cnm benim çok memnun olurum beklerim :lepi:
bizim yemek işimiz sabah 9 gibi kalkıyoruz o saatte kalınca hemen süt veriyorum
aliş 250 cc sütü içerken ömer 180 cc 80 cc kadar içiyor kalanı ali alıyor
bende o arada kendi kahvaltımı yapıyorum.... :))
sonra süt yumurta peynir bisküvili bulamaç veriyorum saat 10.45 de yiyolar genelde
daha çok ömer yiyor alide 4 kaşık kadar....saat 1 de yada 1 geçerken birer muz yiyolar....
saat 3.30 gibide öğlen yemeği (ama bu ara yemiyorlar ama 4-5 kaşık......)
saat 18.30 gibide danino bisküvili yoğurttan 4-5 tane yiyolar toplam 10 yada 9 tane yani..
sonra saat 8 de bizimle sofradalar...az az herşeyden yiyorlar sonra saat 10.30 gibi süte içiyolar az bişey 12 de yatıyoruz biz o zamanda veriyorum süt bazen 10 gibi sütlü bisküvi veriyorum
böyle cnm ya
Canim Doruk sabah cok erken kalkiyor, hemen emziriyorum kalkar kalkmaz. Eger gece cok uyanmis ve emmisse, sütüm eskisi kadar yogun gelmiyor. Takviye süt veriyorum 100-150 ml arasi iciyor. Bazen daha da az. Sonra kahvalti eziyeti basliyor. Standart, bir kahvaltimiz yok, sIk sIk degistirerek veriyorum ki, neyi cok severek yiyecek anlayayim. Yumurtasi kati neredeyse hic yemek istemiyor. Gerci bugün biraz asama kaydetti, neredeyse yarisini yedi. Birkac gündür Mozzerella peyniri veriyorum, o da nasil olsa tuzsuz bir peynir. Sevdi sanki. Keske en basindan beridir verseymisim, beyaz peynirin tuzunu cikartmakla ugrasmazdik. Hemde mozzerella manda sütünden oldugu icin, daha yararli olabilir?
Öglene dogru corbasini ya da yemegini veriyorum. Bazen yiyiyor, bazen burun kiviriyor birkac kasiktan sonra. 2 saat sonra meyveli yogurt ya da meyve püresi veriyorum icinde parca parca meyve taneleri kalmis bicimde. Bütün meyveleri yemeyi tercih etmiyor pek. Zaten hala 2 disi var ve damaklari ates gibi yaniyor bu günlerde. Aksama dogru hafif bir corba veriyorum ve zaten erkenden uyuyor sonrasinda. Tok tutsun diye, gece sütleri de veriyorum bazi günler. Gün icinde birkac kez emiyor. Ve bir süredirde evde ne kadar meyve varsa, birkac cesiti püre haline getirip sütle karistirarak muhallebi gibi veriyorum. Bu olayida sevdi ama bakalim kac gün sürecek? Off bu konuda dertliyim ya Birsen, habire yazasim geliyor, ne uzun yazmisim yine.:umursamaz:
Selam bacılar ben geldim a.s.
Merak etmişsiniz beni sağolasınız canlar iyiyim çok şükür bi türlü fırsatım olmadı... Pazartesi tüm gün temizlik ve ütü yaptım. Akşamda tam oturduğum sırada sızıp kalmışım koltukta. Dün sabah annem gelince hemen spora gittim. Ordan gelince kayınvalideme geçtim. Akşam geç geldik. Bu sabahta çok yakın bi arkadaşım kahvaltıya geldi. Defne'nin de onu görünce uyumayacağı tuttu. Bi rahat vermedi. Akşam 19:30'da sızdı resmen. Bizde 21:00'e kadar iki laf edebildik sabahtan beri. Halit geldi, arkadaşım da gitti az önce. Halit'in yemeğini verdim hemen size bakayım dedim a.s.
Haftasonu Defne'nin 1 yaş aşısı ile Su çiçeği aşısını yaptırdık. Kan testleri de yapıldı. Sonuçları çıktı dün. Çok şükür herşeyi tammış. D-vit ve Ferrum'a gerek yok artık dedi. Sadece iştahsız olduğu günlerde Multitabs ver dedi. Artık sadece baharatlar ve patlıcan yasak. Herşeyi yiyebilir dedi. Bu hafta az bi süt deneyeceğiz bakalım. Sevecek mi ve süt alerjisi falan var mı diye bakacağız :uhm:
Haftasonu da görümcem 3 yıllık sevgilisini Halit ile tanıştırıcak. İş ciddiye biniyor heralde artık. Heyecan var hepimizde. Aynı günde apartmanın ve evin ilaçlanacağı tuttu. Allah'tan ilaçlandıktan sonra hiçbir kalıntı ve koku kalmayacakmış. Temizlik derdi çıksaydı sinir olurdum heralde.
Neyse birazda geçmişe bakayım , kaçırmayayım olayları öpüyorum sizi a.s.
Hosgeldin canim, özlettin kendini. Masallah Defdef'ime, sagligi yerindeymis. Bende Ferrum'u hic kullanmadim ama D-vitaminini 2 yasina kadar vermem gerekiyor, burasi soguk bir memleket oldugu icin, günesten cok az yararlanabiliyoruz maalesef.
Ay ben size pazar akşamı yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım :uhm:
Cumartesi Defdoş'un doktorundan sonra babanesine bırakıp biz gezmeye gittik. Alışveriş falan yaptık. Eşim anneler günü için 2 tane babet aldı bana. Zaten ihtiyacım olan şeyleri hep özel günlerde kakalıyor bu adam banaklava: Neyse 27 Mayıs'da onun d.günü. Kot pantolana ihtiyacı var. Bende misilleme yapacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Cumartesi kayınvalidemlerde kaldık. Pazar sabahı da kahvaltı sonrası eve gelip hazırlandık. Bi akrabanın nikahı vardı. Oraya gittik. Ordan çıkışta kayınvalidemleri nikah yemeğine bıraktık Defdef'i de benim anneme bırakıp hoppp maç izlemeye kaçtık. Normalde 11 gibi Defne'yi annemden alırım , eve gelene kadar uyur arabada uyanmaz. Bu sefer uyanacağı tuttu. Gece 01:45'e kadar zor uyuttum. Huysuzluk yapmıyor ama yatakta döne döne bir hal oldu. Sallayarak uyuttum en sonunda.
Pazartesiden sonrasını da bi önceki mesajda yazdım zaten. Tamamlamış oldum kaydirigubbakcemile3
Ayyy o dönmeler bizde de var. Tam uyudu diyorum, bir dönmeye basliyor döne döne bir amuda kalkmadigi kaliyor. Uyaniyor haliyle. Dün gece, 02:00'den sabaha karsi 05:00'e kadar ugrastim durdum uyusun diye. Tam uyuyor, sil bastan...Kabus gibi ya...