2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsencim hamarat kardeşim maşallah valla sana 2 çocukla her işini yapıyorsun yaa helal olsun sana.ohh mis gibi olmuştur ewin güle güle kirletin artık.paşalarını öpüyorum tatlım

cnm yaptım sorma bitti bileee...çocuklar şimdiden dağıttılarr sağol cnm

aman ne fırına vereceksin simalciğim yaaaaaaaa
kızart dometsin pişirrr koy gitsinn

banucuğum ben bebelac junior kullanıyorum ömere alişede süt veriyorum
valla pınar alıyorum sek alıyorum 1 litrelik 2 günde bitiriyor sıpa

TÜRKİZ BORA KAĞAN PAŞALARIM DURU PRENSESİM İYİKİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ NİCE YAŞLARA İNŞALLAH:)) SİZİ ÇOK SEVİYORUM

kılzar günaydınnn...

BORAAAAAAAAAAAA,KAĞAN,,,,,, DURUUUUUUUUUUUUUUU VE TÜRKİZ İYİKİ DOĞDUNUZZ:)

Günaydınlar Kızlar,

Bugün doğum kuzularımın hepsini öpüyorum.Nice mutlu senelere;
Duru,Bora,Türkiz,Kağan

face'den kutladım ama bir kere de burdan yazmak istedim.
Kağanım, Durum, Türkizim ve Boram hepimize mutlu yıllar kuzucuklarım!!!

ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum

çok teşekkür ediyoruz kutlayan ve paylaşan herkes için.
DurucUM SENİNDE KUTLUYORUZ

yağıza maşallah çok ama çok yakışıklı sibelcim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini

kıvılcım nasılsın canım doruk nasıl

Görmemisim tatlim mesajini. Biz iyiyiz ama yolculuk var haftasonu, telasliyim biraz. Yalniz seyahat edecegim oglumla?

Sagol canim. Pamuklu bir uyku tulumu alayim o halde, gece yatarken üsümesin kuzum.

Masallah kuzularima, afiyetle yesin icsinler.

Hareketli oldugu icin yakiyordur Birsen. Bosver, kilo alip hantallasmasin. Ayrica, öyle cöp gibide degil be. Gayet fit görünüyor bence. Doruk bile cok az yedigi halde, kilosuna takmiyorum ben. Dengeli beslensinler kafi...

Ooo, cok zengin bir menü Ayse. Afiyetle yiyin, sismanlamayin.:umursamaz:
Kuzumunda simdiden kutlu olsun dogum günü...

sibelcim biliyorum unutmayacağını bitanem:))))

süt veren var mı kızlar bebişlere duru sütde içiyor mamada milupanın junıor olanına geçtik biz

Ben veriyorum sabah ilk uyandiginda ve eger aksam yemegini yemezse, onun yerine canim. Milupa'yi kullandim simdiye kadar. Bebivita var burada. Ondan da verdim. Hipp'in 250 ml siselerde olanlari var, bir tane denedim ama pek sevmedi, 50 ml falan ancak icti. Birde ismini hatirlayamadim, Hollanda'dan aldigim bir süt var, onu iciyor 2 gündür. Hangisini daha cok severse, ona devam edecegim bakalim. Inek sütü vermeyi düsünmüyorum bir süre daha...

selam kimsecikler yok sanırım.ne haber kızlar biz evde pinekliyoruz.

Ben varim canim, nasilsin?

mende geldim aman yaa boğazım yanıyor eşimde gelmiş hasta öfff hasta olmayalım yaa

yarın kayınvalidem geliyor aman yaaa yeni gelin gibi nazlanıyor
ben annemlerin oraya gideyimde ararsam onu insan torun görmeye merasimlemi gelir ruhsuz kadınnnnnnnnnnnnnnnnn...................uyuz oluyorum işteee

Aman dikkat et Birsen'cigim. Kolay gelsin ayrica, nazli kayinvalideler, bebekten beter oluyorlareyvahedigeldismile

Filizcim valla bizde kuru kuru kutluyoruz asıl haftaya kutlamamız Türkiz mız mız durumda

Bizde öyle kutladik canim. Istanbul'da ailemle, yakinlarimla kutlama yapacagiz.

Sormayın kızlar yaaa :) sevmıyorum kadına ne yaptıysam yaranamadım yaranmak ıÇın yapılmadı ama kıymette bılınmedı

Ya dünyanin her yerinde, genel olarak kaynanalar hep ayni. Bizde mi yaslaninca böyle olacagiz acaba?

HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN VE EZİLEMEYE ÇALIŞAN DOĞRU İNSANLARIN YANINDA OLAN BİRİ OLARAK..EĞER GELİNİMDE BU SAYDIKLARIMI YAPARSA BANA ..CANINA OKURUM AMA İYİ OLURSA BEN BİN KAT OLURUM....

YAA BAK AKILAM GELDİ ŞİMDİ ANNEMLE KOINUŞTUM

Bİ AKRABAMIZ VAR KADIN CAHİL AMA ÇOK İYİ BİR KADIN
OĞLUNU NİŞANLADI...VE BELKİDE HAYATINDA GELİNĞİ DIŞINDA İLKKEZ O KADAR ŞIK BİR ELBİSE VE AYAKKABI GİYMİŞ KADIN BEN NİŞANA GİTMEDİM AMA KIYAFETLERİNİ BİR HEVESLE GÖSTERDİ BANA.....

VE AYAKKABISI ÇOK YÜKSEK TOPUKLUYDU...

NEYSE KADIN NİŞANDA GELEN AKRABALARININ MASASINA GİDİP HOŞGELDİNİZ DEMİŞ....

