2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

semracım bitanem başınızsağolsun çok üzüldüm cennet mekanı olsun babanın dediğin gibi hayat çok boş bir dakika sonra ne yaşayacağımızı bilemiyoruz

cnm ne diyeyim yaaa acaba annelerimizde böylede bizmi görmüyoruz
gerçi ben annemide ağır eleştiririm ama kaynanam çok soğuk bi kadın pöfff boşver gelir şimdi zatiiii

cnm başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsin...
çok zordur tabi düşünmesi bile kötü ....

ayy ağlamaktan şiştim yaaa doktorum programına elsiz ayaksız çocuk gelmiş bi hastane üstlenmiş tedavisini ...çocuk geldiii protez takılmış..allahım kimsenin evladı böyle kılmasın pöff

buarada bursalı semra teyzemız bıze cok guzel bı suprıs yapmışşş cok mutlu oldum eve gıttıgımdee cok tesekkur ederım cnm kesenıze bereekettt

ayy ağlamaktan şiştim yaaa doktorum programına elsiz ayaksız çocuk gelmiş bi hastane üstlenmiş tedavisini ...çocuk geldiii protez takılmış..allahım kimsenin evladı böyle kılmasın pöff

ben hıc sevredemem öle programlar cıkıncada kaparım hemen sende öle yap allah yardımcıları olsunn ne denırkııı

banuuu guzel olmuss davetıyenızzz inşallah gonlunce gecer dogumgununuzz

canım benimya allah rahmet eylesin.inan okuyunca içim o kadar tuhaf olduki.seni o kdar iyi anlıyorumki bende dün babamı kaybedeli tam 5 yıl oldu ama hala içimde dün gibi yaşıyorum.o yüzden gece çok ağladım. aslında hayatta hiçbişeyi ertelememek lazım.yaşam saniyelik bişey.babamda gece uyudu sabah kalktık vefat etmişti hiçbişey,i yoktu.allah onların mekanını cennet eylesin.

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldımya...bende isterimmm:))))))

birsencim bigudicim tülaycım teşekkürler kızlar eşim yaptı bilgisayarda dün kestik davet edeceklerimizin isimlerini yazdık çok güzel oldu:)
tülaycım eşim selinede yapacak bitanem kaç kişi çağıracaksın a4e basıyor tatlım bilgin olsun renkli zarf alırsın içine koyarsın:)

kızlar bişey anlatacağım.....benim halamın bir torunu var hatta daha öncede bahsettim kıskanç halam biraz....torunu anne sütü aldı ve 1 çocuğa 3 kadın bakıyolardı ilk başlarda..şimdi gelini evde ne yemek ne çamaşır ne bulaşık hiç bişeyle öle alakalı değil..hatta buna açıklama olarak ben ev kadını değilim
kızımı büyütüyorum dedi...

neyse halam bana hep çocuklar hasta olunca sen bunları yere koyuyorsun
yok şunu yedir yok bunu yedir diyor ..ve beni suçlar gibi konuşuyor..
benimkilerin hasta anlarını biliyorsunuz...nasıl baktığımıda anlatıyorum
anne sütü vermediğim için ali ile ömerin hasta olduğunu söylüyor hep..

vee şimdi kendi torunu alerjik nefes darlığı yaşıyormuş..
tıkanmış iki gündür oksijen alıyormuş..çok üzüldüm
ama halam bana ahkam keserken çok acımasızdı
onun torunu anne sütü alarak büyüdü neden şimdi böyle oldu
diye sormak geldi içimden

günaydın kızlar.
bişey sorucam. bugün ceylin'i aşıya götürücem. kaç tane aşı yapılıyor 1 yaşında ve hangileri. 13. ayda su çiçeği var onu hatırlıyorum da 12. ayı bilmiyorum. doktorumuzu aradım kongreye gitmiş ulaşamadım. internette hep faklı şeyler yazıyor kafam karıştı. aşı kartımız da evde kalmış. cevap bekliyorum kızlar saat 1'de gidicez.

birsen canım üzüldümya.işte insanoğlu konuşurken lafın nereye gideceğini bilmiyor.oysaki o küçük yavrunun hiçbir suçu yok.ben hep derim allah herkesin iç.ini dışını biliyor.bide anne sütüyle bunun alakası yok canım.anne sütü alıp 2-3 yaşına kadar hastaneden çıkmayan çocuklar biliyorum.sen yinede bişey deme birsencim boşver.herkes yaptığından utansın.

canım kızamık kızamıkçık 3 lü karma aşı oluyormuş bu.pnömokok yapıldı.2 bacaktan yaptılar.bide su çiçeği 12-15 ay arası.bu aşının üzerinde 1 ay geçsin öyle yaptırın dedi dr. çünkü canlı aşıymış.o yüzden bende seline 15 haziran gibi su çiçeği yaptırcam.

Merhaba Kızlar,

Semracım başın sağolsun,allah mekanını cennet eylesin.Çok acı söylenecek söz yok
Banucum davetiyeleriniz çok güzelmiş tatlım.

Birsom,çocuk doğunca akıl veren o kadar çok oluyoki.Ama kimse kendine bakmıyo,sanki onlar zamanında bizden dahamı bilinçli bakmışlar çocuklarına HAYIRRR!.Nasihata gelince kimse eksik kalmıyor boşver.Lafı geçincede söle bence bundan sonrasında ahkam keserken akıllarına gelir.

yani bugün iki aşı olacak kkk ve pnömokok. çok sağol canım ya. bilmeden gitmek istemedim. ankaradayım özel yaptıracağım mecbur bilmeden gitmek istemedim. öpüyorum seni ve selinimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…