canım ya üzüldüm ucuz atlatmışsınız geçmiş olsunkızlarrr!! yarın doğum günü partimiz var!!! :)) çok heyecanlıyım. bugün öğrencilerimle birlikta süsler hazırladık evi süslemek için. kelebek, tırtıl filan yaptılar bana. bende MUTLU YILLAR yazısını yaptım. evimde temizlendi bugün. kaynana geldi,annemler de birazdan yola çıkıyor,akşama burdalar! :))
yaa kızlar, dün okula giderken babannesi burda diye bakıcıyı çağırmadım. akşam eve geldim bi baktım, kuzumun kaşının altı yarılmış resmen yaa!! beşiğine koymuş, emziğini yıkamaya gitmiş. eee bu melih kaan, hiç durur mu yerdinde!! ayağa kalkmış hemen, kendi beşiğin içine bir fırlatmış, vurmuş kafayı!! neyseki aşağı atlamamış!! kuzum benim yaralı böcüğüm. doğum gününe yaralı girecek( çok sinirlendim ama elden ne gelir? neyseki 3-4 günlüğüne geldi,geri dönecek. bugün okula giderken de çağırdım bakıcısını kuzumun. kadın 3 aydır bakıyor, 1 kere yaralamamıştı bebeğimi.
ne güzel hazırlıklar ben hala yapamadımbugun cok sessız burası pınarr bugun evdesın demek bacım zoletme kendını böle arada ses verr:)
aysecım bende yarın yapıcam nasıl bı calısma var evde gormelısın çok heyecanlıyım bendee umarım guzel gecer dogumgunlerımızz
çocuklar dışarıda gezmeye bayılıyor gelincede iştahları daha iyi sonra cup yatakmerhaba kızlaaarrr..
hava miss gibi...şimdi evdeyiz ama oğluşumla her akşam yürüyüşler yapmaya başladık düzenli olarak.. süperr oldu..çok ii geldi bize de ..babamızın gelmesine 1 -2 saat kala çıkıyoruz evden sonra yokuş aşağı bi yolumuz var bu yolda parkımız marketimiz var..son olarakta büyük avm var yakınımızda..aynı güzergah boyu geziyoz oğluşumla biz de..evden çıkıyoruz yol boyu iniş olması süper oluyo...böylece rahat bir yürüyüş yapıyoruz hem de yoldaki parkımıza uğrayıp temiz hava alıyoruz..sonra etrafı inceliyerek yürüyoruz..son olarakta avm ye girip vitrin bakıyoruz...sonra babamızla buluşuyoruz o da bizi arabayla yukarı bırakıyooo..böylece yokuş çıkmadan süperr bir yürüyüş oluyo..tam yorulmaya yakın da babamız imdada yetişiyorr...:)))
Doğum günü kuzularının kutladığım oldu kutlamadığım oldu..şimdi tekrar topluca
BÜTÜN MAYIS TOTİKLERİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN..DİLERİM AİLESİNE VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR İNŞŞŞ..
diiyorumm ve hepiciğini ısırıyorum popişlerinden..
Nurten geçmiş olsun cnmm..inş bian önce atlatırsınız hastalığınızı...
Aslıcım yoğunmuşsun kolay gelsin sana cnmm...yaz boyu dolu olmak da sıkıcı olur ama en azından güsel bi işin var cnmm..sizin için cocuğunuz için güzel bir gelecek hazırlama imkanınız olur ne güzel..
