü hazırlıklarımız sürüyo bu gün pasta siparişimi vericem menü hazırlıycam ev temizlenecek gülceye kıyafet ona uygun babet alınacak :bbo: hadi bana kolay gelsin hepinizi öpüyorum a.s.
günaydın kızlar,,
nasıl uykum var anlatamam ama uyumak yerine kkya bakmakdan kendimi alamıyorum.
Sanırım Dağhanın 5.dişi geliyor,dün gece uyudu uyandı uyudu uyandı yanımıza aldık bütün gece bizimle yattı..Biara baktım yatağın ucunda yatıyor,az kalsın düşecekmiş çocuk ödüm koptu,Pınar seni andım valla iyi yatıyosunuz Defneyle..
Kahvaltıyada komşuya gittik,geldik oğlumu uyuttum çok işim var çamaşır ütü ve valiz hazırlanacak ..
hadi ben kaçıyorum kızlar..
tünaydınlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim vicks benim kurtarıcım oldu valla süper iyi geldi boğazım hala acıyo ama vücudum dinçç...bugün annemle gezmeye gideceğiz..
bi komsunun oğlu evlendi bende düğün hediyesi götüreceğim...
ama duş almama izin vermiyor annem hasta olursun silin dedi..
şöle geçmişe baktım kıvılcım kocasinanı ben benim evin bolkonundan görüyorum öle yani iki dağ düşün ben bi ucunda en tepesindeyim ....çok yakın yani ....geldiğinde muhakak beklerim
havalarda ısınmış olacak .....küçük erkekler kaynaşır benim çatıda otururuz bi güzel ...
dışarıdaki oratamdan daha rahat ederiz bende .....gelemeden tlf numaralarımızı alalım evet...
kızlar siz akşamları bebişlere ne yediriyorsunuz duru kaşık maması yemiyor bizim yediklerimizide severek yiyor
dogumgunlerı yaklaştı ıyıce sessızleşmış buralar herkes hazırlıklarla ugrasıyor sanırım
ohh ben rahatladım sukur cokta guzel gectı atlattıkda bır suru kıyafetı oldu kuzuların yazlıkları :))
bu sabahda sibel teyzemış cok guzel hedıyeler yollamış bıde yagızın resmını koymuş ona bayıldım ayşede oglusunun resmını yollamıştı cok guzel bır hatıra kalcak sagolasın sıbel bacım cok tesekkurler
Kizlar Iyi Aksamlar,
Bugün cok güzel bir gün. Sabah uykumu aldim, gece epeyce uyanmama ragmen. Ögleden sonra postaci iki paket getirdi, biri canim kardesimden. Dogum günüm icin bir sürü sey almis, ince ince düsünmüs hepimizi. Digeride buradan tanidigim dünya tatlisi Aynur'dan. Nasil duygulandim anlatamam. Ben, Avusturya'ya ilk geldigimde, sabah uyandigimda gözlerimi acmadan önce, "Ne olur Tanrim, bir mucize gerceklessin ve ben Istanbul'da olayim yeniden" derdim. Ve gözlerimi actigimda karsimda gördügüm o ic karartici, kocaman binalar icimi sizlatirdi. Babam uzak bir yerdeydi, kücücük bir evde tek basima yasiyordum cogu günler. Yapayalnizdim. Baglarim kopmasin diye, tüm arkadaslarima, kuzenlerime mektuplar yazardim. Zamanla küllendi hersey. Soguk, kisacik bastan savma mektuplar almaya basladim aralarda tek-tük. Cümleler birbirinin benzeri, ici bos duygularla süslenmeye calisilmisti hepsi...Eminönüne gitmekten nefret ederdim, haberlerde orayi görünce aglamistim. Haberleri hic izlemezdim, kacirmaz olmustum. Annemi cok özlemistim, birgün haberlerde cikmisti karsima. Oturdugu ilcedeki genelevler kapatilsin diye, ön saflarda protesto gösterisine katilmisti. Bir dostum televizyonumdu anlayacaginiz, dünyayla baglarimi kuran. Birde icime hancer gibi saplanmis platonik bir askim vardi, onu cok özlerdim, ona aglardim.
