kıvılcım ne güzel uyumuş doruk benimkiler çok mız mız bugün on saat salla yarım saat uyusunlarr
zorla yemek yedim bugün....
istanbulda hava çok güzel bir iki parça kalın uzun kollu penye alabilirsin dorukla kendine...
nurten cnm evet aytunç çok düşkün ailesine benle zaten görüşmüyolar karısı slm bile vermiyor ...ama ben slm verecekmiişimm abisine slm vermek saygı duymak anlamına geliyor benim için...
yokmuş gibi görmek en iyisii
filiz'cim ebni merak etmişsin çok sağol arkadaşım.
doruğunda doğum günü kutlu olsun canım. dedesi ne güzel düşünmüş arsa almış kuzuna. hayırlı olsun.
umarım siz de sağlıkla gidip dönersiniz inşallah. iyi tatiller şimdiden.
nurten sana da teşekkür ederim canım. dediğin gibi abimin hakkını asla ödeyemem. bana çok düşkündür. bu yaptığı ne ki. ben hamileyken işten ayrıldım. hemen beni kendi işyerinde çalışır gibi gösterip sigortamı yaptırdı. ben tekrar çalışmaya başlayana kadar sigortamı ödeyecek. hiç kaybım olmayacak emekli olana kadar. allah razı olsun. yengeme gelince melek gibidir. onu da çok severim. allah ikisininde gönlüne göre versin hep dualarımdadırlar.
Merhaba Güzel Anneler,
Bayadır giremiyorum siteye özledim valla.Cumadan iş çıkışı Anneme gittim.Koca bir buket papatyayla.Güzel bir gündü.Ama oğluşta hasta oldu.
Zaten ne zaman ev dışında kalsak Yağız ya hasta olur ya ateşlenir.İshal oldu kuzum.Sıvı kaybı olduğu içinde serum taktılar.Salgın varmış aman dikkat.
Bu kadar temizliğe titizliğe önem verirken nasıl ishal oluyor anlamıyorum.Enfeksiyon ve dişlerin etkisi varmış 8.dişten sonra alt yan dişleride çok fena kabarmış durumda.
Uyku düzeni tamamen bozuldu.Tabi benim uykularımda
Bizden böyle yorgun bir haftasonunun ardından bir iş günü daha bitti.
Gülhancım hayırlısı olsun,çok yapmak istediğim bir iş benimde.Başarılı olacağına inanıyorum
Gülşahcım,ilk öğrenen benim belki :) tekrardan hayırlı olsun güle güle oturun darısı bizim başımıza inşallah.Annen ve kardeşinde çok düşünceliymiş güle güle kullan.
Nurtencim çok geçmiş olsun DefnoşumaYağızda ishal oldu..
Tubacım sıkma canını benim düşünceli kocamda çalışmaktan fırsat bulamamış, sen ne istiyorsan al dedi ..ben kendim aldım hediyelerimi :)
Birsom bence tepkilerinde haklısın.Hiçbişey yokmuş gibi davranmak samimiyetsizlik olur bence.Aynen devam :)
Banucum süt izinlerin ayarlanmış gözün aydın.Yağmurada maşallah akıllı bıdığım.Allahım bizede o günleri göstersin.
Filiz'cim hayırlı yolculuklar şimdiden.Hediyeside çok manalı hakikaten.Helal dedenize.İstanbul şuan çok sıcak sıcak artmaya başlayacak bugünden sonrasında 8 ila 10 derece arasında.Şuan sıcaklık tabelasını görüyorum camdan :) 28 derece.
Selam Kızlar,,
İşle ılgılı ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım.İnanın motıvasyonum arttı.Canımsınız yaa.Gecmıse cok üstten baktım.Malum yoğunluk tavan yaptı.Yarın akşam partımız var.Ama ben hala menuye karar veremedım.Aslında sunlar kesın ama yanına bırseyler daha lazım.Ya en yakınlar dedım eledım eledım yıne 25 kısı olduk.
Zeytınyağlı sarma,mercımek köftesı,Kıymalı börek,Peynırlı pocağa,Elmalı kurabıye,Zeytınlı kek,Borısın kurabıyesı ve pastası.Şimdilik bunlar ama yarın olsun bakalım ılaveler yaparım belkı.
Yarın sabah daha cerceve ısını halledıcem.Evın suslemesı zaten cok azdı onları sımdı hallettım.Bırtek balonlar takılıcak.
Filizcim sen sanırım 22 sınde İstanbulda olucaksın.Bır suprız yapamazmısın bıze acaba doğumgunu ıcın.Cok mutlu oluruz.Ve dedenız cok ınce dusunmus cok guzel bır hedıye.Umarım değerlerı dahada artar ve Doruk Beyımıze cazıp hala gelır yıllar gecınce.
Gulsahcım cok sevındım.Gule gule oturun evınızde.Borcsuz mal sahıbı bu devırde olunmuyor canım.Hıc anlamadan bıter ınsallah.