pınarcım ailecek tramisuyu çok seviyorsunuz anlaşılan..ben de çok seviyorum..hafta sonu için ben de yapayım ii hatırlattın cnm:))
Oğluşum uyudu ben de gidip akşam ki mamamızı yapayım da sonra yürüyüşümüze rahatça çıkabilelim..delikafadulden
ooooo keyiflerdeyiz afiyet olsun canım biz daha keyif yapamadıkOooo çok sessiz burası ya havalar ısındı mayıştık heralde bizde kafamçokkarıştı
Ütülerimiz bitti, yerleştirdim hepsini. Haftasonuna hiç çamaşırım kalmadı Allah'ıma bin şükür :lepi: Kızıma tavuk suyuna erişte çorbasını içirdim. Şimdi çay demledik annemle tiramisu yiyeceğiz birer dilim
Dışarı çıkmaktan vazgeçtim. Fena sıcak :bbo: Akşam serinliğinde gezdiririm Defdoş'u. Karşı komşum evdeyse onu çağırırım sonra balkonda çay keyfi yaparız belki CADIARZU
canım özletiyorsun valla sende Gülceyede farklı bi gün yaşatmışsın güzel olmuş.bu ara ilgiyi çok seviyolar zatenSelam canlarımyine zamanım olmuyor giremiyorum buraya sizleri özlüyorum cumadan beri yine yoğunum anneler günü için kayınvalideme bir gün erken gittik gidiş o gidiş 4 gün orada kaldık tam eve geldik eşim üni nin bahar şenliği var yarın sabahtan kızıda alıp gidelim dedi okey dedim bende akşamdan çantamızı hazırladım sabah içime sinmedi kayınvalidem bacağından rahatsız yanlız çıkamıyor dışarı onuda alaım dedim hay nerdende dedim kadın tuttu alışverişe gidelim diye bide ahbabını aldık yanımıza akşama kadar alış veriş merkezinde tur attık gülce kucağımda uyudu hava beter sıcak neyse aldığı ıvır zıvırı evine çıkardık ordan nihayet akşam üstü geçti kampüse müzik dinledik biraz hopladık zıpladık gülcede bayıldı öğrencilerde kızımı çok sevdiler maskot oldu adetaneyse bu saat oldu ancak attık kendimizi eve kızıma mama yedirip yatırdım bende ılık bir duş aldım ve sizlere bakayım dedim işte bizden bu kadar teyzeleri bu aralar leyleği havada gördük anlaşılan uykudn gözlerim kapanıyor hepinizi öptüm iyi geceler canlarım a.s.
canım düşünüyorum daha konuşmadım eşimle tarih yakınlaşınca ne olcak görücez bakalımgunaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
çok feneyım ustum acık kalmıs belım tutulmuşşş
defneye uzuldum gecmıs olsun nurten bana aşıdan gıbı geldı saglık ocagında bu aşılar 6aya kadar hafıf pembe lekeler yapar nokta nokta gorunce korkma rengı kırmızıya dogru donerse al doktora gotur hemen demıslerdı sen anlatırken o geldı aklımaa neysekı doktor görmüş ıyı yolculuklar sızeee bol bol selam gotur memleketımeeboshayallersmile
bırsen ne desene haklısın valla bacım ıkı cocuk olmasa ayagına hızmet bekle kaynanalık yap dıcem ama bu kadarı pes sen rıca et anne c ocukların altını al dıye yapmazmı acaba?