...Yine cenem düstü. Böyle zamanlarda cok duygulanirim ben. Aynur bugün bana bir hediye paketi yollamadi. Tüm icten duygulariyla, yüreginide yolladi. Asil önemli olanda bu sanirim. Seni cok sevdim ben Aynur, bir kez daha cok tesekkür ediyorum sana Arkadasim...
selam kızlar.
geçmişe bakamııyorum..
cumartesi dogumgünümüz var koştur koştur telaşe bitmiyo yrnda gelinimiz dogum yapacak onun telaşeside var,,
kızlar bugun saçlarımı boyattım ama sanki olamdı ya istedigim doğal sarı ton tutmadı ve mutsuzum.. çokboya gibi oldu resmini çekip koyacaktıma ma kardeşim odasına sokmaz bidaha artık dogum gününde görürüsünüz inş.
cumartesiye kadar gelemezsem herkesi dogumgünümüze bekliyorum çoık çok öptm...
Ve yine ben. Bu seferde günlük maceralarimizla. Oglumla cok iyi anlastik, güzel güzel oyunlar oynadik bugün. Teyzesi hayvanat bahcesi yollamis ona, önce papaganin o cirtlak sesinden cok korkup agladi ama sonra papagan haric tüm hayvanlari cok sevdi.
Ve birsey daha kesfettim bugün. Doruga, "artik yerse bunu yer" dedigim, mercimekli ve sehriyeli tavuk corbasini yapmistim. Severek icti kuzum. Sonra kendi yemegimi yiyiyordum ki, o da yemek yeme egilimi gösterdi. Kirmizi fasülye ile pilav yapmistim. Yanina da balik. Kirmizi fasülyeye ilgi gösterince, suyundan bir kücük kase verdim. Aman nasil sevdi anlatamam. Sonra fasülyeleri ezdim, onlarida yedi. Birazda pilav denedim ve ona da hayir demedi. Hemde nasil istahla. Demek ki, ev yemegi istiyormus benim kuzum. Artik ona ve bize göre ortak yemekler yapmaya calisacagim.
Aksam üzeride feci bir sekilde tuvaletini yapti, ta sirtina kadar. Cin iskencesi yasadik onu temizleyip, yikayip, uyutana kadar. Neyseki uyudugundan beri hic uyanmadi. Artik karin üstü yatmak istiyor ve öyle yatinca daha uzun uyuyor. Tek sorunu, uykuya dalmasi. Uykusu cok geldigi zamanlarda bile, aglaya aglaya uyuyor bazen...
Biraz önce ucak biletlerimizi rezerve etmistim, onay maili gelmis. Parasini havele edip yatayim. Öptüm hepinizi arkadaslarim...
Herkese iyi geceler kızlar a.s.
Dün sabah annem gelince hemen çıktık. Arkadaşım doğuma gireli 5 dk olmuştu. Üzüldüm yetişemedim diye. Epidural istemişti ama tutmadığı için genel sezaryene döndüler. Neyse sonunda 3648 gr 50,5 cm'lik bi kuzumuz oldu. Adı Kaan. Arkadaşımda geldi onu da gördük döndük eve. Bu sabahta kahvaltıdan sonra Defdoş'u kayınvalideme bırakıp spora gittik eşimle. Sonra tekrar hastaneye gidip bebişi gördük yine. Ordan çıkıp biraz keyif yaptık sahilde. Sonra kızımızı da alıp eve geldik. 1 saat önce uyuttum kuzumu a.s.
D.günü alışverişini de cumaya bıraktık. Eşim tatil olduğu için o gün birlikte gideriz dedi.
Yarında kuzenimin kınası var akşam. Eşimde işe gidicek. Kuaföre falan nasıl gidicem bakalım kafamçokkarıştı
Ve yine ben. Bu seferde günlük maceralarimizla. Oglumla cok iyi anlastik, güzel güzel oyunlar oynadik bugün. Teyzesi hayvanat bahcesi yollamis ona, önce papaganin o cirtlak sesinden cok korkup agladi ama sonra papagan haric tüm hayvanlari cok sevdi.
