valla arada kızdırıyo ama kız iyi yine de kaynanan arada da kıskançlık krizleri olcak napalım.Kayinvalidem ısrar kıyamet yemeğe çağırdı. Bilsem yemekle ugrasmazdim. Esim geliyomus hazırlanayım bari. Yemekte pişse biz gidene kadar.
Ya tüm odaların kapısını kapasam, Defdos'u da banyoya alsam 5 dk'da duş alsam ne olur acaba :uhm:
Sagolasin Hulya'cim afiyet seker olsun size de a.s.
canım valla kaynanana bravo hiç bırakılırmı öyle çocuklar bide 2 dk sürmüyoki namaz hele yaşlıların dahada uzun sürüyo zorlandıkları için.Allah sabır versin canım valla.OFFF ÇOK DOLUYUM AGRESİFİM SİNİRLİYİM...
DÜN TERAS İŞİNDE ÇOCUKLAR MOK GİBİ OLDU ÇİCEKELRİN TOPRAKALRI DÖKÜLDÜ
KAYINVALİDE ÇOCUKLARIN MIÇI HAVA ALSIN DİYE AÇIK BIRAKMIİ NAMAZA DURMUŞ
O ARADA ALİŞ ÇİŞ VE KAKA YAPMIŞ,ÖMER O KAKAYI MINCIKLAMIŞ..BENDE KADIN BAKIYOR DİYE İÇERDEYDİM...Bİ GELDİM ISLAK MENDİLLE SİLİNİYOR ELLER...HEMEN İKİSİNİ KAPTIM
BANYOYA YIKADIM...İKİ ÇOCUK YIKA GİYDİR...GEBERDİM YORGUNLUKTAN BİDE ALERJİM AZDI...GÖZÜM AKIYOR BURNUM AKIYOR...
EŞİM AKSAM İÇİN PİŞMİŞ BALIK GETİRMİŞ...ALLAHTAN YEMEK DERDİM OLMADI
SEMİZ OTU AYIKLAMIŞTIM ...KAYINVALİDEM Bİ PİŞİREYİM DEMEDİ YAA
TEMİZLENMİŞ ŞEYİİ....UYUZ OLDUM GECE ÇOCUKLAR UYUMADI 45 DK.ÖMERİ SALLADIM CİNNET GEÇİRECEKTİM...EŞİMDE ALİŞLE UĞRAŞIYORDUKİ...BANA SEN YAT BEN BAKARIM OLMADI SENİDE KALDIRIRIM DEDİ...KAYNANA UYUYORR TABİ...
GECE 2.30 DA YATMIŞLAR....
SABAH KALKTIM HERYER HERYERDE..MARKETE GİTTİM GİTMEDEN YUMRUTALARI HAŞLADIM..ÇAYI DEMLEDİM KAYNANAM NE SOFRA KURMUŞ , NE ÇOCUKLARIN ALTINI ALMIŞ ÖLE DOLANIYOR..SİNİRİM ZIPLADI HEMEN SOFRAYI KOYDUM
YEMEK YEDİK ..ÖMER SIRTINA KADAR SIÇMIŞ TEMİZLEDİM...
BİDE BİŞEY YAPMADIĞI GİBİ VIDI VIDI HİÇ SUSMUYOR..BU ÇOCUK NEDEN BU KADAR SIÇMIŞ
AYYY KAKASI NEDEN SARII....CİNNET GEÇİRECEKTİM...BENDE ALİNİNKİNİ ALAYIMMI BATIKIMIDIR DİYO...HERALDE BATIKTIR DEDİM...GECEN BERİ ALINMADI...
SONRA ÇOCUKLARI BESLEMDİM..HEMEN ÖMERİ YIKADIM...ALİŞİ YIKADIM...ONLARU TEK TEK UYUTTUM ..KAYNANAMDA SÖZDE SİLMİŞ BALKONU ama yerler tozdu anlamadım....çocuklar uyurken...çAMAşır astım..bezelye attım ocağa....çocuklar kalktı....kadın sıkılınca salıyor çocukları yanıma ...dedim bu böyle olmaz al çocukları bütün evi sildim süpürdüm...o arada karşı komşum geldi..birer tost yaptım meyve suyu verdim....işime devam ettim....dolma biber dolduracağım içini hazırladım...kaynana bana diyorki ayy neden salça koydun bol domatesli yapsaydın dedi....o kadar işin arasında bu kadar oluyor dedim...10.dk.oldu oturdum ocağa attım biberi çocukları uyuttuk..neymiş çok terlemiş duşa girdi...banyoı yapınca da hasta oluyor kaynana şimdi hep yatacak yandım yaaaaa.
bide tuturmuşşş balkon 1 den sonra sıcak oluyor içeri geçelim
dedim iki tarafı kirletemezsini ben balkonu sileceğim süpüreceğim
sonra çocukların odasını ..sonra içeri girip dağatacaksınız
olmaz dedim açın camları ceyran yapsın dedimm...balkonun bi tarafı kapalı
delirdim yaaaaaaaaaaaa gitsinn aman birdaha çağırmam yayı kendini buyuruyor
çöp kaldırmıyor ya.......
benden bu böyle ohh be yazdım rahatladım
nurten cnm çok geçmiş olsun 6.hastalık çok fena alişimi mahfettiii
pınar o tıkanık burunda fena yaa geçsin artık hastalıklar yazzzzzzzz geldii yaa
Hayırsızım canım nasılsın özledik tabi seni.Aramıyosunda .....kolay gelsin misafirlerin varmış Yağız Efe yi öp benim için.slmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr>>!!!!!!!!!!!!!!