buarada bu terası bende merak ettım yaa bız sıcaktan evlerde kavrulalım sız balkon sefası yapın oldumu hıç:)şaka tabıkı allah gule gule satmak nasıp etsın canım
tutkun ben olsam gıtmem canım öle tatıle otur evde daha ıyı bır suru cocuk ee bıde butun gozler ustunde rahat olmazdım ben dogrusu al esını gıdın basbasa yakın bı yerlere daha ıyı benceezemuszemus
buarada tam gaz dogumgunu hazırlıkları suruyo dun esım bırsuru süs almıs evın suslemesı ıcın babamlar kardeslerım kayınvalıdemler arkadaslar herkez gelıyo kalabalık olcak bırz ama kızımın ılk dogumgunu ıkı gunede ayıramadım dogumgununu maglum hemen evı toparlamam lazım buay tasınıyorum bı yandanda yenı evın telası gıt banyo dolaplarını taktır kombısı geldı koş derken pestılım yanııı
bugunde uskudara ınıcem durunun magnetlı cercevelerını alıcam tayt falan alıcam bıde gorumceme hedıye almak ıstıyorum saolsun ugrastı kıss duru ıcın cokkk
neyse opuyorum hepınızı ıslerı toparlıyayım gelırım yınee
canım seni özledik ondan diyorum unutma bizi bak ben de arada giriyorum ama özletmiyorum dimi kızlaaaar şak bi yana ne zamandır konuşmuyoruz özledikESRA CIM DEME OLE HAYIRSIZ FALAN YAAAA:=(((
gıremıyorum kızlarrrrrr havalımanında calışmak helekı bodrum havalımanında calışmak yazları asosyal yaşamak demekkkkkafamçokkarıştı
işler manyak youn helekı 12 saatlık vardıyalar bıtırıo benııı kendıme hıc vakıt ayıramıyorum nezamandır saclarımı kestırecem kuafore bılem gıdemıyorum ysaniii o dereceeee ama hepınız aklımdasınızzzz ...fırsatım oldukca kacıorum pc başına ama oda cok cok az oluo işte....
DOGUMGUNUMUZ COKKKKK GUZEL GECTIIIIII.......ben de duygusallık dız boyuydu bı yagıza baktım bı gecen yıl 13mayısı gecırdım hafızamdan.....cok guzel gectı ama manyak bı duyguymuşşşşşş:lepi:kayınvalıdemler bızde hala bugun kayınpeder donuo kaynanam kalıo burda heralde bı 15gun falan....yagıza bakııo işteee annem buarda dınlenıo.....bıraz bıraz hazmedıorum sankı yasananlarııııı......:hulya:
DEFDEF HASTAMI OLDSUUU GECMIŞOLSUNNNNN CANIM IYILEŞIR INŞALLAH KUZUCUM BENIM NEDIR SU 6.HASTALIK YAAAAAAAA....
esra burcu pınar bırsen hulya hanıfe fılız aysun aslı ayse bengıceren elıf esen esraferda gulhan gulsah meltem ozlem tuba semra sıbelllll ......daha ızmını hatırlayamdıgım kk canlarımmm hepıcınızı cok am acokkkkk sewıorumm hep aklımdasınızzz bızı unutmayın emiiiiiopuyorumnanaktan
bugün dr bana çileği bi dene dedi bide baklagil yedir dediburcucum 1yasından sora bal yumurta beyazıyla falan verebılıoruzzz.....bıldıgım kadarıylai patlıcan bakla yasakkkkkkk bende aş,ya gıdınce sorucam daha gıdemedık aşıya bız calışmaktan
eşimle şimdi konuştum herkes özgür dedi şortla gezcen orda sen bişey diyomusun dedi herkes herkesi biliyor rahatsızlığı varsa gitsin başka plajda girsin çocuklarıyla dedi Allahım eşimi çok seviyorum yaTünaydınlar bacılar a.s.
Dün akşam yemeğe gittik kayınvalideme. 9 gibi eve geldik. Defdoş çok terledi diye bi daha yıkadım. Sonra 10 gibi yattık ailecek. Neyseki bu gece 2 kere uyandı emdi uyudu kuzum. Bende iyi aldım uykumu. Önceki geceden sonra çok iyi geldi :lepi:
Sabahta annem geldi. Kahvaltımızı ettik. Evi toparladık. Dün yıkadığım çamaşırları ütülemeye başladım. Bayağı bi kısmını ütüledim. Annem de o arada Defdoş'u uyuttu. Kalan ütüyü devraldı. Bende şimdi kıızma çorba koyucam size bakayım dedim a.s.
Sonrada duş alırım. Defdoş uyanınca onu da yıkarım. Azcık gezmeye çıkarız ananemiz gidene kadar dolanırız onunla.
Yarın sabahta 10-12 arası tüm apartman ilaçlanıcak. Sabah erkenden ayaktayız yine puffff sempatiksalakcinni
Neyse ben kaçtım gelirim yine muckkk a.s.
