2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yetişir tülaycım zaten temizliğini yapmıştın diğer hazırlıklarıda halledirsin sen:))))))

evet cnm inşallah.menüye tam karar veremedim bu sefer farklı şeyler yapmak istiyorum bakalım bugün oluştururum kafamda.çocuklar içine b,irkaç farklı şeyler yapasım var çünkü

Tünaydınlar bacılar a.s.

Acaip yorgun ve keyifsiz hissediyorum kendimi. Neyseki Defne 6:30'dan 10:15'e kadar uyanmadan uyudu da bende biraz uyumuş oldum. Kalktık kahvaltı faslını hallettik. Ev felaket sıcak. 33 dereceyi görüyorum şu anda. Tabi Defne şıpır şıpır terliyor. Yıkadım hemen kuzumu. Askılı elbise giydirdim ferah ferah gezsin diye. Sonra bi posta beyazları yıkadım astım. Renkli attım makinaya. Az öncede Defdoş'u uyuttum odasına yatırdım. Size bakayım dedim. Bi salonun tozunu alıp yerleri sileceğim. Bide yatak odamı toplayacağım.

Ne yemek yapsam bugün ya kızlar şöyle kolay bi fikir verin valla kolumu kaldırıcak halim yok aslında :1no2:

pınarrr hoşgeldin tatlımmm oh gene gezilmiş süper yaa tatil olsun bir gün evde durursam hatırlatın bana:))))[/COLOR][/COLOR]

Sağolasın canım a.s. Gez valla hakkındır o kadar çalıştın. Okullar tatil olunca annemde tatil olucak. BEnde tüm yaz onunla gezicem valla kısmetse a.s.

Sağolasın canım çok şükür sorunsuz atlattık a.s.

Çok geçmiş olsun Masal bebeğime. Bencede hemen verme antibiyotik. Defne'ninde hala öksürüğü geçmedi. Doktor genzinde biriken sümükler öksürtüyor göğsü temiz dedi de rahatladım a.s.

Sağolasın canım bakalım damat bey ile nasıl anlaşacak Halit :uhm: Ben tanıyorum gerçi iyi bi çocuk ama abisi de fikir versin bakalım CADIARZU

Ay dediğin gibi biz şımartıyoruz bunları. Şimdiden düşünüyorum süpriz partimi yapsam onu mu yapsam bunu mu yapsam diye. Akıllanmayız biz valla klava:

Bende çantaları , giyeceklerimizi falan akşamdan hallederim ama yinede yarım saatten önce çıkamam valla kaydirigubbakcemile3

Neyse 3,30 saat uyudu da bende azcık dinlendim canım a.s.

pınarcım sibelcim sizede günaydınlar

Günaydın canım a.s.

Ohh hadi inşallah herşey gönlünüze göre olur a.s.

Günaydınlar Kızlar,

Pınar'ım uykusuz kalmışsın Yağızında iki gündür burnu tıkanıyor temizlemeden kesinikle yatırmıyorum.

Canım yatarken bişey yok burnu açık ama gece illa tıkanıyor. Buhar makinesi açık ama arada oluyor böyle. Yatmadan tıkanık olsada olmasa da bi sprey sıkıp temizleyeyim yinede belki işe yarar a.s.

Kolay gelsin canım heyecanla bekliyoruz resimleri bakalım a.s.

ben çıkıyorum kızlar herkese4 hayırlı bir gün diliyorum öpüldunuzz

Hayırlı günler tatlım a.s.

Defdoş uyandı, emzirdim uyuttum yine yatırdım yerine bakalım kaç dakika sürecek kafamçokkarıştı

Ben burdayım ama kimsede yok :1no2:

Neyse kızım uyurken şu salonu silip, toparlayayım. Çamaşırları makinadan çıkarayım. Defne uyanınca asarım balkona. Ses olur şimdi silkelerken a.s.

Gelirim ben muckkk a.s.

Salonumun tozunu aldım, kilimi silkeledim, yerleri sildim. Çamaşırları makinadan çıkardım. Defdoş uyandı. Şimdi mama içiyor. Sonra yatak odamı toplamam, kuruyan çamaşırlarımı toplamam ve renklileri asmam lazım. Ayyy bide yemek derdim var oyyyy kafamçokkarıştı

Selam kızlar nasılsınız bende işten yine kaçamak yapıyorum
Bugün doğumgünü olan tüm bebişlerin kutlu olsun günleri Melek Aslının Yağız var başka kim?

