birsencim hamarat kardeşim maşallah valla sana 2 çocukla her işini yapıyorsun yaa helal olsun sana.ohh mis gibi olmuştur ewin güle güle kirletin artık.paşalarını öpüyorum tatlım
cnm yaptım sorma bitti bileee...çocuklar şimdiden dağıttılarr sağol cnm
TÜRKİZ BORA KAĞAN PAŞALARIM DURU PRENSESİM İYİKİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ NİCE YAŞLARA İNŞALLAH:)) SİZİ ÇOK SEVİYORUM
günaydın kızlarrrrrrrrrr biz güzel kalktık kahvaltı yapacağız....
bugün iki çicek iki böceğin doğumgünü
BORA,KAĞAN,TÜRKİZ VE DURU nun doğumgünlerii
iyiki doğdular aileleri hergünü bu denli güzel geçirsin :))
kılzar günaydınnn...
BORAAAAAAAAAAAA,KAĞAN,,,,,, DURUUUUUUUUUUUUUUU VE TÜRKİZ İYİKİ DOĞDUNUZZ:)
Günaydınlar Kızlar,
Bugün doğum kuzularımın hepsini öpüyorum.Nice mutlu senelere;
Duru,Bora,Türkiz,Kağan
Valla iyi oldu bu bilgi Birsen. Öyle yapayim.
Sagol canim. Ayrica, dedesi kendi arsasini verdi, satin almamis özel olarak. Öyle olsa, daha özel olurdu
Cok sevindim bende canim. Iyi bir insan esimin babasi pek cok acidan. Aslinda büyük tornuna vermis, Doruga da verebilir diyorduk ama pekte umudumuz yoktu acikcasi. Iyi bir davranis gösterdi torunlarini ayirmayarak. Istanbul'da epey sicakmis, 28 derecede Doruk'la ne yaparim bakalim. Burasi birkac gündür cok soguk. Sabah disarisi 7 dereceydi.:sinifsinif:
Menünüz cok iyi bence Gülhan. Istah kabarticiopuyorumnanaktan
Canim ben 22 sinde Istanbul'dayim ama 23'ü kardesimin dügünü ve 21'de de kinasi var. O arada sanirim cok yogun olurum, gelmem zor sanirim.
Dedemizde sagolsun düsünceli gercekten. Maddi degerinden cok, Dorugun kendine ait memleketinde bir yeri olmasina cok sevindim ben. Umarim 18 yasina gelince satarim diye tutturmaz.:bbo:
Canim Dogum günü kutlu olsun Türkiz'imin. Cok seviyoruz ikinizide...
350 cc icerse, tabi o kadar cok yapar oburcuk. Doruk asla bir dikiste o kadar icmez Birsen. Maksimum siniri 150 ml. Biberona daha yeni alistigi icin belki...
Canim ya, ben sabah 2 saat alis-veristeydim. Eve geldim, Dorugu uyuttum. Evi süpürdüm, bulasik makinesini bosalttim. Mutfagi, banyoyu sildim ve yeni oturdum. Birazdan yemek yapmaya kalkacagim. Sonra Doruk uyanacak. Onunla oyna, onu doyur, yatmaya dogru yika. Zor bela aksam yemegini yedirmeye calis derken, oglum uyuyunca ölü gibi oluyorum. Biraz internete bakma firsatim o zaman oluyor. Gazeteleri oku, televizyonu yokla derken cok cabuk geciyor o süre. Sonra esim geliyor, aksam yemegi ye, biraz sohbet ve yeniden uyku. Bazen nefret ediyorum bu tempodan ama cok az vaktim kaliyor aktif olarak buraya katilmaya. Dorugun mizmizligi olmasa, belki daha cok katilabilirim ama maalesef öyle büyük bir sorun ki ona yemek yedirmek, oturup agliyorum cogu kez...
