2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

offf ya aksam üzeri yordum kendimi yaaa balkonu yıka küçükte değilki
kuruladım kanepeyi geçireyim dedim amannnn birde bana sorun
aksama kesin dikiş yerlerim ağrıyacak ter döktüm yaa
geçmedi kapıdan...zar zor geçirdim...
halıı serdim kanepeyi koydum masamıda yerleştirdim sadece tv çıkarmak kaldı onuda eşim akaşama yapsın....

çok fenayım bide alerjiden damaklarım kulakalrımın içi kaşınıyor

birsencim tatlım kendini çok yoruyorsun canım yaa

ne yapem banu aksama eşim gelecek ve yorgunum diyecek geçirmeyecekti kayınvalidemde ayrdım etti işte geçirdik ama en çok ben yükü çektim...

Semizotu pişirecektim ama yorgunluktan bişi yapacak hal kalmadı yemekte yok pöfffffffffffffffffffffffffff

birsencim doğru diyorsun bayanın evde işi hiç bitmiyor eşimde çalışıyor bende ama hep yorgun olan o nedense

evet banucum ya.geçici vergiyi hallettim sonunda allaha şükür..kdv yide atlattımmı şükür dicem:) canımm eşin yapıyor demi:))

selam kizlar a.s.

sabah annemler geldi..hastaneye gitmişti tahliller için ordan da buraya geldiler babamla..firsat bu firsat serrosu onlara verip carşiya ciktim..anneler günü hediyesi olarak ayakkabi aldim kendime :))))) eşim kendi alsaydi daha ucuza mal ederdi kesin akilsiz basin cilesini kredi karti cekermiş

filizcim okurken cok gerildim ya..neyseki bişey olmamiş kuzuma..ilk anda kussaydi kusardi bence..balgamla atmiştir onu Rabbim korusun cümlesini ya..kasla göz arasi yapiyorlar herşeyi..buarada hayirli yolculuklar canim :) valla ist.a yaz geldi desem yeridir..hep böyle birden bire geliyor zaten yaz :) daha gecen hafta kazakla oturmustum balkonda :) sen yazlik+baharlik kiyafetler al canim yanina gerci sagi solu belli olmaz buranin..bi kalin hirka ne olur olmaz diye al yanina genede..

birsenim cosmussun gene :) anam ne hastalik var sende ya :) otur biraz dinlen be :) temizlik temizlik ay okurken gina geliyor bana :) yorma kendini bukadar ama balkonu güzel yapmişssin oh mis gibi keyif yapin aksamlari

banucum bayildim davetiyenize cok sık olmus :) inşaAllah evlilik davetiyelerinide görürüz kuzumun :)

esencim cok tempolu senin hayatta ya :)) Allah kolaylik versin canim :)

ay bu pinar nerde yaaa..püff konturumde yok arayamadim ama catladim yani..

sibelcim gel yamacima sen

aysemmm nice mutlu huzurlu saglikli yillar kuzumaaaaaa :) saglikli hayirli evlat olsun güzel oglum inşaAllahhh :)

gülhancim şimdi resimlere bakicam :)

unuttuklarim vardir elbet..kusura bakmayin kizlar a.s. öpüyorum hepiniziiiii a.s.

ayy tubacığım mok gibi oluyor evim iki veletuss mahfediolar yaaa

balkon ,işi oldu güneş alıyor şuan ip gerdim çarşafla kapattım........güneşde rahatsız etmeecekartık
bide tv çıktımı ben hep nburada olacam
sizleride beklerimm.......

yanlız ali ile ömer şimdiden kızardı denizde yanmış yaaaaaa

ayakkabını güle güle kullan cnm

selam kızlar...

semracım başın sağolsun ya cok üzüldüm gerçekten Allah mekanını cenenet etsin (

filizcim valla okurken ben bile telaş yaptım ama neyseki balgamı atmış sadace kuzum belkide o rahatsız ediyordu cocugu...nasıl paniklediğini tahmin ediyorum cnm Allah tekrar yaşatmasın aynı korkuyu..bebeklerimiz korusun rabbim....çok geçmiş olsun cnm...

banucum kartınız süper olmuş cnm bayıldım :)))

Ayşecim tekrardan mutlu yıllar melih kaanıma nice mutlu yıllar geçirsin inşAllah...

