2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsencim nasihat veren çok olur sıkma canını biz bilinçli çocuk büyütüyoruz elimizden gelenin fazlasını bile yapıyoruz :)))
birsen eşim bastırdı tatlım :) fotocuya gerek kalmadı sağol önerin için:),
sibelcim beğenmene sevindim kardeşim:)

bırsen salla benceee kendı utansın söledıklerıneee

kızlar durununda bugun aşısı var 1,30da benı heyecan korku bastııı öf ya nefret edıyorum aşı zamanlarındanmafoldumben

semracım bitanem başınızsağolsun çok üzüldüm cennet mekanı olsun babanın dediğin gibi hayat çok boş bir dakika sonra ne yaşayacağımızı bilemiyoruz

gunaydın kızlar ya semrayı okuyunca kotu oldum ya allah sabır kuvvet versın canım

Çok sağolun kızlar Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın, sanki boşlukta gibiyim,15gün oldu ama hala inanamıyorum sanki rüyadaymışım gibi,Ne hayallerimde vardı Begüme doğum günü yapıcaktım haftaya ama kısmet değilmiş seneye kutlarım artık,Allahım çocuklarımız sağlık sıhhat versin

kızlar merhaba. bugün oğluşumun doğum günü!! neyski dersim erken bitti. babamızın da yarım gün bugün. oğlum uyuyor şimdi. uyansın dışarı çıkacaz. önce bir yemeğe gideriz. ordan parka götürecez bıdığımı. sonra bir pastanede minik bir pasta alıp mum üfleyecez. sonra da beğendiğimiz bisikleti alıp eve döneriz. kuzuma ailemizle ilk doğumgünümüz olacak:))
akşama da babannesi geliyor. birazdan binecek otobüse. hafta sonu doğum günümüz var ya, hazırlıklarıma muhalefet etmeye geliyor heralde erkenden:)) neyse ben çıkayım kızlar. biz dışarda yicez ama kaynıvalide aç olur akşama,ona bir yemek yapayım. hepinize mutlu günler!!

aman yaa hasta oldum kızlar ya bu sıcakta alerjiden hepsi yaaaaaa pöffffffffff

kayganam gelemiyormuş aksama gelecek sanırım...kaynımın arabası yokmuş aksam üzeri getirecekmiş onu.........

slm kızlar naıslsınız bi bakayım dedim ama yine vaktim yok
haftaya dönüyorum inş evime
dün dr.daydım yine istirahat verdi yataktan çıkmak yok dedi bebeğin eşi aşağıdaymış kanamam oluyor diye ama yatmak ne mümkün gelen gidenden evime bi gitsem bişey olmazmış öyle diyolar bi de
tam sinir harbindeyim
semracım baban vefat etmiş sanırım çok üzüldüm cnm başın sağolsun Allah rahmet eylesin cnm
ne teselli versek boş biliyorum ama kendini toplamaya çalış lütfen
cerencim kuzunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraa hep beraber inş.

kayınvalidem geldi kızlar balkonu yıkayacağım
halı getirdi onu sereceğiz kanepe ve tv.çıkaracağım işim çokk öptümm

Kizlar Selamlar,

Elim ayagim titriyor resmen. Bugün cok kötü bir gün. Gece boyu saat basi uyandi, uyuyamadi Doruk. Damaklari hep kabarmis, cani yaniyor sanirim, sürekli uyaniyor. 06:30'da da kalkti, geri uyuyamadi bir türlü. Az önce artik dermani kalmadi ve sizdi. Ama asil beter olan, atesini ölcmek istedim, vücudu fazla sicak gibi geldi. O arada, nane yagi vardi yakininda, bazen suya koyuyordum, Dorugun burnu falan tikandiginda. Kasla göz arasi, sen onun sisesini al ve ac. Ben elinden alana kadar sanirim yutmus biraz. Ya da burnundan kacirmis. Hemen agzinin icini yikadim sicak suyla, yüzünü serinlettim. Ama 1 dk gecmedi, bir krize girdi, burnundan soludu resmen. Balgam geldi bir süre agzindan burnundan ve sonra sakinlesti. Ama nasil korktum anlatamam. O da korkudan titredi, nefes alamadi bir süre. Sonra keyfi yerine geldi, kusma ya da ateslenme olmadi. Ama hala korkuyorum birsey olacak diye. Doktoru aradim, kusar dedi. Ben durumu anlatinca, hastanede bir cocuk doktoruna yönlendirdi. Esimi aradim, sakinles dedi. Acil bir durum olursa ambulansi ararsin. Olmazsa sabah hastaneye götürürüz dedi. Insallah bir olmaz kuzuma ya...

Semracigim, cok üzüldüm babana. Cok aci birsey ama yasamimizda maalesef böyle kayiplarda oluyor, acilarda. Herseye alisiyoruz yasamimiz boyunca. Allah baska aci vermesin canim. Babaninda mekani cennet olsun...

Esen'cigim, sorma nasil heyecanliyim. 3 yil oldu Istanbul'a gelmeyeli...Gerci kisa süre kalacagim ve muhtemelen dügün telasiyla pek birsey yapamayacagim. Ama olsun, sevdigim bir sürü insani görecegim. Bu bile yetiyor...

Birsen'cigim, kücük bebisinize gecmis olsun öncelikle. Annem'de astim hastasi ve cok illet bir hastaliktir. Anne sütü dogal oldugu icin haliyle cok yararli, pek cok hastaliga yakalanma riskini azaltiyor ve bebek icin kolay bir besin. Ama her hastaliga deva bir mucize de degil nihayetinde. Ve her kadinda emzirecek diye bir kaide yok. Kimisinin sütü olmuyor, kimisinin yasadigi stresten ya da beslenme sorunlari nedeniyle kesiliyor ya da az oluyor, kimiside emzirmeyi tercih etmiyor. Senin cocuklarinin hastalanmalarini, kendi torunuyla nispetlemesi cok acimasiz, cok bilincsizce bir davranir. Insan kinamaz hastaligi, herkesin basina gelebilir ve hicbir anne istemez cocugunun hastalanmasini. Umarim ders alir bu durumdan ve bir daha kalbini kirmazlar senin.

Banu'cugum cok hos bir kart hazirlamissin. Prensesler gibi olmus Duru'm...

Gülhan'cigim, resimleri bende bekliyorum heyecanla...

Kafam kazan gibi, unuttugum kimse yok umarim...

filizcim bir etki gösterse şimdiye kadar olurdu Allah korumuş kuzumu artık kazalara karşı çok dikkatli olmamız gerekiyor çok sevindim iyi olmasına tatlım

filizciğim çok geçmiş olsun
ama sanmam bişe olacağından benim ömer lustural depresyon ilacını ağzına atmış bi kısmını emmişti çok şükür bişey olmadı...gözetim altında tut yinede

huysuzluğuu muhtemelen dişten benimkilerde aynı durumda iştah yok ve ağlaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…