banucumm günaydın bende seni arıcaktım:)) ayy bende yeğenimi izlerken duygulanmıştım .seni düşünemiyorum yani
iyi geceler kızlar nasılsınız
nurtencim yetiştirirsin canım zaten çoğunu da hallettin sayılıra.s.
filizcim duygulanman çok normal eminim uzaklarda olmak çok zordur Allah yardımcın olsun aynur canım seninde yüreğine sağlık uzaklardaki arkadaşımızı bu kadar sevindirmen duygulandırman çok ince bir davranış a.s.
pınarcım yeni bebişiniz hayırlı olsun canım a.s.
bende yattım hadi iyi geceler
kıvılcım paşa demekkı sıkılmış ayrı yemekden buyumuş normal yemekler ıstıyor masallah ona bugunun guzel gecmış bellı hedıyelerınıde gule gule kullan
aynur bacım ne guzel dusunmuşsun yuregıne saglık canım
nurtencım sanada sımdıden kolay gelsın cunku bayagı zor oluyor haızrlanmak
pınarcım arkadasının bebegı hayırlı olsun mevlam uzun ömurler versın ınsallah
senıde yavaş yavaş dogumgunu hazırlık telaşı sarmaya başlamış sanada kolay gelsın ınsallah gonlunce olur canım bu arada helal sana valla hala spora devam edıyorsun ben eve koşu bandı aldım süslük gıbı duruyor kosede yapmıyorum hıc valla benıde gaza getırsen bırazda bend eyapsam ....
herkese ıyı geceler kızlar bende kacıyorum
Kızlar iyigeceler a.s.
Bu gece uykum kaçtı, pc başında pinekliyorum, msnden bikaç arkadaşla sohbet ettim e bu saat olunca millet dururmu yattı uyudu tabi :))saat 4 oldu annem babam kağan herkes uyuyor, ben hala yan başıma dön başıma oturuyorum tek başıma, neyseki kağana sabah annem bakıyor ben uyuyorum aksi halde mümkün olmazdı...
Kızlarrr nerden başlayayım, öncelikle kpss çalışmaktan sıkıldım çalışmıyorum, çokk nadiren bakıyorum zaten zaman azdı vede millet kpss kurslarına gidiyorken evde kitaptan çalışmak daha zor bir olaydı, nihayetlendi,
Bu aralar düzenli yaptığım tek şey kağanla gezmek :)) baharda geliyorken dışarıları bir iyi geliyorki bize sormayın, gezmekti, bi tekirdağ, bi çorlu , bi tekirdağ sahiliydi tekirasıydı alt üst ettik buraları iyide oldu ihtiyacım vardı zaten
ayy bide değinmeden geçemeyeceğim şu Canım Annem yarışması olayı, kızlar iyiki katılmışım, bu yarışmanın bahanesi ile arkadaşlarımı tanımış oldum , ihtiyacım olunca kim yardımcı oluyor, kim olmuyor öğrendim, ve çokkkk mutluyum ki şimdiye kadar bana değer veren insanlar biriktirmişim bunu gördüm, mutlu oldum :))) yarışma her ne kadar foto yarışması olsada kimse 1900 küsür fotoyu tek tek açıp bakmaz, gördüğüm kadarı ile herkes sayfasının linkini arkadaştı eşti dosttu dağıtıp oy alıyor, ve bu yarışmada zaten ilk 5 e giremeyeceğimde çok belliydi çünkü biri parti başkanı ailesi , kalan 4ü kampanyacı ve oylar uçmuş durumda, yinede oğlum büyüdüğü zaman ona seninle çıktığımız resimle 1900 küsür kişi içinden 11.ci yada daha yüksek, OLDUK :))) diyebilmek için yarışmanın sonuna kadar mücadele etmek istiyorum , inş. oğluma gelecekte anlatabileceğim güzel bir anı olacak... Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar NE ZAMAN ıHTıYACIM OLSA YANIMDASINIZ ,ıYıKı VARSINIZ, SıZı SEVıYORUM :)))
Bebişlerimizin doğumgünleri olmaya başladı, bizide heyecan sardı, aile arasında ama güzel bir doğumgünü olsun istiyorum, şeker hamurunun yapımı zor olduğu için şeker hamurunu buralardan temin edebilirsem pastayı kendim yapmayı düşünüyorum, gerçekleştirebilirsem sizinlede paylaşıcam inş.