Ve birsey daha kesfettim bugün. Doruga, "artik yerse bunu yer" dedigim, mercimekli ve sehriyeli tavuk corbasini yapmistim. Severek icti kuzum. Sonra kendi yemegimi yiyiyordum ki, o da yemek yeme egilimi gösterdi. Kirmizi fasülye ile pilav yapmistim. Yanina da balik. Kirmizi fasülyeye ilgi gösterince, suyundan bir kücük kase verdim. Aman nasil sevdi anlatamam. Sonra fasülyeleri ezdim, onlarida yedi. Birazda pilav denedim ve ona da hayir demedi. Hemde nasil istahla. Demek ki, ev yemegi istiyormus benim kuzum. Artik ona ve bize göre ortak yemekler yapmaya calisacagim.
Aksam üzeride feci bir sekilde tuvaletini yapti, ta sirtina kadar. Cin iskencesi yasadik onu temizleyip, yikayip, uyutana kadar. Neyseki uyudugundan beri hic uyanmadi. Artik karin üstü yatmak istiyor ve öyle yatinca daha uzun uyuyor. Tek sorunu, uykuya dalmasi. Uykusu cok geldigi zamanlarda bile, aglaya aglaya uyuyor bazen...
Biraz önce ucak biletlerimizi rezerve etmistim, onay maili gelmis. Parasini havele edip yatayim. Öptüm hepinizi arkadaslarim...
selam kızlar.
geçmişe bakamııyorum..
cumartesi dogumgünümüz var koştur koştur telaşe bitmiyo yrnda gelinimiz dogum yapacak onun telaşeside var,,
kızlar bugun saçlarımı boyattım ama sanki olamdı ya istedigim doğal sarı ton tutmadı ve mutsuzum.. çokboya gibi oldu resmini çekip koyacaktıma ma kardeşim odasına sokmaz bidaha artık dogum gününde görürüsünüz inş.
cumartesiye kadar gelemezsem herkesi dogumgünümüze bekliyorum çoık çok öptm...
sağolun kıslar:) bugün nohutlu mercimek çorbamız var ama yarın deneyebilirim. bende şehriye çorbasını tavuklu yaparım hep. bide havuçlu deneyimcokacimcoook
canım yemeyen çocuk ço zor ya( benim kuzu pürüzsüz olan çorbaları içiyor ama taneli olursa yandık, karşı cama kadar püskürtüyor (
Kizlar Iyi Aksamlar,
Bugün cok güzel bir gün. Sabah uykumu aldim, gece epeyce uyanmama ragmen. Ögleden sonra postaci iki paket getirdi, biri canim kardesimden. Dogum günüm icin bir sürü sey almis, ince ince düsünmüs hepimizi. Digeride buradan tanidigim dünya tatlisi Aynur'dan. Nasil duygulandim anlatamam. Ben, Avusturya'ya ilk geldigimde, sabah uyandigimda gözlerimi acmadan önce, "Ne olur Tanrim, bir mucize gerceklessin ve ben Istanbul'da olayim yeniden" derdim. Ve gözlerimi actigimda karsimda gördügüm o ic karartici, kocaman binalar icimi sizlatirdi. Babam uzak bir yerdeydi, kücücük bir evde tek basima yasiyordum cogu günler. Yapayalnizdim. Baglarim kopmasin diye, tüm arkadaslarima, kuzenlerime mektuplar yazardim. Zamanla küllendi hersey. Soguk, kisacik bastan savma mektuplar almaya basladim aralarda tek-tük. Cümleler birbirinin benzeri, ici bos duygularla süslenmeye calisilmisti hepsi...Eminönüne gitmekten nefret ederdim, haberlerde orayi görünce aglamistim. Haberleri hic izlemezdim, kacirmaz olmustum. Annemi cok özlemistim, birgün haberlerde cikmisti karsima. Oturdugu ilcedeki genelevler kapatilsin diye, ön saflarda protesto gösterisine katilmisti. Bir dostum televizyonumdu anlayacaginiz, dünyayla baglarimi kuran. Birde icime hancer gibi saplanmis platonik bir askim vardi, onu cok özlerdim, ona aglardim.