Birsom valla senin kaynana sana yardım edeceğine başına iş açıyor ya gönder gitsin aman sen kendi başına daha iyisin valla :umursamaz:
Aslı'cım hoşgeldin canım. Valla özletiyosun kendini. Kuzumun dçgünü kutlu olsun tekrar. Nice sağlıklı senelere... Eee yaz sezonu açıldı sen yoğunsun tabi Allah kolaylık versin a.s.
Nurten'cim tekrar geçmiş olsun canım. 6.hastalık çok korkulacak bişey değil ama ateş dönemi fena. Defne'yi de mahvetmişti. Neyseki döküntü 2 güne geçer rahatlarsınız a.s.
Esra'cım sağolasın canım ya arada kızarım ama iyidir yinede kayınvalidem a.s. Ooo tatil planları yapılmış ama davranışlar düşündürücü :uhm: Ya hiç takma sen kafana ya. Sen onlar haşeme ile giriyorlar diye karışıyor musun ki onların sana karışmaya hakkı olsun kötükedihüso Tüm sene çalışıyorsun tatilini gönlünce geçir hiç takma kafana a.s.
Burcu hoşgeldin canım a.s. Partiniz çok güzel geçmiş resimlerden belli. İnsan gerçekten fena oluyor. O kadar uğraştım hemen bitti gibi geliyor. Keşke 40 gün 40 gece yapabilsek kutlamaları dimi kaydirigubbakcemile3 Ohh 3 kiloda gitmiş harika valla a.s. Benim evde aynen sabahtan akşama kadar güneş alıyor canım ya. Şu anda 33-34 derece arası düşün yani akannehir 1 yaşını geçince sadece patlıcan ve baharat yasak dedi bizim doktor. Tz az miktarda olur ama karabiber, pul biber çok sakıncalı dedi. Patlıcan zaten yararlı bi besin değil siz bile yemeyin dedi :1no2: Bal, yumurta beyazı falan artık serbest a.s.
Claries hoşgeldin canım a.s. Ay bahar şenliklerine bende gitmeyi istiyorum. Kayınvalidemin evinin hemen arkası Marmara Üniversitesi. Dün yemek yerken sesler çok net geliyordu. Volkan Konak vardı. Eve geldim bu seferde Yeditepe Üniv.'den sesler geliyordu. Heves ettim ya bitmeden bi gitmem gerek bekarken hiç çıkmazdım a.s.
Esen'cim selam canım a.s. Ohhh Yıldız'da piknik he ne güzel. Havada mis gibidir şimdi orda. Bizim yerimize de eğlen canım a.s.
Gülhan'cım selam bacım a.s. Ohhh partiler devam ediyor he. Biraz daha zorlarsan benim Burcu'ya yazdığım 40 gün 40 gece parti moduna dönüceksin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Cicilerinizi de güzel günlerde kullanın a.s.
Banu'cum sanada güzel günler canım a.s.
Gülşah'cım kolay gelsin canım ya hem parti, hem ev taşıma senin işin zor bu ara a.s. Valla görümcene de al dediğin gibi bu sene çok ilgilendi kuzunla. O gün sana geldiğimizde bile öyle içten seviyorki. Haketti bencede a.s.
merhaba kızlaaarrr..
hava miss gibi...şimdi evdeyiz ama oğluşumla her akşam yürüyüşler yapmaya başladık düzenli olarak.. süperr oldu..çok ii geldi bize de ..babamızın gelmesine 1 -2 saat kala çıkıyoruz evden sonra yokuş aşağı bi yolumuz var bu yolda parkımız marketimiz var..son olarakta büyük avm var yakınımızda..aynı güzergah boyu geziyoz oğluşumla biz de..evden çıkıyoruz yol boyu iniş olması süper oluyo...böylece rahat bir yürüyüş yapıyoruz hem de yoldaki parkımıza uğrayıp temiz hava alıyoruz..sonra etrafı inceliyerek yürüyoruz..son olarakta avm ye girip vitrin bakıyoruz...sonra babamızla buluşuyoruz o da bizi arabayla yukarı bırakıyooo..böylece yokuş çıkmadan süperr bir yürüyüş oluyo..tam yorulmaya yakın da babamız imdada yetişiyorr...:)))
Doğum günü kuzularının kutladığım oldu kutlamadığım oldu..şimdi tekrar topluca
BÜTÜN MAYIS TOTİKLERİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN..DİLERİM AİLESİNE VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR İNŞŞŞ..
