2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.
geçmişe bakamııyorum..
cumartesi dogumgünümüz var koştur koştur telaşe bitmiyo yrnda gelinimiz dogum yapacak onun telaşeside var,,
kızlar bugun saçlarımı boyattım ama sanki olamdı ya istedigim doğal sarı ton tutmadı ve mutsuzum.. çokboya gibi oldu resmini çekip koyacaktıma ma kardeşim odasına sokmaz bidaha artık dogum gününde görürüsünüz inş.
cumartesiye kadar gelemezsem herkesi dogumgünümüze bekliyorum çoık çok öptm...

Ve yine ben. Bu seferde günlük maceralarimizla. Oglumla cok iyi anlastik, güzel güzel oyunlar oynadik bugün. Teyzesi hayvanat bahcesi yollamis ona, önce papaganin o cirtlak sesinden cok korkup agladi ama sonra papagan haric tüm hayvanlari cok sevdi.

Ve birsey daha kesfettim bugün. Doruga, "artik yerse bunu yer" dedigim, mercimekli ve sehriyeli tavuk corbasini yapmistim. Severek icti kuzum. Sonra kendi yemegimi yiyiyordum ki, o da yemek yeme egilimi gösterdi. Kirmizi fasülye ile pilav yapmistim. Yanina da balik. Kirmizi fasülyeye ilgi gösterince, suyundan bir kücük kase verdim. Aman nasil sevdi anlatamam. Sonra fasülyeleri ezdim, onlarida yedi. Birazda pilav denedim ve ona da hayir demedi. Hemde nasil istahla. Demek ki, ev yemegi istiyormus benim kuzum. Artik ona ve bize göre ortak yemekler yapmaya calisacagim.

Aksam üzeride feci bir sekilde tuvaletini yapti, ta sirtina kadar. Cin iskencesi yasadik onu temizleyip, yikayip, uyutana kadar. Neyseki uyudugundan beri hic uyanmadi. Artik karin üstü yatmak istiyor ve öyle yatinca daha uzun uyuyor. Tek sorunu, uykuya dalmasi. Uykusu cok geldigi zamanlarda bile, aglaya aglaya uyuyor bazen...

Biraz önce ucak biletlerimizi rezerve etmistim, onay maili gelmis. Parasini havele edip yatayim. Öptüm hepinizi arkadaslarim...

Hayırlı yolculuklar canım a.s.

KIZLAR DAVETİYEMİZ NASIL BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

Çok güzel olmuş canım a.s. Dizin içinde geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer a.s.

Gözünüz aydın tatlım a.s.

Canım biz Defdoş'u ortamızda yatırıyoruz düşme riski olmuyor hiç. Ama Allah korumuş kuzumu aman dikkat et a.s.

Geçmiş olsun bacım benimde boğazım geçti sayılır a.s.

kızlar siz akşamları bebişlere ne yediriyorsunuz duru kaşık maması yemiyor bizim yediklerimizide severek yiyor

Akşam yemeğinde 7 gibi falan biz ne yiyorsak ondan yiyor canım (patlıcan hariç). Özellikle pilav-yoğurt ve yanına sulu yemek olunca koca bir tabak yiyor a.s. Gece yatarkende mama yiyor a.s.

YArında kuzucuğun gösterisi varmış hadi bakalım fotoları bekliyoruz a.s.

Ay ne güzel düşünmüş Sibel bacım. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi tatlım a.s.

Canım ya Aynur'un bi hediyesi seni nerelere götürmüş. Bravo Aynur'a a.s.

Herkese iyi geceler kızlar a.s.

Dün sabah annem gelince hemen çıktık. Arkadaşım doğuma gireli 5 dk olmuştu. Üzüldüm yetişemedim diye. Epidural istemişti ama tutmadığı için genel sezaryene döndüler. Neyse sonunda 3648 gr 50,5 cm'lik bi kuzumuz oldu. Adı Kaan. Arkadaşımda geldi onu da gördük döndük eve. Bu sabahta kahvaltıdan sonra Defdoş'u kayınvalideme bırakıp spora gittik eşimle. Sonra tekrar hastaneye gidip bebişi gördük yine. Ordan çıkıp biraz keyif yaptık sahilde. Sonra kızımızı da alıp eve geldik. 1 saat önce uyuttum kuzumu a.s.

D.günü alışverişini de cumaya bıraktık. Eşim tatil olduğu için o gün birlikte gideriz dedi.