...Yine cenem düstü. Böyle zamanlarda cok duygulanirim ben. Aynur bugün bana bir hediye paketi yollamadi. Tüm icten duygulariyla, yüreginide yolladi. Asil önemli olanda bu sanirim. Seni cok sevdim ben Aynur, bir kez daha cok tesekkür ediyorum sana Arkadasim...
yok tülaycım yaa hiç bi şekilde yediremiyorum tabiyki dediğin gibi ewde yapılan gibi olurmu diğerleri ama yediremiyorum birtürlü tatlım yaa artık dişten diyorum birazdaha zaman geçsin dr dediği gibi aç bırakacağım aç aç vereceğim bide napayım başka çarem kalmadı hayır bende hep organık gıdalar alıp veriyorum ama ben artık benim yaptıklarımı yemesini istiyorum.maşallah selinime negüzel alıştırmşsın canım.öp annesi benim için güzel kızınıopuyorumnanaktan
bu arada nasılsınız kızlar? :) pat diy daldım ama her an çıkabilirim,ondan.
bu sıralar bizde de 23 Nisan hazırlıkları var. püff, çok yorucu!neyseki 2 gün kaldı. öğrencilerimle ufak bir müzikli oyun hazırladık. anaokulu öğrencileri halk oyunu hazırlamışlar kızlar, çok şirin olmuşlar. onları izlerken oğlumu hayal ettim orda, gözlerim doldu (
ağzına sağlık cnm2 tane havuç
2 çorba kaşığı tel şehriye
1 tane yumurta sarısı
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
Tuz
Sıvıyağ
su
Hazırlık
Havucu rendeleyip bir tencereye alıp yağınıda ilave edip soteleyelim.Sotelenince biraz su ve şehriyeyi koyup kaynamasını bekleyelim.Bu arada terbiye için; yumurta sarısı,un ve sütü çırpıp kaynamakta olan çorbanın suyundan terbiyeye bir kepçe koyup terbiyeyi ılıtalım.Terbiyeyi kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatalım.Tuzunu ilave edip servis yapalım.
canım ben tarifi kkdan bir arkadaş yazmıştı ondan almıştım denedim duru çok sevdi
benım cocuklardan bırını sıze vereyımmmı kızlar ya canıma okuyorlar yardımcım olmasına ragmen sımdı uyutular bende kahvaltı yenı yapıcam oyyy oyyy
banucum ne guzel ev yemeklerınden yıyorsa benımkıler hıcbırsey yemez oldular 3 aydırda aynı kıloda oglum 100 gr bıle almamış delırcem yakında sayelerınde
Banucum selİn kaŞık mamalrını yemİyelİ aylar oldu.bİlİyorsun o kadar Çok ÇeŞİt aldım hepsİ ÇÖpe gİttİ.Şu an sadece devam sÜtÜ ve bİzİm yemeklerİmİzden yİyor
onun İÇİn yaptıĞımız Özel yemeklerİ asla aĞzına bİle deĞdİrmİyor İnan aĞzına kaŞıkla sok elİnle dİlİnİ İyİce temİzlİyor.mesela kahvaltıyı karıŞık asla yemİyor tek tek yİcek:) o yÜzden ben yemkelrİ az tuzlu ve baharatsız yapıyorum yİyor.balıĞıda somon deĞİl levrek Çupra ve mezgİt olarak yİyor sadece):)
sagol banucum ıdare edıyoruz ama cok yorucu oluyor havalarda tam ısınmadıkı cıkıp gezeleım evdede sıkılıyorlar burak yurumeye başladı dahada zor oldu işim durmadan dusuyor daha yenı yuruyor cunku sen ansılsın kızlar nasıl 23 nısan resımlerını bend eıstıyorum eklede bakalım
tulaycım dogumgunumuzdekı kurabıyelerı herkes cok begendı sende aracı oldun cok sagol tatlım
aynurcum duru dün gece sık sık uyandı gazı vardı sanırım uykusuzum o nedenle yağmurunda 23 nisan telaşı var kelebek olacak kızım kostümlerini aldık gösteri yapacaklar yarın sabah inşallah izin alabilirim tatlım iş yerinden senin bebişin nasıl
tülaycım kolay gelsin tatlım sana annenede geçmiş olsun diş zor oluyor canım ben çok korkuyorum dişçiden
Kızlar iyigeceler a.s.