diiyorumm ve hepiciğini ısırıyorum popişlerinden..
Nurten geçmiş olsun cnmm..inş bian önce atlatırsınız hastalığınızı...
Aslıcım yoğunmuşsun kolay gelsin sana cnmm...yaz boyu dolu olmak da sıkıcı olur ama en azından güsel bi işin var cnmm..sizin için cocuğunuz için güzel bir gelecek hazırlama imkanınız olur ne güzel..
pınarcım ailecek tramisuyu çok seviyorsunuz anlaşılan..ben de çok seviyorum..hafta sonu için ben de yapayım ii hatırlattın cnm:))
Oğluşum uyudu ben de gidip akşam ki mamamızı yapayım da sonra yürüyüşümüze rahatça çıkabilelim..delikafadulden
kızlarrr!! yarın doğum günü partimiz var!!! :)) çok heyecanlıyım. bugün öğrencilerimle birlikta süsler hazırladık evi süslemek için. kelebek, tırtıl filan yaptılar bana. bende MUTLU YILLAR yazısını yaptım. evimde temizlendi bugün. kaynana geldi,annemler de birazdan yola çıkıyor,akşama burdalar! :))
yaa kızlar, dün okula giderken babannesi burda diye bakıcıyı çağırmadım. akşam eve geldim bi baktım, kuzumun kaşının altı yarılmış resmen yaa!! beşiğine koymuş, emziğini yıkamaya gitmiş. eee bu melih kaan, hiç durur mu yerdinde!! ayağa kalkmış hemen, kendi beşiğin içine bir fırlatmış, vurmuş kafayı!! neyseki aşağı atlamamış!! kuzum benim yaralı böcüğüm. doğum gününe yaralı girecek( çok sinirlendim ama elden ne gelir? neyseki 3-4 günlüğüne geldi,geri dönecek. bugün okula giderken de çağırdım bakıcısını kuzumun. kadın 3 aydır bakıyor, 1 kere yaralamamıştı bebeğimi.
bugun cok sessız burası pınarr bugun evdesın demek bacım zoletme kendını böle arada ses verr:)
aysecım bende yarın yapıcam nasıl bı calısma var evde gormelısın çok heyecanlıyım bendee umarım guzel gecer dogumgunlerımızz
canım ya üzüldüm ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
ne güzel hazırlıklar ben hala yapamadım
çocuklar dışarıda gezmeye bayılıyor gelincede iştahları daha iyi sonra cup yatak
dileklerin için sağol hepimizin bebişlerinin kutlu olsun canım
ooooo keyiflerdeyiz afiyet olsun canım biz daha keyif yapamadık
bizde bugün Türkizin 1 yaş aşısını olduk gitmeden ateş düşürücü verdim hep şimdiye kadar ateşli oldu çünkü boyu normal kilosu azmış.kan oranıda düşük bol kırmızı et dedi.şimdi geldik yattı uyudu biraz ağladı bacağıda kanadı baya nedense.
