2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok tülaycım yaa hiç bi şekilde yediremiyorum tabiyki dediğin gibi ewde yapılan gibi olurmu diğerleri ama yediremiyorum birtürlü tatlım yaa artık dişten diyorum birazdaha zaman geçsin dr dediği gibi aç bırakacağım aç aç vereceğim bide napayım başka çarem kalmadı hayır bende hep organık gıdalar alıp veriyorum ama ben artık benim yaptıklarımı yemesini istiyorum.maşallah selinime negüzel alıştırmşsın canım.öp annesi benim için güzel kızınıopuyorumnanaktan

bu arada nasılsınız kızlar? :) pat diy daldım ama her an çıkabilirim,ondan.
bu sıralar bizde de 23 Nisan hazırlıkları var. püff, çok yorucu! neyseki 2 gün kaldı. öğrencilerimle ufak bir müzikli oyun hazırladık. anaokulu öğrencileri halk oyunu hazırlamışlar kızlar, çok şirin olmuşlar. onları izlerken oğlumu hayal ettim orda, gözlerim doldu (

havuçlu şehriye çorbası nasıl yav? :) benim kuzu da yemek yemeyenlerden( bide zorlarsam kusuyor

2 tane havuç

2 çorba kaşığı tel şehriye

1 tane yumurta sarısı

1 su bardağı süt

1 çorba kaşığı un

Tuz

Sıvıyağ

su

Hazırlık
Havucu rendeleyip bir tencereye alıp yağınıda ilave edip soteleyelim.Sotelenince biraz su ve şehriyeyi koyup kaynamasını bekleyelim.Bu arada terbiye için; yumurta sarısı,un ve sütü çırpıp kaynamakta olan çorbanın suyundan terbiyeye bir kepçe koyup terbiyeyi ılıtalım.Terbiyeyi kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatalım.Tuzunu ilave edip servis yapalım.

canım ben tarifi kkdan bir arkadaş yazmıştı ondan almıştım denedim duru çok sevdi

aynurcum evet dr dediğini yap inan çok etkili yöntem ama bilinçlensin o zaman yap.organikde alsan enreye kadar hazır yicek.

banucum ben havucu iyice soteleyip şehriyeyide kavuruyorum sonra su koyuyorum bide tavuk suyu daha lezeetli yapıyor.süt yerinede yoğurt koyuyorum:)

anladım tülaycım bende tarifi sitede görünce denedim hoşuna gitmişti durunun tavuk suyuylada denerim sağol canım

anladım tülaycım bende tarifi sitede görünce denedim hoşuna gitmişti durunun tavuk suyuylada denerim sağol canım

arkadaşlar verdiğiniz tarifi bende aldım deneyeceğim bakalım inş. paşam yer yaa artık alışsın istiyorum ew yemeklerine.banucum okudum canım bende cvp yazdım azönce.

aynur cnaım alışırya zamanla olur herşey.benim yeğenimin oğluda sadece mama yiyordu ama 1 yaşından sonra yavaş yavaş yemeklere alıştı.bilinçlenince yer.

banucum ben havucu iyice soteleyip şehriyeyide kavuruyorum sonra su koyuyorum bide tavuk suyu daha lezeetli yapıyor.süt yerinede yoğurt koyuyorum:)
sağolun kıslar:) bugün nohutlu mercimek çorbamız var ama yarın deneyebilirim. bende şehriye çorbasını tavuklu yaparım hep. bide havuçlu deneyimcokacimcoook

arkadaşlar verdiğiniz tarifi bende aldım deneyeceğim bakalım inş. paşam yer yaa artık alışsın istiyorum ew yemeklerine.banucum okudum canım bende cvp yazdım azönce.

canım yemeyen çocuk ço zor ya( benim kuzu pürüzsüz olan çorbaları içiyor ama taneli olursa yandık, karşı cama kadar püskürtüyor (

dogumgunlerı yaklaştı ıyıce sessızleşmış buralar herkes hazırlıklarla ugrasıyor sanırım
ohh ben rahatladım sukur cokta guzel gectı atlattıkda bır suru kıyafetı oldu kuzuların yazlıkları :))
bu sabahda sibel teyzemış cok guzel hedıyeler yollamış bıde yagızın resmını koymuş ona bayıldım ayşede oglusunun resmını yollamıştı cok guzel bır hatıra kalcak sagolasın sıbel bacım cok tesekkurler

Görüselim mutlaka canim. Haber veririm zaten gelmeden Istanbul'a.

Canim bir mizmizda bizde var, asagi yukari herkeste ayni sorun anladigim kadariyla. Gecen ay güzel yedi, kiloda aldi epey. Ama bu ay birgün yese, diger gün civitiyor.

Hic kimse yok forumda artik. Tülay, Banu, Ceren ve Aynur olmazsa, kimse seri yazmayacak anlasilan:umursamaz:

Kizlar Iyi Aksamlar,

Bugün cok güzel bir gün. Sabah uykumu aldim, gece epeyce uyanmama ragmen. Ögleden sonra postaci iki paket getirdi, biri canim kardesimden. Dogum günüm icin bir sürü sey almis, ince ince düsünmüs hepimizi. Digeride buradan tanidigim dünya tatlisi Aynur'dan. Nasil duygulandim anlatamam. Ben, Avusturya'ya ilk geldigimde, sabah uyandigimda gözlerimi acmadan önce, "Ne olur Tanrim, bir mucize gerceklessin ve ben Istanbul'da olayim yeniden" derdim. Ve gözlerimi actigimda karsimda gördügüm o ic karartici, kocaman binalar icimi sizlatirdi. Babam uzak bir yerdeydi, kücücük bir evde tek basima yasiyordum cogu günler. Yapayalnizdim. Baglarim kopmasin diye, tüm arkadaslarima, kuzenlerime mektuplar yazardim. Zamanla küllendi hersey. Soguk, kisacik bastan savma mektuplar almaya basladim aralarda tek-tük. Cümleler birbirinin benzeri, ici bos duygularla süslenmeye calisilmisti hepsi...Eminönüne gitmekten nefret ederdim, haberlerde orayi görünce aglamistim. Haberleri hic izlemezdim, kacirmaz olmustum. Annemi cok özlemistim, birgün haberlerde cikmisti karsima. Oturdugu ilcedeki genelevler kapatilsin diye, ön saflarda protesto gösterisine katilmisti. Bir dostum televizyonumdu anlayacaginiz, dünyayla baglarimi kuran. Birde icime hancer gibi saplanmis platonik bir askim vardi, onu cok özlerdim, ona aglardim.

...Yine cenem düstü. Böyle zamanlarda cok duygulanirim ben. Aynur bugün bana bir hediye paketi yollamadi. Tüm icten duygulariyla, yüreginide yolladi. Asil önemli olanda bu sanirim. Seni cok sevdim ben Aynur, bir kez daha cok tesekkür ediyorum sana Arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…