Bu gece uykum kaçtı, pc başında pinekliyorum, msnden bikaç arkadaşla sohbet ettim e bu saat olunca millet dururmu yattı uyudu tabi :))saat 4 oldu annem babam kağan herkes uyuyor, ben hala yan başıma dön başıma oturuyorum tek başıma, neyseki kağana sabah annem bakıyor ben uyuyorum aksi halde mümkün olmazdı...
Kızlarrr nerden başlayayım, öncelikle kpss çalışmaktan sıkıldım çalışmıyorum, çokk nadiren bakıyorum zaten zaman azdı vede millet kpss kurslarına gidiyorken evde kitaptan çalışmak daha zor bir olaydı, nihayetlendi,
Bu aralar düzenli yaptığım tek şey kağanla gezmek :)) baharda geliyorken dışarıları bir iyi geliyorki bize sormayın, gezmekti, bi tekirdağ, bi çorlu , bi tekirdağ sahiliydi tekirasıydı alt üst ettik buraları iyide oldu ihtiyacım vardı zaten
ayy bide değinmeden geçemeyeceğim şu Canım Annem yarışması olayı, kızlar iyiki katılmışım, bu yarışmanın bahanesi ile arkadaşlarımı tanımış oldum , ihtiyacım olunca kim yardımcı oluyor, kim olmuyor öğrendim, ve çokkkk mutluyum ki şimdiye kadar bana değer veren insanlar biriktirmişim bunu gördüm, mutlu oldum :))) yarışma her ne kadar foto yarışması olsada kimse 1900 küsür fotoyu tek tek açıp bakmaz, gördüğüm kadarı ile herkes sayfasının linkini arkadaştı eşti dosttu dağıtıp oy alıyor, ve bu yarışmada zaten ilk 5 e giremeyeceğimde çok belliydi çünkü biri parti başkanı ailesi , kalan 4ü kampanyacı ve oylar uçmuş durumda, yinede oğlum büyüdüğü zaman ona seninle çıktığımız resimle 1900 küsür kişi içinden 11.ci yada daha yüksek, OLDUK :))) diyebilmek için yarışmanın sonuna kadar mücadele etmek istiyorum , inş. oğluma gelecekte anlatabileceğim güzel bir anı olacak... Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar NE ZAMAN İHTİYACIM OLSA YANIMDASINIZ ,İYİKİ VARSINIZ, SİZİ SEVİYORUM :)))
Bebişlerimizin doğumgünleri olmaya başladı, bizide heyecan sardı, aile arasında ama güzel bir doğumgünü olsun istiyorum, şeker hamurunun yapımı zor olduğu için şeker hamurunu buralardan temin edebilirsem pastayı kendim yapmayı düşünüyorum, gerçekleştirebilirsem sizinlede paylaşıcam inş.
Cuma günü 23 nisan olduğu için eşim bu hafta perşembe akşamından geliyor, yani yarın burda inş., geçen hafta annesine gitti ve 2 haftadır telefon harici görüşemedik, konuşacak çok şey var bi gelsin hele
Bu arada kağan kuş türevi olan Karga, Güvercin, Muhabbet kuşu, Civciv cinsi şeylerin hepsine GAKKI diyor ya gülmekten öldürüyor beni :))) gakkı aşağı gakkı yukarı :))) her yerdede gakkılar varmışta farkedememişim :)))
İnş. yakında kağanımın yürüme haberinide burdan sizlere veririm, bi kaç gündür ellerini bırakıp bana doğru bi iki adımla hamle yapmaya başladı, yaşını karşılayacak diyor annem Rabbim hayırlısını versin inş., bizden böyle fıstıklarım, kuzularımı ve sizleri çokkkk öpüyoruz kağanımla kendinize iyi bakın
gülşahcım günaydın canım.ben kızım için gititiği tüm çocuk drlarına sormuştum.siz bilirsiniz ama ehpside 6-7 yaşdan önce deldirmemi tavsiye etmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?