VEE ASIL BOMBAA KIZ(YANİ GELİN)NİŞANLISINA ANNEN NEDEN BEYAZ GİYMİŞ NEDEN TOPUKLU AYAKKABI GİYMİŞ...MASALRI TEK TEK DOLAŞTI BİZE TAKILACAK TAKILARI ALDI DEMİŞ ÇOCUĞA GERİ VERSİN DEMİŞ...

KADININ OĞLU GELMİŞ ANNESİNE SEN NEDEN BÖYLE GİYİNDİN PARALARI TOPLAMIŞSIN DEMİŞ...KAVGA ETMİŞ...
O KADIN TÜM MADDİ SIKINTIISINA RAĞMEN GELİNİNE ÖZENE BÖZENE BOHÇA HAZIRLAMIŞŞ..HERŞEY VARDI...ÖRGÜ YELEKELR ÖRDÜRMÜŞ KADIN...
KIZIN YAPTIĞINA BAK YAAAAA....VE KADIN KENDİ OTURDUĞU EVİ OĞLUNA VERECEK ...İKİ ODALI BAKIMSIZ BİR EVİ VAR ONA GEÇECEK...

ŞİMDİ BU GELİNİ NE YAPMALI YAAAAAAAAAA.............
BEN YOLARIM O KADAR BESLE BÜYÜT...UYKUSUZ GECELER GEÇİR...
OĞLUMU KIŞKIRTSIN
AMA KIZDADA KABAHAT YOK O ÇOCUK O ANAYA NASIL GELİR BUNLARI SÖYLER
OFFFFFFFFF ÇOK KÖTÜ ÇOK ZOR BENİM EŞİMM ANNESİNE TOZ KONDURMAZ ...HAKSIZLIĞA UĞRAMAMA RAĞMENlmaz:lmaz:

ayy geldım sonunda sokaklarda gezmekden fırsat bulamıyorum :))) benımkıler ıyıce alıştı dısarı burak emzıgını alıp dış kapıya gıdıyor devamlı hadı cıkalım dıye :))
benımde işime gelıor dogrusu ben yuruyus yapmış oluyorum hemde onlar dısarda daha sakın oluyorlar cadde cocukları oldlar ıyıce :)))
ıkı gundur cıkamadım dun aşımız vardı cok sukur cok ateşlenmeden atlattık o yuzden cıkamadım bugunde gulhanın işlerı vardı cıkamadı ama ben aksauzerı dayamadım attım kendımı sokaga
gulhan hanımda kuafordeydı yakaladım onu :))) bıhter sacı yapmışlar kokoşa cok guzel olmuştu :))
hepınızı kocaman optum kızlar bunlar uyurken yatayım bende

ii geceler arkadaşlar geçmişe bakamadım direk daldım alpiş okutmuyor bitürlü pc ye vuruyor şimdi renkli kalemlerle bişeyler karalıyoruz sizler nasılsınız?

h.g canım benim ohh iyi yapmışsın gez tabi hakkın.uyu madem dinlen iyi uykular canım benimopuyorumnanaktan

selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr

yorgunum yavs sabahtan beri mıçım daha yeni yer gördü okulda bir ara tenefüste oturdum bi de şimdi oturdum yaz gelseydi de rahat etseydim pofffffffff

semra bunların hepsi aynı sanırım Ahsende hep dış kapının orda gezecekmiş bi de 'dıgıdıgı'deyip duruyor:))

filizcim buralar baya sıcakladı ama akşamları hala serin sen yine de yanına ince uzun kollu bişeyler al tatlım
ayyyy ne heyecan vardır şimdi sende bingölde görev yaparken istanbula geleceğim akşam hiç uyuyamazdım düşün yani türkiyede olduğum halde seni düşünemiyorum

aynurcum sen nasılsın canım renkli kalem hiç aklıma gelmemişti bak dur yarın bende vereyim Ahsene sever inşallah

birsennn takma artık şu kaynananı yaa boşgeçççç sen taktığınla kalırsında ona bişeycik olmaz

ayy daha ne yazacaktım hep unuttum gitti akıl mı kaldı ki yatayım bari ben hepinize iyi geceler

ıyi Geceler Kızlar,,

Yatmadan hemen bı bakayım dedım.Face ten ve burdan doğum Gunumuzu Kutlayan herkese kucak dolusu öpücükler.Çok mutlu ettınız bızı.

Partımızı alnımızın akıyla bıtırdık.Çok guzel gectı.Ama sıpa dayanamadı mum ufledıkten sonra uyudu.Evdede 20 kısı kısı olunca gurultuden ağladı hep.Ama ınanın dun geceden berı ıcım bır tuhaf kı.Hısst dıyene ağlıyorum.Annelık nasıl bır duyguymus yaa.Şükürler olsun bunları yasıyabılıyoruz.Şımdı evı toplamda bıttı.Hemen yatağa kacıyorum.Resımler yarın huzurlarınızda.

günaydın herkese birsencim sıkma canını kaynanalar neden böyle bende anlamıyorum pazar günü kayınvalideyi aradı eşim anneler gününü kutladı ben bana verme selam söyle dedim yağmur aldı telefonu sonra bana uzattı bebek nasıl diyeceğine gözlerinin rengi değişti mi diyor nasıl sinirlendim
bizde inşallah onlar gibi olmayız

Merhaba kızlar çok çok kötüyüm 15gün oldu babamı kaybettim,Allahım kimselere böyle bir acı vermesin hala kendimde değilim Hiçbirşeyi yoktu aniden kalp krizi geçirdi hala inanamıyorum ,evdeki nette sorun var uzun zamandır giremiyorum şimdide işteyim gizlice girdim,off kızlar hayat okdar boşmuşki hiç birşeyin anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…