aynur canımya umarım düzelir hazır gidalarda vitaminli ama evde yapılan bir başka.böyle aralarda birer kaşık versen yinedemi çıkarıyor. mesela bugünlerde ben havuçlu şehriye çorbası yapıyorum selin bayılıyor yemeye.yoğurt yumurta ve unlada terbiye yapıyorum.sende bir dene belki yer.
havuçlu şehriye çorbası nasıl yav? :) benim kuzu da yemek yemeyenlerden( bide zorlarsam kusuyor
anladım tülaycım bende tarifi sitede görünce denedim hoşuna gitmişti durunun tavuk suyuylada denerim sağol canım
2 tane havuç
2 çorba kaşığı tel şehriye
1 tane yumurta sarısı
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
Tuz
Sıvıyağ
su
Hazırlık
Havucu rendeleyip bir tencereye alıp yağınıda ilave edip soteleyelim.Sotelenince biraz su ve şehriyeyi koyup kaynamasını bekleyelim.Bu arada terbiye için; yumurta sarısı,un ve sütü çırpıp kaynamakta olan çorbanın suyundan terbiyeye bir kepçe koyup terbiyeyi ılıtalım.Terbiyeyi kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatalım.Tuzunu ilave edip servis yapalım.
canım ben tarifi kkdan bir arkadaş yazmıştı ondan almıştım denedim duru çok sevdi
sağolun kıslar:) bugün nohutlu mercimek çorbamız var ama yarın deneyebilirim. bende şehriye çorbasını tavuklu yaparım hep. bide havuçlu deneyimcokacimcoookbanucum ben havucu iyice soteleyip şehriyeyide kavuruyorum sonra su koyuyorum bide tavuk suyu daha lezeetli yapıyor.süt yerinede yoğurt koyuyorum:)
arkadaşlar verdiğiniz tarifi bende aldım deneyeceğim bakalım inş. paşam yer yaa artık alışsın istiyorum ew yemeklerine.banucum okudum canım bende cvp yazdım azönce.
aynur cnaım alışırya zamanla olur herşey.benim yeğenimin oğluda sadece mama yiyordu ama 1 yaşından sonra yavaş yavaş yemeklere alıştı.bilinçlenince yer.
kızlar yarın sabahtan iznimi aldım kızımın gösterisine gideceğim iyi akşamlar herkese
tünaydınlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim vicks benim kurtarıcım oldu valla süper iyi geldi boğazım hala acıyo ama vücudum dinçç...bugün annemle gezmeye gideceğiz..
bi komsunun oğlu evlendi bende düğün hediyesi götüreceğim...
ama duş almama izin vermiyor annem hasta olursun silin dedi..
şöle geçmişe baktım kıvılcım kocasinanı ben benim evin bolkonundan görüyorum öle yani iki dağ düşün ben bi ucunda en tepesindeyim ....çok yakın yani ....geldiğinde muhakak beklerim
havalarda ısınmış olacak .....küçük erkekler kaynaşır benim çatıda otururuz bi güzel ...
dışarıdaki oratamdan daha rahat ederiz bende .....gelemeden tlf numaralarımızı alalım evet...
benım cocuklardan bırını sıze vereyımmmı kızlar ya canıma okuyorlar yardımcım olmasına ragmen sımdı uyutular bende kahvaltı yenı yapıcam oyyy oyyy
banucum ne guzel ev yemeklerınden yıyorsa benımkıler hıcbırsey yemez oldular 3 aydırda aynı kıloda oglum 100 gr bıle almamış delırcem yakında sayelerınde
dogumgunlerı yaklaştı ıyıce sessızleşmış buralar herkes hazırlıklarla ugrasıyor sanırım
ohh ben rahatladım sukur cokta guzel gectı atlattıkda bır suru kıyafetı oldu kuzuların yazlıkları :))
bu sabahda sibel teyzemış cok guzel hedıyeler yollamış bıde yagızın resmını koymuş ona bayıldım ayşede oglusunun resmını yollamıştı cok guzel bır hatıra kalcak sagolasın sıbel bacım cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?