Gülhan şekerim resimlere bayıldım yine kokoşluğunuzu göstermişsiniz sizi gidi bursalılarr :)))

ya valla kaç gündür benimde pınar cadısı aklımdaydı o hiç ihmal etmezdi buraları nerdeki acaba :)))

Birsennnn terası benim için yaptın biliyorum şekerim en kısa zamanda sendeyimm :))
ay bide benim terasa biri el atsa ne iyi olacak valla kocaman yahu yıka yıka bitmiyorr (

tulaycım,aynurcum ,cerencim ,siboşum ,,esen ,nurten ,hadi semoşumuda yazam bari :))ayy başka kim vardı valla unuttum he :)) tubişi saymıyorum
sizler nasılsınız hanımlar öptükkk çokkkkkkkkk sizi :)

unuttuklarım kusuruma bakmasın lütfen

valla ben cok yorgunum ya bugun arkadaşım bendeydi öğlen sosyal tesislere yemeğe gittik hava fena sıcaktı .. eve geldik gazel bi huysuz sırf inadından uyumadı cadı ama uyumamak içinde resmen direndi yaa neyse arkadaşım balkonda kucagında pışpışladıda zorla uyuttu neyse cay borek çörek faslı..
yemeğimi koydum ocaga arkadaşımı uğurladım ...gazelde uyurken bi bakayım dedim size
ve yine bizim yemek yememe kabusumuz geri döndü 2 gündür ağzını kilitliyor ve gücüm yetmiyor acamıyorum ağzını hiç birşey yemiyor sanırım yeni bir diş daha yolda pöfff (

bizdede var cnm yemek yememe yoğurt yiyolar kahvaltı meyve aksamda sütlü bisküvi
sonra süt

var şekerim valla koca bi terasımmm :)))bende beklerim bir gün..

ya acaba sıcaklardan mı başladı bunlarda bu yemek sorunu dişten mi belemedim valla ama cok kızdırıyor beni ağzını kilitliyerek ...öğlen corba veriyorum düşün yani çorbayı bile diliyle geri çıkardı zorlada açmıştım agzını (
cocuk resmen bırak ben aç yaşarım diyor yaw (

aaaaa hadi yeni ev teraslıı dimikkk inş. gelürükk......sende kefini çıkar
benim belkide son yazım burada

Birsen, Tuba, Hülya sagolun kizlar. Aklim cikti vallahi, bogulacak sandim bir an. Resmen nefes alamadi ve tir tir titredi. Gece de rüya görmüstüm, Doruk düsmüs, agzinda, yanaklarinda minik minik kan pihtilari, yaralar var. Bu ne hal diyip ürperiyorum, kucaklayip yüzüne bakiyorum. Önce hic sesi cikmiyor, donuk donuk bana bakiyor. Sonra canlaniyor. Gün boyu bir felaket olacak diye tüm dikkatim Doruktaydi, bir anlik dalginligima geldi olan oldu. Poposun kipirdatmasin diye, ellerim simsiki bacaklarini tutarken, gözüm derecedeydi. Yapti yapacagini o ara. Ya Doruk sise ve kapak delisi. O kadar yogun ilgisi var ki, benim zor bela actigim demir ilaci damlasinin sisesini bile kolaylikla aciyor. Cok dikkatli olmak gerekiyor artik...

Hülya'cigim, istahsizlik bizde de had safhada. Zor bela, binbir türlü maskaraliklarla yediriyorum. O da asla tabaginin hepsini yemiyor. Disleri cok zor cikiyor Dorugun ve ona bagliyorum ben. Yarin sabah cocuk hastanesine götürecegiz, tetkik icin. Bu istahsizlik durumunuda soracagim bakalim ne diyecekler.

Birsen, cok yorma canim kendini ya. Esin evde oldugunda onunla yapsaydin, dikis yerlerim cok yoruldugumda ya da üsüdügümde benimde cok agriyor hala...Bu arada umarim, terasini görme sansim olur canim. Bir cayini icmeye gelmeyi cok isterim. Güle güle kullanin.

Tuba'cigim ayakkabilarini güle güle kullan canim.

Pinar'i bende cok merak ettim, kötü birsey olmasinda, gezmelerde olsun. Haber alan yazsin bir zahmet.
Bende telefonu yok...