canım özletiyorsun valla sende Gülceyede farklı bi gün yaşatmışsın güzel olmuş.bu ara ilgiyi çok seviyolar zaten
canım düşünüyorum daha konuşmadım eşimle tarih yakınlaşınca ne olcak görücez bakalım
canım seni özledik ondan diyorum unutma bizi bak ben de arada giriyorum ama özletmiyorum dimi kızlaaaar şak bi yana ne zamandır konuşmuyoruz özledik
bugün dr bana çileği bi dene dedi bide baklagil yedir dedi
eşimle şimdi konuştum herkes özgür dedi şortla gezcen orda sen bişey diyomusun dedi herkes herkesi biliyor rahatsızlığı varsa gitsin başka plajda girsin çocuklarıyla dedi Allahım eşimi çok seviyorum ya
Selam Arkadaslar,,
Yaaa ben bı oturamıyorum.Neden böyle oldum anlamadım gıttı.İşim gücüm bıtmıyor bıtmıyor.Alp gelıyor yemek bıle hazır deıl hala.Valla kendıme acılen bı ayar cekmem lazımmmmmm
Bugunde annemle babam geldı.Onlar azıcık Boraya bakarken bende duş ıslerımı hallettım.Sonra bı markete gıttım geldım.Allahtan ev utu ıslerı bıttı.Haftasonu rahatım yanee.
Pınar valla 40 gun 40 gece olucak bıraz daha zorlarsam.Eee malum 22 sınde yalova var.Sonra görumcemın bebısı kucuk dıye kayınvalıdemde gelememıstı.Organızasyondan sonra kı haftada istanbulda bı partımız var.Sende ıslerı bıtıtmıssın.Ohh gezgın moduna rahat rahat gırelım haftasonu gelmeden.
Gulsahcım ev almıssın.Gule gule oturun tatlım.Hazırlıklarda tam gaz sanırım.Hadı bakalım fotolar gelsın hemen.
Dünür beeee sende su kocanı kandır gel yalovaya.Aaa ama kuserse kussun ayarla hadı.
Bırsen senın kaynanaya dıyecek lafım yok.Ne bıcım kadın yaa moklarla oynayana kadar görmuyo.Sen kendın daha rahatsın valla.
Ayse gecmıs olsun canım.Yaa ne dıyeyım kı kıyamam yavruma.Kucağına alıp yıkasa olmaz dı tabı.Iyı yapmıssın bakıcıyı cağırmakla.Kolay gelsın canım.Heyecan doruktadır sızdede.
merhaba kuzular ben geldimmm...kahvaltıdan sonra azcık evi topladım....sonra alişşimi aldım ikiz kızları olan bir arkadaşıma gittim....ilk defa bastonla minübüse bindim indik ...alişimi parka götürdüm önce ...
sonra arakdaşıma gittim...bi güzel oturduk kuzum uyudu uyanınca hemen eve geldik yine minübüle demek tek bebeğim olsa...gezeceğim bide azcık marketten bişiler aldımm alişimle geldik
taaa 6 kata alişi pusette çıkardım tabi aldıklarımıda taktım...şimdi sizlere baktımm
bende tiremusu yapacağım kaygana çok sevioo gitmeden yesin barimm
Bırsennnnn yıne kıyamadın kaynanana tatlımı yapıcam.Gelın bakın yahuu
Pınar valla nasıl becerıyosun su duş olayını defneyle yaa.Ben cesaret edemıyorum bır turlu.Ver bakayım sırrını bacım.Banyoya mı bırakıyosun kuzumu.
canım evde büyük çalışma var inanamassın çok istiyorum inşallah olur.Selam Arkadaslar,,
Yaaa ben bı oturamıyorum.Neden böyle oldum anlamadım gıttı.İşim gücüm bıtmıyor bıtmıyor.Alp gelıyor yemek bıle hazır deıl hala.Valla kendıme acılen bı ayar cekmem lazımmmmmm
Bugunde annemle babam geldı.Onlar azıcık Boraya bakarken bende duş ıslerımı hallettım.Sonra bı markete gıttım geldım.Allahtan ev utu ıslerı bıttı.Haftasonu rahatım yanee.