Banu ne kadar guzel bır duygu yasamıssın.Aferın yağmur kızıma.Bızde görucekmıyız o gunlerı acaba.
Sıbelcım tekrar cok gecmıs olsun.
Kızlar kusura bakmayın bunlar aklımda kaldı.Yarın gıremem heralde.Öptum sızlerı.
selamlar bugün türkiz'in bora nın kağanın doğumgünü geçen sene bu gün doğum heyecanını yaşamıştık şimdi doğumgünü nice mutlu yaşalara unuttuğum varmı bilmiyorum.
Nurtencim çok geçmiş olsun
Gülhan tatlı telaş sarmış canım kolay gelsin.
Filiz hayırlı olsun hediyeniz canım
Banucum senin kızlar tam prenses valla ne diyim.
Gülşahcım eviniz hayırlı olsun çok sevindim.
Sibel canım geçmiş olsun
Hepinizi öpüyorum.Bu ara yazılılarım aktivitelerim çok pek giremiyorum.Kızıma doğum günü bile yapamıyorum cumartesi derken şimdi oda iptal sanırım 19 mayısta yapıcam ne anlamı kalcaksa.öpüyorum herkesi
günaydın banucuğum tülaycığım..
iyiyim kızlar çok şükür rabbime
sabah sabah bir kilo pohla uğraştım
allahım aliş o kadar çok kaka yapmışkı sırtının ortasında
hemen küvete attım yıkadım nasıl o kadar yapabiliyor ya kasıklarından sırtına kadar bez dolmuş yaa
ama sabah sabah 350 cc süt içti ondan sanırım..ishalde değil....
allahım biküvili kahvaltıyı yemiyor süt içiyor bende peyniri yumurtayı ayrı veriyorum...
banucuğum kıızın kocaman oldu sana neler yapıyor ...her ikiiside seni çok özlüyor
tülay cnm sen nasılsın selin nasıl?
kızlar sayfa dökülüyor ne olur bize yawww
herkes rapor verip kaçıyor sohbetler yok oldu resmen
pınar hatunu heç yok
sibel yoğun
hülya
tuba
kıvılcım
tülay
banu
burcu
beyaz
ayyyy ismini sayamadıklarımm neredesiniz yaww yaz geldi böylemi oldu
kk dan başka bir arkadaşım hamişken yazışırsınız çocuklar olunca kopluyor demişti
doğru yani....bizim bağlarımız daha kuvettli yaaaaaaa
ayyyy bunalımdamıyım neyim. sanırım
ben içimi dökeceğim ....bu hafta güzel başlamadı yaaa
çocuklar dünden beri deli gibiler devamlı ağlıyolar ama herşeye ....evim mok gibi oldu en son c.tesi yaptım iş....şimdi kalkacağım hemen iş yapacağım...çocuklara patates oturma yaptım
bikere dolma doldururken içim arttı patates oyup koydum çoksevdiler şimdi sulusunu yapayım
öğlen içinde yemeğim var ....
yemek konusunda rahatım
zorla uyuttum sanırım dişten yaa ikisininde parmakları ağzında yaa
deli gibi ağızlarına vuruyolar..hırslanıyor.....bide biberon doluda olsa içmiyor sadece emiyolar...
dedim yemekleri ocağa atayım onalr odada dursun
amannn alii koptuu koptuuu içeri bi girdimm ali ağlamaktan kıpkırmızııı
uykusu gelmiş iki salladım uyudu ama uyuyana kadar deli gibi bağırdı
ömer biberondaki bütün suyu çorabına pijamasına badisine boşaltmış hemen üzeirni değiştirim
bin zahmetle oda uyudu inş.. biraz uyurlarda bende işlermi hallederim...
benden bu kadarrrrrrrr
Valla iyi oldu bu bilgi Birsen. Öyle yapayim.
Sagol canim. Ayrica, dedesi kendi arsasini verdi, satin almamis özel olarak. Öyle olsa, daha özel olurdu
Cok sevindim bende canim. Iyi bir insan esimin babasi pek cok acidan. Aslinda büyük tornuna vermis, Doruga da verebilir diyorduk ama pekte umudumuz yoktu acikcasi. Iyi bir davranis gösterdi torunlarini ayirmayarak. Istanbul'da epey sicakmis, 28 derecede Doruk'la ne yaparim bakalim. Burasi birkac gündür cok soguk. Sabah disarisi 7 dereceydi.:sinifsinif:
Menünüz cok iyi bence Gülhan. Istah kabarticiopuyorumnanaktan
Canim ben 22 sinde Istanbul'dayim ama 23'ü kardesimin dügünü ve 21'de de kinasi var. O arada sanirim cok yogun olurum, gelmem zor sanirim.
Dedemizde sagolsun düsünceli gercekten. Maddi degerinden cok, Dorugun kendine ait memleketinde bir yeri olmasina cok sevindim ben. Umarim 18 yasina gelince satarim diye tutturmaz.:bbo:
Canim Dogum günü kutlu olsun Türkiz'imin. Cok seviyoruz ikinizide...