Kizlar ya sizin kuzular gün boyu neler yiyiyorlar. Ne kadar yiyiyorlar ve kac saat aralarla. Bizim düzen iyice sasirdi, artik saat hesabi vermiyorum. Deneme yanilma yoluyla ne yerse onu veriyorum ve cogu seyi burun kiviriyor zaten...

cnm benim çok memnun olurum beklerim :lepi:

bizim yemek işimiz sabah 9 gibi kalkıyoruz o saatte kalınca hemen süt veriyorum
aliş 250 cc sütü içerken ömer 180 cc 80 cc kadar içiyor kalanı ali alıyor

bende o arada kendi kahvaltımı yapıyorum.... :))

sonra süt yumurta peynir bisküvili bulamaç veriyorum saat 10.45 de yiyolar genelde
daha çok ömer yiyor alide 4 kaşık kadar....saat 1 de yada 1 geçerken birer muz yiyolar....

saat 3.30 gibide öğlen yemeği (ama bu ara yemiyorlar ama 4-5 kaşık......)

saat 18.30 gibide danino bisküvili yoğurttan 4-5 tane yiyolar toplam 10 yada 9 tane yani..
sonra saat 8 de bizimle sofradalar...az az herşeyden yiyorlar sonra saat 10.30 gibi süte içiyolar az bişey 12 de yatıyoruz biz o zamanda veriyorum süt bazen 10 gibi sütlü bisküvi veriyorum

böyle cnm ya

Selam bacılar ben geldim a.s.

Merak etmişsiniz beni sağolasınız canlar iyiyim çok şükür bi türlü fırsatım olmadı... Pazartesi tüm gün temizlik ve ütü yaptım. Akşamda tam oturduğum sırada sızıp kalmışım koltukta. Dün sabah annem gelince hemen spora gittim. Ordan gelince kayınvalideme geçtim. Akşam geç geldik. Bu sabahta çok yakın bi arkadaşım kahvaltıya geldi. Defne'nin de onu görünce uyumayacağı tuttu. Bi rahat vermedi. Akşam 19:30'da sızdı resmen. Bizde 21:00'e kadar iki laf edebildik sabahtan beri. Halit geldi, arkadaşım da gitti az önce. Halit'in yemeğini verdim hemen size bakayım dedim a.s.

Haftasonu Defne'nin 1 yaş aşısı ile Su çiçeği aşısını yaptırdık. Kan testleri de yapıldı. Sonuçları çıktı dün. Çok şükür herşeyi tammış. D-vit ve Ferrum'a gerek yok artık dedi. Sadece iştahsız olduğu günlerde Multitabs ver dedi. Artık sadece baharatlar ve patlıcan yasak. Herşeyi yiyebilir dedi. Bu hafta az bi süt deneyeceğiz bakalım. Sevecek mi ve süt alerjisi falan var mı diye bakacağız :uhm:

Haftasonu da görümcem 3 yıllık sevgilisini Halit ile tanıştırıcak. İş ciddiye biniyor heralde artık. Heyecan var hepimizde. Aynı günde apartmanın ve evin ilaçlanacağı tuttu. Allah'tan ilaçlandıktan sonra hiçbir kalıntı ve koku kalmayacakmış. Temizlik derdi çıksaydı sinir olurdum heralde.

Neyse birazda geçmişe bakayım , kaçırmayayım olayları öpüyorum sizi a.s.

Ay ben size pazar akşamı yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım :uhm:

Cumartesi Defdoş'un doktorundan sonra babanesine bırakıp biz gezmeye gittik. Alışveriş falan yaptık. Eşim anneler günü için 2 tane babet aldı bana. Zaten ihtiyacım olan şeyleri hep özel günlerde kakalıyor bu adam bana klava: Neyse 27 Mayıs'da onun d.günü. Kot pantolana ihtiyacı var. Bende misilleme yapacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cumartesi kayınvalidemlerde kaldık. Pazar sabahı da kahvaltı sonrası eve gelip hazırlandık. Bi akrabanın nikahı vardı. Oraya gittik. Ordan çıkışta kayınvalidemleri nikah yemeğine bıraktık Defdef'i de benim anneme bırakıp hoppp maç izlemeye kaçtık. Normalde 11 gibi Defne'yi annemden alırım , eve gelene kadar uyur arabada uyanmaz. Bu sefer uyanacağı tuttu. Gece 01:45'e kadar zor uyuttum. Huysuzluk yapmıyor ama yatakta döne döne bir hal oldu. Sallayarak uyuttum en sonunda.

Pazartesiden sonrasını da bi önceki mesajda yazdım zaten. Tamamlamış oldum kaydirigubbakcemile3

pınarcığım canım hoşgeldin cnm ...ohh gezmişsinn güzel güzell sefan olsun cnm

defdefde kazasız belasız atlatmış aşıyı.....

yemek konsunda dimek öle ben bikerem verdim patılcan yani kıymasını yedirirken içinde gitti...bahartlıydıda..neysem bikere yedirdim....

bizi habersiz koyma faceye tlf dan giriyorsun burayada uğra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…