Yarında kuzenimin kınası var akşam. Eşimde işe gidicek. Kuaföre falan nasıl gidicem bakalım kafamçokkarıştı

Selam canım a.s. Allah kolaylık versin ama sen atom karınca gibisin yetiştirirsin hepsini a.s.

Bebişde sağlıkla gelir inşallah a.s.

Saçlarında hayırlı olsun yakışmıştır ya sıkma canını. Resmini görsek daha iyiydi ama hadi bakalım d.gününde görürüz a.s.

Ay canım benim ya bak demekki normal yemek istiyormuş. Defne'de öğlenleri kendine yapılan çorbayı yiyor ama akşam mutlaka bizimle masada benim tabağımdan yemek istiyor. Bende yemekleri az tuzlu ve baharatsız yapıyorum. Severek yiyor a.s.

Ben de yatayım artık kızlar. Çok öpüyorum sizi iyi geceler a.s.

Ortalık topla derken ancak yattım. Hadi kapadım
gözümü yerimseniben

iyi geceler kızlar nasılsınız
nurtencim yetiştirirsin canım zaten çoğunu da hallettin sayılıra.s.

filizcim duygulanman çok normal eminim uzaklarda olmak çok zordur Allah yardımcın olsun aynur canım seninde yüreğine sağlık uzaklardaki arkadaşımızı bu kadar sevindirmen duygulandırman çok ince bir davranış a.s.

pınarcım yeni bebişiniz hayırlı olsun canım a.s.
bende yattım hadi iyi geceler

kıvılcım paşa demekkı sıkılmış ayrı yemekden buyumuş normal yemekler ıstıyor masallah ona bugunun guzel gecmış bellı hedıyelerınıde gule gule kullan
aynur bacım ne guzel dusunmuşsun yuregıne saglık canım

nurtencım sanada sımdıden kolay gelsın cunku bayagı zor oluyor haızrlanmak

pınarcım arkadasının bebegı hayırlı olsun mevlam uzun ömurler versın ınsallah
senıde yavaş yavaş dogumgunu hazırlık telaşı sarmaya başlamış sanada kolay gelsın ınsallah gonlunce olur canım bu arada helal sana valla hala spora devam edıyorsun ben eve koşu bandı aldım süslük gıbı duruyor kosede yapmıyorum hıc valla benıde gaza getırsen bırazda bend eyapsam ....
herkese ıyı geceler kızlar bende kacıyorum

Kızlar iyigeceler a.s.

Bu gece uykum kaçtı, pc başında pinekliyorum, msnden bikaç arkadaşla sohbet ettim e bu saat olunca millet dururmu yattı uyudu tabi :))saat 4 oldu annem babam kağan herkes uyuyor, ben hala yan başıma dön başıma oturuyorum tek başıma, neyseki kağana sabah annem bakıyor ben uyuyorum aksi halde mümkün olmazdı...

Kızlarrr nerden başlayayım, öncelikle kpss çalışmaktan sıkıldım çalışmıyorum, çokk nadiren bakıyorum zaten zaman azdı vede millet kpss kurslarına gidiyorken evde kitaptan çalışmak daha zor bir olaydı, nihayetlendi,

Bu aralar düzenli yaptığım tek şey kağanla gezmek :)) baharda geliyorken dışarıları bir iyi geliyorki bize sormayın, gezmekti, bi tekirdağ, bi çorlu , bi tekirdağ sahiliydi tekirasıydı alt üst ettik buraları iyide oldu ihtiyacım vardı zaten

ayy bide değinmeden geçemeyeceğim şu Canım Annem yarışması olayı, kızlar iyiki katılmışım, bu yarışmanın bahanesi ile arkadaşlarımı tanımış oldum , ihtiyacım olunca kim yardımcı oluyor, kim olmuyor öğrendim, ve çokkkk mutluyum ki şimdiye kadar bana değer veren insanlar biriktirmişim bunu gördüm, mutlu oldum :))) yarışma her ne kadar foto yarışması olsada kimse 1900 küsür fotoyu tek tek açıp bakmaz, gördüğüm kadarı ile herkes sayfasının linkini arkadaştı eşti dosttu dağıtıp oy alıyor, ve bu yarışmada zaten ilk 5 e giremeyeceğimde çok belliydi çünkü biri parti başkanı ailesi , kalan 4ü kampanyacı ve oylar uçmuş durumda, yinede oğlum büyüdüğü zaman ona seninle çıktığımız resimle 1900 küsür kişi içinden 11.ci yada daha yüksek, OLDUK :))) diyebilmek için yarışmanın sonuna kadar mücadele etmek istiyorum , inş. oğluma gelecekte anlatabileceğim güzel bir anı olacak... Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar NE ZAMAN ıHTıYACIM OLSA YANIMDASINIZ ,ıYıKı VARSINIZ, SıZı SEVıYORUM :)))

