2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende bikaç aya deldirmeyi düşünüyorum gülşahcim :) önce kendime birer delk daha actircam DD sonrada kizima

ay hadi kaçtim..öglen oldu be :))

gülşahcım delidirilebilir sanırım ama dr belkide çocuk bilinçlensin diye diyordur.ben belki 2 yaşına doğru yaptırırım çünkü selin sanmıyorumki kulağında bişey durdursun allah muhafaza kulağını koparırvalla cadı:)) benim küpeleri bile kaç ker easılttı kulağım yara oldu:)

slm kızlar ....bugece berbattı alişim hiç uyumadı ...öksürüyordu az bişey annemde sağlıkocağına götürdü
asisit vermişler aman içirmez olaydım çocuğum öksürükten mahfoldu ya....bütün gece nöbet tututuk....
sabaha karşıda uyudu ........

annemde sabah bayıldı canım sıkıldı ....acaba biz çok sık kalıyoruz ondanmı oluyor ....çocuklar evi dağıtıyor biz gelince misafiri çok oluyor ....annemde ev toplu olsun istiyor sürekli...eee tabi eşim olmayınca gece o kalkıyor .....dedim anne bizdenmi sıkıldın gidelim dedim saçmalama diyor..ama öle bile olsa annem demezki....çok sıkıldım yani....bugün onuda çocuklarıda alacağım forma götüreceğim..

hepinizi çok öptüm byby

birsen canım geçmiş olsun.annenede geçmiş olsun canım o yüzden bayılmamıştır.belki bir anlık bişeydir.dışarı çıkınca iyi olur bence.

Sağolasın canım benim a.s.

Çok sağol canım benim Rabbim tüm kuzulara sağlıklı ömürler versin a.s.

Sorma ya hazırlıklar başladı da bitmedi bi türlü. Yarın hediyelik, süs ve ayakkabı işini halledersem çok iyi olacak. Slaytıda bi gece oturur hazırlarım. Kapı afişinide haftasonu hazırlarım fotocuya mail atarım. Annem alır gelir. Börek çörek işini zaten kayınvalidem halledicek sağolsun. Salı da temizlik yaptım mı bitti gitti :lepi:

Gidiyorum canım ya fırsatım olsa hergün giderim valla çok keyif alıyorum bu yeni yerden. Evde olsa bende binmezdim inan a.s. Ama en azından çocuklar uyurken 1 saat ayır kendine ve yürü çok işe yarar eminim a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Kpss için bu kadar olumsuz düşünme. Sen yinede çalışmaya devam et başarırsın ben eminim a.s. Kağan'ıma da maşallah Gakkı he :) Defne'de tüm kuşlara ciiiikkkk diyor kaydirigubbakcemile3 Bide bu yarışma işi nerde ya benim haberim yok banada bilgi verirsen oy veririm mutlaka :uhm:

Oyyy hoşgelmiş Kaan bey :))) Rabbim analı babalı büyütsün inş. çok sevindim cnm

Sağolasın canım a.s.

Afferim benim oğluşuma ya a.s.

günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı

Ay canım benim insan nasıl duygulanır tabi a.s.

Sağolasın canım benim a.s. Sorma ya bu hafta hep böyle telaşlı geçti valla. Allah'tan 2 gün kociş evdeydi de telaşımı aldı kaydirigubbakcemile3

Valla yaz geldi yazlık ciciler çıktı ben kendimi kaybettim. Bu aralar sürekli bişeyler alıyorum Defdef'e. Daha kendime ufacık bişey almadım delikafadulden Hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidip gelin inşallah a.s.

Kayınvalidemlere kalsa hemen deldirmek istiyorlar ama ben daha istemiyorum canım ya daha küçük koparır kulağını valla cadı a.s.

Canım benim hadi atlattın d.günü olayını. Darısı başımıza a.s.

Vayyy evim 400 m2 he kaydirigubbakcemile3 Anam ben 135 m2 ile baş edemiyorum 400'ü hiç istemem kalsın yani kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana Allah hayırlara çıkarsın canım. Gelin valla bu aralarda bana he beklerim mutlaka a.s.

Ooo işinde çokmuş hadi bi çırpıda hallediver inşallah kolay gelsin canım öptüm seni ve Serroş'umu a.s.

Bende koparır diye korkuyorum canım ya kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım ya anneciğine a.s. Sen sıkma canını ya çok sıkılsa söyler heralde :uhm: Aliş'ime de kıyamam ya Defne'de öyle çok öksürüyor geceleri özellikle a.s Gezin gezin iyi gelir tatlım havada güzel a.s.

Tünaydın bacılar a.s.

Bizde kızımla 9 gibi kalktık. Neyseki bu gece 3 kere kalktı. Emdi uyudu. Ağlamadığı için sorun olmadı. İyi uyudum bende a.s.

Kahvaltımızı ettik, oynaştık biraz. Yıkadım kuzumu az öncede uyuttum. İnşallah öksürük falan tutmazda güzelce uyur biraz.