Cuma günü 23 nisan olduğu için eşim bu hafta perşembe akşamından geliyor, yani yarın burda inş., geçen hafta annesine gitti ve 2 haftadır telefon harici görüşemedik, konuşacak çok şey var bi gelsin hele
Bu arada kağan kuş türevi olan Karga, Güvercin, Muhabbet kuşu, Civciv cinsi şeylerin hepsine GAKKI diyor ya gülmekten öldürüyor beni :))) gakkı aşağı gakkı yukarı :))) her yerdede gakkılar varmışta farkedememişim :)))
ınş. yakında kağanımın yürüme haberinide burdan sizlere veririm, bi kaç gündür ellerini bırakıp bana doğru bi iki adımla hamle yapmaya başladı, yaşını karşılayacak diyor annem Rabbim hayırlısını versin inş., bizden böyle fıstıklarım, kuzularımı ve sizleri çokkkk öpüyoruz kağanımla kendinize iyi bakın
Oyyy hoşgelmiş Kaan bey :))) Rabbim analı babalı büyütsün inş. çok sevindim cnm
Gunaydın Kızlar,,,
Boranın öksuruğu artmısdurumda gıcıkla bırlıkte gelıyor ve bu sefer kusuyor.Şimdi eczaneye gıdıp ılaclarını alıcam.Gecmıse gelınce bakarım.Sıze guzel bı haber vermek ıcın gırdım.Bora Yuruyoooooorrrrrr...Hatta kosuyor desem daha doğru olur.Ellerı bı bırakıyor jet hızıyla salonu turlayıp dusuyor.Gelıcem yıne.Sızınle paylasmadan rahat etmedı ıcım.
günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı
Gunaydın kızlarrrrrrrrr
maŞallah boraya gulhann ne guzel yaslarını karsıladılarrr benım kıs tembel anam hala koltuk kenarında sıralıyo korkuyo yurutmeye calısınca neysekı erkeklerrr hızlı cıktııı
banucum sevındım senın adınaa kocaman kızın varr allah bızede nasıp etsın cocuklarımızın musamelelerını seyretmeyıı
pınarcımm hosgelmıss kaan paŞa ne guzell hafta sonu telaŞelı gecıcek desene
benımde acılen alısverıse cıkmam lazım kızıma herseyı kucuk gelmeye basladı
daha bellı degıl ama yarın buyuk ıhtımal tatıl olucak bızde buaksam adapazarına gıdıyorus bı bakıma gırecem sac baŞ bakalım
nurten sarımı yaptın saclarınııı ayy merak ettım bak sımdı sana koyu sac cok yakısıyodu bıde son gordugumde baya kılo vermıs gormÜŞtÜm bakalım yenı ımah nasıl olmus??
Esen,TÜLAY merhaba canlarr
kızlar dun esenede sordum karar veremedık kızı olanlarr nezaman kulaklarını deldırmeyı dusunuyosunuzz?
günaydin hanimlar a.s.
