günaydın herkese birsencim sıkma canını kaynanalar neden böyle bende anlamıyorum pazar günü kayınvalideyi aradı eşim anneler gününü kutladı ben bana verme selam söyle dedim yağmur aldı telefonu sonra bana uzattı bebek nasıl diyeceğine gözlerinin rengi değişti mi diyor nasıl sinirlendim
bizde inşallah onlar gibi olmayız
Merhaba kızlar çok çok kötüyüm 15gün oldu babamı kaybettim,Allahım kimselere böyle bir acı vermesin hala kendimde değilim Hiçbirşeyi yoktu aniden kalp krizi geçirdi hala inanamıyorum ,evdeki nette sorun var uzun zamandır giremiyorum şimdide işteyim gizlice girdim,off kızlar hayat okdar boşmuşki hiç birşeyin anlamı yok
ayy ağlamaktan şiştim yaaa doktorum programına elsiz ayaksız çocuk gelmiş bi hastane üstlenmiş tedavisini ...çocuk geldiii protez takılmış..allahım kimsenin evladı böyle kılmasın pöff
Merhaba kızlar çok çok kötüyüm 15gün oldu babamı kaybettim,Allahım kimselere böyle bir acı vermesin hala kendimde değilim Hiçbirşeyi yoktu aniden kalp krizi geçirdi hala inanamıyorum ,evdeki nette sorun var uzun zamandır giremiyorum şimdide işteyim gizlice girdim,off kızlar hayat okdar boşmuşki hiç birşeyin anlamı yok
yani bugün iki aşı olacak kkk ve pnömokok. çok sağol canım ya. bilmeden gitmek istemedim. ankaradayım özel yaptıracağım mecbur bilmeden gitmek istemedim. öpüyorum seni ve selinimi.canım kızamık kızamıkçık 3 lü karma aşı oluyormuş bu.pnömokok yapıldı.2 bacaktan yaptılar.bide su çiçeği 12-15 ay arası.bu aşının üzerinde 1 ay geçsin öyle yaptırın dedi dr. çünkü canlı aşıymış.o yüzden bende seline 15 haziran gibi su çiçeği yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?