HEPINIZI CVOK AMA COKKK SEWIORUMM..az once actım faceı sıze bakımm dıe bı gırdım cok az vaktım varrr ewde mısafırler ve akşqam yemegı telaşesi......kaynaanamlar bızımkıler burda kalabalıız yanii....yagızın dogum gununu kutlayan kutlamayan herkeze cokk tesekkurlerrr okadar cok duygulandımkııı gozlerım doldu okurkennnn ıyıkı tanımışım sızlerı dedım bırklez dahaaaaaaaaaaaaaa...
eskısı kadar sık gıremıyorum takıp edemıyorum sızlerıııııı okuyamıyorummm sıksık ayda yılda bı gırebılıorummm oda fırsatım olursa ama genede unutmamıssınız bızı okadar mutlu oldumkı bıokadarda mahcupppp tabıı...benım yenı ılk yasını kutlayamadıım yetısemedıım okadar cok kzuucum varkiiii.....ama yazamasamda konusamasamda hep aklımdasınız ve heppppp ozluyorum sızı bıu yaz bole gececekkk anlaşılan ama kışa bol bollllll gorusuruz ınsallahhhhhh
sızlerııı ve kuzuvcuklarımı cok opuorummmmmm......
selam olsun canlar,,,,,
kaçgündür giremedim gecen gün defnenin ateşi düşmeyince gece cerrahpaşaya acile gittik,
ateş düşürücü verdiler ve çiş testi istediler çişini alana kadar canım cıktı 10dan 3.30a kadar başında bekleim sonunda yaptı ama teste bişi çıkmadı rota virüs salgını varmış dediler onadanır dediler halbuki aşılıyız yani.
dün bugun ateşi iyi ama bugun vucudunda kızarık oluştu hemen dank etti kızamıkmı 6.hastalık mı dr aradım gel dedi baktı etti i,şte kaptıgı mikrobu döküntü olarak atıyor dedi. içim rahatladı ama son günler kabustu, kabusss
yorgunluktan geberiyorum günlerdir uykusuz ve yerimde bi dak. durmadan ya dışarda işim oluyor ya evde kıçım yer görmüyor valla.
kubi dün gece geldi bugun adapazarına gidicektik bütün herşeyimde hazırdı, ama hastalık çıkınca kaldık kutlay boluya gececek cumartesi onla adap.gecerim düğüne artık.
geçmişe bakamadım,bakamamda. herkesi çook çok öpüyorum
doğumgünü gecen kuzularımıda çok çok öpüyorumm
birsen sagol cnm ya çok zorrrduuu hakkatennnn çokkkkkkkkkk..........
canım iyiyim sıcaklar bide yazılılar beni mahvetti.Canım şu organizasyon işi beni mahvetti.Bu hafta sonu eşim 19 ve ben 19 mayıs nedeniyle görevliyiz.Ondan doğumgününü yapamıyorum 19 mayıs günü yapalım diyorum eşimde törenden geç geliriz yorgun olucaz bide karşıdan ve İzmitten gelecek arkadaşlar var kalırlar diyor haftasonu olsun bende buluşmaya gidicem diyorum oda olmaz diyor evde harp var yani benim işim son dakikaya netleşecek sanırım şu 19 mayıs gününe doğumgününü yaparsm gelicem inşallah çünkü şimdiye kadar hiç katılamadım bu sefer gelmeyi çok istiyorum hep bişey uyduruyor gibi oluyorum mahcup oluyorum bide tanışmayı çok istiyorum.EEEEEEEEEe bide dünürüm tabi evsahibi buda bi + ondan harp evde çok büyükselam hanımlar...
Pınarcım defnoşum burnu tıkanmış geçmiş olsun cnm ..birde dikkat et bakalım banyo yaptırdığın geceler mi tıkanıyor acaba??
çünkü ben gazeli hep gece yıkıyorum ve o gece mutlaka burnu tıkanıyor üşütmekten falan değilde neden kaynaklanıyor çözemedim bende ...
Tutkuncum h.g cnm nasılsın??
bu arada sende bi organizasyona göz atarmısın yalova ya gelmen kesinleştimi bacım??
Filiz cnm valla bende hala 8 aylıkken ne veriyorsam aynı düzende gidiyor malsef değişmiyor değiştiremiyorum :1no2:
9 -10 arası kahvaltı
2 gibi çorba
5-6 arası meyveli yoğurt
bazen aclık durumuna göre 8 gibi az bi çorba
geç uyudugu içinde 11 gibi muhallebi
aralarda da emiyor
tabi düzen bu ama her öğünü tam mı yiyiyor dersen aslaaaa kötükedihüso
yediğide hem şaklabanlıkla kavgayla gürültüyle yada reklamlarla :1no2:
ilgin esen tulay siboş çalışan annelerimiz sizlerede Allah kolaylık versin...
bu yemek işi hepimizde zor oluyor sanırımbize gelince gazel düne göre bugun biraz daha iyi
sabah 7.30 da uyandı 10.30 da uyudu ama bu seferde karnı ağrıyodu sanırım yarım saat sonra geri uyandı kakasını yaptı az önce corbasını balkonda zor bela yedirdim uyudu çok şükür..
bende bulaşıkları mak.attım çamaşırlar vardı 3 posta onları katladım yerleştirdim ...ütü var ama kim yapcakk ki :(
bu arada nurtenle tel.de konuştum dr u aramış defne sanırım 6.hastalık geçiriyor .dr u getir görelim demiş..hepinize slm ı vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?