bizde de doğum günü için hazırlıklar son gaz!! heyecan dorukta:))) yarın aslında doğum günümüz ama partimiz cumartesi olacak. yarın anne,baba ve kuzu minik bir kutlama yapacaz. oğluşumun hediyesini alıp yemeğe çıkarız. açık havada gezdirip parka götürürüz kuzumu. bir pastanede de minik bir pasta alıp mum üfleriz. bu bize özel olacak. cumartesi günkü partiye ise ananemiz, babanemiz ve teyzemiz de gelecek inşallah memleketten. 15-20 kişi civarı olacak. 1 yaş kurabiye siparişimiz verildi. misafirlere hediye magnetlerimiz de yolda. canım benim sağolsun sibel teyzemiz de kapı afişimizi ve misafirlere verceğimiz süprizleri içine koymak için minik karton çantalarımızı yollamış.
menüye gelince; kuru dolma, midye tatlı, patates salatası, börek, profiterol, elmalı turta, şeftali pastası ve külah pasta var. ve sağolsun arkadaşlarım,komşularım ve canım annem; menüde saydıklarımdan sadece böreği ben yapacam!!
umarım bir aksilik olmaz.
çok heyecanlıyım:))
yok canım,öyle bişey demek istemedimohaoldumsmile öyle bi düşüncem olsa, hergün buraya ben uğramam zaten:)) ama bakmadan geçemiyorum!! sadece sen değil,hepimiz burdayız canım! kaydirigubbakcemile5
ayşecim ne güzel herşey hazır bende geliyorum paşanın doğumgününe:)))))))))))))))))))))))))
banada pınar teyzemiz melek kanadı gönderecek:))esen teyzemizde 1 yaş kapı süsü :) ikisinede çok ama çok teşekkür ediyorum
bizim hazırlıklarda bitmek üzere lavantalı yaptım keseleri çocuklar içinde küçük hediyeler hazırladım paketledim durunun elbiseside çok sade olacak umarım hepimizin organisazyonu güzel geçer:))))
simalciğim sesini duyduğuma çok sevindim cnm
esen okuyorsun mademm arayamdım kuzum istediğini bualamdım...
ilgin sorma iş bitmezzzzzzzz ömür biterrr
sibo facede bişi yazdım resme okumadınmıııııııııııııııııııı okumamazlığamı geldin hahah :))
hımm, süper bi hediye olmuş gerçekten!!
bana anneler günü hediyemi soranlara, oğlum bu sabah primasına gül şeklinde yapmış diyorum:roflol::roflol: ee odunumsu bi babamız olunca,yaratıcılık anneye kalıyor:lepi:
ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum
azcık ucundan ben de diyette sayılırım amaaa oğlumun doğumgününde de yirim artıkın:))Ne demek canım benim elimizden geldiğince burdan destek olucaz tabi.Umarım güzel geçer doğumgününüz.Menüde süpermiş diyette olan bir insana bu yapılmaz yawww.
Ama yalovada coşucaz diyetteki hatunlar olarak
evet haklısın canım. ama kendi içlerinden bunlar gelmiş. şimdi yok onu yapmayın,bunu yapın desem olmaz diye düşündüm. işte ben bir börek yapacam, kardeşime de patates salatası yaptıracam,yoğurtlu olanından. zaten herkes hepsini yiyemez. kimin gözü hangisini severse:))ne bilem veda giibi geldi yazınnn
burada olalım birinci yaş değil 5 yaşlarını bile birlikte kutlayalımm
bu arada menü çok güzel ama sankim çok pasta çeşidi var doğumgünü pastasına
yer kalsın derim....tuzlu kurabiye açma poğça gibi çeşitte serpiştirinn derim cnm
ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum
benim durumun 19 mayıs kızlar:)))))) bayram günü geldi prensesim bana:)
kızlarr durunun doğumgünü yani bigudinin durusuu
ayy ben kaçtım ömer muz bekliyor işler birseni beklio byby
ooo burası kalabalıklaşıyor ama bende ölüyorum açlıktan!! karnımı doyurup oğlumu parka götürecem:)) görüşürüz hatunlar!!!
sibelcim biliyorum unutmayacağını bitanem:))))
süt veren var mı kızlar bebişlere duru sütde içiyor mamada milupanın junıor olanına geçtik biz
sağol aynurcum :) nasılsın yiyenim nasıl yoğunum tatlım gelen giden yazışmalar falan birde hava çok sıcak oldu burada
ohhh bütün evi sildim süpürdüm tozunu aldım .....banyomu yaptımm..
şimdi çocuklara yemek yedireceğim...
simal kızzz şak şuka karışık kızartma domates sosluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?