Bebişlerimizin doğumgünleri olmaya başladı, bizide heyecan sardı, aile arasında ama güzel bir doğumgünü olsun istiyorum, şeker hamurunun yapımı zor olduğu için şeker hamurunu buralardan temin edebilirsem pastayı kendim yapmayı düşünüyorum, gerçekleştirebilirsem sizinlede paylaşıcam inş.

Cuma günü 23 nisan olduğu için eşim bu hafta perşembe akşamından geliyor, yani yarın burda inş., geçen hafta annesine gitti ve 2 haftadır telefon harici görüşemedik, konuşacak çok şey var bi gelsin hele

Bu arada kağan kuş türevi olan Karga, Güvercin, Muhabbet kuşu, Civciv cinsi şeylerin hepsine GAKKI diyor ya gülmekten öldürüyor beni :))) gakkı aşağı gakkı yukarı :))) her yerdede gakkılar varmışta farkedememişim :)))

ınş. yakında kağanımın yürüme haberinide burdan sizlere veririm, bi kaç gündür ellerini bırakıp bana doğru bi iki adımla hamle yapmaya başladı, yaşını karşılayacak diyor annem Rabbim hayırlısını versin inş., bizden böyle fıstıklarım, kuzularımı ve sizleri çokkkk öpüyoruz kağanımla kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

Oyyy hoşgelmiş Kaan bey :))) Rabbim analı babalı büyütsün inş. çok sevindim cnm

Cnm doruk paşam ev yemeği istiyormuş meğer özel yemek istemiyormuş bk artık kolay işin cnm maş. oğluşuma

Cnm bi kaç hafta içinde renk oturur, çok kötü değilse bir müddet bekle bence bol bol yıka saçını, Prensesin doğumgünüde yaklastı demek kolay gelsin hazırlıklar tam gazdır sende şimdi

Cnm üzülme hep sıvık içecek değil ya elbet alışacak sıkma sen canını

Çokkkk güzel olmuş cnm, tabiki senin kuvvetli anlatımınla dahada güzel hale gelmiş :)))

Cnmm inş. düzelir kuzucum evde pişenleride yemeye başlarda sende rahat edersin cnm

Çokkk güzel yaa, bende kağanı 23 nisan şenliklerine götürücem bu sene bakalm neler yapacak :)))
ağzına sağlık cnm

Allah kolaylık versin semracım, birini bana gönderebilirsin kağan başka bebek görünce çok mutlu oluyor :))

Damak tadını biliyor vallahi selin hanım :)))

Burağıma teyzesinden kocaman bir aferin :)))

Kuzummm kıyamam duru hanıma, cnm resimlerini bekliyoruz yağmurumun

Gunaydın Kızlar,,,

Boranın öksuruğu artmısdurumda gıcıkla bırlıkte gelıyor ve bu sefer kusuyor.Şimdi eczaneye gıdıp ılaclarını alıcam.Gecmıse gelınce bakarım.Sıze guzel bı haber vermek ıcın gırdım.Bora Yuruyoooooorrrrrr...Hatta kosuyor desem daha doğru olur.Ellerı bı bırakıyor jet hızıyla salonu turlayıp dusuyor.Gelıcem yıne.Sızınle paylasmadan rahat etmedı ıcım.

oyyyyy maşallahhhh
boradan da başka bişe beklenemezdi zaten o ancak koşar:))))

bu arada günaydın herkese önce gülhanın sevincini paylaşmak istedim:)

günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı

banucumm günaydın bende seni arıcaktım:)) ayy bende yeğenimi izlerken duygulanmıştım .seni düşünemiyorum yani

Gunaydın kızlarrrrrrrrr
maŞallah boraya gulhann ne guzel yaslarını karsıladılarrr benım kıs tembel anam hala koltuk kenarında sıralıyo korkuyo yurutmeye calısınca neysekı erkeklerrr hızlı cıktııı

banucum sevındım senın adınaa kocaman kızın varr allah bızede nasıp etsın cocuklarımızın musamelelerını seyretmeyıı

pınarcımm hosgelmıss kaan paŞa ne guzell hafta sonu telaŞelı gecıcek desene
benımde acılen alısverıse cıkmam lazım kızıma herseyı kucuk gelmeye basladı
daha bellı degıl ama yarın buyuk ıhtımal tatıl olucak bızde buaksam adapazarına gıdıyorus bı bakıma gırecem sac baŞ bakalım

nurten sarımı yaptın saclarınııı ayy merak ettım bak sımdı sana koyu sac cok yakısıyodu bıde son gordugumde baya kılo vermıs gormÜŞtÜm bakalım yenı ımah nasıl olmus??