dün kizçemin gercek dogumgünüydü :) hafif bi duygusallik vardi üzerimde :) kizima bakip bakip iyiki dogurmusum dedim sürekli :))) aksamda babasiyla yemege cikip kutlayarak bu dogumgünü olaylarinin sonunu getirdik
ay unutmadan söyliyim :)) aksam rüyamda pinari gördüm hayirlara ciksin inşaAllah :) bu sefer pinarin evini basmişiz :)))))) ama anam ev bi geniş bi genişben diyim 300 siz deyin 400m2 ay wc'ye gidicem cesaret edemiyorum kaybolurum diye o derece büyük yani ay kimler vardi tam hatirlamiyorum ama epey kalabaliktik..annem bile vardi serra yürüyordu zaten bu gidişte anca rüyamda görürüm bu kizin yürüdügünü hiiiiç niyetine yok gibi neysem işte böyle güzel bi rüyaydi :)
filizcim güle güle kullan hediyelerini :) aynurcum valla helal olsun canim :) heryere yetişiyorsun :) ve gercekten cok ince düşüncelisiniyiki tanimişim seni :)
dorukta normal yemek istiyormus he :) yerim onu bennnn :)
nurtencim sacini merak ettim gercekten :) resimleri bekliyoruzzzz :)
esencim ve aysecim yarin için Allah yardimciniz olsun,inşaAllah gösterileriniz güzel gecer
burcucum gakki diyor kagan he :))) oylayamaya gelince 11.sirada olmak bile büyük basari gercekten2.kez oy kullanilmiyor diye biliyorum..dimi? t.dag da geziyormussun bolbol :) bende tekirayi cok begendim valla :) hemen hemen bütün magazalar var
banu,tülay,gülşah,tutkun,ferda,ceren,özlem,claries,sibel,bengi ve herkese hayirli günler canlarim :) totikleride kocaman öpüyorum :)
artik kacmam lazim..temizlik yapicam..eim yarin şehirdişina gidicek,pazar gelecek inşaAllah..bende anneme gidicem 2 günlüğüne..bavul hazirlicam yani..ay bide serrosun aşisi var..onu vurdurcam bugun inşaAllah..3 sepet camasirim var pifff :S nevresimlerde degisecek..bide üstüne yemek yapmam lazim oy oyyhadi çptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :) muckssss
gülşahcım delidirilebilir sanırım ama dr belkide çocuk bilinçlensin diye diyordur.ben belki 2 yaşına doğru yaptırırım çünkü selin sanmıyorumki kulağında bişey durdursun allah muhafaza kulağını koparırvalla cadı:)) benim küpeleri bile kaç ker easılttı kulağım yara oldu:)
slm kızlar ....bugece berbattı alişim hiç uyumadı ...öksürüyordu az bişey annemde sağlıkocağına götürdü
asisit vermişler aman içirmez olaydım çocuğum öksürükten mahfoldu ya....bütün gece nöbet tututuk....
sabaha karşıda uyudu ........
annemde sabah bayıldı canım sıkıldı ....acaba biz çok sık kalıyoruz ondanmı oluyor ....çocuklar evi dağıtıyor biz gelince misafiri çok oluyor ....annemde ev toplu olsun istiyor sürekli...eee tabi eşim olmayınca gece o kalkıyor .....dedim anne bizdenmi sıkıldın gidelim dedim saçmalama diyor..ama öle bile olsa annem demezki....çok sıkıldım yani....bugün onuda çocuklarıda alacağım forma götüreceğim..
hepinizi çok öptüm byby
Gunaydın Kızlar,,,
Boranın öksuruğu artmısdurumda gıcıkla bırlıkte gelıyor ve bu sefer kusuyor.Şimdi eczaneye gıdıp ılaclarını alıcam.Gecmıse gelınce bakarım.Sıze guzel bı haber vermek ıcın gırdım.Bora Yuruyoooooorrrrrr...Hatta kosuyor desem daha doğru olur.Ellerı bı bırakıyor jet hızıyla salonu turlayıp dusuyor.Gelıcem yıne.Sızınle paylasmadan rahat etmedı ıcım.
günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı
Gunaydın kızlarrrrrrrrr
maŞallah boraya gulhann ne guzel yaslarını karsıladılarrr benım kıs tembel anam hala koltuk kenarında sıralıyo korkuyo yurutmeye calısınca neysekı erkeklerrr hızlı cıktııı
banucum sevındım senın adınaa kocaman kızın varr allah bızede nasıp etsın cocuklarımızın musamelelerını seyretmeyıı
pınarcımm hosgelmıss kaan paŞa ne guzell hafta sonu telaŞelı gecıcek desene
benımde acılen alısverıse cıkmam lazım kızıma herseyı kucuk gelmeye basladı
daha bellı degıl ama yarın buyuk ıhtımal tatıl olucak bızde buaksam adapazarına gıdıyorus bı bakıma gırecem sac baŞ bakalım
nurten sarımı yaptın saclarınııı ayy merak ettım bak sımdı sana koyu sac cok yakısıyodu bıde son gordugumde baya kılo vermıs gormÜŞtÜm bakalım yenı ımah nasıl olmus??