merhaba arkadaslarr anca gırebıldım sıteyee:teytey:
cok tesekkur ederısss dogumgunumuz ıcın ıyı dıleklerde bulunan teyzelerımızzeeee:1hug:
annenemızz bızdeee duru bısıkletının tepesınden ınmıyooo cok mutlu sıpammm sabah pastasının sıparısını verdım buaksamda kucuk bı pasta alıyorum kendı aramızda kutluyalım dıyee cok heyecanlı cok mutluyum cok sukurr kızım yasına gırdı gecen sene bu gunu hatırlıyorumda çok şükür rabbımeee
yenı evın elekt su abonelıgının yapılması gerekıyordu esımınde kadıkoyde adlıyede işi varmıs derken ogle yemegıne cıktık beraberr ozledım basbasa kalmayıı onu farkettım
cmt ıcın hazırlıklar tam gaz ev suslenecek sabah durunun kontrolu yemek işi pastası derken babam ve tum kardeslerım gelıcek cok gguzelll cokkk
bugun ıtıbarıyle sut ıznımde bıttı maglum artık 6,30da cıkmaya baslıcam öff ya en cokta buna uzuldum saglık olsun artıkkk
bırsenın yazdıklarını okudumda haklı valla artık kımse ugramıyo sıteye eskısı gıbı unutmayalım kızlarr bırbırımızı bızım dostlugumuz benzemezz kımselereee
fılızcım ıstanbula gelıyomuşsun hava cok sıcak aksamlarıda serın ona goree hazırla esyalarını dorugun arsasınada cok sevındım bravo dedenızeee
neyse bıraz iş zamanııı opuyorum hepınızı zemuszemus
mrb arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.doğum günü olan bebişlerimizin doğum günlerini kutluyorum.facedede ayrı ayarı yazacağım inş.kızlar bi türlü vakit bulamıyorum inanırmısınız sabah neyle kalktımsa hala üzerimde o var:)) bu dereceyim yani.birsencim Allah yardımcın olsun.aradığın içinde çok teşekkür ederim tatlım çok memnun oldum seninle konuştuğuma:1hug:
face'den kutladım ama bir kere de burdan yazmak istedim.
Kağanım, Durum, Türkizim ve Boram hepimize mutlu yıllar kuzucuklarım!!!
ayyy bugün üç kuzunun dğumgünü nice seneler tatlışlarım kağan ,bora, türkiz hepinizi çooooooooook seviyorum
yağıza maşallah çok ama çok yakışıklı sibelcim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini
kıvılcım nasılsın canım doruk nasıl
merhaba arkadaslarr anca gırebıldım sıteyee:teytey:
cok tesekkur ederısss dogumgunumuz ıcın ıyı dıleklerde bulunan teyzelerımızzeeee:1hug:
annenemızz bızdeee duru bısıkletının tepesınden ınmıyooo cok mutlu sıpammm sabah pastasının sıparısını verdım buaksamda kucuk bı pasta alıyorum kendı aramızda kutluyalım dıyee cok heyecanlı cok mutluyum cok sukurr kızım yasına gırdı gecen sene bu gunu hatırlıyorumda çok şükür rabbımeee
yenı evın elekt su abonelıgının yapılması gerekıyordu esımınde kadıkoyde adlıyede işi varmıs derken ogle yemegıne cıktık beraberr ozledım basbasa kalmayıı onu farkettım
cmt ıcın hazırlıklar tam gaz ev suslenecek sabah durunun kontrolu yemek işi pastası derken babam ve tum kardeslerım gelıcek cok gguzelll cokkk
bugun ıtıbarıyle sut ıznımde bıttı maglum artık 6,30da cıkmaya baslıcam öff ya en cokta buna uzuldum saglık olsun artıkkk
bırsenın yazdıklarını okudumda haklı valla artık kımse ugramıyo sıteye eskısı gıbı unutmayalım kızlarr bırbırımızı bızım dostlugumuz benzemezz kımselereee
fılızcım ıstanbula gelıyomuşsun hava cok sıcak aksamlarıda serın ona goree hazırla esyalarını dorugun arsasınada cok sevındım bravo dedenızeee
neyse bıraz iş zamanııı opuyorum hepınızı zemuszemus
filizciğim cnm alişim ömerim doğduklarından beridir biberon kullandıklarından alışkın çok seviyor biberonu.....250 cc sütkoydum biberona hepsini içmiş ömerede 180 cc mama yaptım ömerinkide baktım bunun elinde 100 cc dan biraz fazlasını içmiş...