Esen,TÜLAY merhaba canlarr

kızlar dun esenede sordum karar veremedık kızı olanlarr nezaman kulaklarını deldırmeyı dusunuyosunuzz?

maşallah kaağaaa annesiii

ne guzel bugun esınde gelıyomuşş guzel bı hafta sonu gecırırsınız ınsallah kpss ıcın senı pek bı umutsuz gordum senelerce dersaneye gıdıp bısey olamayan cok ınsan gordugumden bırakma sakın işin ucunu annende var yanında bıraz ver kaanın sorumlulugunu ananesıne sende calıs derslerınee
tabı kac sene ara verdın ıster ıstemez dıkkat topluyamıyosun derslere ama motıve olmaya calıs canım az zamanın kaldııopuyorumnanaktan

gülşahcım günaydın canım.ben kızım için gititiği tüm çocuk drlarına sormuştum.siz bilirsiniz ama ehpside 6-7 yaşdan önce deldirmemi tavsiye etmediler.

gülşahcım günaydın canım.ben kızım için gititiği tüm çocuk drlarına sormuştum.siz bilirsiniz ama ehpside 6-7 yaşdan önce deldirmemi tavsiye etmediler.

nıye acaba ınternettedede okudugum yazılarda nekadar kucuk deldırısenız okadar cabuk gecer acısı dıyo hem oynamazmıs kulagıylada cauk gecermıs yarası kafam karıstı aslında hıjyenık bı yer bulsam düşüjnüyorum benCADIARZU

günaydin hanimlar a.s.

dün kizçemin gercek dogumgünüydü :) hafif bi duygusallik vardi üzerimde :) kizima bakip bakip iyiki dogurmusum dedim sürekli :))) aksamda babasiyla yemege cikip kutlayarak bu dogumgünü olaylarinin sonunu getirdik

ay unutmadan söyliyim :)) aksam rüyamda pinari gördüm hayirlara ciksin inşaAllah :) bu sefer pinarin evini basmişiz :)))))) ama anam ev bi geniş bi geniş ben diyim 300 siz deyin 400m2 ay wc'ye gidicem cesaret edemiyorum kaybolurum diye o derece büyük yani ay kimler vardi tam hatirlamiyorum ama epey kalabaliktik..annem bile vardi serra yürüyordu zaten bu gidişte anca rüyamda görürüm bu kizin yürüdügünü hiiiiç niyetine yok gibi neysem işte böyle güzel bi rüyaydi :)

filizcim güle güle kullan hediyelerini :) aynurcum valla helal olsun canim :) heryere yetişiyorsun :) ve gercekten cok ince düşüncelisin iyiki tanimişim seni :)
dorukta normal yemek istiyormus he :) yerim onu bennnn :)

nurtencim sacini merak ettim gercekten :) resimleri bekliyoruzzzz :)

esencim ve aysecim yarin için Allah yardimciniz olsun,inşaAllah gösterileriniz güzel gecer

burcucum gakki diyor kagan he :))) oylayamaya gelince 11.sirada olmak bile büyük basari gercekten 2.kez oy kullanilmiyor diye biliyorum..dimi? t.dag da geziyormussun bolbol :) bende tekirayi cok begendim valla :) hemen hemen bütün magazalar var

banu,tülay,gülşah,tutkun,ferda,ceren,özlem,claries,sibel,bengi ve herkese hayirli günler canlarim :) totikleride kocaman öpüyorum :)

artik kacmam lazim..temizlik yapicam..eim yarin şehirdişina gidicek,pazar gelecek inşaAllah..bende anneme gidicem 2 günlüğüne..bavul hazirlicam yani..ay bide serrosun aşisi var..onu vurdurcam bugun inşaAllah..3 sepet camasirim var pifff :S nevresimlerde degisecek..bide üstüne yemek yapmam lazim oy oyy hadi çptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :) muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…