pınarrr hoşgeldin tatlımmm oh gene gezilmiş süper yaa tatil olsun bir gün evde durursam hatırlatın bana:))))[/COLOR][/COLOR]
selam kızlar
nasılsınız, geçen hafta kuzum hasta oldu ya, ikitelli de bir dr a gittik c.tesi hemen antibiyotik verdi, ama içime sinmedi başlamadım bizim dr çok gerekli değilse vermiyo antibiyotik, şimdiye kadar bi kere verdi oda 3 günlüktü, p.tesi kendi dr una götürdüm kullanma dedi. Hala öksürüyo ama sürekli değil arada bir
Bugün temizlik yaptım terledim benimde boğazlarım acıyo şimdi ya(
Pınarcım aşınız sorunsuz olmuş kontrolünüz iyimiş sevindim canım, maşallah Defdefime
hoşgeldin canim :) hadi bakalim inşaAllah sever sütü kuzum..eşinde damati begenir umarim :)
ay koptum yaa :)))) cok tanidik geldi bna bu yaklasim :)))))) ama genede seninki kendi almiş yabenimki direk sen al diyor temmuza kadar hediye alabilcegi bigün yok maalesef babalar gününde bende ona bişey almicam,hiçte kutlamicam..git kendine al ne istiyorsan dicem ama huyumu biiyorum kesin süprizler hazirlarim gene..zaten biz şimartiyoruz bunlari böyle..püff
teşekkürler canim :) geldi geldi bi ayar vakti..saatli bombamin patlamasini bekliyorum
:)))) benimde cikiyorum dememle evden cikmam arasinda 1 saat geciyor geneldeoyuzden 22sinde 6da kalkmayi düşünüyorum anca kendime gelirim
ay yavrum ya..neyseki uyumus sonunda..sabahta gec kalkar inşaAllahta sende dinlenirsin..
pınarcım sibelcim sizede günaydınlar
kızlar dün eşimin arkadaşları benim arkadaşlarım ve akrabalar 50 kişiyi geçiyor ki bunlardan gelmeyenlerde olacak eşim diyor ki düğün salonu tutsaydık diye dalga geçiyor benimle ev geniş Allahtan
tülaycım resim büyük gelmiş mailine atayım nasıl olduğunu
Günaydınlar Kızlar,
Pınar'ım uykusuz kalmışsın Yağızında iki gündür burnu tıkanıyor temizlemeden kesinikle yatırmıyorum.
günaydınn kızlarrrr......
herkes iyidir umarım.banucum saol aldım canım ama eşine zahmet olmasın istersen.bend ebugün 1 g,ibi çıkıcam alışverişe.. umarım banu cts ye yetişir herşey oasta siparişini vedi kardeşim sabah.benim yapcaklarımada bugün akşam başlıcam.
ben çıkıyorum kızlar herkese4 hayırlı bir gün diliyorum öpüldunuzz
büyük kutlama ikimizinde gecikmeli ama güzel olsun da dimiAman dikkat et Birsen'cigim. Kolay gelsin ayrica, nazli kayinvalideler, bebekten beter oluyorlareyvahedigeldismile
Bizde öyle kutladik canim. Istanbul'da ailemle, yakinlarimla kutlama yapacagiz.
canım başın sağolsun Allah sabır versin çok üzüldümMerhaba kızlar çok çok kötüyüm 15gün oldu babamı kaybettim,Allahım kimselere böyle bir acı vermesin hala kendimde değilim Hiçbirşeyi yoktu aniden kalp krizi geçirdi hala inanamıyorum ,evdeki nette sorun var uzun zamandır giremiyorum şimdide işteyim gizlice girdim,off kızlar hayat okdar boşmuşki hiç birşeyin anlamı yok
durunun doğumgünü davetiyesi kızlar :) bugün davetiyeleri vermeye başladım bu boş hali
canım Facedede kutladım yanlış oldu ama tekrar kutlu olsunkızlar merhaba. bugün oğluşumun doğum günü!! neyski dersim erken bitti. babamızın da yarım gün bugün. oğlum uyuyor şimdi. uyansın dışarı çıkacaz. önce bir yemeğe gideriz. ordan parka götürecez bıdığımı. sonra bir pastanede minik bir pasta alıp mum üfleyecez. sonra da beğendiğimiz bisikleti alıp eve döneriz. kuzuma ailemizle ilk doğumgünümüz olacak:))
akşama da babannesi geliyor. birazdan binecek otobüse. hafta sonu doğum günümüz var ya, hazırlıklarıma muhalefet etmeye geliyor heralde erkenden:)) neyse ben çıkayım kızlar. biz dışarda yicez ama kaynıvalide aç olur akşama,ona bir yemek yapayım. hepinize mutlu günler!!
canım dikkat et kalkma yaslm kızlar naıslsınız bi bakayım dedim ama yine vaktim yok
haftaya dönüyorum inş evime
dün dr.daydım yine istirahat verdi yataktan çıkmak yok dedi bebeğin eşi aşağıdaymış kanamam oluyor diye ama yatmak ne mümkün gelen gidenden evime bi gitsem bişey olmazmış öyle diyolar bi de
tam sinir harbindeyim
semracım baban vefat etmiş sanırım çok üzüldüm cnm başın sağolsun Allah rahmet eylesin cnm
ne teselli versek boş biliyorum ama kendini toplamaya çalış lütfen
cerencim kuzunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraa hep beraber inş.
çokj geçmiş olsun Allah korumuş ya dikkat etmejk lazım artık çok hareketliler çok üzüldümKizlar Selamlar,
Elim ayagim titriyor resmen. Bugün cok kötü bir gün. Gece boyu saat basi uyandi, uyuyamadi Doruk. Damaklari hep kabarmis, cani yaniyor sanirim, sürekli uyaniyor. 06:30'da da kalkti, geri uyuyamadi bir türlü. Az önce artik dermani kalmadi ve sizdi. Ama asil beter olan, atesini ölcmek istedim, vücudu fazla sicak gibi geldi. O arada, nane yagi vardi yakininda, bazen suya koyuyordum, Dorugun burnu falan tikandiginda. Kasla göz arasi, sen onun sisesini al ve ac. Ben elinden alana kadar sanirim yutmus biraz. Ya da burnundan kacirmis. Hemen agzinin icini yikadim sicak suyla, yüzünü serinlettim. Ama 1 dk gecmedi, bir krize girdi, burnundan soludu resmen. Balgam geldi bir süre agzindan burnundan ve sonra sakinlesti. Ama nasil korktum anlatamam. O da korkudan titredi, nefes alamadi bir süre. Sonra keyfi yerine geldi, kusma ya da ateslenme olmadi. Ama hala korkuyorum birsey olacak diye. Doktoru aradim, kusar dedi. Ben durumu anlatinca, hastanede bir cocuk doktoruna yönlendirdi. Esimi aradim, sakinles dedi. Acil bir durum olursa ambulansi ararsin. Olmazsa sabah hastaneye götürürüz dedi. Insallah bir olmaz kuzuma ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?