350 cc icerse, tabi o kadar cok yapar oburcuk. Doruk asla bir dikiste o kadar icmez Birsen. Maksimum siniri 150 ml. Biberona daha yeni alistigi icin belki...
Canim ya, ben sabah 2 saat alis-veristeydim. Eve geldim, Dorugu uyuttum. Evi süpürdüm, bulasik makinesini bosalttim. Mutfagi, banyoyu sildim ve yeni oturdum. Birazdan yemek yapmaya kalkacagim. Sonra Doruk uyanacak. Onunla oyna, onu doyur, yatmaya dogru yika. Zor bela aksam yemegini yedirmeye calis derken, oglum uyuyunca ölü gibi oluyorum. Biraz internete bakma firsatim o zaman oluyor. Gazeteleri oku, televizyonu yokla derken cok cabuk geciyor o süre. Sonra esim geliyor, aksam yemegi ye, biraz sohbet ve yeniden uyku. Bazen nefret ediyorum bu tempodan ama cok az vaktim kaliyor aktif olarak buraya katilmaya. Dorugun mizmizligi olmasa, belki daha cok katilabilirim ama maalesef öyle büyük bir sorun ki ona yemek yedirmek, oturup agliyorum cogu kez...
merhaba arkadaslarr anca gırebıldım sıteyee:teytey:
cok tesekkur ederısss dogumgunumuz ıcın ıyı dıleklerde bulunan teyzelerımızzeeee:1hug:
annenemızz bızdeee duru bısıkletının tepesınden ınmıyooo cok mutlu sıpammm sabah pastasının sıparısını verdım buaksamda kucuk bı pasta alıyorum kendı aramızda kutluyalım dıyee cok heyecanlı cok mutluyum cok sukurr kızım yasına gırdı gecen sene bu gunu hatırlıyorumda çok şükür rabbımeee
yenı evın elekt su abonelıgının yapılması gerekıyordu esımınde kadıkoyde adlıyede işi varmıs derken ogle yemegıne cıktık beraberr ozledım basbasa kalmayıı onu farkettım
cmt ıcın hazırlıklar tam gaz ev suslenecek sabah durunun kontrolu yemek işi pastası derken babam ve tum kardeslerım gelıcek cok gguzelll cokkk
bugun ıtıbarıyle sut ıznımde bıttı maglum artık 6,30da cıkmaya baslıcam öff ya en cokta buna uzuldum saglık olsun artıkkk
bırsenın yazdıklarını okudumda haklı valla artık kımse ugramıyo sıteye eskısı gıbı unutmayalım kızlarr bırbırımızı bızım dostlugumuz benzemezz kımselereee
fılızcım ıstanbula gelıyomuşsun hava cok sıcak aksamlarıda serın ona goree hazırla esyalarını dorugun arsasınada cok sevındım bravo dedenızeee
neyse bıraz iş zamanııı opuyorum hepınızı zemuszemus
birsencim haklısın, buralar çok yalnız kaldı aslında. ama herkesi bir hayat telaşı sardı. kuzuların hareketlilikleri de cabası!! kendi adıma, okuldan döndükten sonra oğlum uyusa bile şöyle 1 saat kestirmeye vaktim olmuyor( burayı hep okuyorum, ama çoğunda yazmaya fırsatım kalmadan sıpa tepeme çıkıyor. ( ama eminimki herkesin aklı burda! eskisi kadar paylaşımımız kalmasa da oluşan çok güzel dostluklarımız yanımıza kar oldu!!:lepi::lepi:
ayy sağlun kızlarrrrrrrrr canlarımm
siboşş kız kocaman olmuşş yağız oğlan ayyy maşallahh maşşallahhhhhhhh tuut tuuuu kem gözlere şiş
gerçi burada kimse kem gözle bakamaz ama dışarıdan takip eden siteye üye olmayanlar var....
kötümüyüm neyimm
kuzuların sesizliği varken hemen yatak odasını sileyim tozunu alayım kızlar
Cok tatli olmus Sibel. Tipki büyük adam gibi bakmis. Karizmasina da diyecek yok...
yağıza maşallah çok ama çok yakışıklı sibelcim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini
kıvılcım nasılsın canım doruk nasıl
aaa buaradaaa masallahhh yagızaa cok yakısıklı olucak paşam
annem ıcın en buyuk benım mı yazıyo tşörtundee akılı bıdığım benım:)
sibelcim fotoğrafı göremiyorum?? ve meraktayııımmmmdelikafaduldendelikafadulden
ohhhhhh yeni yaş heycanı yeni ev heucanı süperrr yaa
tekrar kutlarım cnm yaşınızı
ayyy ayşeeeeeeeeeeeee sanki kopmuşuz gibi demişsin kar kaldıı
hala buradayız yaww yani buradayımmm
Teşekkürler tetelerim.
Tshırt üzerinde "Annem için en büyük hediye benim" yazıyor
Aaaaaaaaaa gözükmüyormu? Facede de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?