Pınar valla 40 gun 40 gece olucak bıraz daha zorlarsam.Eee malum 22 sınde yalova var.Sonra görumcemın bebısı kucuk dıye kayınvalıdemde gelememıstı.Organızasyondan sonra kı haftada istanbulda bı partımız var.Sende ıslerı bıtıtmıssın.Ohh gezgın moduna rahat rahat gırelım haftasonu gelmeden.
Gulsahcım ev almıssın.Gule gule oturun tatlım.Hazırlıklarda tam gaz sanırım.Hadı bakalım fotolar gelsın hemen.
Dünür beeee sende su kocanı kandır gel yalovaya.Aaa ama kuserse kussun ayarla hadı.
Bırsen senın kaynanaya dıyecek lafım yok.Ne bıcım kadın yaa moklarla oynayana kadar görmuyo.Sen kendın daha rahatsın valla.
Ayse gecmıs olsun canım.Yaa ne dıyeyım kı kıyamam yavruma.Kucağına alıp yıkasa olmaz dı tabı.Iyı yapmıssın bakıcıyı cağırmakla.Kolay gelsın canım.Heyecan doruktadır sızdede.
bak kıyamadı kaynanaya yine afiyet olsun canım.ben bu işi çözdüm arada yalnız çıkıyorum ama şimdilik taksiylemerhaba kuzular ben geldimmm...kahvaltıdan sonra azcık evi topladım....sonra alişşimi aldım ikiz kızları olan bir arkadaşıma gittim....ilk defa bastonla minübüse bindim indik ...alişimi parka götürdüm önce ...
sonra arakdaşıma gittim...bi güzel oturduk kuzum uyudu uyanınca hemen eve geldik yine minübüle demek tek bebeğim olsa...gezeceğim bide azcık marketten bişiler aldımm alişimle geldik
taaa 6 kata alişi pusette çıkardım tabi aldıklarımıda taktım...şimdi sizlere baktımm
bende tiremusu yapacağım kaygana çok sevioo gitmeden yesin barimm
valla içim rahatladı hatta bunumu taktın diye dalga geçti sen eğlenmene bak dedi tatil en çok benim hakkımmış daha nediyim.Hoşgeldin canım a.s. Ohh ne güzel bir yol çizmişsiniz kendinize. Bende Defdoş'u alıp market, park geziyorum ama en yakın alışveriş merkezi araba ile 5-6 dk. Yürüme ile zor yani
Eşimde çok seviyor, bende çok severim tramisuyu canım. Annem zaten tatlı olan herşeyi sever kaydirigubbakcemile3 Sende yap canım afiyet şeker olsun a.s.
Ay canım benim çok çok geçmiş olsun ya Allah beterinden saklasın görünmez kaza işte. Neyse sıkma canını dediğim gibi Allah daha kötüsünden saklasın. Ne güzel süslemelerde yapılmış herşey gönlünüzce olsun inşallah a.s.
Evdeyim canım Defdoş'dan fırsat buldukça burdayım a.s.
Sağolasın canım keyif günümüzdü bugün a.s.
Bak eşin ne güzel cevabını vermiş. Sende hiç takma kafana a.s.
canım çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah ama ben keşke gitseydiniz derdim biliyosun biz çok kötü atlattık dr bize hiç bişey olmadı gibi gözükür içerde olur demişti.ama çocuğu sen gördün kötü değil demekki sen sabaha kadar izle derim tekrar geçmiş olsun canım yakızlar bişey soracağım acil bişiler yazın
alişim saat 20.33 de düştü balkonda kanepe varya geri geri giderken düştü önce masaa çarpti sonra yere ..yerler kalebodur ya..kafası şişiti ve azcık kırmızı çizgi oldu
o anda hastanye götürecektim.....panik yapmayın dedi kaynanam
bende aytunçla kavga giriştim...
neyse 1.5 saatiir bişe hatta düştükten sonra bile hemen oynadı güldü...
biraz önce erik verdim tiremusu verdim eriği yutamadı sanırım tükürdü birazda şefaf balgam gibi bişiyey vardı...bişey olurmu kızlar gidelimmi hastaneeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?