2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim incihancım tutkuncum sağolun kızlar:))) gerçekten çok güzel bir duygu dünde bana şiir ezberlemiş kızım onu okudu sen benim meleğimsin dedi bana ben onu hep meleğim diye seviyorum oda beni öyle seviyor
duruda teyzeleri çok hareketli yerinde hiç durmuyor işten geldiğim an nasıl mutlu oluyor ikiside anlatamam
haftaya çarşamba durunun doğumgünü ve ben çok kişi çağırmayacağım yoksa hiçbirşey anlaşılmıyor

TÜRKıZ BORA KAĞAN PAŞALARIM DURU PRENSESıM ıYıKı DOĞDUNUZ ıYı Kı VARSINIZ NıCE YAŞLARA ıNŞALLAH:)) SıZı ÇOK SEVıYORUM

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrr biz güzel kalktık kahvaltı yapacağız....

bugün iki çicek iki böceğin doğumgünü

BORA,KAĞAN,TÜRKıZ VE DURU nun doğumgünlerii
iyiki doğdular aileleri hergünü bu denli güzel geçirsin :))

kılzar günaydınnn...

BORAAAAAAAAAAAA,KAĞAN,,,,,, DURUUUUUUUUUUUUUUU VE TÜRKıZ ıYıKı DOĞDUNUZZ:)

günaydın banucuğum tülaycığım..

iyiyim kızlar çok şükür rabbime

sabah sabah bir kilo pohla uğraştım

allahım aliş o kadar çok kaka yapmışkı sırtının ortasında

hemen küvete attım yıkadım nasıl o kadar yapabiliyor ya kasıklarından sırtına kadar bez dolmuş yaa

ama sabah sabah 350 cc süt içti ondan sanırım..ishalde değil....

allahım biküvili kahvaltıyı yemiyor süt içiyor bende peyniri yumurtayı ayrı veriyorum...

banucuğum kıızın kocaman oldu sana neler yapıyor ...her ikiiside seni çok özlüyor

tülay cnm sen nasılsın selin nasıl?

birsencim alişe bak sen duruda öyle bir yapar beline kadar hemen duş yaptırırım valla öyle kızım büyüyor canıma can katıyor
ali ve ömeri öp benim yerime
sibelim sen nasılsın yağız nasıl

Günaydınlar Kızlar,

Bugün doğum kuzularımın hepsini öpüyorum.Nice mutlu senelere;
Duru,Bora,Türkiz,Kağan

siboo seni görüyom cnm naber yağız nasıl oldu çok geçmiş olsun kuzummm

birsencim alişe bak sen duruda öyle bir yapar beline kadar hemen duş yaptırırım valla öyle kızım büyüyor canıma can katıyor
ali ve ömeri öp benim yerime
sibelim sen nasılsın yağız nasıl

Sağolun kızlar Yağız biraz daha iyi çok şükür.Sizler nasılsınız?
Ben acayip yorgunum üstüne üstlük cumarteside tüm gün toplantım var offf offff

ayy sibelciğimmm sorma bendede bir agresiflik var ...bugün temizlik yapmak zorundayım
çünki parke yapış yapış mamayı sütü döküyolarr.....
şöle silip süpürmem gerekecek çamaşır var ....ömer sürekli bişeylere ağlıyor dahda sinirim bozuluyorrrrrrrr pöffffffffffffff

kızlar sayfa dökülüyor ne olur bize yawww

herkes rapor verip kaçıyor sohbetler yok oldu resmen

pınar hatunu heç yok
sibel yoğun
hülya
tuba
kıvılcım
tülay
banu
burcu
beyaz
ayyyy ismini sayamadıklarımm neredesiniz yaww yaz geldi böylemi oldu
kk dan başka bir arkadaşım hamişken yazışırsınız çocuklar olunca kopluyor demişti
doğru yani....bizim bağlarımız daha kuvettli yaaaaaaa

ayyyy bunalımdamıyım neyim. sanırım

ben içimi dökeceğim ....bu hafta güzel başlamadı yaaa

çocuklar dünden beri deli gibiler devamlı ağlıyolar ama herşeye ....evim mok gibi oldu en son c.tesi yaptım iş....şimdi kalkacağım hemen iş yapacağım...çocuklara patates oturma yaptım
bikere dolma doldururken içim arttı patates oyup koydum çoksevdiler şimdi sulusunu yapayım
öğlen içinde yemeğim var ....
yemek konusunda rahatım

zorla uyuttum sanırım dişten yaa ikisininde parmakları ağzında yaa
deli gibi ağızlarına vuruyolar..hırslanıyor.....bide biberon doluda olsa içmiyor sadece emiyolar...

dedim yemekleri ocağa atayım onalr odada dursun
amannn alii koptuu koptuuu içeri bi girdimm ali ağlamaktan kıpkırmızııı
uykusu gelmiş iki salladım uyudu ama uyuyana kadar deli gibi bağırdı

ömer biberondaki bütün suyu çorabına pijamasına badisine boşaltmış hemen üzeirni değiştirim
bin zahmetle oda uyudu inş.. biraz uyurlarda bende işlermi hallederim...

benden bu kadarrrrrrrr

birsencim canım inan zor iki bebişle uğraşmak Allah yardımcın olsun canım bizim bağlarımız çok kuvvetli dediğin gibi neredeyse iki yıl oldu birbirimizle tanıyalı Allah hiç ayırmasın dostluğumuz daim olsun

valla birsen canım yaz geldiya bide herkes bir eyrlerde.benimse işlerim bitmiyor bazen pc burda açık kalıyor:)

Birsom valla haklısın hamileyken iş yoğunluğumun bu kadar değildi doğal olarak.Tabi şimdi herşey değişti.Bende birçok şeye yetişemiyorum.

Sende hiç kafaya takma yapcak bişey yok.Pazar günü annemlerden gelince kociş kursa gitti.Ben tam anlamıyla perişan oldum diyebilirim.Durmaz,susmaz,uyumaz.Sürekli ağlamak.Ev desen tam pazar yeri heryer heryerde.Sinirlerim harap oldu resmen.Ama gece yatağa yatıncada düşündüm ne yapıyorum ben kendimi harap etmek dışında dedim.Bundan sonra takmıyorum :)

ayy sağlun kızlarrrrrrrrr canlarımm

siboşş kız kocaman olmuşş yağız oğlan ayyy maşallahh maşşallahhhhhhhh tuut tuuuu kem gözlere şiş
gerçi burada kimse kem gözle bakamaz ama dışarıdan takip eden siteye üye olmayanlar var....
kötümüyüm neyimm

kuzuların sesizliği varken hemen yatak odasını sileyim tozunu alayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…