Aman dikkat et Birsen'cigim. Kolay gelsin ayrica, nazli kayinvalideler, bebekten beter oluyorlareyvahedigeldismile

Bizde öyle kutladik canim. Istanbul'da ailemle, yakinlarimla kutlama yapacagiz.
büyük kutlama ikimizinde gecikmeli ama güzel olsun da dimi

canım başın sağolsun Allah sabır versin çok üzüldüm

durunun doğumgünü davetiyesi kızlar :) bugün davetiyeleri vermeye başladım bu boş hali

bayıldım çok güzel olmuş

canım Facedede kutladım yanlış oldu ama tekrar kutlu olsun

canım dikkat et kalkma ya
çokj geçmiş olsun Allah korumuş ya dikkat etmejk lazım artık çok hareketliler çok üzüldüm

selam hanımlar...

Pınarcım defnoşum burnu tıkanmış geçmiş olsun cnm ..birde dikkat et bakalım banyo yaptırdığın geceler mi tıkanıyor acaba??
çünkü ben gazeli hep gece yıkıyorum ve o gece mutlaka burnu tıkanıyor üşütmekten falan değilde neden kaynaklanıyor çözemedim bende ...

Tutkuncum h.g cnm nasılsın??
bu arada sende bi organizasyona göz atarmısın yalova ya gelmen kesinleştimi bacım??

Filiz cnm valla bende hala 8 aylıkken ne veriyorsam aynı düzende gidiyor malsef değişmiyor değiştiremiyorum :1no2:

9 -10 arası kahvaltı
2 gibi çorba
5-6 arası meyveli yoğurt
bazen aclık durumuna göre 8 gibi az bi çorba
geç uyudugu içinde 11 gibi muhallebi

aralarda da emiyor

tabi düzen bu ama her öğünü tam mı yiyiyor dersen aslaaaa kötükedihüso
yediğide hem şaklabanlıkla kavgayla gürültüyle yada reklamlarla :1no2:

ilgin esen tulay siboş çalışan annelerimiz sizlerede Allah kolaylık versin...

Yatak odamızı toplayıp toz aldık kizimla. Çamaşırları da hallettik ağlaya zirlaya kafamçokkarıştı

Şimdi bi yemek kaldı ona da karar veremedim daha :uhm:

bize gelince gazel düne göre bugun biraz daha iyi
sabah 7.30 da uyandı 10.30 da uyudu ama bu seferde karnı ağrıyodu sanırım yarım saat sonra geri uyandı kakasını yaptı az önce corbasını balkonda zor bela yedirdim uyudu çok şükür..
bende bulaşıkları mak.attım çamaşırlar vardı 3 posta onları katladım yerleştirdim ...ütü var ama kim yapcakk ki :(

bu arada nurtenle tel.de konuştum dr u aramış defne sanırım 6.hastalık geçiriyor .dr u getir görelim demiş..hepinize slm ı vardı...

Sagolasin Hulya'cim. Valla dün gündüz yıkadım ama bı dikkat edeyim canım ya olabilir valla :uhm:

Gazel kuzumun da karnımı ağrıdı kiyamam kuzuma a.s.

Aaa Defne'de mı 6.Hastalık olmuş neyse Allah beterindan saklasın tatlımı gecmis olsun a.s.

Son düzenleme:
saol tatlım ...
ya daha belli değil ama sanırım belirtiler onu gösteriyormuş ..bi dr dan gelsin bakalım anlarız ...

pınarcım hülyacım merhaba kızlar nasılsınız

cerenle konuştuk internetini kapatmışlar virüsten dolayı kkyı açacakmış bilgi işlem sadece onu bekliyormuş herkese selamı var

nurtenin meleği hastalanmış geçmiş olsun kuzuma umarım kısa zamanda toparlanır

hülyacım gazel nasıl

Barbunya koydum ocağa. Pirinçte ıslattım. Bide semizotu salatası bitti gitti a.s.

ınsallah 6.hastaliktir canım gecer 2 güne kadar a.s.

Sagolasin Banu'cum sen nasılsın tatlım ? Kargonu yarın hallediyorum canım. Hangi kargo olduğunu haber veririm sana a.s.

saol banucum gazelin huysuzluğ ve mızmızlığı dışında iyiyiz cok şükür...
seninde hazırlıklar süratle devm ediyor he ?

afiyet olsun pınarcım..

benimde akşamdan taze fasulyem var yanına pilavla salata yaparsam tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…