Esen,TÜLAY merhaba canlarr
kızlar dun esenede sordum karar veremedık kızı olanlarr nezaman kulaklarını deldırmeyı dusunuyosunuzz?
günaydin hanimlar a.s.
dün kizçemin gercek dogumgünüydü :) hafif bi duygusallik vardi üzerimde :) kizima bakip bakip iyiki dogurmusum dedim sürekli :))) aksamda babasiyla yemege cikip kutlayarak bu dogumgünü olaylarinin sonunu getirdik
ay unutmadan söyliyim :)) aksam rüyamda pinari gördüm hayirlara ciksin inşaAllah :) bu sefer pinarin evini basmişiz :)))))) ama anam ev bi geniş bi genişben diyim 300 siz deyin 400m2 ay wc'ye gidicem cesaret edemiyorum kaybolurum diye o derece büyük yani ay kimler vardi tam hatirlamiyorum ama epey kalabaliktik..annem bile vardi serra yürüyordu zaten bu gidişte anca rüyamda görürüm bu kizin yürüdügünü hiiiiç niyetine yok gibi neysem işte böyle güzel bi rüyaydi :)
filizcim güle güle kullan hediyelerini :) aynurcum valla helal olsun canim :) heryere yetişiyorsun :) ve gercekten cok ince düşüncelisiniyiki tanimişim seni :)
dorukta normal yemek istiyormus he :) yerim onu bennnn :)
nurtencim sacini merak ettim gercekten :) resimleri bekliyoruzzzz :)
esencim ve aysecim yarin için Allah yardimciniz olsun,inşaAllah gösterileriniz güzel gecer
burcucum gakki diyor kagan he :))) oylayamaya gelince 11.sirada olmak bile büyük basari gercekten2.kez oy kullanilmiyor diye biliyorum..dimi? t.dag da geziyormussun bolbol :) bende tekirayi cok begendim valla :) hemen hemen bütün magazalar var
banu,tülay,gülşah,tutkun,ferda,ceren,özlem,claries,sibel,bengi ve herkese hayirli günler canlarim :) totikleride kocaman öpüyorum :)
artik kacmam lazim..temizlik yapicam..eim yarin şehirdişina gidicek,pazar gelecek inşaAllah..bende anneme gidicem 2 günlüğüne..bavul hazirlicam yani..ay bide serrosun aşisi var..onu vurdurcam bugun inşaAllah..3 sepet camasirim var pifff :S nevresimlerde degisecek..bide üstüne yemek yapmam lazim oy oyyhadi çptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :) muckssss
slm kızlar ....bugece berbattı alişim hiç uyumadı ...öksürüyordu az bişey annemde sağlıkocağına götürdü
asisit vermişler aman içirmez olaydım çocuğum öksürükten mahfoldu ya....bütün gece nöbet tututuk....
sabaha karşıda uyudu ........
annemde sabah bayıldı canım sıkıldı ....acaba biz çok sık kalıyoruz ondanmı oluyor ....çocuklar evi dağıtıyor biz gelince misafiri çok oluyor ....annemde ev toplu olsun istiyor sürekli...eee tabi eşim olmayınca gece o kalkıyor .....dedim anne bizdenmi sıkıldın gidelim dedim saçmalama diyor..ama öle bile olsa annem demezki....çok sıkıldım yani....bugün onuda çocuklarıda alacağım forma götüreceğim..
hepinizi çok öptüm byby
Tünaydın bacılar a.s.
Bizde kızımla 9 gibi kalktık. Neyseki bu gece 3 kere kalktı. Emdi uyudu. Ağlamadığı için sorun olmadı. ıyi uyudum bende a.s.
Kahvaltımızı ettik, oynaştık biraz. Yıkadım kuzumu az öncede uyuttum. ınşallah öksürük falan tutmazda güzelce uyur biraz.
Benimde işim var aslında. Akşam Defdoş'u kayınvalideme bırakacağımız için yemeği orda yeriz yemek derdim yok ama annem geçen gün koltukların arka minderlerinin kumaşlarını yıkamıştı. Onları takmam ve oturma yerlerininkileri çıkarıp yıkamam lazım. Ama yapasım da yok oyyyy kafamçokkarıştı
Oturup keyif yapasım var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?