2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ne demek canım benim elimizden geldiğince burdan destek olucaz tabi.Umarım güzel geçer doğumgününüz.Menüde süpermiş diyette olan bir insana bu yapılmaz yawww.

Ama yalovada coşucaz diyetteki hatunlar olarak

yok canım,öyle bişey demek istemedimohaoldumsmile öyle bi düşüncem olsa, hergün buraya ben uğramam zaten:)) ama bakmadan geçemiyorum!! sadece sen değil,hepimiz burdayız canım! kaydirigubbakcemile5

ne bilem veda giibi geldi yazınnn

burada olalım birinci yaş değil 5 yaşlarını bile birlikte kutlayalımm

bu arada menü çok güzel ama sankim çok pasta çeşidi var doğumgünü pastasına
yer kalsın derim....tuzlu kurabiye açma poğça gibi çeşitte serpiştirinn derim cnm

ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum

canım çok sağol. beklerim,keşkeee :)) pınarcım ve esencim de sağolsun.
bu arada oğlum face'e yeni eklediğim albümdeki gömlek ve kravatı giycek.

Ne yazdın kuzum aaaa bakayım hemen.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum

Durucuğumunda doğum günü Esenim.

Kağanım, Durum, Türkizim ve Boram güzeller güzeli yavrularımız iyiki doğdunuz 1.yaşınız hayırlı uğurlu,ömrünüz uzun olsun.hep güzel günler görün inş.opuyorumnanaktan

kızlarr durunun doğumgünü yani bigudinin durusuu

ayy ben kaçtım ömer muz bekliyor işler birseni beklio byby

azcık ucundan ben de diyette sayılırım amaaa oğlumun doğumgününde de yirim artıkın:))

evet haklısın canım. ama kendi içlerinden bunlar gelmiş. şimdi yok onu yapmayın,bunu yapın desem olmaz diye düşündüm. işte ben bir börek yapacam, kardeşime de patates salatası yaptıracam,yoğurtlu olanından. zaten herkes hepsini yiyemez. kimin gözü hangisini severse:))

4 kuzu. birde durucuk var.bilmiyorumkismile

ooo burası kalabalıklaşıyor ama bende ölüyorum açlıktan!! karnımı doyurup oğlumu parka götürecem:)) görüşürüz hatunlar!!!

benim durumun 19 mayıs kızlar:)))))) bayram günü geldi prensesim bana:)

Canım Gülşah'ın kızını kastetmiştik :) Yoksa kuzumun doğumgününü karıştırırmıyım hiç.

kızlarr durunun doğumgünü yani bigudinin durusuu

ayy ben kaçtım ömer muz bekliyor işler birseni beklio byby

Kolay gelsin Birsom.

ooo burası kalabalıklaşıyor ama bende ölüyorum açlıktan!! karnımı doyurup oğlumu parka götürecem:)) görüşürüz hatunlar!!!

Afiyet olsun bendeeeeeeee açım ama nafile cokacimcoook

sibelcim biliyorum unutmayacağını bitanem:))))

süt veren var mı kızlar bebişlere duru sütde içiyor mamada milupanın junıor olanına geçtik biz

sibelcim biliyorum unutmayacağını bitanem:))))

süt veren var mı kızlar bebişlere duru sütde içiyor mamada milupanın junıor olanına geçtik biz

mrb banucum ben süt veriyorum.pınar 6 -12 aylık veriyordum buhafta ilkdefa bimden dost çocuk sütü aldım onu içiriyorum.bide milupanın junıor aldım ama daha vermedim onu tatlım

sağol aynurcum :) nasılsın yiyenim nasıl yoğunum tatlım gelen giden yazışmalar falan birde hava çok sıcak oldu burada

ohhh bütün evi sildim süpürdüm tozunu aldım .....banyomu yaptımm..
şimdi çocuklara yemek yedireceğim...

sağol aynurcum :) nasılsın yiyenim nasıl yoğunum tatlım gelen giden yazışmalar falan birde hava çok sıcak oldu burada

aynen canım yaa telaş hiç bitmiyor alpişte balkonda yaramazlık peşinde annem var yanında.prenseslerin ansıllar?kolay gelsin tatlım bende şaksuka yemeğini deniyorum hiç yapmamıştım

ohhh bütün evi sildim süpürdüm tozunu aldım .....banyomu yaptımm..
şimdi çocuklara yemek yedireceğim...

birsencim hamarat kardeşim maşallah valla sana 2 çocukla her işini yapıyorsun yaa helal olsun sana.ohh mis gibi olmuştur ewin güle güle kirletin artık.paşalarını öpüyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…