Benimde işim var aslında. Akşam Defdoş'u kayınvalideme bırakacağımız için yemeği orda yeriz yemek derdim yok ama annem geçen gün koltukların arka minderlerinin kumaşlarını yıkamıştı. Onları takmam ve oturma yerlerininkileri çıkarıp yıkamam lazım. Ama yapasım da yok oyyyy kafamçokkarıştı

Oturup keyif yapasım var kaydirigubbakcemile3

pınarcım merhaba.bebişiniz hayırlı olsun aallahuzun ömür versin canım.hazırlıklarda yavaş yavaş bitiyor gibi darısı bize inşallah.

Sagolasin Tulay'cim a.s. Valla bu hazirliklar yap yap bitmez sizede kolaygelsin canim a.s.

günaydın arkadaşlar pc açık ama ben bi türlü fırsat bulup yazamadım filizcim canım benim güle güle kullanın beğenmeniz beni çok mutlu etti öyle güzel şeyler yazmışsınki facede msjında okurken inan ağladım zaten sulu gözün tekiyimdir balık burcuyumda:)) doruk paşamıda senide kocaman öpüyorum:)).banucum özeline yazdım.tubacım güzel düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim tülaycım sana çok teşekkür ederim.arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir biz şükür iyiyiz ewi toplamam gerek şu sıralar acayip maratondayım:)) hep koşturmayla hallediyorum işleri tabi bu koşturmacadada çoğu şeyi unutuyorum telaştankaydirigubbakcemile3 neyse arkadaşlar sonra yazarım gene ben işlere devam edeyim misafirlerim gelecedk hazırlıkara son hız devam öpüyorum sizleir ve bebişleriniziopuyorumnanaktan

Burcucuğumun alıntısınıda eklemiştim ama çıkmamış.

Canım benim bence sınav için pes etme,insanlar dershaneye gidiyor olabilirler ama çoğu savsaklıyor bakma sen çevremde çok insan var bu durumda olan.Sen yine devam etmeye çalış.Kaan kuzumuda yerim yaaa gakkı heee :)

Oh maşallah kuzuma.Gülhancım işin çok zor artık tutabilene aşkolsun oğluşunu

günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı

Ay ne kadar güzel bir duygudur Banucum ben hiç düşünemiyorum hüngür hüngür ağlarım artık.

Gülşahcım hayırlı yolculuklar,şimdiden sıhhatler olsun

Ay ne güzel annenlere geçiyosun bende tatilin keyfini çıkarıcam bende yarın kaçarım anneme.Rüyanda hayır olsun valla neye yormak lazım :)

Geçmiş olsun kuzularıma.Anneninde tansiyonu falan düşmüştür,önemli bişey yoktur sıkma canını,iyi gezmeler.

Bacım kolay gelsin yaparsın gün içinde nolcak senden kaçmaz.

ay kızlar hepinize merhaba..işe yeni geldim..
bu gece sırt ağrımdan sabaha kadar uyumadım. nefes aldıkça sırtım battı. fena ağrıdı nerdeyse acile gidecektik. sabahta işe geldik eşim arabayla bıraktı. izin aldık geri birlikte dr a gittik. dahiliye ye göründüm. kan tahlili , boyun filmi , bide ciğer filmi çektirdi. ciğerde birşey yokta yinede çekelim dedi. adam büyük ihtimalle boyundan demişti dediği doğru çıktı.
Boyun kemiğimde düzleşme olmuş bilgisayarda sürekli dik otur ve cereyanda kalma dedi. şu an hala çok batıyor zor nefes alıyorum. bazen kramp şeklinde zonkluyor resmen. 2 tane hap verdi sabah akşam içecekmişim.
eğer geçmezse ortopediye git orta "HıLT" diye birşey var ona gir dedi.lazer gibi birşeymiş kasları düzeltiyormuş off offf nerden çıktı anlamadım. çocuğu kucağıma bile alamıyorum sırtımdan eğilemediğim için düşünü yani. bütün gece eşim kalktı sağolsun. zaten bende hiç uyuyamadım ağrıdan. sırt üstü bile yatamıyorum.benden böyle geçmişe bakamadım öğleden sonra bakıcam inşallah ilk fırsatta.umarım sizler iyisinizdir...

Aynur'cum kolay gelsin canım benim a.s.

Sibel bacım tunaydin canım a.s.

Ceren günaydın canım çok gecmis olsun ya inşallah biran önce gecer. Allah dermansiz dert vermesin a.s.

Bu Defdef cadısı yapıştı yine bana ya. Yalancı emzik gibi tüm gün emecek bıraksam. Emzirmesem kıyameti koparıyor, hep kucağımda hep memede olacak oyyy oyyykafamçokkarıştı

ceren canım geçmiş olsun. bendede boyun tutulması var. sürekli bilgisayar karşısında durmaktan olmuş.yaza fizik tedaviye başlıcam.ama ihmal etme ilerleyince zor oluyor ben şu an arabada arkamı dönüp bile bakamıyorum.fena mide bulantısı yapıyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…