semracım bitanem başınızsağolsun çok üzüldüm cennet mekanı olsun babanın dediğin gibi hayat çok boş bir dakika sonra ne yaşayacağımızı bilemiyoruz
cnm ne diyeyim yaaa acaba annelerimizde böylede bizmi görmüyoruz
gerçi ben annemide ağır eleştiririm ama kaynanam çok soğuk bi kadın pöfff boşver gelir şimdi zatiiii
cnm başınız sağolsun mekanı cennet olsun rabbim günahlarını affetsin...
çok zordur tabi düşünmesi bile kötü ....
gunaydın kızlar ya semrayı okuyunca kotu oldum ya allah sabır kuvvet versın canım
canım benimya allah rahmet eylesin.inan okuyunca içim o kadar tuhaf olduki.seni o kdar iyi anlıyorumki bende dün babamı kaybedeli tam 5 yıl oldu ama hala içimde dün gibi yaşıyorum.o yüzden gece çok ağladım. aslında hayatta hiçbişeyi ertelememek lazım.yaşam saniyelik bişey.babamda gece uyudu sabah kalktık vefat etmişti hiçbişey,i yoktu.allah onların mekanını cennet eylesin.
Merhaba Kızlar,
Semracım başın sağolsun,allah mekanını cennet eylesin.Çok acı söylenecek söz yok
Banucum davetiyeleriniz çok güzelmiş tatlım.
Birsom,çocuk doğunca akıl veren o kadar çok oluyoki.Ama kimse kendine bakmıyo,sanki onlar zamanında bizden dahamı bilinçli bakmışlar çocuklarına HAYIRRR!.Nasihata gelince kimse eksik kalmıyor boşver.Lafı geçincede söle bence bundan sonrasında ahkam keserken akıllarına gelir.
filizcim geçmiş olsun.telaş yapma canım zaten çok içseydi belli ederdi.
filizcim geçmiş olsun canım umarım hiçbirşey olmaz takip et biraz bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?