birsencim tatlım kendini çok yoruyorsun canım yaa
valla ben cok yorgunum ya bugun arkadaşım bendeydi öğlen sosyal tesislere yemeğe gittik hava fena sıcaktı .. eve geldik gazel bi huysuz sırf inadından uyumadı cadı ama uyumamak içinde resmen direndi yaa neyse arkadaşım balkonda kucagında pışpışladıda zorla uyuttu neyse cay borek çörek faslı..
yemeğimi koydum ocaga arkadaşımı uğurladım ...gazelde uyurken bi bakayım dedim size
ve yine bizim yemek yememe kabusumuz geri döndü 2 gündür ağzını kilitliyor ve gücüm yetmiyor acamıyorum ağzını hiç birşey yemiyor sanırım yeni bir diş daha yolda pöfff(
var şekerim valla koca bi terasımmm :)))bende beklerim bir gün..
ya acaba sıcaklardan mı başladı bunlarda bu yemek sorunu dişten mi belemedim valla ama cok kızdırıyor beni ağzını kilitliyerek ...öğlen corba veriyorum düşün yani çorbayı bile diliyle geri çıkardı zorlada açmıştım agzını(
cocuk resmen bırak ben aç yaşarım diyor yaw(
Birsen, Tuba, Hülya sagolun kizlar. Aklim cikti vallahi, bogulacak sandim bir an. Resmen nefes alamadi ve tir tir titredi. Gece de rüya görmüstüm, Doruk düsmüs, agzinda, yanaklarinda minik minik kan pihtilari, yaralar var. Bu ne hal diyip ürperiyorum, kucaklayip yüzüne bakiyorum. Önce hic sesi cikmiyor, donuk donuk bana bakiyor. Sonra canlaniyor. Gün boyu bir felaket olacak diye tüm dikkatim Doruktaydi, bir anlik dalginligima geldi olan oldu. Poposun kipirdatmasin diye, ellerim simsiki bacaklarini tutarken, gözüm derecedeydi. Yapti yapacagini o ara. Ya Doruk sise ve kapak delisi. O kadar yogun ilgisi var ki, benim zor bela actigim demir ilaci damlasinin sisesini bile kolaylikla aciyor. Cok dikkatli olmak gerekiyor artik...
Hülya'cigim, istahsizlik bizde de had safhada. Zor bela, binbir türlü maskaraliklarla yediriyorum. O da asla tabaginin hepsini yemiyor. Disleri cok zor cikiyor Dorugun ve ona bagliyorum ben. Yarin sabah cocuk hastanesine götürecegiz, tetkik icin. Bu istahsizlik durumunuda soracagim bakalim ne diyecekler.
Birsen, cok yorma canim kendini ya. Esin evde oldugunda onunla yapsaydin, dikis yerlerim cok yoruldugumda ya da üsüdügümde benimde cok agriyor hala...Bu arada umarim, terasini görme sansim olur canim. Bir cayini icmeye gelmeyi cok isterim. Güle güle kullanin.
Tuba'cigim ayakkabilarini güle güle kullan canim.
Pinar'i bende cok merak ettim, kötü birsey olmasinda, gezmelerde olsun. Haber alan yazsin bir zahmet.
Bende telefonu yok...
Kizlar ya sizin kuzular gün boyu neler yiyiyorlar. Ne kadar yiyiyorlar ve kac saat aralarla. Bizim düzen iyice sasirdi, artik saat hesabi vermiyorum. Deneme yanilma yoluyla ne yerse onu veriyorum ve cogu seyi burun kiviriyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?