haklısın yoğunsun tabi herkes öyle işte olan arkadaşlarımızda iş yoğunlu yaşıyor
benimkilerin yeme sorunu olmadığınan daha rahatım sanırım
veriyorum yiyolar yemezlersede zorlamıyorum ben işte...
filizciğim istanbul sıcak ama geceleri serin merak etme olmaz bişey halledersinn...
gelelim bana iki canavarım kalktı ben sadece oturma odasını topladım
yatak odasını süpürdüm sildim tozunu aldım...
banyoyu sildim ...çamaşırları topladım katlıyordumki
alii bağrınıı biraz öle oyalandı ...sonra muzunu aldım gittim acıkmışş koca muzu yedi,
hemde öle küçük parçalar halinde değil koca kocaa danacık neresine gidiyor bilmiyorum çöp gibi hala
bende onlara patates oturma yapmıştım canım çekti bir servis kaşığı koydum kaseye yedim
aslında patates yok ama öğlen yakarım ekmekte yemedim...
şimdi ömere muz yedireceğim ve işlere koyulacağım
bizde de doğum günü için hazırlıklar son gaz!! heyecan dorukta:))) yarın aslında doğum günümüz ama partimiz cumartesi olacak. yarın anne,baba ve kuzu minik bir kutlama yapacaz. oğluşumun hediyesini alıp yemeğe çıkarız. açık havada gezdirip parka götürürüz kuzumu. bir pastanede de minik bir pasta alıp mum üfleriz. bu bize özel olacak. cumartesi günkü partiye ise ananemiz, babanemiz ve teyzemiz de gelecek inşallah memleketten. 15-20 kişi civarı olacak. 1 yaş kurabiye siparişimiz verildi. misafirlere hediye magnetlerimiz de yolda. canım benim sağolsun sibel teyzemiz de kapı afişimizi ve misafirlere verceğimiz süprizleri içine koymak için minik karton çantalarımızı yollamış.
menüye gelince; kuru dolma, midye tatlı, patates salatası, börek, profiterol, elmalı turta, şeftali pastası ve külah pasta var. ve sağolsun arkadaşlarım,komşularım ve canım annem; menüde saydıklarımdan sadece böreği ben yapacam!!
umarım bir aksilik olmaz.
çok heyecanlıyım:))
sibelcim biliyorum unutmayacağını bitanem:))))
süt veren var mı kızlar bebişlere duru sütde içiyor mamada milupanın junıor olanına geçtik biz
selam kimsecikler yok sanırım.ne haber kızlar biz evde pinekliyoruz.
mende geldim aman yaa boğazım yanıyor eşimde gelmiş hasta öfff hasta olmayalım yaa
yarın kayınvalidem geliyor aman yaaa yeni gelin gibi nazlanıyor
ben annemlerin oraya gideyimde ararsam onu insan torun görmeye merasimlemi gelir ruhsuz kadınnnnnnnnnnnnnnnnn...................uyuz oluyorum işteee
Filizcim valla bizde kuru kuru kutluyoruz asıl haftaya kutlamamız Türkiz mız mız durumda
Ya dünyanin her yerinde, genel olarak kaynanalar hep ayni. Bizde mi yaslaninca böyle olacagiz acaba?
ayy geldım sonunda sokaklarda gezmekden fırsat bulamıyorum :))) benımkıler ıyıce alıştı dısarı burak emzıgını alıp dış kapıya gıdıyor devamlı hadı cıkalım dıye :))
benımde işime gelıor dogrusu ben yuruyus yapmış oluyorum hemde onlar dısarda daha sakın oluyorlar cadde cocukları oldlar ıyıce :)))
ıkı gundur cıkamadım dun aşımız vardı cok sukur cok ateşlenmeden atlattık o yuzden cıkamadım bugunde gulhanın işlerı vardı cıkamadı ama ben aksauzerı dayamadım attım kendımı sokaga
gulhan hanımda kuafordeydı yakaladım onu :))) bıhter sacı yapmışlar kokoşa cok guzel olmuştu :))
hepınızı kocaman optum kızlar bunlar uyurken yatayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?